Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:06 Skąd przybyła do miasta kobiet, bo buźka jakaś znajoma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:35 podnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
renkras Re: Anna Czarnecka-TVN Style 18.01.05, 22:45 W Tele5 był kiedyś program o dzieciach i Ona go prowadziła i w Pulsie była przez chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:48 I chyba prowadziła dawno temu Zoom w RTL? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Anna Czarnecka-TVN Style 18.01.05, 22:52 Zgadza się Anka była kiedyś w RTL, potem w tej złodziejskiej stacji Tele5 gdzie zajmowała się również PR i przez moment w Pulsie. Prywatnie bardzo miła i ciepła osoba, aczkolwiek nieco rozlazła i półprzytomna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:58 a nie była kiedys modelką? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Anna Czarnecka-TVN Style 18.01.05, 23:02 A tego to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.chello.pl 18.01.05, 23:07 Prywatnie bardzo miła i > ciepła osoba, aczkolwiek nieco rozlazła i półprzytomna. Sorry, ale ona w tvn style wypada podobnie. Jak zadaje pytanie, toooo, taaaak, dluugoo, sie namyslla, byyyyy cos madrego powiedziec. Jak dla mnie nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schwa Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: 213.195.132.* 19.01.05, 01:14 dokladnie, jest beznadziejna. szepcze cos tam swoim cichutkim glosikiem. lepiej niech wraca do jakiegos magazynu opowiadajacego o dramatycznych "ludzkich losach" nie myslalem ze kiedys to powiem ale tesknie za horodynska w m-scie kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:18 Pracowała też w TOK FM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schwa Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: 213.195.132.* 19.01.05, 01:10 to nie ta czarnecka, tamta byla maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylowa Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: 217.153.29.* 21.01.05, 13:20 Maria Czarnecka zresztą też pracuje w Stylach - przy Mieście Kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schwa czarneckie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.01.05, 03:48 a pamietacie jeszce taka jedna czarnecka, bodajze zofie, ktora kiedys pracowala w tvp2 i tez prowadzila magazyny dla kobiet i brylowala wowczas na salonach. taka pokurczona z wlosami do ramion. czy ona tam czasem tez nie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamol Re: czarneckie IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.01.05, 08:47 tamta ma na nazwisko Czernicka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamra Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:44 Horodyńska była o tyle lepsza, że jak nie była w temacie (co się zdarzało często), to się po prostu nie odzywała. Natomiast pani Ania sili sie na starsznie mądrą, a wychodzą z tego starsznie płytkie pytania. Np nie zapomnę, jak zadała pytanie Alicji Borowskiej (eks-partnerka Leszczyńskiego Mopa), której hobby jest robienie biżuterii, jak chodzi ubrana po domu - czy też sobie przystraja domowe ciuchy. Tamta prawie nie parsknęła śmiechem i powiedziała, ze po domu chodzi w piżamach albo w dresach. Pani Ania nie pasuje do Miasta Kobiet. I tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Glupie pytania pani Ani IP: *.chello.pl 19.01.05, 11:21 Albo jak byla babka ze sklepu z ciuchami ciazowymi, a Czarnecka zadala dosyc naiwnym glosikiem pytanie:"A czy kupowanie tego typu ubran w ogole jest potrzebne?" Dwie inne prezenterki i ta babka spojrzaly sie na nia jak na idiotke. Ciekawe po co zaprosili te babke i w ogole robili o tym program, skoro pani Ania sie bez tego typu ciuchow obyla?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Glupie pytania pani Ani IP: *.crowley.pl 19.01.05, 13:36 ja mialem przyjemnosc chodzic z nia do klasy i coz , liceum bylo z tych topowych to fakt ,ale Ania intelektem nie grzeszyla! caly czas uparcie dazyla do kariery modelki a potem medialnej i jak widac inteligencja nie jest potrzebna do tego , wystarczy wplywowy mąż! a czy mozna nazwac ja mila, chyba tylko wtedy gdy uwaza Cie za rownego sobie,a nas maluczkich zawsze traktowala z gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holdenka Re: Glupie pytania pani Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:04 z tego co kojarzę to pochodzi z radomia, zaczynała tam swoją karierę telewizyjną w lokalnej stacji Dami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Glupie pytania pani Ani IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 22.01.05, 10:22 w tym programie o ubraniach ciążowych okazało się, że nieumiejętność zadawania ciekwaych pytań to nie wszystko w przypadku Pani Ani; nie potrafiła rónież stanąć tak, żeby nie zasłonić kamerzystom wszystkiego - gości, pozostałych prezentrek i prezentowanych ubrań. Dopiero Beata lekko ją ustwiła do porzadku pokazując jej wzrokiem gdzie ma stanąc. Zupełny brak profesjonalizmu ze strony Pani Ani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:27 Ona naprawdę bardzo wolno myśli nim coś powie i to widać przy rozmowach. Jest też bardzo sztuczna. Bardzie lubię Marzenkę i Beatką, a nawet tęsknię za Joasią. Odpowiedz Link Zgłoś
kejti10 Re: Anna Czarnecka-TVN Style 21.01.05, 12:02 Nie wiem w zasadzie dlaczego, ale jej nie lubię:) Jakoś mi nie pasuje do Marzeny i Beaty. Na początku drażniło mnie,że pani Ania za wszelką cenę chciała zadać jak najwięcej pytań, oczywiście nie wynikających z rozmowy a z faktu ,że przygotowała je wcześniej w domu i miny Marzeny mówiły wszystko :))ale chyba już jej przeszło. Po co ją w ogóle dokoptowali, przecież Marzena i Beata świetnie dawały sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maska Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.crowley.pl 21.01.05, 15:12 z radomia , owszem , panna z prowincji:)i kariere robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:56 ona ma na nazwisko plusiecka nie czarnecka, chyba po jakimś mężu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:11 Chyba masz na myśli Puślecką, która prowadzi program o modzie. A Czarneckiej też nie lubię - mogły zostać we dwie Marzena z Beatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.icpnet.pl 23.01.05, 11:07 Marzenba jest najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 12:16 ja nie lubię tej Marzeny,za bardzo sili się na bycie kul i trendi,stylkistki jej chyba nie lubią bo ubierają ją koszmarnie,najczęsciej w majtkowe roze,kompletnie do niej nie pasujące Beata natomiast moglaby sobie dac na luz z tymi bluzami nike czy adidasa,placą jej za to?no i nich się uczesze, poza tym strasznie cedzi slowa,maxymalnie wydluza koncowki moją faworytką jest ta Ania Orlowska od malowania,normalna babka,przy tuszy,nie sili się na cudone slowa,mowi jak do kolezanki i nie robi z siebie trendy i kul luzary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.aster.pl 23.01.05, 17:02 Marzena Rogalska ciekawie przeprowadza rozmowy, ma chyba doświadczenie z radia (nie wiecie z którego?), Beata Sadowska też jest świetna i nawzajem dobrze się uzupełniają. Nie mają szczęścia do trzeciej, denerwująca Horodyńska (dobrze sobie radzie w Paris, Paris) zastąpiona została nie mniej denerwującą Czarnecką. Ja w roli tej trzeciej widziałabym Agatę Passent. Co o tym myślicie. Widziałyście rozmowę w dniu babci z Aliną Janowską, boże nie pozwól mi być taką babcią. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Anna Czarnecka-TVN Style 23.01.05, 17:24 Marzena Rogalska przez długi czas pracowała w RMF FM i prowadziła różne programy przed i popołudniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:29 Rogalska pracowala tez w Radio Kolor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobcia Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:40 Agata Passent w tej roli bedzie fatalna! Ona jest taka... egzaltowana, pomaga to w pisaniu felietonow, ale na wizji, brrr. Checie sluchac jak wymienia jednym tchem wszystkich przyjaciol domu zanim zada pytanie? Moim zdaniem ta nowa jest dobra - zupelnie inna niz dwie pozostale - spokojna, stonowana, z klasa. Ktos taki jest tam potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:40 anna czarnecka pracowala w TV Puls Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Anna Czarnecka-TVN Style 27.01.05, 18:41 Anna Czarnecka z domu Wąsik mieszkała kiedys obok mojej babci a do LO sióstr nazaretanek chodziła z moją kuzynką. Cały czas spała na lekcjach, jadła po kryjomu dropsy i chodziła na boksy. Tyle mam do powiedzenia w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-A-C Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 01.02.05, 14:08 Czy ktoś wie jak można skontaktować się z Anią? Nasza znajomość z czasów, kiedy mieszkaliśmy w Radomiu urwała się prawie 15 lat temu. W internecie znalazłem tylko kilka zdięć Ani, a ostatnio widziałem ją właśnie w TVN Style. Ania jest miłą osobą jak każdy zodiakalny bliźniak! Odpowiedz Link Zgłoś