Gość: Aśka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.01.05, 20:46 Nie wiem na ile to prawdziw ale może też słyszeliscie że Martusia ma być w ciąży i to z Jackiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bm_ka Re: Marta w ciąży 19.01.05, 20:50 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Nie wiem na ile to prawdziw ale może też słyszeliscie że Martusia ma być w > ciąży i to z Jackiem? Nie doceniasz nas! My to wiedzieliśmy zanim Marta się domyśliła a w dodatku wiemy że nie będzie to dziecko Jacka, masz pojęcie jacy jesteśmy dobrze poinformowani?! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Marta w ciąży IP: *.chello.pl 19.01.05, 20:52 Ja tam bym chciala, zeby byla z Jackiem... Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Marta w ciąży 19.01.05, 21:09 skad jacek,jak ona go przyjmowala w domu,ale hm..biernie?ja slyszalam ze to norbert bedzie.i snuje mi sie,ze tulipan pojdzie do odstrzalu,jacenty tez(on i tak spalony juz dawno jest),a papug i norbert wezma wreszcie slub i beda mieli dwojke wlasnych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Marta w ciąży IP: *.chello.pl 19.01.05, 21:09 Ale nuda.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delia Re: Marta w ciąży IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 19.01.05, 21:33 dokładnie - nuda. rybak 5x częśćiej w tv, to nie na moje nerwy. ja to nadal czekam na związek papugi z jakimś facetem z krymianału, marginału. ciekawie bedzie:P Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 powinna mieć raczej romance z Radomską 19.01.05, 21:35 od razu by było ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Marta w ciąży 19.01.05, 21:44 papug i kryminal,akurat:)no chyba ze sie sama wczesniej zdemoralizuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Marta w ciąży IP: *.chello.pl 19.01.05, 21:47 Juz jej grozi kryminal i demoralizacja. Pila i prowadzila. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Marta w ciąży 19.01.05, 21:49 a przed prowadzeniem się seksiła (bo dlaczego tulipan tylko w jednej koszulce ją do drzwi odprowadzał ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delia Re: Marta w ciąży IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 19.01.05, 21:50 o jedną za duzo. na ogół to on z gołą klatą paraduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Marta w ciąży IP: *.chello.pl 19.01.05, 21:52 I wszystko pod kolor. Czerwona torba i czerwona podkoszulka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: O! albo trójkąt z Radomską niech zrobią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:23 ja bym papuga poswatal z Kisielem, nowy romans dobrze by jej zrobil na te depresyjne klimaty i samotnosc. I Kisiel by odzyl po wyjezdzie mammamiji Stefka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: Kisiel jest sado-maso-Papuga nie da rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:30 no to ja wykonczy, sierotka zostanie w stanach, wielkooki sie zapije z tesknoty i bedziemy miec ten zloty trojkacik z banieczki Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Marta w ciąży 20.01.05, 00:57 eeee tam, najlepsiejszym specjalista od ciaz jest tam przeciez Kamillo, Zdunskie pojada nawiedzic dzieciatka, ujrza przy okazji Kamilla, nastepnie pojda odwiedzic Martusie przy okazji i tak chyba to na nia przelezie...jakos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaska Re: Marta w ciąży IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 15:53 co z żalu ze rafałek wyjechal znowu wskoczy do lozka jackowi?!a moze caly czas byla w ciazy tylko to ukrywala a dziecko mialo bardzo powolny rozwoj i jak jacus wrocil to dziecko odzylo i wlasnie ma zamiar wyjsc?!?!hahaha .. smieszne troche... chyba ze z rafalem-to juz inna spiewka. Odpowiedz Link Zgłoś