Dodaj do ulubionych

łebkowska fanka gianniego

IP: *.centrumc.krakow.pl / *.kolornet.pl 26.01.05, 19:08
gianniiii, ja tez jestem jego fanka, a ostatnio tak go malo, wiec moze znowu
sie rozpisze jak zostal mile polechtany przez sama lebkowska, gianni do piora
marsz
Obserwuj wątek
    • Gość: ROFTL Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:10
      to w koncu ktora z pań go pochwalila?
      ŁEBkowska czy ŁEPkowska?
      • Gość: figa z makiem Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.centrumc.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:15
        oj czepiasz sie roftl tam gdzie nie trzeba, pisalam w ferworze i juz, wiadomo
        przeciez o kogo chodzi i tok
        • Gość: Miśka Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:21
          figa, a mozesz wkleic ten czat? jestem taka ciekawa, co tam ilonka mowila :)
          probuje otworzyc sobie ta strone ale nic, pewnie fani wciaz stronke okupuja :)
          • Gość: Gosia Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 19:35
            Bylam na czacie i odpowiedziala na bodajze 3 moje pytania.
            W tym jedno oczywiscie o Gonere :) ale dalej nie wiem do kogo on wroci, mam
            nadzieje ze do Marty ;)
            • invicta1 Re: łebkowska fanka gianniego 26.01.05, 22:29
              Gonera wróci do Kisiela-wiem z czatu:)
              • Gość: Gosia Re: Łepkowska fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:32
                Ja ci dam Kisiela !!!!
                Ma wrocic do Marty i kropka. To moja ulubiona para, ze wzgledu na wiek i
                urode. ;)
                • invicta1 Gonera ma przesrane u Ilony! 26.01.05, 22:37
                  za to, że zerwał umowę, poszedł do konkurencji grac, stamtąd go wykopali i
                  wfócił z podkulonym ogonem-podobno, osobiscie za nim nie chodzę, ale bruxy donoszą:)
                  za karę powinien dostać teraz do zagrania, rolę kochanka Kisiela, ostatecznie
                  Lucka, jeśli osobiscie Lucek dla niego jest bardziej atrakcyjny
                  ulubiona ze względu na wiek-dlaczego? mi osobiscie wiek nie robi różnicy
                  • Gość: Gosia Re: Gonera i Ilona IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:43
                    Nie wiem, chyba po prostu bardziej identyfikuje sie z moimi rowiesnikami (mniej
                    wiecej).
                    A co do Gonery, pamietam ze jak juz zniknal z serialu, to w czasie rozdania
                    nagrod (dla Lipowskiej) pokazali jak Ilona do niego podeszla i go pocalowala.
                    Wiec chyba go lubi i chciala zeby wrocil.
                    A na czacie powiedziala, ze przeciez wrocil do serialu.
                    I na pewno nie do zadnego Kisiela ani Lucka !!!! I nie do Majer, blagam !
                    Tylko Marta wchodzi w gre !

To powiedzialam ja - Jarzabkowa
                    Pozdr.
                    • invicta1 osobiscie optuje za parą Gonera-Kisiel:) 26.01.05, 22:46
                      coś ala c Farrel/J Leto :)
                      • invicta1 a kogo byś pocałowała z tej grandy Sztefena:)? 26.01.05, 22:47
                        Ona MUSIAŁA pocałować Gonerę, bo jeszcze najlepszy
                        • Gość: Gosia Re: a kogo byś pocałowała z tej grandy Sztefena:) IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:49
                          :)
                          No dobra, nie bede polemizowac, bo pora lulu ;)
                          Dobranoc (pchly na noc :p )

Pozdr.
                          Gosia
                          • invicta1 niech Ci się Gonera śni saute:) n/t 26.01.05, 22:51

• Gość: Gosia Re: niech Ci się Gonera śni saute:) n/t IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:53
                              Dzieki za zyczenia.

(Juz mi sie nawet kiedys snil ;) a co !)
                              ale nie saute :(

;)
                        • Gość: Gosia Gonera... IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:50
                          ... sama przyznalas ze najlepszy :p
                          • Gość: Gosia Jeszcze raz Gonera... polecam ! IP: *.chello.pl 29.01.05, 16:09
                            Dla zobrazowania, dlaczego jst najlepszy ;)
                            www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=galeria&kat=14&page=1&id=136
                            www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=galeria&kat=14&page=1&id=133
                            www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=galeria&kat=14&page=2&id=294
                            www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=galeria&kat=14&page=1&id=135
                            Pozdr.
                            Gosia
                            • Gość: Norbert [...] IP: *.chello.pl 29.01.05, 16:26
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • Gość: Gosia Re: Jeszcze raz Gonera... polecam ! IP: *.chello.pl 29.01.05, 17:33
                                Bardzo jestes mily.......
                                Dziekuje Ci bardzo.
                                • Gość: Gosia Re: Jeszcze raz Gonera... polecam ! IP: *.chello.pl 29.01.05, 17:35
                                  I w dodatku jestes dzentelmanem..
                                  • lezka_z_posen Re: Jeszcze raz Gonera... polecam ! 29.01.05, 17:45
                                    Gość portalu: Gosia napisał(a):

> I w dodatku jestes dzentelmanem..

To na pewno impotent,stąd tyle jadu i złośliwości;)
    • Gość: figa z makiem Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.centrumc.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:40
      znajdziesz na czat.serial.pl
      ale zadnych rewelacji tam nie znajdziesz poza tym, ze czytuje nasze forum i
      jest fanka gianniego jak my wszyscy zreszta
      • Gość: Kajeta Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 20:42
        Wklej tego czata mądralo,skoro się na niego powołujesz!
        • Gość: emka Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:17
          co bylo???????? no co bylo????????
          • Gość: Gosia Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 21:25
            Ilona odpowiadala na pytania ;)

Pytania byly dosc standardowe (albo raczej takie wybierali).
            Sporo mowila (a raczej pisala choc nie wiem czy osobiscie) o swojej pracy (ze
            jest ciezka), ze juz nie napisze zadnego serialu (bo ma dosc - j.w.).
            Ze teraz pisze odcinek bodajze 335, ze kreca z duzym wyprzedzeniem, bo w razie
            krotkiej choroby aktora maja troche czasu itd. Aha i najbardziej lubi postac
            Kamila i w castingu do tej roli bylo chyba 40 kandydatow.
            ie utozsamia sie z zadna postacia, przewiduje wrpowadzanie nowych postaci itd
            itd... reszte przeczytacie.
            • Gość: emka Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:35
              a o giannim co bylo?
              • Gość: Gosia Łepkowska - fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 21:52
                Wczesniej powiedziala, ze czyta forum MjM ale takze inne niezalezne fora np. to
                w Gazecie.
                I ze pozdrawia Dziannego Wąssacze (tak to jakos bylo napisane) i dodala, ze
                jest jego fanka. Nie wiem czy ludzie na czacie, ktorzy nie znaja naszego forum
                wiedzieli o kim mowa.
                Tak sie zastanawiam czy to czasem nie jest zacheta do wspolpracy wobec
                Gianniego.
                Ma latwosc pisania a ona przeciez wspomniala, ze nie pisze scenariusza sama ale
                zespol, moze szukac wspolpracownikow. Moze sie zreszta myle...
                W kazdym razie widac, ze bawia ja notki Gianniego i jego poczucie humoru. Ja
                tez uwazam ze on ma talent i trafne spostrzezenia. Potrafi sie wczuc
                przesmiewczo w sposob rozumowania postaci. Dlatego tak dobrze sie go czyta.
                • Gość: emka Re: Łepkowska - fanka gianniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:54
                  Gianni - to ja moze o autograf poprosze:)))))))))))
                  • Gość: :) Re: Łepkowska - fanka gianniego IP: *.devs.futuro.pl 26.01.05, 21:59
                    Zapis czata na stronie pojawi sie jutro lub pojutrze.
                    • invicta1 Gość portalu: :) 26.01.05, 22:31
                      hu ju ar?
    • lezka_z_posen Re: łebkowska fanka gianniego 26.01.05, 22:51
      no to gianni,prawdopodobnie za chwilę pierwszy pomagier Ilony-gwiazda:)może nas
      gdzieś zaprosi na tę okoliczność;)w końcu byc idolem Ilony,to nie byle co;))
      • Gość: Gosia Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:52
        Moze sie nawet do nas przyzna ;)

Dobranoc ludziki :)
        • lezka_z_posen Re: łebkowska fanka gianniego 26.01.05, 22:53
          jak się nie przyzna do nas,to my się przyznamy do Niego;))
    • lutnikkk a gianniiii to nie lebkowska???:-) 26.01.05, 23:22
      Gość portalu: figa z makiem napisał(a):

> gianniiii, ja tez jestem jego fanka, a ostatnio tak go malo, wiec moze znowu
      > sie rozpisze jak zostal mile polechtany przez sama lebkowska, gianni do piora
      > marsz
      • lisa_simpson Re: a gianniiii to nie lebkowska???:-) 26.01.05, 23:30
        Biedna Ilona mogła się nie przyznawać do tego, że czytuje forum, bo teraz co
        drugi wątek będzie zawierał prośby do niej, typu: Niech wróci Teresa, Błagam o
        wskrzeszenie Łagody, czy tez wykastrowanie Chochoła... ;)
        • Gość: Gosia gianniiii to nie lepkowska???:-) IP: *.chello.pl 27.01.05, 18:18
          E tam, wczesniej tez pisalismy prosby do Ilony, a nie wiedzielismy ze czyta to
          forum.
      • spojrzenie.kota.w.butach Re: a gianniiii to nie lebkowska???:-) 26.01.05, 23:31
        on juz robi u NIej od dawna, teraz zapracowany, bo Pani Ilona opija nagrody, to
        sie nie odzywa
    • es_el Re: łebkowska fanka gianniego 27.01.05, 00:59
      gianiemu gratuluje, oficjalnie namaszczony, nie ma co gadac - wyzsza kasta tego
      forum
      teraz trzeba wysledzic ilone... i zaprosic na ubita glebe
      • mallina prywata do es_el:-) 27.01.05, 01:05
        es_el_:-)))
        myslalam ze juz tu nie zagladasz!!ale mila niespodzianka!!
        serdecznie pozdrawiam

a dodam, ze od niedawna mam mozliwosc ogladania polskiej tv i po tych wszystkich
        watkach przeczytanych tu na temat MjM zaczelam serial ow ogladac;-)
        niezle,co?
        klanu jeden odcinek tez - ale do konca nie dalam rady ;-)
        • es_el Re: prywata do es_el:-) 27.01.05, 01:12
          caluski mallina!
          zagladam rzadziej niz rzadko, a jeszcze rzadziej pisze, ale do awansu gianiego
          musialem sie odniesc :)
          czy ogladasz tez stare emjotemy? zwroc uwage jaka hania byla fajowa - teraz z
          czarnej zrobila sie dziewicza i rumieni sie na widok jaroszego czy innej
          nieprawosci - szkoda przeogromna, niechby se i marka pokochala, i w rodzine
          weszla, ale tak zupelnie odzierac kobite z ikry... wstyd
          ogladaj mallinka, ogladaj!
          pozdrawiam serdecznie,
          s_l
          • es_el ps - klan to kila, fakt ntxt 27.01.05, 01:13
          • mallina Re: prywata do es_el:-) 27.01.05, 01:18
            te stare tez czasem ogladam
            najsmieszniejsze jest to, ze dzieki forum calkiem dobrze sie orientuje;-)))
            bez ikry calkiem jest papuga, az dziw ze faceci na nia tak leca - no chyba ze to
            tacy co lubia takie bezradne kobieciatka;-)))
            a hania to fakt, jak ktos juz tu zauwazyl tylko czekac az narzuci welniana
            kamizele:DD

szkoda ze rzadko zagladasz
            a niektorzy to juz calkiem przestali pisac i bywac
            szkoda, prawda..?
    • Gość: pierdu pierdu Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:33
      pierdu
      • Gość: pierdu pierdu Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:34
        Z jakego to filmu?
        • pieskuba pierdu pierdu? 29.01.05, 18:31
          Z jakiego filmu? Kurcze, zapomniałam tytułu... Ale czy to nie taki film, w
          którym wiele lat po wojnie do kobiety, która podczas wojny odmówiła
          zaopiekowania się malutką żydowską dziewczynką przyjeżdza ta dziewczynka już
          jako dorosła kobieta itd, itd? Jadą zobaczyć kamienicę, mieszkanie w którym się
          kiedyś spotkały, młodsza gdzieś znika, starsza jej szuka i trafia na takiego
          chamowatego typa który nic poza "pierdu pierdu" nie ma do powiedzenia? Bo
          pamiętam taką scenę, ale to może nie ten film...

pieskuba
          • Gość: pierdu pierdu Re: pierdu pierdu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:50
            TAK! słusznie, to było w którymś Dekalogu
            dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka