to_jaaa Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 23.01.05, 17:12 żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.spm.pl / *.spm.pl 23.01.05, 17:34 więcej niż żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 18:21 Podoba mi się ujęcie tylnich kieszeni jej spodni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sally Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.chello.pl 23.01.05, 19:02 seksistowska Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 23.01.05, 19:08 a moze ktos przyblizyc ta reklame?? czego i jak?? bo ja aktualnie nie w Polsce :( Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 23.01.05, 20:34 Ogólnie rzecz biorąc jest to reklama niskobudżetowa ;) Najmniej kosztowły ubrania "łównej bohaterki" gdyż ich prawie na sobie nie miała...A może ja przesadzam...Kwestia gustu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 23.01.05, 21:00 hmm...a co reklamuje to chlubne dzielo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.icpnet.pl 23.01.05, 21:02 Reklama płytka, ale przyjemna dla oka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picia Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:31 dziewczyna kozacka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feministkaSzkorbut Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.aster.pl 24.02.05, 19:50 my feministki i studentki gender studies nie damy się tak poniżać, sieg heil ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:05 Czego to reklama????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basketcase Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.icpnet.pl 23.01.05, 23:03 Simplusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babeczka Re: się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 03:36 A mnie się podoba ;)panna przyjemna dla oka i od razu target jasno sprecyzowany ;) Pewnie zaraz będą się oburzać wszyscy święci, tak jak to było z reklamą Żywca i długimi nogami w króciutkiej czerwonej mini :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalafior Re: się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 09:09 Dla mnie do bani. Oczekuje w reklamach pewnej subtelnosci, czegos co mnie zaskoczy. A co oferuje ten spor? Sredniej urody dziewczyne, ktorej cycki lataja po calym ekranie. Super. Przezywajacy burze hormonow mlodziency z pewnoscia doznaja rozkoszy, ale to nie wystarczy zeby nazwac reklame wybitna. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: się podoba reklama z panienką za 39 grosz 02.02.05, 12:57 No bo to chyba aktualnie jest target Simplusa taka młodzież właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.net.pl / 62.233.214.* 04.02.05, 21:51 A dla mnie i tak najpienkniejsza jest Miriam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Jezzzzu ,dla mnie bomba, niesamowita ta laska jest IP: *.cst.tpsa.pl 24.01.05, 09:01 Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 24.01.05, 09:13 Matko! to zwykla reklama dla dzieciakow, a tutaj niektorzy by cale elaboraty pisali, jaka to ona (reklama) bezwstydna i glupia jest troche luzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: 193.0.68.* 24.01.05, 09:59 I co z tego,że dla dzieciaków, skoro w telewizor patrza wszyscy, np. ja. I dla mnie to jest szczyt żenady. Takie wulgarne... Odpowiedz Link Zgłoś
tjerzy Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 24.01.05, 11:12 Reklama Spoko... Można popieścić trochę oczka...:)))) Dziewczyna śliczna i jak ładnie się uśmiecha..... Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 24.01.05, 11:13 Podejrzewam, że większość osób nie zwróciła uwagi na uśmiech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossi Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.crowley.pl 05.02.05, 05:23 no zwrocilem, za 5 razem... :) Gadajcie co chcecie, to nie ma byc dzielo i nie jest, a cel swoj osiaga poza tym dziewczyna nie jest taka zla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:23 To zapraszam na anglistyke na UW, rzadko ja widac, bo chyba ma sie juz za gwiazde, ale czasem bywa i nawet spojrzy na kogos z gory :) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.tvgawex.pl 24.01.05, 11:16 ..8)..nie wiem tylko,czy te 39 gr. to dużo czy mało i ..za co?Jedno co zauważyłem wsród mojego towarzystwa.Rzeczona panna bardzo podoba się fecetom z 'ikrą',a irytuje neurotycznych młodzieńców i przewrażliwione kobietki..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaczu Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.chello.pl 24.01.05, 11:17 kolejny dowód na to że faceci wolą duże biusty... ciekawe czy panienka z mniejszymi cyckami zrobiłaby na was takie samo wrażenie??? myślę, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 24.01.05, 11:23 Gość portalu: pikaczu napisał(a): > kolejny dowód na to że faceci wolą duże biusty... > ciekawe czy panienka z mniejszymi cyckami zrobiłaby na was takie samo > wrażenie??? myślę, że nie ...a ja myślę, że tak.Sam jestem najlepszym żywym tego przykladem..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.01.05, 11:28 panna taka sobie ale cycki to ma sflaczałe. Wolę takie z jędrnymi, sterczącymi a ta wyglada jakby 6 dzieci co najmniej wykarmiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula protest IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 21:05 Dziewczyny, i madrzy mezczyzni, protestujcie a nie gadajcie! poland.indymedia.org/pl/2005/01/11586.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: protest IP: *.icpnet.pl 01.02.05, 21:53 Żeby organizować protest wobec reklamy tv to trzeba mieć nierówno pod sufitem. pewnie same dechy bedą się tam wpisywać. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob-serwator Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.4web.pl 01.02.05, 23:10 Ona ma ten cyc strasznie sflaczały. Jak wykarmi potomka to będzie mogła sobie owinąć cyca wokół szyi i nosić zamiast szalika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuin Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:21 Gość portalu: Ob-serwator napisał(a): > Ona ma ten cyc strasznie sflaczały. Jak wykarmi potomka to będzie mogła sobie > owinąć cyca wokół szyi i nosić zamiast szalika ;) Dokładnie, o mało jej zębów nie wybiją i pod pachy nie wpadną :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:32 Mnie bardziej zaszokowało, gdzie ta reklama byla krecona - mianowicie w warszawskim liceum Batorego. Wiem, bo się tam uczyłem - nie ma mowy o pomylce. Tych korytarzy nie można z niczym innym pomylić. No no, taka święta szkółka, a takie rzeczy tam się dzieją... Ale powiem wam, ze takie widoki jak na tej reklamie też się tam czasem zdarzają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:20 Nie wiem czy wiecie... ale ta reklama w tv nie leci w calosci koncowka jest obcieta!! na samym koncu gdy sexi panienka jest w oddali..z prawej strony ekranu wyskakuje troszke "mniej atrakcyjna" kolezanka bohaterow reklamy i pozdrawia ich glosnym HEJA! - chyba nie musze mowic jak madre to bylo posuniecie biorac pod uwage jednego z glownych konkuretnow SIMPLUSA. dlatego koncowka ucieta..bo w sumie nie byloby wiadomo ktorego operatora dotyczy. tak czy siak plus niezle dal ciala :D ponizej link do PELNEJ wersji reklamy: piorun.ds.pg.gda.pl/~bakulik/xxx/simplus.mpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:12 to nie jest pelna reklama, mi sie nie otwiera nawet polowa. Fakt, jest zalosna, i ta panna z obwislymi cycuchami ze zgodzila sie na cos takiego... no coz moze daje podotykac kolegom za 39 groszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marza12 Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:21 ale masz kompleksy bejbe...ciekawe z czego one wynikaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 00:26 Marza odczep sie i nie demonstruj swoich pogladow w kazdym watku gdzie cos powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sutek Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:39 Tak wlasnie zachowuja sie naturalne duze jedrne piersi. Tylko sztuczne silikonowe twory tkwia sztywno na swoim miejscu. Tych ostatnich pelno ostatnio w tv, dlatego nie potraficie docenic naturalnego piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuin Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:55 Wiszące wory nie są naturalnie piękne, tam samo jak napompowane silikony, najlepsze są piersi 'akuratne' - krągłe i nieco mniejsze od tych z reklamy. Nie wyobrażam sobie dotykania takich naleśników, bleee... Aha - tak zachowują się naturalne duże piersi, a nie naturalne duże JĘDRNE piersi, chyba nie wiesz co to jędrność. I jakie "piękno", piękna to jest Catherine Zeta - Jones a nie ta dresiara z reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sutek Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:06 Praw fizyki nie da sie oszukac. Piersi takiej wielkosci zawsze beda silniej sciagane w dol i silniejsze bedzie ich falowanie, co moze tworzyc zludny efekt zwisania, mimo iz tak naprawde sa jedrne. Po prostu tego rozmiaru biust zachowuje sie w ten sposob 'od nowosci'. Pisalem o pieknie piersi, jako bytu samoistnego, niezaleznego od wlascicielki - w tym aspekcie Catherine Zeta - Jones posiadajaca model 'srednia sliwka' nie powinna byc w ogole brana pod uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuin Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:24 A mi się wydaje, że jędrna "średnia śliwka" prezentuje się o wiele lepiej, niż mało jędrne "wiszące melony' :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sutek Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:31 Tak jak Ty mysla wszyscy zdezorientowani klienci Heyah. Suszone sliwki z czasem zmieniaja sie w 'uszy jamnika', a melony mimo wszystko zachowuja swoj ksztalt ;) Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow owocow! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuin Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:35 > Suszone sliwki z czasem > zmieniaja sie w 'uszy jamnika', a melony mimo wszystko zachowuja swoj ksztalt Ja bym powiedział, że jest odwrotne. To mniejszy biust zachuwuje jędrny kształt, a ten większy po jakimś czasie (albo nawet niekoniecznie po czasie, często od samego początku)...tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sutek Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:59 Tak sie tylko wydaje. Taka roznorodnosc biustow idelanie pasuje to zroznicowanych meskich gustow. Niektorzy wola jak kobieta ma meska klatke piersiowa z malutkimi piersiami i wyglada jak chlopiec, inni wola bardziej bujnie zbudowane panie. Tu sie nie ma o co spierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuin Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:04 No tak, są różne gusta, ale generalnie podobają się rzeczy ładne :). Chodziło mi o samą zależność między jędrnością (a co za tym idzie 'ładnością') a wielkością, która występuje w 9 przypadkach na 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.acn.waw.pl 07.02.05, 01:16 Dzieciaki, ile widzieliscie w zyciu prawdziwych biustow??????? Pominmy silikony z fimikow dla doroslych! I co wam zostalo??? Rekordzisci 20-30? Przecietniacy mniej niz piec? Wiec o czym wy gadacie??? Obwisly? Ja wyglada biust kobiety bez interwencji chirurga? Czytam te przemadrzale teksty o wykarmieniu ilus-tam dzieci... Buhahaaaaaaa to juz chyba mogl napisac jakis prawiczek, co wylaczne zdjeciami/filmami sie pociesza. Odpowiedz Link Zgłoś
cockerofil Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 02.02.05, 18:01 Gość portalu: sutek napisał(a): > Tak jak Ty mysla wszyscy zdezorientowani klienci Heyah. Suszone sliwki z czasem > > zmieniaja sie w 'uszy jamnika', a melony mimo wszystko zachowuja swoj ksztalt ; > ) > Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow owocow! :) a ja na to moiwe uszy spaniela;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fusiak Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.238.66.216.adsl.inetia.pl 02.02.05, 12:27 Właśnie! Nikt nie zauważył, bo rzadko leci ta reklama w całości, ale końcówka z HEJA jest przegięciem tak jak kiedyś idea pop reklamowała sie podróbą łapy HEYAH, ale jakoś rozeszło sie po kościach i przestali nadawać. przypomina mi się ostatnio afera z napojem energetyzującym Heja, która również nie ma nic wspólnego z siecią komórkową! Pozdrawiam spostrzegawczych. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda_gris Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 02.02.05, 10:15 Dla mnie rewela! A najbardziej podobają mi się buty tej laski. Czy ktoś wie jakiej firmy jest ten model? Chętnie bym sobie takie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 02.02.05, 11:15 swietne ma stopy, ladne nogi i super pupe:)ale ten biust to jak gumisie jej skacze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zedd Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.29.207.* 02.02.05, 12:27 Uważajcie na słowa. Tak się składa, że ta dziewczyna jest moją dobrą koleżanką. To bardzo porządna i inteligentna osoba, studiuje anglistykę na UW. Gdybyście ją znali, to ugryźlibyście się w języki. Protestuję prezeciwko poniżaniu jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:44 No popatrz, jest czyjąś koleżanką i studiuje, to całkiem zmienia postać rzeczy. Co z tego, że w reklamie macha naleśnikami na lewo i prawo i stąd kojarzy ją pół Polski, nie można tego komentować. Napisz jakie ma wyniki w nauce to o tym założymy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.05, 13:08 nikt jej nie poniża, sama to zrobiła:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zedd Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.29.207.* 02.02.05, 13:14 Niby jak sięponiża? Sama na siebie bluzga? Szczerze mówiąc, ona powinna ci za to dać po gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zedd Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.29.207.* 02.02.05, 13:12 "Macha" nie dlatego, że chce tylko dlatego że tak sobie wymyślił reżyser. Na dodatek wpadł na ten pomysł po jakichś 8 godzinach roboty (reklamę kręcili prawie 20 godzin). Wyniki - jest bardzo dobrą studentką, rozsądną osobą. Wybacz, ale ocen ci nie podam - bo niby czemu. Zresztą i tak nie wolno (ustawa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:17 A czy ktoś ją tutaj obraża jako osobę? Tylko komentujemy to co widać w reklamie, chyba Plusowi też o to chodziło i łatwo przewidzieć, że taka będzie reakcja na te reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.05, 13:18 rozsądna dziewczyna nie wystapiłaby w reklamie tego typu. A jesli wystapila to stała sie osoba poniekad publiczna i musi sie liczyć z różnymi uwagami na swój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda_gris Re: Co to za buty? 02.02.05, 15:02 Przepraszam, za wczesnie wcisnęłam enter. A czy mógłbyś spytac swoją koleżankę jakiej firmy miała buty na sobie w tej reklamie. Są extra! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Co to za buty? 02.02.05, 18:07 wydaje mi sie ze to buty marki szpilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carla Re: Co to za buty? IP: *.aster.pl 02.02.05, 19:14 Te buty mozna kupic w Galerii Mokotow w jednym sklepie - nie pamietam nazwy, ale nie to nie jest sklep stricte obuwniczy, jest tez sporo ciuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Co to za buty? IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 19:26 Pozdrów koleżankę od Anglistyki na UAM w Poznaniu!! Nam tu się bardzo podoba. :) Reklama oczywiście. :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio do zedda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:22 tez chcialam studiowac anglistyke ale pokierowalam sie ambicja i poszlam na lepszy kierunek, poza tym co do tego ze tak sie oburzasz - naprawde masz dlaczego , ho ho, ludzie nasmiewaja sie z panienki ktora poszla przed kamera krecic tylkiem i machac krowimi cycorami, ale wiemy ze jest porzadna, wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Facet Reklama OK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.05, 22:57 Pozwólcie, że i ja się wypowiem. Biorąc pod uwagę, że ta reklama gra seksem, to fakt - niskie loty. Biorąc pod uwagę, że ta reklama przykuwa wzrok (z reguły męskiej części widzów), a tym samym jest bardziej zapamiętywana - no cóż, to może działać. Jestem zdania, że "granie seksem" w reklamach nie zawsze jest na miejscu. ALE, pozwólcie drogie panie, że spojrzę teraz na tę reklamę jak normalny, zdrowy facet. I co widzę? Widzę atrkacyjny biust, a natury nie da się oszukać, choćbyśmy nie wiem co tu wypisywali. I jako facetowi, ta reklama (a raczej to ujęcie) mi się podoba. Drogie panie, facet czasem naprawdę chce być po prostu facetem i spojrzeć na coś, co mu się podoba i tyle :-) Nawet jeśli Wasi partnerzy pod przymusem mówią Wam, że ta reklama jest żenująca, fatalna, okropna itp., to wierzcie mi - mówią to, żeby mieć święty spokoj, ale i tak swoje sobie pomyślą. To wcale nie oznazca, że zjadają tę kobiete wzrokiem. Nie! Po prostu popatrzą i już. Dobranoc :-) i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: do zedda 25.02.05, 13:54 uhaaa a co Ci ambicja podpowiedziala? Zarzadzanie i marketing? rotfl n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Protestuję!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:27 Oni mowia o reklamie, a ta jest jaka jest... jak zapytalam mojego ojca, czy ja kojarzy to powiedzial: oooootaaaaak taaaaak,ma co pokaaazac. to mowi samo za siebie... pozdrawiam studentow IA :) n Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:42 pojawia sie dziewczyna brzydka, nieuczesana i pryszczata. Macha do nich i mowi : Heja(h)! Nie puscili do konaca tej reklamy ze wzgledow komercyjnych ale ten koniec jest wlasnie super :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: 195.117.90.* 03.02.05, 02:20 noo, że niby panna od simplusa to miód malina, a panna od heyah to czupiradło. Idealne oczernianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malach Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.one.pl 03.02.05, 02:40 a właśnie że puścili widziałem dzisiaj (a w sumie to wczoraj bo juz grubo po północy) w tv bodajże TVP1 ok godz. 17 pełną wersję reklamy, tak więc może zorientowali się ze hula sobie ona juz po internecie i poszli na całość albo bardziej spiskowa teoria to taka że zostaliśmy wszyscy zmanipulowani, czyli tworcy reklamy wiedzac ze plumkające balony wzbudzaja duze zainteresowanie specjalnie je jeszcze podsycili wprowadzajac niby nieformalnymi drogami inna wersje reklamy do internetu, wszystko po to aby spotęgować to co było dla nich najistotniejsze czyli że hejah ma mniejsze balony :-))) ludziska sie ciesza ze dotarli do niby tajnego materialu z wycieku a simplus sie cieszy ze ma wieksze balony i na dodatek ze wszyscy o tym gadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 03:37 kobieta ma duże piersi i większość kobiet tu krew zalewa bo też chciałaby miec takie,a co dziwniejsze faceci tutaj ze swoimi określeniami,podobno w telewizji pracuje dużo gejów,oczywiście nic do nich nie mam. widzieliście kiedyś naleśniki ? debile po prostu debile,walcie sobie konia dalej i bluzgajcie na forum,w życiu nie widzieliście kobiety albo macie kobiety w stylu Tereski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e chyba zwariowaliście.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.05, 07:54 ludzie , sama radość...tak bardzo tak reklama zwróciła wasza uwagę..tu ktos cos ambicjach pisał z ksywka serio..Ty serio Ty to masz kompleksy..Dziewzcyna wystapiła ,bo reklama to reklama ,pomysł jak pomysł..ot zabawna rzecz zwykła ..czego wy tu szulacie??? przeciez najważaniejsze jaki skutek odniosła.hahah..i kazdy zazdrości dziewczynie ,ze wystapiła..bo tv to straszna siła ..:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:58 Gość portalu: wojtek napisał(a): > kobieta ma duże piersi i większość kobiet tu krew zalewa bo też chciałaby miec > takie,a co dziwniejsze faceci tutaj ze swoimi określeniami,podobno w telewizji > pracuje dużo gejów,oczywiście nic do nich nie mam. widzieliście kiedyś > naleśniki ? debile po prostu debile,walcie sobie konia dalej > i bluzgajcie na forum,w życiu nie widzieliście kobiety albo macie kobiety w > stylu Tereski Rotfl! :))) Jak ja uwielbiam ten zarzut, że jak coś się komuś nie podoba, to najczęściej jest to spowodowane kompleksami. A mi się nie podobają krzywe zęby i swetry z golfem, pewnie zazdroszczę, bo sama chciałabym mieć takie :)))? A faceci, którzy nie lubią dużych cycków to oczywiście geje, albo mający dziewczyny 'klasztorne' :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:57 > Rotfl! :))) > Jak ja uwielbiam ten zarzut, że jak coś się komuś nie podoba, to najczęściej > jest to spowodowane kompleksami nie podobają ci się duże piersi bo jesteś kobietą,90% facetów się podobają,reszta to "kochający inaczej" moja dziewczyna aż takich dużych nie ma ale nie potrzebuje nawet biustonosza bo ma jędrne,czy to powód żeby pisać że duze piersi są czymś złym,istnieje różnorodność,to co się komuś podoba to nie znaczy ze chciałby to mieć zawsze akurat nie jestem zbulwersowany wypowiedziami kobiet bo kobiety lubią się oczerniac za plecami ale facetów nie rozumiem,niech sobie idą na forum gejowskie albo "small tits" i tam prezentuką swoją preferencje > A faceci, którzy nie lubią dużych cycków to oczywiście geje, albo mający > dziewczyny 'klasztorne' :))). są zakłamani,faceci z jakąś nerwicą seksualną ,prof. Lew Starowicz by coś poradził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezz Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:08 Uważajcie na słowa. Tak się składa, że ta dziewczyna jest moją dobrą koleżanką. To bardzo porządna i inteligentna osoba, studiuje teologie na KULu. Gdybyście ją znali, to ugryźlibyście się w języki. Protestuję prezeciwko poniżaniu jej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkel Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: 81.210.1.* 03.02.05, 10:38 baardzo mi się ta reklama;) podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryk Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:41 pewnie jestes prosty ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROTFL Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.dami.pl / *.dami.pl 03.02.05, 11:45 ała ....... lubie poprawic sobie humor z rana .... posmielem sie i dziekuje sponsorom (polkomtel) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:48 jak sama nazwa mowi POLKOM TEL wiec reklama powinna byc z mezczyzna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.icpnet.pl 05.02.05, 14:19 Ludzie - o czym tu gadać?? Cycki są znakomite i tyle. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:05 biedak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:30 Ktoś wie skąd można ściągnąć całą reklamę z "Heja!" na końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio Re: Widzieliscie całość tej reklamy, na koncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:05 puszczaja juz cala wersje, nie wiadomo ktora bardziej zalosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.05, 17:26 Najlepsza reklama jaką widziałem. Brawo dla reżysera za pomysł i wykonanie. Chyba pierwszy raz zapamiętałem po ile jest minuta rozmowy w pre paid. Odróźnia się od tych durnowatych reklam z ręką, czy tym burakiem z popa. Wg mnie ta reklama zdobędzie tytuł najlepszej reklamy roku Kreatura 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 06.02.05, 17:32 Reklama rzeczywiscie przednia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahahahahahahaha Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:10 dla polmozgow moze i przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stwierdzenie TAKA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:19 No dobra, to cala prawda na stol. Tu nie chodzi o zazdrosne panny, chociaz w pewnej mierze na pewno tez. Wiekszosc ludzi krytykuje tu brak pomyslow, brak smaku, kreatywnosci panow od reklamy, filmowcow itp. To zadna sztuka zrobic taka reklame, oprzec sie na najnizszych instynktach szczegolnie, ze teraz tego typu reklam jest pelno. Zaden ,,spec" od reklamy nie wymysla niczego nowego, chwytliwego, kazdy probuje sprzedac produkt imajac sie najprostszego sposobu ktory polega na tym, ze trzeba postawic przed kamera pania ktora pokreci tylkiem i pomacha cyckami. To ewidentne cofanie sie ludzkosci... Dla mnie osobiscie chwytliwe sa reklamy: nowa reklama Pepsi, super kampania Zywca (najpierw wszedzie plakaty typu Czechom gratulujemy Pragi... kazdy to widzial i zastanawial sie, o co chodzi, byla to kampania na duza skale). Jest jeszcze kilka. Natomiast takich specow co wymyslaja reklamy typu ,,teraz idzie pani, zrobimy najazd na jej cycki i napiszemy ze mamy super produkt" powinno sie zwalniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stwierdzenie Re: TAKA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:41 bo jestes prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: TAKA PRAWDA IP: *.icpnet.pl 06.02.05, 20:05 Reklama jest skierowana do facetów i na nich - jak widac - działa. W tej sytuacji uszczypliwe uwagi wszystkich zazdrosnych i płaskich jak stół bab można zlekceważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: TAKA PRAWDA IP: *.proxy.lucent.com 06.02.05, 20:24 Chciałbym, żeby moja dziewczyna miała takie cycki jak ta dziewczyna z reklamy, niestety życie się ze mną brutalnie obeszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma_takiego_numeru Re: TAKA PRAWDA 08.02.05, 10:31 Gość portalu: robert napisał(a): > niestety życie się ze mną brutalnie obeszło:) to fakt, brutalnie. nie dało ci ani taktu, ani rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: TAKA PRAWDA 06.02.05, 20:46 Gość portalu: Stwierdzenie napisał(a): Natomiast takich specow co wymyslaja reklamy typu ,,teraz idzie pani, > zrobimy najazd na jej cycki i napiszemy ze mamy super produkt" powinno sie > zwalniac. Wlasnie nie, najstarsze prawidlo reklamy brzmi: gola baba sprzeda wszystko. dziewczyna jesc ladna, jedyne czego sie czepilam, to fakt, ze widac, ze jest starsza sporo od obserwujacych ja w zachwycie kolesiow. Wyglada raczej jak pani od angielskiego (kazik, spalam sie,a to juz lekka perwersja. Powinniscie zobaczyc kalendarz z gola baba reklamujaca sprzet do UBOJNI I MASARNI. Mialam pare lat temu. To bylo mocne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stwierdzenie Re: TAKA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:19 no to spece od reklamy w takim razie nie sa potrzebni ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: TAKA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:50 mówcie co chcecie, ale te cyce są extra! O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TAKA PRAWDA IP: *.devs.futuro.pl 07.02.05, 13:52 Jeśli ktoś nie widział koncówki tej reklamy tu tutaj zobaczy tą dziewczynę która na koncu mowi HEYA img206.exs.cx/img206/707/heyah2vu.gif Prawda, ze sliczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio Re: TAKA PRAWDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:56 urocza. Twarz ma ladniejsza od tej, ktora pokazuje cycory. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 [...] 07.02.05, 15:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:56 i to za 39 groszy dla swojakow ahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:16 więc tak laska mi się nie podboba- ale to waiadomo rzecz gustu przecież...piresi mi sie takie nie podobają też u kobiet .. serio kurcze ale tak to już mam wole- jak to kiedys powiedział wielowieski (jemu sie zapewne by spodobały)- " kozi cyc" u kobiet ;-) ale za to reklama mi sie podoba!!!! jest daoprawdy prosta ale dobra!!! z tym pomyslem koncowym nawiaajacym do heyah... ale im nie chodzilo chyba o to ze ta co heyah mowi ma "gorsze warunki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.ols.vectranet.pl 07.02.05, 17:42 Żenada. Nie zgadzam się na takie przedstawianie kobiet w reklamie. Dość tego! Albo mamusia podająca mężusiowi obiadek albo cycata lola. Szkoda słów. Tak na marginesie: w tej reklamie najfajniejsza jest końcówka z heyah:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:42 Bez przesady....Dla mnie super pomysl. Przecież tu akurat genialnie pasuje...taryfa, której nic nie brakuje i za którą wszyscy się oglądają...;) NIe widzę nic oburzającego w takim pokazywaniu kobiety, zwlaszcza, ze nikt nie mówi, ze jesli ladna, to musi być od razu glupia! Poza tym takie kobiety realnie istnieją, więc czymm tu się oburzać? p.s. a heyah na końcu zreczywiście super! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 25.02.05, 12:37 To oczywiście kwestia gustu. Nie ma nic wstydliwego że ktoś lubi jeść kaszankę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kier Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:04 buahahahahah... szkoda mi tej laski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary jestem ZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:38 wszystkie wynurzenia schowajcie do szafy. Nie chcecie oglądać zdrowego ciała? Wasz problem. Dla mnie reklama prosta i wdzięczna. Przyznaję max punktów i pozdrawiam modelkę o której tak napastliwie niektórzy usiłują się wypowiadać :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonja.rykiel Re: jestem ZA 23.02.05, 11:02 Dawno tej reklamy nie widziałam, a dziewczyna bardzo mi się podoba, jej biust i pupa również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:14 kolejny malo skomplikowany facet. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfspider Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 25.02.05, 10:49 Feministki do garow a nie po forach sie platac. Odpowiedz Link Zgłoś
pampa3 Komu Plus zaplacil za wynajem LO..? 10.02.05, 18:01 po pierwsze prosze nie komplikowac facetow (po co..? :) buty ma przepiekne jak ktos juz zauwazyl, krecone w liceum panstwowam, wiec kto dostal kase za wynajem do tej reklamy..? >Mnie bardziej zaszokowało, gdzie ta reklama byla krecona - mianowicie w >warszawskim liceum Batorego. Wiem, bo się tam uczyłem - nie ma mowy o pomylce. >Tych korytarzy nie można z niczym innym pomylić. No no, taka święta szkółka, a >takie rzeczy tam się dzieją... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemankowska Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz 23.02.05, 13:23 Eja napaleńcy! Nagrajcie sobie tą reklame i zróbcie stopklatke jak ta laska sie smieje. Ona jest potwornie brzydka! Ziapa od ucha do ucha i krzywe zęby! -- Z poważaniem: Wiesława Siemankowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Jak się podoba reklama z panienką za 39 grosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 21:52 A kto by jej sie tam na twarz patrzyl... Odpowiedz Link Zgłoś