yankes001 26.05.02, 20:02 Napiszcie czy chcielibyście, żeby serial został powtórzony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DundeeGi Re: czy ktoś pamięta czeski serial IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 27.05.02, 00:32 Czy to ten o wnuczku z miasta, ktory chyba pojechal albo przeprowadzil sie do dziadka na wies? Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: czy ktoś pamięta czeski serial 27.05.02, 09:09 nie;) o dwóch panach w wieku emerytalnym... lubiłam bardzo i nie pogardziłabym powrórzeniem. uklony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalor Re: czy ktoś pamięta czeski serial IP: *.natned.com.pl 27.05.02, 09:10 O dwóch stetryczałych gościach, którzy pomimo czynionych sobie wzajemnie złośliwości bardzo się kochali. Piosenka mi zapadła w pamięć. Szła jakoś tak "Disz masz w halupie.." Mogliby w sumie powtórzyć. Na pewno przeszyłby mnie nostalgiczny dreszczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Re: czy ktoś pamięta czeski serial IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 09:12 Coś pamiętam. Początkowy kawałek muzy był czadowy. Ale jak by mieli puszczać to tylko na regionalnych. PS. A "Kobieta za ladą ", to dopiero odjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
yankes001 Re: czy ktoś pamięta czeski serial 27.05.02, 11:48 a... żena za pultem, cymes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: czy ktoś pamięta czeski serial IP: 213.77.14.* 27.05.02, 11:43 Oryginalny tytuł :"HALUPARY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: czy ktoś pamięta czeski serial IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.05.02, 19:38 CHALUPARI... Wątek o czechosłowackich serialach z lat 70-tych jest gdzieś na odległym miejscu w kategorii "Telewizja". Polecam jednak odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: czy ktoś pamięta czeski serial IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 28.05.02, 00:44 Pamietam! do jednego z tych dziadkow przyjechal wnuczek. Puszczali w ferie. Odpowiedz Link Zgłoś
dante_waw Re: czy ktoś pamięta czeski serial 17.06.02, 23:48 Gość portalu: obi napisał(a): > CHALUPARI... > Wątek o czechosłowackich serialach z lat 70-tych jest gdzieś na odległym > miejscu w kategorii "Telewizja". Polecam jednak odnaleźć. Cieszy mnie ze nie tylko ja mam sentyment do czechosłowackich seriali a ten watek (załozony przeze mnie to: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=14&wid=1114631&aut=dante_waw&aid=1114631 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: czy ktoś pamięta czeski serial IP: *.bresa.com.pl 31.05.02, 08:06 Pamiętam. Nic z tego, telewizja i tak nie powtórzy, więc nie ma się co łudzić. Za to napewno możemy liczyć na Klan, Plebanię nie mówiąc już o Krollu i Córach szczęścia które znamy już chyba na pamięć. Może przestać płacić abonament, z którego pieniądze idą na gaże dla Kamelów i innych Orzechów. Pozdrawiam wszystkich miłośników starych filmów nie tylko czeskich. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania No pewnie! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.06.02, 17:13 yankes001 napisał(a): > Napiszcie czy chcielibyście, żeby serial został powtórzony? Pamietam i chcialabym, zeby byl powtorzony. Taka fajna piosenka byl na poczatku! I jeszcze bardzo bym chciala, zeby byla powtorzona "Ksiezniczka Arabella", "Latajacy Czestmir" i "Nikogo nie ma w domu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MickOwhy Muzyka z serialu IP: *.pp.htv.fi 15.06.02, 17:48 Proponuje sie udac na strone www.audiogalaxy.com i wpisac w wyszukiwarce Valdemar Matuska "Kdyz mas v chalupe orchestrion" orchestrion = gramofon Odpowiedz Link Zgłoś