Dodaj do ulubionych

Jak się podoba reklama z panienką za 39 groszy ?

23.01.05, 17:07
Tania taryfa.
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 23.01.05, 17:12
      żenujące
      • Gość: wawa Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.spm.pl / *.spm.pl 23.01.05, 17:34
        więcej niż żenujące
        • Gość: pikczer Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:21
          Podoba mi się ujęcie tylnich kieszeni jej spodni:))
          • Gość: sally Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.chello.pl 23.01.05, 19:02
            seksistowska
            • szafa.bojowa Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 23.01.05, 19:08
              a moze ktos przyblizyc ta reklame?? czego i jak?? bo ja aktualnie nie w Polsce :(
              • lisa_simpson Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 23.01.05, 20:34
                Ogólnie rzecz biorąc jest to reklama niskobudżetowa ;) Najmniej kosztowły
                ubrania "łównej bohaterki" gdyż ich prawie na sobie nie miała...A może ja
                przesadzam...Kwestia gustu ;)
                • szafa.bojowa Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 23.01.05, 21:00
                  hmm...a co reklamuje to chlubne dzielo??
                  • Gość: Basketcase Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.icpnet.pl 23.01.05, 21:02
                    Reklama płytka, ale przyjemna dla oka. :)
                    • Gość: picia Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:31
                      dziewczyna kozacka!!!!
            • Gość: feministkaSzkorbut Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.aster.pl 24.02.05, 19:50
              my feministki i studentki gender studies nie damy się tak poniżać, sieg heil !
    • Gość: matti Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:05
      Czego to reklama?????????
      • Gość: basketcase Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.icpnet.pl 23.01.05, 23:03
        Simplusa
    • Gość: Babeczka Re: się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 03:36
      A mnie się podoba ;)panna przyjemna dla oka i od razu target jasno sprecyzowany
      ;) Pewnie zaraz będą się oburzać wszyscy święci, tak jak to było z reklamą Żywca
      i długimi nogami w króciutkiej czerwonej mini :(
      • Gość: Kalafior Re: się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 09:09
        Dla mnie do bani. Oczekuje w reklamach pewnej subtelnosci, czegos co mnie
        zaskoczy. A co oferuje ten spor? Sredniej urody dziewczyne, ktorej cycki lataja
        po calym ekranie. Super. Przezywajacy burze hormonow mlodziency z pewnoscia
        doznaja rozkoszy, ale to nie wystarczy zeby nazwac reklame wybitna.
        • egon.olsen Re: się podoba reklama z panienką za 39 grosz 02.02.05, 12:57
          No bo to chyba aktualnie jest target Simplusa taka młodzież właśnie...
      • Gość: Włodek Re: się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.net.pl / 62.233.214.* 04.02.05, 21:51
        A dla mnie i tak najpienkniejsza jest Miriam.
    • Gość: ddd Jezzzzu ,dla mnie bomba, niesamowita ta laska jest IP: *.cst.tpsa.pl 24.01.05, 09:01
    • jk Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 24.01.05, 09:13
      Matko!
      to zwykla reklama dla dzieciakow, a tutaj niektorzy by cale elaboraty pisali, jaka to ona (reklama) bezwstydna i glupia jest

troche luzu :)
    • Gość: Aga Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: 193.0.68.* 24.01.05, 09:59
      I co z tego,że dla dzieciaków, skoro w telewizor patrza wszyscy, np. ja. I dla
      mnie to jest szczyt żenady. Takie wulgarne...
    • tjerzy Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 24.01.05, 11:12
      Reklama Spoko... Można popieścić trochę oczka...:)))) Dziewczyna śliczna i jak
      ładnie się uśmiecha.....
      • lisa_simpson Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 24.01.05, 11:13
        Podejrzewam, że większość osób nie zwróciła uwagi na uśmiech ;)
        • Gość: yossi Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.crowley.pl 05.02.05, 05:23
          no zwrocilem,
          za 5 razem... :)

Gadajcie co chcecie, to nie ma byc dzielo i nie jest, a cel swoj osiaga
          poza tym dziewczyna nie jest taka zla :)))
      • Gość: Agata Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:23

To zapraszam na anglistyke na UW, rzadko ja widac, bo chyba ma sie juz za
        gwiazde, ale czasem bywa i nawet spojrzy na kogos z gory :)

a
    • Gość: charlie_x Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.tvgawex.pl 24.01.05, 11:16
      ..8)..nie wiem tylko,czy te 39 gr. to dużo czy mało i ..za co?Jedno co
      zauważyłem wsród mojego towarzystwa.Rzeczona panna bardzo podoba się fecetom z
      'ikrą',a irytuje neurotycznych młodzieńców i przewrażliwione kobietki..8)
    • Gość: pikaczu Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.chello.pl 24.01.05, 11:17
      kolejny dowód na to że faceci wolą duże biusty...
      ciekawe czy panienka z mniejszymi cyckami zrobiłaby na was takie samo
      wrażenie??? myślę, że nie
      • charlie_x Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 24.01.05, 11:23
        Gość portalu: pikaczu napisał(a):

> kolejny dowód na to że faceci wolą duże biusty...
        > ciekawe czy panienka z mniejszymi cyckami zrobiłaby na was takie samo
        > wrażenie??? myślę, że nie

...a ja myślę, że tak.Sam jestem najlepszym żywym tego
        przykladem..8)
        • Gość: olo Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.01.05, 11:28
          panna taka sobie ale cycki to ma sflaczałe. Wolę takie z jędrnymi, sterczącymi
          a ta wyglada jakby 6 dzieci co najmniej wykarmiła.
          • Gość: Ula protest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 21:05
            Dziewczyny, i madrzy mezczyzni, protestujcie a nie gadajcie!
            poland.indymedia.org/pl/2005/01/11586.shtml
            • Gość: Basketcase Re: protest IP: *.icpnet.pl 01.02.05, 21:53
              Żeby organizować protest wobec reklamy tv to trzeba mieć nierówno pod sufitem.
              pewnie same dechy bedą się tam wpisywać. :]
          • Gość: Ob-serwator Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.4web.pl 01.02.05, 23:10
            Ona ma ten cyc strasznie sflaczały. Jak wykarmi potomka to będzie mogła sobie
            owinąć cyca wokół szyi i nosić zamiast szalika ;)
            • Gość: nuin Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:21
              Gość portalu: Ob-serwator napisał(a):

> Ona ma ten cyc strasznie sflaczały. Jak wykarmi potomka to będzie mogła sobie
              > owinąć cyca wokół szyi i nosić zamiast szalika ;)

Dokładnie, o mało jej zębów nie wybiją i pod pachy nie wpadną :))).
    • Gość: matti Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:32
      Mnie bardziej zaszokowało, gdzie ta reklama byla krecona - mianowicie w
      warszawskim liceum Batorego. Wiem, bo się tam uczyłem - nie ma mowy o pomylce.
      Tych korytarzy nie można z niczym innym pomylić. No no, taka święta szkółka, a
      takie rzeczy tam się dzieją... Ale powiem wam, ze takie widoki jak na tej
      reklamie też się tam czasem zdarzają...
      • Gość: tralala Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:20
        Nie wiem czy wiecie...
        ale ta reklama w tv nie leci w calosci
        koncowka jest obcieta!! na samym koncu gdy sexi panienka jest w oddali..z
        prawej strony ekranu wyskakuje troszke "mniej atrakcyjna" kolezanka bohaterow
        reklamy i pozdrawia ich glosnym HEJA! - chyba nie musze mowic jak madre to bylo
        posuniecie biorac pod uwage jednego z glownych konkuretnow SIMPLUSA. dlatego
        koncowka ucieta..bo w sumie nie byloby wiadomo ktorego operatora dotyczy.
        tak czy siak plus niezle dal ciala :D

ponizej link do PELNEJ wersji reklamy:
        piorun.ds.pg.gda.pl/~bakulik/xxx/simplus.mpg
        • Gość: walijka Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:12
          to nie jest pelna reklama, mi sie nie otwiera nawet polowa. Fakt, jest zalosna,
          i ta panna z obwislymi cycuchami ze zgodzila sie na cos takiego... no coz moze
          daje podotykac kolegom za 39 groszy?
          • Gość: Marza12 Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:21
            ale masz kompleksy bejbe...ciekawe z czego one wynikaja..
            • Gość: walijka Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:26
              Marza odczep sie i nie demonstruj swoich pogladow w kazdym watku gdzie cos
              powiem.
          • Gość: sutek Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:39
            Tak wlasnie zachowuja sie naturalne duze jedrne piersi. Tylko sztuczne
            silikonowe twory tkwia sztywno na swoim miejscu. Tych ostatnich pelno ostatnio
            w tv, dlatego nie potraficie docenic naturalnego piekna.
            • Gość: nuin Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:55
              Wiszące wory nie są naturalnie piękne, tam samo jak napompowane silikony,
              najlepsze są piersi 'akuratne' - krągłe i nieco mniejsze od tych z reklamy. Nie
              wyobrażam sobie dotykania takich naleśników, bleee...
              Aha - tak zachowują się naturalne duże piersi, a nie naturalne duże JĘDRNE
              piersi, chyba nie wiesz co to jędrność. I jakie "piękno", piękna to jest
              Catherine Zeta - Jones a nie ta dresiara z reklamy.
              • Gość: sutek Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:06
                Praw fizyki nie da sie oszukac. Piersi takiej wielkosci zawsze beda silniej
                sciagane w dol i silniejsze bedzie ich falowanie, co moze tworzyc zludny efekt
                zwisania, mimo iz tak naprawde sa jedrne. Po prostu tego rozmiaru biust
                zachowuje sie w ten sposob 'od nowosci'.
                Pisalem o pieknie piersi, jako bytu samoistnego, niezaleznego od wlascicielki -
                w tym aspekcie Catherine Zeta - Jones posiadajaca model 'srednia sliwka' nie
                powinna byc w ogole brana pod uwage.
                • Gość: nuin Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:24
                  A mi się wydaje, że jędrna "średnia śliwka" prezentuje się o wiele lepiej, niż
                  mało jędrne "wiszące melony' :).
                  • Gość: sutek Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:31
                    Tak jak Ty mysla wszyscy zdezorientowani klienci Heyah. Suszone sliwki z czasem
                    zmieniaja sie w 'uszy jamnika', a melony mimo wszystko zachowuja swoj ksztalt ;)
                    Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow owocow! :)
                    • Gość: nuin Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:35
                      > Suszone sliwki z czasem
                      > zmieniaja sie w 'uszy jamnika', a melony mimo wszystko zachowuja swoj ksztalt

Ja bym powiedział, że jest odwrotne. To mniejszy biust zachuwuje jędrny
                      kształt, a ten większy po jakimś czasie (albo nawet niekoniecznie po czasie,
                      często od samego początku)...tragedia...
                      • Gość: sutek Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:59
                        Tak sie tylko wydaje.
                        Taka roznorodnosc biustow idelanie pasuje to zroznicowanych meskich gustow.
                        Niektorzy wola jak kobieta ma meska klatke piersiowa z malutkimi piersiami i
                        wyglada jak chlopiec, inni wola bardziej bujnie zbudowane panie. Tu sie nie ma
                        o co spierac.
                        • Gość: nuin Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:04
                          No tak, są różne gusta, ale generalnie podobają się rzeczy ładne :). Chodziło
                          mi o samą zależność między jędrnością (a co za tym idzie 'ładnością') a
                          wielkością, która występuje w 9 przypadkach na 10.
                          • Gość: pik Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.acn.waw.pl 07.02.05, 01:16
                            Dzieciaki, ile widzieliscie w zyciu prawdziwych biustow??????? Pominmy silikony
                            z fimikow dla doroslych! I co wam zostalo??? Rekordzisci 20-30? Przecietniacy
                            mniej niz piec? Wiec o czym wy gadacie???

Obwisly? Ja wyglada biust kobiety bez interwencji chirurga? Czytam te
                            przemadrzale teksty o wykarmieniu ilus-tam dzieci... Buhahaaaaaaa to juz chyba
                            mogl napisac jakis prawiczek, co wylaczne zdjeciami/filmami sie pociesza.
                    • cockerofil Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 02.02.05, 18:01
                      Gość portalu: sutek napisał(a):

> Tak jak Ty mysla wszyscy zdezorientowani klienci Heyah. Suszone sliwki z
                      czasem
                      >
                      > zmieniaja sie w 'uszy jamnika', a melony mimo wszystko zachowuja swoj
                      ksztalt ;
                      > )
                      > Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow owocow! :)

a ja na to moiwe uszy spaniela;-)
        • Gość: fusiak Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.238.66.216.adsl.inetia.pl 02.02.05, 12:27
          Właśnie! Nikt nie zauważył, bo rzadko leci ta reklama w całości, ale końcówka z
          HEJA jest przegięciem tak jak kiedyś idea pop reklamowała sie podróbą łapy
          HEYAH, ale jakoś rozeszło sie po kościach i przestali nadawać. przypomina mi
          się ostatnio afera z napojem energetyzującym Heja, która również nie ma nic
          wspólnego z siecią komórkową!
          Pozdrawiam spostrzegawczych.
    • amanda_gris Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 02.02.05, 10:15
      Dla mnie rewela!
      A najbardziej podobają mi się buty tej laski. Czy ktoś wie jakiej firmy jest
      ten model? Chętnie bym sobie takie kupiła.
      • aureliana Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 02.02.05, 11:15
        swietne ma stopy, ladne nogi i super pupe:)ale ten biust to jak gumisie jej
        skacze:)))
    • Gość: Zedd Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.29.207.* 02.02.05, 12:27
      Uważajcie na słowa. Tak się składa, że ta dziewczyna jest moją dobrą koleżanką.
      To bardzo porządna i inteligentna osoba, studiuje anglistykę na UW. Gdybyście
      ją znali, to ugryźlibyście się w języki. Protestuję prezeciwko poniżaniu jej.
      • Gość: ix Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:44
        No popatrz, jest czyjąś koleżanką i studiuje, to całkiem zmienia postać rzeczy.
        Co z tego, że w reklamie macha naleśnikami na lewo i prawo i stąd kojarzy ją
        pół Polski, nie można tego komentować. Napisz jakie ma wyniki w nauce to o tym
        założymy wątek.
        • Gość: olo Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.05, 13:08
          nikt jej nie poniża, sama to zrobiła:(
          • Gość: Zedd Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.29.207.* 02.02.05, 13:14
            Niby jak sięponiża? Sama na siebie bluzga? Szczerze mówiąc, ona powinna ci za
            to dać po gębie.
        • Gość: Zedd Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.29.207.* 02.02.05, 13:12
          "Macha" nie dlatego, że chce tylko dlatego że tak sobie wymyślił reżyser. Na
          dodatek wpadł na ten pomysł po jakichś 8 godzinach roboty (reklamę kręcili
          prawie 20 godzin). Wyniki - jest bardzo dobrą studentką, rozsądną osobą.
          Wybacz, ale ocen ci nie podam - bo niby czemu. Zresztą i tak nie wolno (ustawa).
          • Gość: ix Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:17
            A czy ktoś ją tutaj obraża jako osobę? Tylko komentujemy to co widać w
            reklamie, chyba Plusowi też o to chodziło i łatwo przewidzieć, że taka będzie
            reakcja na te reklamę.
          • Gość: olo Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.05, 13:18
            rozsądna dziewczyna nie wystapiłaby w reklamie tego typu.
            A jesli wystapila to stała sie osoba poniekad publiczna i musi sie liczyć z
            różnymi uwagami na swój temat.
      • amanda_gris Co to za buty? 02.02.05, 15:00
        • amanda_gris Re: Co to za buty? 02.02.05, 15:02
          Przepraszam, za wczesnie wcisnęłam enter. A czy mógłbyś spytac swoją koleżankę
          jakiej firmy miała buty na sobie w tej reklamie. Są extra!
          • mameluch Re: Co to za buty? 02.02.05, 18:07
            wydaje mi sie ze to buty marki szpilki.
          • Gość: carla Re: Co to za buty? IP: *.aster.pl 02.02.05, 19:14
            Te buty mozna kupic w Galerii Mokotow w jednym sklepie - nie pamietam nazwy, ale
            nie to nie jest sklep stricte obuwniczy, jest tez sporo ciuchow.
            • Gość: Basketcase Re: Co to za buty? IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 19:26
              Pozdrów koleżankę od Anglistyki na UAM w Poznaniu!! Nam tu się bardzo
              podoba. :) Reklama oczywiście. :>
              • Gość: serio do zedda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:22
                tez chcialam studiowac anglistyke ale pokierowalam sie ambicja i poszlam na
                lepszy kierunek, poza tym co do tego ze tak sie oburzasz - naprawde masz
                dlaczego , ho ho, ludzie nasmiewaja sie z panienki ktora poszla przed kamera
                krecic tylkiem i machac krowimi cycorami, ale wiemy ze jest porzadna, wiemy.
                • Gość: Normalny Facet Reklama OK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:57
                  Pozwólcie, że i ja się wypowiem.
                  Biorąc pod uwagę, że ta reklama gra seksem, to fakt - niskie loty.
                  Biorąc pod uwagę, że ta reklama przykuwa wzrok (z reguły męskiej części
                  widzów), a tym samym jest bardziej zapamiętywana - no cóż, to może działać.
                  Jestem zdania, że "granie seksem" w reklamach nie zawsze jest na miejscu.

ALE, pozwólcie drogie panie, że spojrzę teraz na tę reklamę jak normalny,
                  zdrowy facet. I co widzę? Widzę atrkacyjny biust, a natury nie da się oszukać,
                  choćbyśmy nie wiem co tu wypisywali. I jako facetowi, ta reklama (a raczej to
                  ujęcie) mi się podoba. Drogie panie, facet czasem naprawdę chce być po prostu
                  facetem i spojrzeć na coś, co mu się podoba i tyle :-)
                  Nawet jeśli Wasi partnerzy pod przymusem mówią Wam, że ta reklama jest
                  żenująca, fatalna, okropna itp., to wierzcie mi - mówią to, żeby mieć święty
                  spokoj, ale i tak swoje sobie pomyślą. To wcale nie oznazca, że zjadają tę
                  kobiete wzrokiem. Nie! Po prostu popatrzą i już.
                  Dobranoc :-) i pozdrawiam
                • nadja Re: do zedda 25.02.05, 13:54
                  uhaaa a co Ci ambicja podpowiedziala?
                  Zarzadzanie i marketing?

rotfl

n
      • Gość: nadja Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:27

Oni mowia o reklamie, a ta jest jaka jest...
        jak zapytalam mojego ojca, czy ja kojarzy to powiedzial:
        oooootaaaaak taaaaak,ma co pokaaazac.
        to mowi samo za siebie...

pozdrawiam studentow IA :)
        n
    • Gość: nana Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:42
      pojawia sie dziewczyna brzydka, nieuczesana i pryszczata. Macha do nich i mowi :
      Heja(h)! Nie puscili do konaca tej reklamy ze wzgledow komercyjnych ale ten
      koniec jest wlasnie super :D:D
      • Gość: Richelieu* Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: 195.117.90.* 03.02.05, 02:20
        noo, że niby panna od simplusa to miód malina, a panna od heyah to czupiradło.
        Idealne oczernianie
      • Gość: malach Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.one.pl 03.02.05, 02:40
        a właśnie że puścili
        widziałem dzisiaj (a w sumie to wczoraj bo juz grubo po północy) w tv bodajże
        TVP1 ok godz. 17 pełną wersję reklamy, tak więc może zorientowali się ze hula
        sobie ona juz po internecie i poszli na całość
        albo bardziej spiskowa teoria to taka że zostaliśmy wszyscy zmanipulowani, czyli
        tworcy reklamy wiedzac ze plumkające balony wzbudzaja duze zainteresowanie
        specjalnie je jeszcze podsycili wprowadzajac niby nieformalnymi drogami inna
        wersje reklamy do internetu, wszystko po to aby spotęgować to co było dla nich
        najistotniejsze czyli że hejah ma mniejsze balony :-)))
        ludziska sie ciesza ze dotarli do niby tajnego materialu z wycieku a simplus sie
        cieszy ze ma wieksze balony i na dodatek ze wszyscy o tym gadaja
        • Gość: wojtek Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 03:37
          kobieta ma duże piersi i większość kobiet tu krew zalewa bo też chciałaby miec
          takie,a co dziwniejsze faceci tutaj ze swoimi określeniami,podobno w telewizji
          pracuje dużo gejów,oczywiście nic do nich nie mam.

widzieliście kiedyś naleśniki ? debile po prostu debile,walcie sobie konia dalej
          i bluzgajcie na forum,w życiu nie widzieliście kobiety albo macie kobiety w
          stylu Tereski
          • Gość: e chyba zwariowaliście.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.05, 07:54
            ludzie , sama radość...tak bardzo tak reklama zwróciła wasza uwagę..tu ktos cos
            ambicjach pisał z ksywka serio..Ty serio Ty to masz kompleksy..Dziewzcyna
            wystapiła ,bo reklama to reklama ,pomysł jak pomysł..ot zabawna rzecz
            zwykła ..czego wy tu szulacie??? przeciez najważaniejsze jaki skutek
            odniosła.hahah..i kazdy zazdrości dziewczynie ,ze wystapiła..bo tv to straszna
            siła ..:):):):)
          • Gość: anka Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:58
            Gość portalu: wojtek napisał(a):

> kobieta ma duże piersi i większość kobiet tu krew zalewa bo też chciałaby miec
            > takie,a co dziwniejsze faceci tutaj ze swoimi określeniami,podobno w telewizji
            > pracuje dużo gejów,oczywiście nic do nich nie mam. widzieliście kiedyś
            > naleśniki ? debile po prostu debile,walcie sobie konia dalej
            > i bluzgajcie na forum,w życiu nie widzieliście kobiety albo macie kobiety w
            > stylu Tereski

Rotfl! :)))
            Jak ja uwielbiam ten zarzut, że jak coś się komuś nie podoba, to najczęściej
            jest to spowodowane kompleksami. A mi się nie podobają krzywe zęby i swetry z
            golfem, pewnie zazdroszczę, bo sama chciałabym mieć takie :)))?
            A faceci, którzy nie lubią dużych cycków to oczywiście geje, albo mający
            dziewczyny 'klasztorne' :))).
            • Gość: wojtek Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:57
              > Rotfl! :)))
              > Jak ja uwielbiam ten zarzut, że jak coś się komuś nie podoba, to najczęściej
              > jest to spowodowane kompleksami

nie podobają ci się duże piersi bo jesteś kobietą,90% facetów się
              podobają,reszta to "kochający inaczej"
              moja dziewczyna aż takich dużych nie ma ale nie potrzebuje nawet biustonosza bo
              ma jędrne,czy to powód żeby pisać że duze piersi są czymś złym,istnieje
              różnorodność,to co się komuś podoba to nie znaczy ze chciałby to mieć zawsze

akurat nie jestem zbulwersowany wypowiedziami kobiet bo kobiety lubią się
              oczerniac za plecami ale facetów nie rozumiem,niech sobie idą na forum gejowskie
              albo "small tits" i tam prezentuką swoją preferencje

> A faceci, którzy nie lubią dużych cycków to oczywiście geje, albo mający
              > dziewczyny 'klasztorne' :))).

są zakłamani,faceci z jakąś nerwicą seksualną ,prof. Lew Starowicz by coś poradził
      • Gość: dezz Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:08
        Uważajcie na słowa. Tak się składa, że ta dziewczyna jest moją dobrą koleżanką.
        To bardzo porządna i inteligentna osoba, studiuje teologie na KULu. Gdybyście
        ją znali, to ugryźlibyście się w języki. Protestuję prezeciwko poniżaniu jej.
        ;)
        • Gość: orkel Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: 81.210.1.* 03.02.05, 10:38
          baardzo mi się ta reklama;) podoba.
          • Gość: pryk Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:41
            pewnie jestes prosty ;]
            • Gość: ROTFL Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.dami.pl / *.dami.pl 03.02.05, 11:45

ała ....... lubie poprawic sobie humor z rana .... posmielem sie i dziekuje
              sponsorom (polkomtel)
              • Gość: walijka Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:48
                jak sama nazwa mowi POLKOM TEL wiec reklama powinna byc z mezczyzna ;]
                • Gość: krzys Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.icpnet.pl 05.02.05, 14:19
                  Ludzie - o czym tu gadać?? Cycki są znakomite i tyle. Nic dodać, nic ująć.
                  • Gość: .... Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:05
                    biedak....
                    • Gość: Off Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:30
                      Ktoś wie skąd można ściągnąć całą reklamę z "Heja!" na końcu?
                      • Gość: serio Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:05
                        puszczaja juz cala wersje, nie wiadomo ktora bardziej zalosna
    • Gość: greg Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.05, 17:26
      Najlepsza reklama jaką widziałem. Brawo dla reżysera za pomysł i wykonanie.
      Chyba pierwszy raz zapamiętałem po ile jest minuta rozmowy w pre paid. Odróźnia
      się od tych durnowatych reklam z ręką, czy tym burakiem z popa. Wg mnie ta
      reklama zdobędzie tytuł najlepszej reklamy roku Kreatura 2005
      • jacekm22 Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 06.02.05, 17:32
        Reklama rzeczywiscie przednia!!
        • Gość: ahahahahahahaha Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:10
          dla polmozgow moze i przednia.
    • Gość: Stwierdzenie TAKA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:19
      No dobra, to cala prawda na stol. Tu nie chodzi o zazdrosne panny, chociaz w
      pewnej mierze na pewno tez. Wiekszosc ludzi krytykuje tu brak pomyslow, brak
      smaku, kreatywnosci panow od reklamy, filmowcow itp. To zadna sztuka zrobic
      taka reklame, oprzec sie na najnizszych instynktach szczegolnie, ze teraz tego
      typu reklam jest pelno. Zaden ,,spec" od reklamy nie wymysla niczego nowego,
      chwytliwego, kazdy probuje sprzedac produkt imajac sie najprostszego sposobu
      ktory polega na tym, ze trzeba postawic przed kamera pania ktora pokreci
      tylkiem i pomacha cyckami. To ewidentne cofanie sie ludzkosci... Dla mnie
      osobiscie chwytliwe sa reklamy: nowa reklama Pepsi, super kampania Zywca
      (najpierw wszedzie plakaty typu Czechom gratulujemy Pragi... kazdy to widzial i
      zastanawial sie, o co chodzi, byla to kampania na duza skale). Jest jeszcze
      kilka. Natomiast takich specow co wymyslaja reklamy typu ,,teraz idzie pani,
      zrobimy najazd na jej cycki i napiszemy ze mamy super produkt" powinno sie
      zwalniac.
      • pressforum Re: TAKA PRAWDA 06.02.05, 18:38
        a mnie sie podoba
        • Gość: Stwierdzenie Re: TAKA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:41
          bo jestes prosty.
          • Gość: kot Re: TAKA PRAWDA IP: *.icpnet.pl 06.02.05, 20:05
            Reklama jest skierowana do facetów i na nich - jak widac - działa. W tej
            sytuacji uszczypliwe uwagi wszystkich zazdrosnych i płaskich jak stół bab można
            zlekceważyć.
            • Gość: robert Re: TAKA PRAWDA IP: *.proxy.lucent.com 06.02.05, 20:24
              Chciałbym, żeby moja dziewczyna miała takie cycki jak ta dziewczyna z reklamy,
              niestety życie się ze mną brutalnie obeszło:)
              • nie_ma_takiego_numeru Re: TAKA PRAWDA 08.02.05, 10:31
                Gość portalu: robert napisał(a):
                > niestety życie się ze mną brutalnie obeszło:)

to fakt, brutalnie. nie dało ci ani taktu, ani rozumu.
      • ewosia Re: TAKA PRAWDA 06.02.05, 20:46
        Gość portalu: Stwierdzenie napisał(a):
        Natomiast takich specow co wymyslaja reklamy typu ,,teraz idzie pani,
        > zrobimy najazd na jej cycki i napiszemy ze mamy super produkt" powinno sie
        > zwalniac.

Wlasnie nie, najstarsze prawidlo reklamy brzmi: gola baba sprzeda wszystko.
        dziewczyna jesc ladna, jedyne czego sie czepilam, to fakt, ze widac, ze jest
        starsza sporo od obserwujacych ja w zachwycie kolesiow. Wyglada raczej jak pani
        od angielskiego (kazik, spalam sie,a to juz lekka perwersja. Powinniscie
        zobaczyc kalendarz z gola baba reklamujaca sprzet do UBOJNI I MASARNI. Mialam
        pare lat temu. To bylo mocne.
        • Gość: Stwierdzenie Re: TAKA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:19
          no to spece od reklamy w takim razie nie sa potrzebni ;]
          • Gość: wacek Re: TAKA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:50
            mówcie co chcecie, ale te cyce są extra!
            O!
            • Gość: :) Re: TAKA PRAWDA IP: *.devs.futuro.pl 07.02.05, 13:52
              Jeśli ktoś nie widział koncówki tej reklamy tu tutaj zobaczy tą dziewczynę
              która na koncu mowi HEYA
              img206.exs.cx/img206/707/heyah2vu.gif
              Prawda, ze sliczna?
              • Gość: serio Re: TAKA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:56
                urocza. Twarz ma ladniejsza od tej, ktora pokazuje cycory.
    • atlantis75 [...] 07.02.05, 15:43
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: wiosna Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:56
      i to za 39 groszy dla swojakow ahahahahahaha
    • Gość: szteter Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:16
      więc tak
      laska mi się nie podboba- ale to waiadomo rzecz gustu przecież...piresi mi sie
      takie nie podobają też u kobiet .. serio kurcze ale tak to już mam wole- jak to
      kiedys powiedział wielowieski (jemu sie zapewne by spodobały)- " kozi cyc" u
      kobiet ;-)
      ale za to reklama mi sie podoba!!!! jest daoprawdy prosta ale dobra!!! z tym
      pomyslem koncowym nawiaajacym do heyah... ale im nie chodzilo chyba o to ze ta
      co heyah mowi ma "gorsze warunki"
    • Gość: Kejt Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.ols.vectranet.pl 07.02.05, 17:42
      Żenada. Nie zgadzam się na takie przedstawianie kobiet w reklamie. Dość tego!
      Albo mamusia podająca mężusiowi obiadek albo cycata lola. Szkoda słów.
      Tak na marginesie: w tej reklamie najfajniejsza jest końcówka z heyah:-)
      • Gość: mary Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:42
        Bez przesady....Dla mnie super pomysl. Przecież tu akurat genialnie
        pasuje...taryfa, której nic nie brakuje i za którą wszyscy się oglądają...;)
        NIe widzę nic oburzającego w takim pokazywaniu kobiety, zwlaszcza, ze nikt nie
        mówi, ze jesli ladna, to musi być od razu glupia! Poza tym takie kobiety
        realnie istnieją, więc czymm tu się oburzać?
        p.s. a heyah na końcu zreczywiście super!
        • hansgrubber Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 25.02.05, 12:37
          To oczywiście kwestia gustu. Nie ma nic wstydliwego że ktoś lubi jeść
          kaszankę. :)
    • Gość: hehehe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:22
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Kier Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:04
        buahahahahah... szkoda mi tej laski....
    • Gość: stary jestem ZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:38
      wszystkie wynurzenia schowajcie do szafy. Nie chcecie oglądać zdrowego ciała?
      Wasz problem. Dla mnie reklama prosta i wdzięczna. Przyznaję max punktów i
      pozdrawiam modelkę o której tak napastliwie niektórzy usiłują się wypowiadać :)
      • sonja.rykiel Re: jestem ZA 23.02.05, 11:02
        Dawno tej reklamy nie widziałam, a dziewczyna bardzo mi się podoba, jej biust i
        pupa również.
    • Gość: ..... Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:14
      kolejny malo skomplikowany facet.
      • wolfspider Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 25.02.05, 10:49
        Feministki do garow a nie po forach sie platac.
    • pampa3 Komu Plus zaplacil za wynajem LO..? 10.02.05, 18:01
      po pierwsze prosze nie komplikowac facetow (po co..? :)
      buty ma przepiekne

jak ktos juz zauwazyl, krecone w liceum panstwowam, wiec kto dostal kase za
      wynajem do tej reklamy..?

>Mnie bardziej zaszokowało, gdzie ta reklama byla krecona - mianowicie w
      >warszawskim liceum Batorego. Wiem, bo się tam uczyłem - nie ma mowy o pomylce.
      >Tych korytarzy nie można z niczym innym pomylić. No no, taka święta szkółka, a
      >takie rzeczy tam się dzieją...
    • wieslawa-siemankowska Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 23.02.05, 13:23
      Eja napaleńcy!
      Nagrajcie sobie tą reklame i zróbcie stopklatke jak ta laska sie smieje.
      Ona jest potwornie brzydka!
      Ziapa od ucha do ucha i krzywe zęby!

--
      Z poważaniem:
      Wiesława Siemankowska
      • Gość: jb Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:52
        A kto by jej sie tam na twarz patrzyl...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka