Dodaj do ulubionych

Beata Ścibakówna w REWII

IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.01.05, 15:45
Czy ktoś widział, jak na okładce REWII z tego tygodnia wygląda Ścibakówna?
Jestem wstrząśnięta! Jak własna babka. Mam nadzieję, że nie jest chora.
Obserwuj wątek
    • Gość: saga Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:06
      co to jest Rewia?
      a tak na marginesie szkoda mi bylo pierwszej żony Englerta,jak wymienil ją
      sobie na Scibakównę
      teraz tez gdzie widzialam,ze się postarzzala i wygląda jak ta pierwsza,z tym ze
      ta pierwsza ma ze 25 lat więcej
    • Gość: Kaori Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:17
      Tez to widzialam. Koszmarnie wyglada...
    • Gość: mexx Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:19
      Może sie boi,że ją też Englert wymieni na młodszą?
      • Gość: duraj Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:06
        scibakówna ma niestety taki mdły i szybko wiednący typ urody, już kilka lat temu
        wygladała jak własna ciotka. a barbara sołtysik to kobieta z klasą, nadal
        wyglada lepiej od ścibakówny. englert to idiota!
        • Gość: lulek Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:44
          Tez jestem za B.Soltysik, nie tylko duzo fajniejsza babaka, ale taze duzo
          lepsza aktorka. A Englert, no coz, faceci po 40 maja takie odpaly, szkoda
          tylko, ze kosztem kobiet, z ktorymi zyli cale lata
        • Gość: Kata Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.bu.amu.edu.pl 25.01.05, 09:33
          Bardzo trafnie-nic dodać,nic ująć.
    • Gość: zazdrosna Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.bredband.comhem.se 20.01.05, 22:11
      Podziwiam sprytu.Ona jest wszedzie,gdzie diabel nie moze
      • Gość: baba Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.acn.waw.pl 21.01.05, 15:01

Ci..kowna to kawal kutego na cztery nogi bezwzglednego babska, ktore
        wykorzystawszy
        odpal po czterdziestkowy faceta zalapala sie na popularnosci i kase Englerta.
        Nigdy jej nie lubilam, jako aktorka tez jest przecietna.Ciesze sie, ze
        charakter jej na buzke wychodzi.
    • iwka901 Re: Beata Ścibakówna w REWII 21.01.05, 15:49
      Czy Barbara Sołtysik, to na pewno pierwsza żona Englerta? ona urodziła się w
      1942r czyli ma 56 lat...
      • iwka901 Re: Beata Ścibakówna w REWII 21.01.05, 15:54
        iwka901 napisała:

> Czy Barbara Sołtysik, to na pewno pierwsza żona Englerta? ona urodziła się w
        > 1942r czyli ma 56 lat...

i to ona gra zakonnicę Matyldę w Samym Życiu".
      • Gość: stefanka Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:25
        raczej 63.
        pozdrowienia dla matematykow :)
        • iwka901 Re: Beata Ścibakówna w REWII 22.01.05, 08:54
          jasne, że 63 ! Ale mi wstyd.:-(
          • cockerofil Re: Beata Ścibakówna w REWII 22.01.05, 11:25
            ktos mi wyjasni dlaczego scibakowna a nie scibak? lepiej brzmi czy co?
            • titerlitury Re: Beata Ścibakówna w REWII 24.01.05, 11:44
              cockerofil napisał:

> ktos mi wyjasni dlaczego scibakowna a nie scibak? lepiej brzmi czy co?
              >
              Brzmi bardziej po poslku. Tzn kiedys wystepowały końcówki nazwisk rodz.
              żeńskiego, będące odpowiednikami ang. Mrs i Mss, czy fr. Mdm i Melle. Żona
              Ścibaka to Ścibakowa, a jego córka, to Ścibakówna. Troszkę szkoda, że tradycja
              zanikła, bo wzbogacała i uprecyzyjniała polszczyznę.
              Ścibakówna, bo tak jej "z domu".
    • departament_dekoracji Przeczytajcie "Tango dla trojga" Marii Nurowskiej. 21.01.05, 16:07
      Zdaje się ,że na wstępie jest jakieś zwyczajowe zastrzeżenie, że wszelkie
      podobieństwo jest przypadkowe itd., ale nietrudno domyśleć się, o kogo chodzi.
      • Gość: mea Re: Przeczytajcie "Tango dla trojga" Marii Nurows IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:39
        Ja czytałam. Najlepszy był numer, że wydanie tej książki zbiegło się z licznymi
        artukułami na temat MŁODEJ PARY.Tzw. "młodzi" bardzo chętnie udzielali
        wywiadów.Bo było trzeba kasy np. na dach w nowym domu (tp akurat wieść z
        kasiążki, potwierdzona póżniej przez bohaterów w kolorowych pisemkach).Pani Ś-
        E, zapytana o dziwną zbieżność sytuacji przyznała niechętnie, że o książce
        słyszała, ale nie czytała i nie ma zamiaru.(Akurat!!!)
        Ciekawa jestem, jak się czuła, czytajac ostatnią scenę.(W książce umarła).
    • Gość: Aga Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:52
      pierwsza zona Englerta grala w filmie Dom, zone pilkarza,
      • Gość: pola Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:11
        iwka901 - a ty kochan myslisz, ze pen Englert ma ile? 25? Przeciez to wlasnie
        pokolenie pani Soltysik. Pani Barbara jest fajowa, bez wzgledu na wiek, a
        Scibakowna jest nedzna niezaleznie od wieku. Aktoreczka serialowa, szczwany
        lisek i tyle opowiedzialy mi motyle
    • Gość: figa z makiem Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.centrumc.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:46
      no coz mozna powiedziec o urodzie i o talencie tej karierowiczki zrobionej
      dzieki seksowi z podstarzalym i gasnacym englercie?
      on potrzebowal swiezej krwi aby istniec a ona starej krwi aby zaistniec!!!!!!!
      w drugim przypadku nic niestety juz jej nie pomoze i nie pomoglo, babsztyl jest
      okropny i zawsze staro wygladajacy, o 20 lat wiecej jak w metryce, beztalencie
      totalne i te malutkie i zaciete wiecznie usteczka, a moze to wlasnie urzeklo
      starego juz englerta, ze tak zaciskowo....
      no coz, nie wiem co padlo podstarzalemu englertowi na lepetyne aby zamienic
      piekna kobiete z klasa i z niebywalym talentem aktorskim, na lokalna pseudo
      aktoreczke bez szczegolnej urody, bez talentu i bez osobowosci, jest mdla i
      przypomina mi stara wierzbe, pogieta ale szumi tam gdie zawieje proszona czy
      nie proszona>
      • spojrzenie.kota.w.butach Re: Beata Ścibakówna w REWII 21.01.05, 20:58
        figunia....co mu padlo? jak to co? sperma, moja droga, sperma. calkiem fajny
        koles byl przedtem, teraz patrze na niego przez pryzmat tej ..... nie wymienie
        imienia i nie nazwe, bo wykasuja, ale domyslacie sie, co mam na mysli. Kropka
        • Gość: max Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:28
          Najgorsze, że to babsko ma etat w Teatrze Narodowym- najbardziej prestiżowej scenie w Polsce. Englert, o....łeś?!
        • Gość: figa z makiem Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.centrumc.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:29
          ale do diabla ciezkiego czy nie bylo wtedy, jak juz musial, atrakcyjniejszych
          studentek na roku jak ta staro i zolzowato wygladajaca stara mloda baba?
          zero sexu zero kobiecosci, a wkoncu mial duzo ladniej i duzo lepiej
          • spojrzenie.kota.w.butach Re: Beata Ścibakówna w REWII 21.01.05, 21:36
            pewnie byly, ale mozg mialy i morale tez. ta byla do wziecia chetna
            natychmiastowo, a jeszcze pewnie studentka byla traefna i pan prf. mogl sie
            wykazac w podskokach. to sie wykazal. Zaliczyl i zaliczyl....Cala prawda o
            naszej "ulubionej" amatorce zawzietej na aktorska sztuke.....zaliczonej wszak
          • Gość: JOT Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.amsnet.pl 21.01.05, 21:37
            Może były nie tylko ładniejsze, ale i mądrzejsze, bardziej honorne, co? Ja też
            nie trawię tej baby jagi.
    • Gość: mexx Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:40
      Najczęsciej można ją zobaczyć/oprócz wiekopomnej roli w "Złotopolskich"/ na
      salonach jak bryluje podczepiona do Niemczyckich i wdzięczy sie ze zdjęć
      w "Vivie" czy innej "Gali".Zawsze w towarzystwie jakichs ustawonych czy
      bogatych ludzi.Koło niej sie wtedy pałęta podstarzały małżonek,który chyba już
      za bardzo sił nie ma na to światowe życie.
      • Gość: figa z makiem Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.centrumc.krakow.pl / *.kolornet.pl 21.01.05, 22:59
        swietnie powiedziane, podkladam sie pod a panna scibakowna niech idzie sie
        lapac nowego profa, mlodszego zdziebko od przestarzalego i wilinialego jana bo
        nas juz na nic nie nabierze i niczym nie zaskoczy, chyba ze nowy starszy
        podstazaly rezyser.....i nowa rola w glupkowatym serialu, glupia baba i bardzo
        niemile brzydka
        • korniszo_on Re: Beata Ścibakówna w REWII 22.01.05, 13:39
          Zamienił stryjek siekierke na kijek.
    • bm_ka Re: Beata Ścibakówna w REWII 22.01.05, 21:50
      Nie zaglądałam do tego wątku wczesniej.Dzisiaj otworzyłam wszystkie wpisy
      i przeczytałam je od początku do końca.
      Matko jedyna!!!!!! Jaki morderczy jad się wysączył z Waszych słów!Gdyby
      Ścibakówna była w zasięgu Waszych rąk zadusiłybyście ją własnymi rękami.
      Kto Wam dał prawo do odsądzania jej od "czci i wiary"?
      Ja tez lubię Barbarę Sołtysik ale to nie pozwala mi tak podle gnoić Ścibakówny,
      to ich prywatne życie i osobiste wybory. Nikt z nas nie wie jak wyglądało
      pierwsze małżeństwo Englerta, może Pani B.Sołtysik chciała rozwodu a może nie
      ale .. to sprawa ich trojga, nam obcym i postronnym osobom wara od ich
      prywatności.Mówmy o nich bo to osoby publiczne ale nie w takim kontekście bo to
      zwykłe ordynarne plotkarstwo i włażenie buciorami w cudze serca i dusze.
      • Gość: iwa Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:17
        Wybacz,ale to pani Ścibak z panem Englertem zrobili ze swego życia sprawę
        publiczna i to oni sami wystawili sie na różne opinie,nie tylko pozytywne.Jesli
        ktoś pcha sie do kolorowych magazynów,wylewa brudy ze swego życia w tabloidach
        itp. to nie może oczekiwać ,że wszyscy przyklasna ich postępowaniu i beda się
        nimi zachwycać.Parcie do popularności działa niestety nieraz samobójczo.A
        dokładnie pamiętam niestety wypowiedzi pani Ścibak w okresie uganiania się za
        Englertem.Nie robiła absolutnie tajemnicy ze swego życia osobistego i sama
        wystawiła się na osąd tych do których plotła bzdury.Tak to niestety bywa,jak
        ktoś nie chce by o nim brukowce pisały i ludzie okrutnie komentowali ich
        postawę,to szanuje sam swe życie i swej rodziny i nie pcha sie do reflektorów.
        • Gość: meloman Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:22
          Ich życie prywatne mam w nosie, ale wkurza mnie promowanie takiego beztalencia w Teatrze Narodowym, który jest utrzymywany z moich pieniędzy! Gyby Englert nie był dyrektorem MNarodowego pani Ścibakówna mogłaby tam pracować, ale w szatni.
          • titerlitury Re: Beata Ścibakówna w REWII 24.01.05, 11:58
            kiedy ta ostatni raz byłes i na jakiej sztuce?

ludzie! jakby się słuchało spotkania słuchaczek Radia Maryja, które potepiaja
            wszytko i wszytkich... Kto jest bez grzechu niech pierwszy...
            Ścibakówna to k.... małpa!! To skanadal że taka ma pracę i jest popularna!
            Kochani - więcej luzu. To zycie tych ludzi. A że zrobili z tego sprawe
            publiczną? Ich sprawa i nie najlepiej to o was świadczy, że tak się tym
            podniecacie... Nie macie własnych problemów? Własnego zycia?
        • Gość: Monster Re: Beata Ścibakówna w REWII IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:31
          Dobrze powiedziane, a nawet bardzo.
          • Gość: MELPOMENA ZLOSLIWI JESTESCIE I ZAWISTNI IP: *.skane.se 22.01.05, 22:45
            Stare zlosliwe wy cioty i samotne baby.Do magla z wami.
            • Gość: iwa Re: ZLOSLIWI JESTESCIE I ZAWISTNI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:13
              Ty wielbicielu Okraski wyluzuj.
            • slepyleon Re: ZLOSLIWI JESTESCIE I ZAWISTNI 23.01.05, 00:54
              Nie jestem ciotą ani starą babą. Proszę mi nie ubliżać.Scibakówna - kupa gówna.
              • cockerofil Re: ZLOSLIWI JESTESCIE I ZAWISTNI 23.01.05, 14:34
                mnie ciota nie ubliza;-))))
    • Gość: tommybo Bardzo fajna para! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 14:47
      Chyba stworzyli bardzo udaną rodzinkę. I na przekór wszystkim sa ze sobą i
      kochają się już parę lat. I dzięki temu Jan Englert nie gra jakiegoś dziadka w
      Plebanii, tylko ... w tenisa, trzyma formę i chce mu się coś tworzyć w
      Narodowym! A Pani Barbara S. prawdopodobnie wreszcie godnie żyje własnym
      życiem, bez ciągłego stresu kolejnymi fascynacjami męża,podróżuje.
      P.S. Zdjęcie na okładce rzeczywiscie fatalne! Zdjęcie, nie człowiek.
      • Gość: asx Re: Bardzo fajna para! IP: *.upc-j.chello.nl 23.01.05, 16:07
        Uwazam, ze Scibakowna gra coraz lepiej. ROzwija sie zawodowo. WIdzialam ja w
        kilku wywiadach na zywo i odnioslam pozytywne wrazenie. W filmie i teatrze sa
        tez potrzebne takie kobiety jak ona: zimna blondynka z zacisnietymi ustami,
        doskonala jak zawistna zona, niedowartosciowana kochanka itp. Jak dla mnie jest
        przekonujaca w swoich rolach, jest obsadzana adekwatnie do emploi. Nie wiem czy
        natchnienie do tego czerpie z tego, ze w zyciu tez taka jest, nie znam wiec nie
        mnie to osadzac, ale na ekranie wypada przekonujaco.

• Gość: MICHAL Re: Bardzo fajna para! IP: *.skane.se 24.01.05, 03:01
          Widzialem Beata z bliska nawet przez kilka minut rozmawialem z p.Scibak.
          Jest piekna i elegancka kobieta.
          Zawistne niech spojrza do lustra.
          • Gość: ken Re: Bardzo fajna para! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:44
            Pasowałaby Ci do pary z twoim Okraską.
          • kaprysia Re: Bardzo fajna para! 24.01.05, 11:20
            Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Widzialem Beata z bliska nawet przez kilka minut rozmawialem z p.Scibak.
            > Jest piekna i elegancka kobieta.
            > Zawistne niech spojrza do lustra.

Pudło! Z bliska wyglada JESZCZE gorzej niż na fotografiach, gdzie ma makijaż i
            które są obrabiane Photoshopem. To po prostu brzydkie babsko. A z której strony
            ona jest elegancka ???:DDDD
      • kaprysia Re: Bardzo fajna para! 24.01.05, 11:23
        Gość portalu: tommybo napisał(a):

> Chyba stworzyli bardzo udaną rodzinkę. I na przekór wszystkim sa ze sobą i
        > kochają się już parę lat. I dzięki temu Jan Englert nie gra jakiegoś dziadka
        w
        > Plebanii, tylko ... w tenisa, trzyma formę i chce mu się coś tworzyć w
        > Narodowym! A Pani Barbara S. prawdopodobnie wreszcie godnie żyje własnym
        > życiem, bez ciągłego stresu kolejnymi fascynacjami męża,podróżuje.
        > P.S. Zdjęcie na okładce rzeczywiscie fatalne! Zdjęcie, nie człowiek.

Jan Englert dostaje zadyszki już po jednym tańcu z młodszą o połowę (a - o
        ironio - wygladającą niemal na rówieśniczkę heheh) małżonką, przekomicznie
        wygląda z kilkulatnim dzieckiem do którego nie ma cierpliowści, bo już ją był
        wyczerpał ponad 30 lat temu na inne dzieci. Miałam okazję poobserwować
        tą "szczęsliwą rodzinkę" w Bryzie i zapewniam cię, że był to bardzo smutny
        widok i nikomu takiego szczęscia rodzinnego nie życze, nawet najgorszemu
        wrogowi. To, co pokazują bulwarowe gazetki rzadko ma jakiekolwiek odniesiebia
        do rzeczywistości, niestety.
        • Gość: ssynek Re: Bardzo fajna para! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:04
          proponuje przeniesienie w\w pania do dzialu archeo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka