Gość: g IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 18.01.05, 20:41 bo juz wymiekam od tych ich śpiewów w kazdym odcinku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bm_ka Re: czy mjm to musical? 18.01.05, 20:48 Tak. I największe muzyczne gwiazdy występują w tym musicalu! Gitarzysta i śpiewaczka są po prostu doskonali. Przykro Ci, że ani tak ładnie śpiewasz ani grasz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: czy mjm to musical? IP: 81.15.226.* 18.01.05, 21:00 a co! jasne, że zazdroszcze... maestria w każdym calu. marysia nam na dive wyrasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy mjm to musical? IP: *.chello.pl 18.01.05, 21:26 Co wy chcecie ? Od razu przypomnialy mi sie ogniska za licealnych i studenckich czasow. Takie to wszystko bylo kiedys piekne i naiwne. Az lezka sie w oku pojawila... .. W sumie bylo to sympatyczne, choc na poczatku tej sceny wymieklam. Widac, ze scenarzysci tesknia za swoimi mlodymi latami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl Re: czy mjm to musical? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 22:07 To jest Polywood;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: czy mjm to musical? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:40 jak tylko Maryja zaczyna śpiewać, to czekam na to jej:"chciałabym, chciała..." Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: czy mjm to musical? 18.01.05, 22:43 No prosze, a jednak ktoś wie, ze to Marysia (Pieńkowska) śpiewała w piosence Formacjii "chciałabym, chciała.." Tak sobie pomyslałem, ze moze to dziś zaspiewa, ale niestety :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: czy mjm to musical? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:21 > No prosze, a jednak ktoś wie, ze to Marysia (Pieńkowska) śpiewała w piosence > Formacjii "chciałabym, chciała.." Formacji przez jedno "i" a tytuł piosenki był "Klub wesołego szampana". Pardon, nie mogłem się oprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dert Re: czy mjm to musical? IP: *.vodafone-net.de 19.01.05, 20:35 ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: czy mjm to musical? 18.01.05, 22:43 Gość portalu: kawka napisał(a): > jak tylko Maryja zaczyna śpiewać, to czekam na to jej:"chciałabym, chciała..." i na to wchodzi Gazela,który w fabryce z młotkiem szalał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: czy mjm to musical? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:54 gazela wkroczy z młotkiem, jak mu Filarska opowie co widziała.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: czy mjm to musical? 18.01.05, 22:55 Gość portalu: kawka napisał(a): > gazela wkroczy z młotkiem, jak mu Filarska opowie co widziała.... wejście Batmanowej świadczy o tym,że MjM to musical jednak-wyglądała jak upiór w operze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: czy mjm to musical? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:59 ale za to jak dyskretnie wyszła...na palszkach jak baletnica - no właśnie; po operze i musicalu moze pora na balet???? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: czy mjm to musical? 18.01.05, 23:00 Gość portalu: kawka napisał(a): > ale za to jak dyskretnie wyszła...na palszkach jak baletnica - no właśnie; po > operze i musicalu moze pora na balet???? luz marija diva,to filarska primabalerina;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: czy mjm to musical? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:07 Na primabalerinę to ona kiedyś się może nadawała....teraz to chyba primabaleron A taka była delikatna ze 30 lat temu; pamiętam ją z Emancypantek...sorry, to chyba "Pensja Pani Latter" była.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: czy mjm to musical? 18.01.05, 23:08 Gość portalu: kawka napisał(a): > Na primabalerinę to ona kiedyś się może nadawała....teraz to chyba primabaleron > A taka była delikatna ze 30 lat temu; pamiętam ją z Emancypantek...sorry, to > chyba "Pensja Pani Latter" była.... w Seksmisji z odkurzaczem tez reprezentowała raczej wage piórkową;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka Re: czy mjm to musical? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:13 no tak!!!! zapomniałam o seksmisji...może dlatego, że Batmanowa nijak mi sie z odkurzaczem nie kojarzy. Jeżeli juz, to raczej z sekatorem - trzeba przecież pięknymi badylkami z ogrodu domostwo przyozdobić... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: czy mjm to musical? 18.01.05, 22:56 Swoją drogą to na miejscu Gazeli w tym łóżku naprawdę bym Maryji przypie..ła młotkiem w ten durny łeb. On chce poważną rozmowę przeprowadzić nt kupna mieszkania i kredytu, a ta piosenkarka rodem z remizy mu z jakimś chórem wyjeżdza. A tak BTW to Marek mógłby dać zachałturzyć swojej utalentowanej siostruni. Dlaczego jej nie zatrudni w pubie jako szansonistki ? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: czy mjm to musical? 18.01.05, 23:03 a Gazela zostanie fordanserem w pubie we wiosce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: czy mjm to musical? IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 18.01.05, 23:11 za to filarski za SzwarcCharakter w kazdym gatunku moze robic. z ciotka wanda na dokładke (z szafy z pewnoscia nie eurasy, a jakis trup wypadnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Zduńscy to gbury IP: *.chello.pl 18.01.05, 23:09 Ja juz sie Peterowi nie dziwie, jak ma te wybuchy wscieklosci wzgledem żoneczki. Jaki ojciec taki syn.. A Marysia, wcale fajnie spiewala... Przestancie sie czepiac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Zduńscy to gbury 18.01.05, 23:12 nie walory głosowe komentujemy,tylko sytuację;) chociaz u mnie w pracy tez kumple z gitarami przychodzą,a ja spiewam,więc w sumie racja-nie ma co sie czepiać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Zduńscy to gbury IP: *.chello.pl 18.01.05, 23:37 chociaz u mnie w pracy tez kumple z gitarami przychodzą,a ja spiewam Ale tylko wtedy gdy wylacza prad?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Co chcecie Marysia fajnie zaspiewala IP: *.chello.pl 19.01.05, 18:05 Mi sie podobalo, to nawet takie troche romantyczne było ;o) a wy tacy drobiazgowi... ze niby nie noc, niby nie ognisko, niby pacjentow nie ma..... ze niby nie musical... To bylo w sumie sympatyczne, a wy tacy zgryzliwi ... Chciala Ilona troche muzyki wprowadzic, chciala Marysia pospiewac, to i dobrze, a wy taki raban zaraz zrobiliscie. Wiecej luzu, ludzie. Pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: czy mjm to musical? IP: 62.111.250.* 19.01.05, 07:59 ale przynajmniej Luz Maria odnalazla swojego El Mariachi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: czy mjm to musical?CHCIAŁABYM...CHCIAŁA... IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.01.05, 08:34 Czy wiecie, że Marysia śpiewała przed kilkonastoma laty refren w znanej piosence Formacji Nieżywych Schabów - "chciałabym, chciała"? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: czy mjm to musical?CHCIAŁABYM...CHCIAŁA... 19.01.05, 08:36 dora,chyba jeszcze się nie obudziłaś.wszechwiedzący P-77 już raczył nas o tym poinformować;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: czy mjm to musical?CHCIAŁABYM...CHCIAŁA... IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.01.05, 08:42 Rzeczywiście poszłam na skróty i nie odczytałam wszystkiego, co wyżej. Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
carrera2003 Re: czy mjm to musical?CHCIAŁABYM...CHCIAŁA... 19.01.05, 09:27 Spokojnie, może dzis nam zaśpiewa piosnkę z dawnych lat. A co do wejścia (i wyjścia) Batmanowej to z tego chyba jakaś większa Afra będzie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: czy mjm to musical?CHCIAŁABYM...CHCIAŁA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:43 > dora,chyba jeszcze się nie obudziłaś.wszechwiedzący P-77 już raczył nas o tym > poinformować;) Nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: czy mjm to musical?CHCIAŁABYM...CHCIAŁA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:03 A może ktoś wie co to za piosenkę Marysia śpiewała. Klimaty jakieś takie - poezja śpiewana, te sprawy. Czy to jakiś znany utwór czy coś stworzonego na użytek serialu? I chyba nie przypadkiem właśnie wtedy Krysia odwiedziła przychodnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bard ogniskowy Re: czy mjm to musical?CHCIAŁABYM...CHCIAŁA... IP: *.acn.waw.pl 19.01.05, 21:25 Ta piosenka to "Na opuszkach twoich dłoni" Elżbiety Adamiak. Bardzo mało znana w istocie... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: czy mjm to musical?CHCIAŁABYM...CHCIAŁA... 19.01.05, 20:03 Gość portalu: P-77 napisał(a): > > dora,chyba jeszcze się nie obudziłaś.wszechwiedzący P-77 już raczył nas o > tym > > poinformować;) > Nie ja. Formacji przez jedno "i" a tytuł piosenki był "Klub wesołego szampana". Pardon, nie mogłem się oprzeć. czyli to nie Twoje słowa,tylko jakiegoś Twojego klona,tak;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: czy mjm to musical?CHCIAŁABYM...CHCIAŁA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:28 > Formacji przez jedno "i" a tytuł piosenki był "Klub wesołego szampana". > Pardon, nie mogłem się oprzeć. > > czyli to nie Twoje słowa,tylko jakiegoś Twojego klona,tak;)? O tym, że M. Pieńkowska śpiewała w tej piosence napisał kto inny, ja tylko uzupełniłem informację. Choć faktycznie mam wiedzę o tym z "Encyklopedii Polskiej Muzyki Rockowej" z 2001 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: around_the_sun Re: czy mjm to musical?CHCIAŁABYM...CHCIAŁA... IP: 80.51.253.* 20.01.05, 16:13 schabuff jeśli już Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: czy mjm to musical? 20.01.05, 12:55 Jak Maryjka zaczęła śpiewac, to chichrałam się jak norka ;))) Najlepszy odcinek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: czy mjm to musical? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:02 ...a mnie było wstyd...boooooooooożżzz..nie wiedziałem gdzie się schować... już myślałem,ze bardziej sztucznej sytuacji nie mogą pokazać...a tu proszę lala się potyka wsiadając do busa i wpada w ramiona ukochanego...ka bella romanca.... TO JA TAM JUŻ WOLĘ KACZKI..nikt nie gra w tak naturalny sposób.... nieprawdaszzzzzzż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: czy mjm to musical? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.01.05, 14:03 pewnie, że musical, i sa plany wystawienia go na Brodwayu. Odpowiedz Link Zgłoś