Dodaj do ulubionych

Anna Czarnecka-TVN Style

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:06
Skąd przybyła do miasta kobiet, bo buźka jakaś znajoma?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:35
      podnoszę
      • renkras Re: Anna Czarnecka-TVN Style 18.01.05, 22:45
        W Tele5 był kiedyś program o dzieciach i Ona go prowadziła i w Pulsie była
        przez chwilę
        • Gość: basia Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:48
          I chyba prowadziła dawno temu Zoom w RTL?
          • wieslawa-siemiankowska Re: Anna Czarnecka-TVN Style 18.01.05, 22:52
            Zgadza się Anka była kiedyś w RTL, potem w tej złodziejskiej stacji Tele5 gdzie
            zajmowała się również PR i przez moment w Pulsie. Prywatnie bardzo miła i
            ciepła osoba, aczkolwiek nieco rozlazła i półprzytomna.
            • Gość: mim Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:58
              a nie była kiedys modelką?
              • wieslawa-siemiankowska Re: Anna Czarnecka-TVN Style 18.01.05, 23:02
                A tego to nie wiem.
            • Gość: deczko Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.chello.pl 18.01.05, 23:07
              Prywatnie bardzo miła i
              > ciepła osoba, aczkolwiek nieco rozlazła i półprzytomna.

Sorry, ale ona w tvn style wypada podobnie. Jak zadaje pytanie, toooo, taaaak,
              dluugoo, sie namyslla, byyyyy cos madrego powiedziec.

Jak dla mnie nijaka.
              • Gość: schwa Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: 213.195.132.* 19.01.05, 01:14
                dokladnie, jest beznadziejna. szepcze cos tam swoim cichutkim glosikiem. lepiej
                niech wraca do jakiegos magazynu opowiadajacego o dramatycznych "ludzkich
                losach" nie myslalem ze kiedys to powiem ale tesknie za horodynska w m-scie
                kobiet
    • Gość: Marek Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 00:18
      Pracowała też w TOK FM ;)
      • Gość: schwa Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: 213.195.132.* 19.01.05, 01:10
        to nie ta czarnecka, tamta byla maria
        • Gość: stylowa Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: 217.153.29.* 21.01.05, 13:20
          Maria Czarnecka zresztą też pracuje w Stylach - przy Mieście Kobiet.
          • Gość: schwa czarneckie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.01.05, 03:48
            a pamietacie jeszce taka jedna czarnecka, bodajze zofie, ktora kiedys pracowala
            w tvp2 i tez prowadzila magazyny dla kobiet i brylowala wowczas na salonach.
            taka pokurczona z wlosami do ramion. czy ona tam czasem tez nie pracuje?
            • Gość: mamol Re: czarneckie IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 22.01.05, 08:47
              tamta ma na nazwisko Czernicka :-)
    • Gość: klamra Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:44
      Horodyńska była o tyle lepsza, że jak nie była w temacie (co się zdarzało
      często), to się po prostu nie odzywała. Natomiast pani Ania sili sie na
      starsznie mądrą, a wychodzą z tego starsznie płytkie pytania. Np nie zapomnę,
      jak zadała pytanie Alicji Borowskiej (eks-partnerka Leszczyńskiego Mopa),
      której hobby jest robienie biżuterii, jak chodzi ubrana po domu - czy też sobie
      przystraja domowe ciuchy. Tamta prawie nie parsknęła śmiechem i powiedziała, ze
      po domu chodzi w piżamach albo w dresach. Pani Ania nie pasuje do Miasta
      Kobiet. I tyle!
      • Gość: deczko Glupie pytania pani Ani IP: *.chello.pl 19.01.05, 11:21
        Albo jak byla babka ze sklepu z ciuchami ciazowymi, a Czarnecka zadala dosyc
        naiwnym glosikiem pytanie:"A czy kupowanie tego typu ubran w ogole jest
        potrzebne?" Dwie inne prezenterki i ta babka spojrzaly sie na nia jak na
        idiotke.

Ciekawe po co zaprosili te babke i w ogole robili o tym program, skoro pani
        Ania sie bez tego typu ciuchow obyla?!
        • Gość: jj Re: Glupie pytania pani Ani IP: *.crowley.pl 19.01.05, 13:36
          ja mialem przyjemnosc chodzic z nia do klasy i coz , liceum bylo z tych
          topowych to fakt ,ale Ania intelektem nie grzeszyla! caly czas uparcie dazyla
          do kariery modelki a potem medialnej i jak widac inteligencja nie jest
          potrzebna do tego , wystarczy wplywowy mąż! a czy mozna nazwac ja mila, chyba
          tylko wtedy gdy uwaza Cie za rownego sobie,a nas maluczkich zawsze traktowala z
          gory
          • Gość: holdenka Re: Glupie pytania pani Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:04
            z tego co kojarzę to pochodzi z radomia, zaczynała tam swoją karierę
            telewizyjną w lokalnej stacji Dami.
        • Gość: es Re: Glupie pytania pani Ani IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 22.01.05, 10:22
          w tym programie o ubraniach ciążowych okazało się, że nieumiejętność zadawania
          ciekwaych pytań to nie wszystko w przypadku Pani Ani; nie potrafiła rónież
          stanąć tak, żeby nie zasłonić kamerzystom wszystkiego - gości, pozostałych
          prezentrek i prezentowanych ubrań. Dopiero Beata lekko ją ustwiła do porzadku
          pokazując jej wzrokiem gdzie ma stanąc. Zupełny brak profesjonalizmu ze strony
          Pani Ani.
    • Gość: Ania Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:27
      Ona naprawdę bardzo wolno myśli nim coś powie i to widać przy rozmowach. Jest
      też bardzo sztuczna. Bardzie lubię Marzenkę i Beatką, a nawet tęsknię za Joasią.
      • kejti10 Re: Anna Czarnecka-TVN Style 21.01.05, 12:02
        Nie wiem w zasadzie dlaczego, ale jej nie lubię:)
        Jakoś mi nie pasuje do Marzeny i Beaty. Na początku drażniło mnie,że pani Ania
        za wszelką cenę chciała zadać jak najwięcej pytań, oczywiście nie wynikających
        z rozmowy a z faktu ,że przygotowała je wcześniej w domu i miny Marzeny mówiły
        wszystko :))ale chyba już jej przeszło.
        Po co ją w ogóle dokoptowali, przecież Marzena i Beata świetnie dawały sobie
        radę
        • Gość: maska Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.crowley.pl 21.01.05, 15:12
          z radomia , owszem , panna z prowincji:)i kariere robi
    • Gość: LALA Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:56
      ona ma na nazwisko plusiecka nie czarnecka, chyba po jakimś mężu
      • Gość: basia Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 10:11
        Chyba masz na myśli Puślecką, która prowadzi program o modzie. A Czarneckiej
        też nie lubię - mogły zostać we dwie Marzena z Beatą.
        • Gość: :> Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.icpnet.pl 23.01.05, 11:07
          Marzenba jest najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
          • Gość: xyz Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 12:16
            ja nie lubię tej Marzeny,za bardzo sili się na bycie kul i trendi,stylkistki
            jej chyba nie lubią bo ubierają ją koszmarnie,najczęsciej w majtkowe
            roze,kompletnie do niej nie pasujące

Beata natomiast moglaby sobie dac na luz z tymi bluzami nike czy adidasa,placą
            jej za to?no i nich się uczesze,
            poza tym strasznie cedzi slowa,maxymalnie wydluza koncowki

moją faworytką jest ta Ania Orlowska od malowania,normalna babka,przy tuszy,nie
            sili się na cudone slowa,mowi jak do kolezanki i nie robi z siebie trendy i kul
            luzary
            • Gość: Jola Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.aster.pl 23.01.05, 17:02
              Marzena Rogalska ciekawie przeprowadza rozmowy, ma chyba doświadczenie z radia
              (nie wiecie z którego?), Beata Sadowska też jest świetna i nawzajem dobrze się
              uzupełniają. Nie mają szczęścia do trzeciej, denerwująca Horodyńska (dobrze
              sobie radzie w Paris, Paris) zastąpiona została nie mniej denerwującą
              Czarnecką. Ja w roli tej trzeciej widziałabym Agatę Passent. Co o tym myślicie.
              Widziałyście rozmowę w dniu babci z Aliną Janowską, boże nie pozwól mi być taką
              babcią.
              • kwiat_paproci Re: Anna Czarnecka-TVN Style 23.01.05, 17:24
                Marzena Rogalska przez długi czas pracowała w RMF FM i prowadziła różne
                programy przed i popołudniowe.
                • Gość: xyz Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:29
                  Rogalska pracowala tez w Radio Kolor
              • Gość: dobcia Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:40
                Agata Passent w tej roli bedzie fatalna! Ona jest taka... egzaltowana, pomaga to w pisaniu
                felietonow, ale na wizji, brrr. Checie sluchac jak wymienia jednym tchem wszystkich przyjaciol
                domu zanim zada pytanie? Moim zdaniem ta nowa jest dobra - zupelnie inna niz dwie pozostale
                - spokojna, stonowana, z klasa. Ktos taki jest tam potrzebny.
    • Gość: Aga Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:40
      anna czarnecka pracowala w TV Puls
    • wieslawa-siemiatkowska Re: Anna Czarnecka-TVN Style 27.01.05, 18:41
      Anna Czarnecka z domu Wąsik mieszkała kiedys obok mojej babci a do LO sióstr
      nazaretanek chodziła z moją kuzynką. Cały czas spała na lekcjach, jadła po
      kryjomu dropsy i chodziła na boksy.
      Tyle mam do powiedzenia w tej kwestii.
    • Gość: J-A-C Re: Anna Czarnecka-TVN Style IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 01.02.05, 14:08
      Czy ktoś wie jak można skontaktować się z Anią? Nasza znajomość z czasów, kiedy
      mieszkaliśmy w Radomiu urwała się prawie 15 lat temu. W internecie znalazłem
      tylko kilka zdięć Ani, a ostatnio widziałem ją właśnie w TVN Style.
      Ania jest miłą osobą jak każdy zodiakalny bliźniak!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka