Dodaj do ulubionych

Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!!

IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 25.05.02, 22:29
Napisałam co myślę o tym kretynie Grześku, który dla kariery jest w stanie
sprzedać matkę. Mało tego, po necie krążą wieści, że jest faworyzowany przez
reżysera Baru. O tym też napisałam w innym poście i tego też nie puścili.
Największa kicha była, kiedy siedzieli Iza i Marian i mieli tzw. wyniki
cząstkowe, a później końcowych nie mogli się doliczyć. A dzisiaj przeszli
samych siebie. Najpierw 45% dla Mariana 55% dla Grześka, w parę minut Grzesiek
nie tylko dogonił ale i pokonał Mariana, żeby w końcu szanowny Polsat oznajmił,
że 50,5% do 49,5% na niekorzyść Mariana. Tego już za wiele. Do jasnej cholery,
nie ma nic w tv, żeby nie było jakiegoś przekrętu. Jedno wielkie dziadostwo.
Pozostaje tylko pobiegać po necie. A głosowanie w BB też do niczego, wyniki
zawsze są takie same jak w sondzie na oficjalnej stronie. Przecież nikomu nie
chciałoby się liczyć tych sms'ów...
Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • Gość: Laura Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! IP: *.bn.krakow.pl 25.05.02, 23:25
      przejrzyj na oczy !!!
      co ten Marianek prezentował nawet porządnie sklecić zdania nie potrafił TOTALNY
      PROSTAK całe szczęście że wyleciał i to jego "POPROSTU".
      Grzesiek cały program rozkręcał i życzę mu aby wygrał
      • Gość: mycha Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 25.05.02, 23:29
        A jak wytłumaczysz, to, że Grzesio chciał wyjść, jednak został. Jakby miał
        honor, to zrobiłby co postanowił, albo w ogóle nie wyskakiwał z takimi
        tekstami. A Juwenalia??????
        • Gość: Laura Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! IP: *.bn.krakow.pl 25.05.02, 23:36
          ok.gdyby Cię nazwali TCHÓRZEM to co byś zrobiła? Ja bym została
          • Gość: linda001 Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 00:10
            bar jest znacznie lepszy od bb(cos sie w nim dzije).musze jednak przyznac ze
            chwilami smierdzi.cos czuje ze juz wiadomo kto wygra.co do uczestnikow...no
            coz,marian jest rzeczywiscie prosty gosc ale chyba dosc szczery.co do adriana
            to uwazam ze to taka cicha woda, niby cool ,a jednak cos sprawia ze mu nie
            zycze wygranej.no a grzes...az mi sie pisac nie chce.czy ten facet nie umie
            powiedziec krotkiego zdania? chyba nie.ale i tak najgorszy byl leszek(to juz
            zupelnie inna bajka).swoja droga mam juz dosc tej calej sieczki bb,bar,idol...
            Juz mnie chyba nic nie zaskoczy.ludzie zeszmacili sie juz tak bardzo ze juz
            chyba bardziej nie mozna.
            pozdrawiam goraco
            • Gość: mycha Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 26.05.02, 10:51
              Ludzie mają już dosyć śpiewania Grześka. Ile można słuchać "Królem być...",
              więc na Juwenaliach tak go potraktowali. A zresztą w każdym show, jak zaczną
              odpadać ludzie, robi się nieciekawo. Powinni zmienić zasady uczestnictwa.
              Widzowie powinni decydować, kto z całej grupy kolejno ma odpadać.
    • iaffelos Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! 26.05.02, 12:03
      szkoda, ze tego forum nie cenzuruja...
      • Gość: jump Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 14:11
        powiem wam tylko tyle - o polsacie nie zmienie chyba nigdy zdania .
        to beznadziejny program , CAŁE TO WCZORAJSZE WIDOWISKO Z GORĄCYMI
        krzesłami było rzecz jasna rezyserowane jak wszystko w polsacie , o
        big brotherze mozecie mówic co chcecie, ale manipulacja w tym
        programie jest o 99% mniejsza niz w barze!! wygrywają zwykli ludzie
        marzena , janusz( choc wolałem manuele- no ale coz takie nasze
        społeczenstwo) a teraz wygra piotr i mysle ze sprawiedliwie , po tym
        numerze chyba nikt nie bedzie oglądał II edycji baru marian wg mnie
        na 100 procent wygrał w rzeczywistych wynikach z grzesiem , a polsat
        robi widoczne przekręty za co powinien byc zbojkotowany ogólnie
        poziom kultury uczestników baru jest 100 raz gorszy od uczestników bb,
        bb jest bardziej czytelny i bardziej profesjoinalnie zrobiony i bedzie
        miał przynajmniej inteligentnego zwyciezce w porównaniu z grzesiem czy
        gówniarzem adrianem!!
        • Gość: Lewa Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 14:26
          jest tak jak piszesz, mam dokładnie te same spostrzeżenia, bardzo mi szkoda
          Mariana, jedyny facet który nie pajacował, nie wymądrzał się, ja mu wierzyłam
          że był sobą, prostym, szczerym człowiekiem o otwarym sercu, reszta to
          manipulanci, całe te gorące krzesła GRUBYMI NIĆMI SZYTE.ŻENADA !
          • Gość: Laura Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! IP: *.bn.krakow.pl 26.05.02, 15:38
            Całe szczęście że Marian wyleciał TOTALNY PROSTAK,(niech idzie na kopalnie i
            tam niech się dorabia),albo lepiej do szkoły uczyć się i jeszcze raz uczyć
            się!!!
            • Gość: Lewa Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 16:10
              Dlaczego prostak !po prostu prosty, nie przekombinowany, po prostacku zachowują
              się tacy co wykrzykują obelgi, i machają pięściami, Marian szanuje drugiego
              człowieka i nie jest zarozumiały, jest skromny i gra fair play, za to go
              cenię.Nie każdy człowiek musi być profesorem !
              • Gość: mycha Re: Forum Baru na Interii - cenzurowane !!!!!!! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 26.05.02, 21:44
                Widzę, że mamy fana Grześka... A pamiętacie jak występował w Szansie na sukces,
                gdzie gwiazdą był Krawczyk? Na początku było o.k., odważnie z humorem. W
                późniejszych występach Grzecha nawet Krawczyk był zdegustowany. Z tego wniosek,
                że coś musi być nie tak z jego postawą, skoro po takim sukcesie w szansie, nie
                pomogła jemu p. Skrętkowska ani nikt inny z branży. A w Idolu został nazwany
                parówką... I zrezygnował, może nie tyle z tej oceny, wydanej przez niezbyt
                kulturalnego Kubę, ale doszedł do wniosku, że za duża konkurencja i nawet
                cynizm nie pomoże. Biedactwo alby zdobyć kasę i rozgłos, był w stanie nawet
                zmienić swój stan cywilny. Nie będę pisała już o całej ceremonii, bo każdy
                zdroworozsądkowiec, wie co mam na myśli. Specjalnie nie kibicowałam nikomu. Nie
                znosiłam jednak widoku Nataszy, Leszka i Grześka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka