Dodaj do ulubionych

Marta w ciąży

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.05, 20:46
Nie wiem na ile to prawdziw ale może też słyszeliscie że Martusia ma być w
ciąży i to z Jackiem?
Obserwuj wątek
    • bm_ka Re: Marta w ciąży 19.01.05, 20:50
      Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Nie wiem na ile to prawdziw ale może też słyszeliscie że Martusia ma być w
      > ciąży i to z Jackiem?

Nie doceniasz nas! My to wiedzieliśmy zanim Marta się domyśliła a w dodatku
      wiemy że nie będzie to dziecko Jacka, masz pojęcie jacy jesteśmy dobrze
      poinformowani?! :-))
      • Gość: Gosia Re: Marta w ciąży IP: *.chello.pl 19.01.05, 20:52
        Ja tam bym chciala, zeby byla z Jackiem...
        • irenka82 Re: Marta w ciąży 19.01.05, 21:09
          skad jacek,jak ona go przyjmowala w domu,ale hm..biernie?ja slyszalam ze to
          norbert bedzie.i snuje mi sie,ze tulipan pojdzie do odstrzalu,jacenty tez(on i
          tak spalony juz dawno jest),a papug i norbert wezma wreszcie slub i beda mieli
          dwojke wlasnych dzieci.
          • Gość: Gosia Re: Marta w ciąży IP: *.chello.pl 19.01.05, 21:09
            Ale nuda..........
            • Gość: delia Re: Marta w ciąży IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 19.01.05, 21:33
              dokładnie - nuda. rybak 5x częśćiej w tv, to nie na moje nerwy. ja to nadal
              czekam na związek papugi z jakimś facetem z krymianału, marginału. ciekawie
              bedzie:P
              • invicta1 powinna mieć raczej romance z Radomską 19.01.05, 21:35
                od razu by było ciekawiej
                • aankaa a ciążę z GB 19.01.05, 21:38

• irenka82 Re: Marta w ciąży 19.01.05, 21:44
                papug i kryminal,akurat:)no chyba ze sie sama wczesniej zdemoralizuje
                • Gość: Gosia Re: Marta w ciąży IP: *.chello.pl 19.01.05, 21:47
                  Juz jej grozi kryminal i demoralizacja.
                  Pila i prowadzila.
                  • aankaa Re: Marta w ciąży 19.01.05, 21:49
                    a przed prowadzeniem się seksiła (bo dlaczego tulipan tylko w jednej koszulce
                    ją do drzwi odprowadzał ?)
                    • Gość: delia Re: Marta w ciąży IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 19.01.05, 21:50
                      o jedną za duzo. na ogół to on z gołą klatą paraduje
                      • Gość: Gosia Re: Marta w ciąży IP: *.chello.pl 19.01.05, 21:52
                        I wszystko pod kolor.
                        Czerwona torba i czerwona podkoszulka.
                        • invicta1 i Radomska na rudo ufarbowana 19.01.05, 21:58

• invicta1 O! albo trójkąt z Radomską niech zrobią! 19.01.05, 21:50

• Gość: turek Re: O! albo trójkąt z Radomską niech zrobią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:23
                        ja bym papuga poswatal z Kisielem, nowy romans dobrze by jej zrobil na te
                        depresyjne klimaty i samotnosc. I Kisiel by odzyl po wyjezdzie mammamiji Stefka
                        • invicta1 Kisiel jest sado-maso-Papuga nie da rady 19.01.05, 22:25

• Gość: turek Re: Kisiel jest sado-maso-Papuga nie da rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:30
                            no to ja wykonczy, sierotka zostanie w stanach, wielkooki sie zapije z tesknoty
                            i bedziemy miec ten zloty trojkacik z banieczki
    • xemxija Re: Marta w ciąży 20.01.05, 00:57
      eeee tam, najlepsiejszym specjalista od ciaz jest tam przeciez Kamillo,
      Zdunskie pojada nawiedzic dzieciatka, ujrza przy okazji Kamilla, nastepnie
      pojda odwiedzic Martusie przy okazji i tak chyba to na nia przelezie...jakos...
    • Gość: aaaska Re: Marta w ciąży IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 15:53
      co z żalu ze rafałek wyjechal znowu wskoczy do lozka jackowi?!a moze caly czas
      byla w ciazy tylko to ukrywala a dziecko mialo bardzo powolny rozwoj i jak
      jacus wrocil to dziecko odzylo i wlasnie ma zamiar wyjsc?!?!hahaha .. smieszne
      troche...
      chyba ze z rafalem-to juz inna spiewka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka