Gość: prosek IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:29 Miała silikonowe ramiączka od stanika. Ale wsiur! Poza tym wyglądała nieźle po II ciąży. Sukienka owszem, tylko te wiejskie ramiączka................ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_rzeka Re: Richardson! 24.01.05, 21:37 ale za to męża ma baardzo przyjemnego ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xemxija Re: Richardson! IP: *.proxy.aol.com 24.01.05, 21:40 co sie bedziemy ramiaczek czepiac, nikt lepiej od Kozuchowskiej i tak nie wyglada. Ale za to maz Richardson nadrabia za zone, wygladal super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kichot Re: Richardson! IP: *.eranet.pl 24.01.05, 21:58 to nie richardson przeciez, tylko Malcolm. z richardsonem sie rozwiodla ( pamietna gafa wojewodzkiego jak byla w ciazy : " to maly richardson" - kuba , monika- " nie , to maly Malcolm " ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: Richardson! IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 24.01.05, 22:13 Gość portalu: don kichot napisał(a): pamietna gafa wojewodzkiego jak byla w ciazy : " to maly richardson" - kuba , > monika- " nie , to maly Malcolm " ;))))) To raczej ona robi gafe że dalej trzyma nazwisko byłego męża,podobnie jak Smoktunowicz.Głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wij Re: Richardson! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 22:20 Nie widze tu zadnej glupoty. Pod tymi wlasnie nazwiskami zdobyly popularnosc, dzieki nim sa rozpoznawalne. W ich zawodach to wazne i glupie by byly wtedy, gdyby z tych nazwisk zrezygnowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemia Re: Richardson! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.05, 22:13 Nie zauważyłam tych cholernych ramiączek, ale pewnie były, skoro piszesz. Tak czy siak cieszę się, że wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerber Re: Richardson! IP: *.gronet.pl / *.gronet.pl 25.01.05, 00:59 A co jest złego w silikonowych ramiączkach... przecież są po to by zlać się z kolorem skóry. Miała mieć białe ramiączka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Richardson! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 01:05 w nosi mam ramiaczka od cyckonosza, nie wiem, o czym mowicie, nie ogladalem tv, a nawet jak bym oglagal tez pewnie nie wiedzial bym o czym mowa. jesli ona wygrala, to kiepsko, bo jej nie trawie. A co do meza, to napiszcie cos wiecej, nigdy na chlopa nie mialem okazji popatrzec, a skoro was rusza, to chetnie poslucham o gustach polskich kobiet. Facetow to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Richardson! IP: 213.25.91.* 25.01.05, 11:09 Przecież może ona jeszcze karmi to swoje Malcolmiątko, a jeśli tak, to W CZYMŚ te laktacyjne musiała umieścić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Richardson! IP: *.chello.pl 26.01.05, 11:12 fotka z mężem galaktyka.bizz.pl/details.php?image_id=70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosek Re: Richardson! IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:48 No właśnie: POWINNY zlać się z kolorem skóry a i niej się niestety nie zlały. Za to ja zlałam się ze śmiechu na jej widok. Mogła ich w ogóle nie zakładać. Są przecież biustonosze z odpinanymi ramiączkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gas Re: Richardson! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 00:18 Dobra jest ale Majewski lepszy.Europa juz sie przejadla,powtorki i same pedalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Richardson! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:15 Gratulacje Pani Moniko, oby tak dalej.Wszystkiego dobrego i niech się pani nie zmienia. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Richardson! IP: 62.134.128.* 25.01.05, 11:18 Ciesze sie ze wygrala ale osobiscie uwazam,ze w czerwonym jej nie do twarzy.Ramiaczek nie zauwazylam i chyba o to chodzilo...Wolalam ja w krotszych wloskach...a te czerwone usta i grymas, wykrzywianie przy wymowie byl przez karmin bardziej widoczny... a maz, super sympatyczny i w tej kraciastej spodniczce...sexy... ona powinna byla zalozyc spoedenki dla odmiany...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Richardson! 25.01.05, 11:23 A między nami mowiąc to i tak należało się Majewskiemu, co jak ktoś oglądał całość imprezy na podstawie cytatów ( nie cycatów!) mógł wywnioskować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemia Re: Richardson! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 12:01 Co to znaczy "należało się"? Nagród nie przydzielała komisja tylko ludzie, którym podobało się oddać swoje głosy tak, a nie inaczej. Największej liczbie tych osób przyszło do głowy poprzeć p. Monikę. Cieszę się z tego, bo to wybór po mojej myśli, a Majewski nie dorasta jej do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
aksiak Re: Richardson! 25.01.05, 12:02 mnie ona wcale sie nie podoba i uwazam ze w tej sukience, z czerwonymi ustami i blada twarza wygladala tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waza Re: Richardson! IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.01.05, 17:23 Zgadzam się. Za krzykliwa, rozdarta, kiczowata z tymi czerwonymi ustami i bladą cerą. A jak wydziera się w programach, które prowadzi! Nie tylko w Europie..., ale i w Telewizji śniadaniowej. Aż jej ktoś z telefonujących zwrócił uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Richardson! 25.01.05, 17:27 Richardsonowa ma obrzydliwą manierę mówienia i śmiania się- rozciąga usta niemal do kwadratu, poza tym kieckę miała okropną- wyglądała jak dziecko z przedszkola na występach, nogi ma raczej grube i krótkie- więc też nie powinna ich eksponować. Ramiączek nie widziałam, ale jej wściekle czerwone usteczka to już chyba mogłyby robić za logo Moniki. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Richardson! 25.01.05, 19:41 Ramiączek nie zauważyłam, ale brzuszek owszem :) Jeszcze ze spora fałdką. Nie podobała mi się w tej sukience, jakby chciała na siłę udowodnić, ze po ciąży wygląda dobrze... Może się czepiam ;) Sama ćwiczę, bo niedawno rodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dikson Re: Richardson! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 19:49 Fajna czerwona lambadówa...!!!! I czarne rajtki Odpowiedz Link Zgłoś