Gość: figa z makiem IP: *.centrumc.krakow.pl / *.kolornet.pl 26.01.05, 19:08 gianniiii, ja tez jestem jego fanka, a ostatnio tak go malo, wiec moze znowu sie rozpisze jak zostal mile polechtany przez sama lebkowska, gianni do piora marsz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ROFTL Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:10 to w koncu ktora z pań go pochwalila? ŁEBkowska czy ŁEPkowska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa z makiem Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.centrumc.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:15 oj czepiasz sie roftl tam gdzie nie trzeba, pisalam w ferworze i juz, wiadomo przeciez o kogo chodzi i tok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:21 figa, a mozesz wkleic ten czat? jestem taka ciekawa, co tam ilonka mowila :) probuje otworzyc sobie ta strone ale nic, pewnie fani wciaz stronke okupuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 19:35 Bylam na czacie i odpowiedziala na bodajze 3 moje pytania. W tym jedno oczywiscie o Gonere :) ale dalej nie wiem do kogo on wroci, mam nadzieje ze do Marty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: łebkowska fanka gianniego 26.01.05, 22:29 Gonera wróci do Kisiela-wiem z czatu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Łepkowska fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:32 Ja ci dam Kisiela !!!! Ma wrocic do Marty i kropka. To moja ulubiona para, ze wzgledu na wiek i urode. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Gonera ma przesrane u Ilony! 26.01.05, 22:37 za to, że zerwał umowę, poszedł do konkurencji grac, stamtąd go wykopali i wfócił z podkulonym ogonem-podobno, osobiscie za nim nie chodzę, ale bruxy donoszą:) za karę powinien dostać teraz do zagrania, rolę kochanka Kisiela, ostatecznie Lucka, jeśli osobiscie Lucek dla niego jest bardziej atrakcyjny ulubiona ze względu na wiek-dlaczego? mi osobiscie wiek nie robi różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gonera i Ilona IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:43 Nie wiem, chyba po prostu bardziej identyfikuje sie z moimi rowiesnikami (mniej wiecej). A co do Gonery, pamietam ze jak juz zniknal z serialu, to w czasie rozdania nagrod (dla Lipowskiej) pokazali jak Ilona do niego podeszla i go pocalowala. Wiec chyba go lubi i chciala zeby wrocil. A na czacie powiedziala, ze przeciez wrocil do serialu. I na pewno nie do zadnego Kisiela ani Lucka !!!! I nie do Majer, blagam ! Tylko Marta wchodzi w gre ! To powiedzialam ja - Jarzabkowa Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 osobiscie optuje za parą Gonera-Kisiel:) 26.01.05, 22:46 coś ala c Farrel/J Leto :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 a kogo byś pocałowała z tej grandy Sztefena:)? 26.01.05, 22:47 Ona MUSIAŁA pocałować Gonerę, bo jeszcze najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: a kogo byś pocałowała z tej grandy Sztefena:) IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:49 :) No dobra, nie bede polemizowac, bo pora lulu ;) Dobranoc (pchly na noc :p ) Pozdr. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: niech Ci się Gonera śni saute:) n/t IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:53 Dzieki za zyczenia. (Juz mi sie nawet kiedys snil ;) a co !) ale nie saute :( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Gonera... IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:50 ... sama przyznalas ze najlepszy :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Jeszcze raz Gonera... polecam ! IP: *.chello.pl 29.01.05, 16:09 Dla zobrazowania, dlaczego jst najlepszy ;) www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=galeria&kat=14&page=1&id=136 www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=galeria&kat=14&page=1&id=133 www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=galeria&kat=14&page=2&id=294 www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=galeria&kat=14&page=1&id=135 Pozdr. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert [...] IP: *.chello.pl 29.01.05, 16:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Jeszcze raz Gonera... polecam ! IP: *.chello.pl 29.01.05, 17:33 Bardzo jestes mily....... Dziekuje Ci bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Jeszcze raz Gonera... polecam ! IP: *.chello.pl 29.01.05, 17:35 I w dodatku jestes dzentelmanem.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Jeszcze raz Gonera... polecam ! 29.01.05, 17:45 Gość portalu: Gosia napisał(a): > I w dodatku jestes dzentelmanem.. To na pewno impotent,stąd tyle jadu i złośliwości;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa z makiem Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.centrumc.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:40 znajdziesz na czat.serial.pl ale zadnych rewelacji tam nie znajdziesz poza tym, ze czytuje nasze forum i jest fanka gianniego jak my wszyscy zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajeta Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 20:42 Wklej tego czata mądralo,skoro się na niego powołujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:17 co bylo???????? no co bylo???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 21:25 Ilona odpowiadala na pytania ;) Pytania byly dosc standardowe (albo raczej takie wybierali). Sporo mowila (a raczej pisala choc nie wiem czy osobiscie) o swojej pracy (ze jest ciezka), ze juz nie napisze zadnego serialu (bo ma dosc - j.w.). Ze teraz pisze odcinek bodajze 335, ze kreca z duzym wyprzedzeniem, bo w razie krotkiej choroby aktora maja troche czasu itd. Aha i najbardziej lubi postac Kamila i w castingu do tej roli bylo chyba 40 kandydatow. ie utozsamia sie z zadna postacia, przewiduje wrpowadzanie nowych postaci itd itd... reszte przeczytacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:35 a o giannim co bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Łepkowska - fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 21:52 Wczesniej powiedziala, ze czyta forum MjM ale takze inne niezalezne fora np. to w Gazecie. I ze pozdrawia Dziannego Wąssacze (tak to jakos bylo napisane) i dodala, ze jest jego fanka. Nie wiem czy ludzie na czacie, ktorzy nie znaja naszego forum wiedzieli o kim mowa. Tak sie zastanawiam czy to czasem nie jest zacheta do wspolpracy wobec Gianniego. Ma latwosc pisania a ona przeciez wspomniala, ze nie pisze scenariusza sama ale zespol, moze szukac wspolpracownikow. Moze sie zreszta myle... W kazdym razie widac, ze bawia ja notki Gianniego i jego poczucie humoru. Ja tez uwazam ze on ma talent i trafne spostrzezenia. Potrafi sie wczuc przesmiewczo w sposob rozumowania postaci. Dlatego tak dobrze sie go czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Łepkowska - fanka gianniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:54 Gianni - to ja moze o autograf poprosze:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Łepkowska - fanka gianniego IP: *.devs.futuro.pl 26.01.05, 21:59 Zapis czata na stronie pojawi sie jutro lub pojutrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: łebkowska fanka gianniego 26.01.05, 22:51 no to gianni,prawdopodobnie za chwilę pierwszy pomagier Ilony-gwiazda:)może nas gdzieś zaprosi na tę okoliczność;)w końcu byc idolem Ilony,to nie byle co;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.chello.pl 26.01.05, 22:52 Moze sie nawet do nas przyzna ;) Dobranoc ludziki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: łebkowska fanka gianniego 26.01.05, 22:53 jak się nie przyzna do nas,to my się przyznamy do Niego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lutnikkk a gianniiii to nie lebkowska???:-) 26.01.05, 23:22 Gość portalu: figa z makiem napisał(a): > gianniiii, ja tez jestem jego fanka, a ostatnio tak go malo, wiec moze znowu > sie rozpisze jak zostal mile polechtany przez sama lebkowska, gianni do piora > marsz Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: a gianniiii to nie lebkowska???:-) 26.01.05, 23:30 Biedna Ilona mogła się nie przyznawać do tego, że czytuje forum, bo teraz co drugi wątek będzie zawierał prośby do niej, typu: Niech wróci Teresa, Błagam o wskrzeszenie Łagody, czy tez wykastrowanie Chochoła... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia gianniiii to nie lepkowska???:-) IP: *.chello.pl 27.01.05, 18:18 E tam, wczesniej tez pisalismy prosby do Ilony, a nie wiedzielismy ze czyta to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: a gianniiii to nie lebkowska???:-) 26.01.05, 23:31 on juz robi u NIej od dawna, teraz zapracowany, bo Pani Ilona opija nagrody, to sie nie odzywa Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: łebkowska fanka gianniego 27.01.05, 00:59 gianiemu gratuluje, oficjalnie namaszczony, nie ma co gadac - wyzsza kasta tego forum teraz trzeba wysledzic ilone... i zaprosic na ubita glebe Odpowiedz Link Zgłoś
mallina prywata do es_el:-) 27.01.05, 01:05 es_el_:-))) myslalam ze juz tu nie zagladasz!!ale mila niespodzianka!! serdecznie pozdrawiam a dodam, ze od niedawna mam mozliwosc ogladania polskiej tv i po tych wszystkich watkach przeczytanych tu na temat MjM zaczelam serial ow ogladac;-) niezle,co? klanu jeden odcinek tez - ale do konca nie dalam rady ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: prywata do es_el:-) 27.01.05, 01:12 caluski mallina! zagladam rzadziej niz rzadko, a jeszcze rzadziej pisze, ale do awansu gianiego musialem sie odniesc :) czy ogladasz tez stare emjotemy? zwroc uwage jaka hania byla fajowa - teraz z czarnej zrobila sie dziewicza i rumieni sie na widok jaroszego czy innej nieprawosci - szkoda przeogromna, niechby se i marka pokochala, i w rodzine weszla, ale tak zupelnie odzierac kobite z ikry... wstyd ogladaj mallinka, ogladaj! pozdrawiam serdecznie, s_l Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: prywata do es_el:-) 27.01.05, 01:18 te stare tez czasem ogladam najsmieszniejsze jest to, ze dzieki forum calkiem dobrze sie orientuje;-))) bez ikry calkiem jest papuga, az dziw ze faceci na nia tak leca - no chyba ze to tacy co lubia takie bezradne kobieciatka;-))) a hania to fakt, jak ktos juz tu zauwazyl tylko czekac az narzuci welniana kamizele:DD szkoda ze rzadko zagladasz a niektorzy to juz calkiem przestali pisac i bywac szkoda, prawda..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdu pierdu Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:33 pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdu pierdu Re: łebkowska fanka gianniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:34 Z jakego to filmu? Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba pierdu pierdu? 29.01.05, 18:31 Z jakiego filmu? Kurcze, zapomniałam tytułu... Ale czy to nie taki film, w którym wiele lat po wojnie do kobiety, która podczas wojny odmówiła zaopiekowania się malutką żydowską dziewczynką przyjeżdza ta dziewczynka już jako dorosła kobieta itd, itd? Jadą zobaczyć kamienicę, mieszkanie w którym się kiedyś spotkały, młodsza gdzieś znika, starsza jej szuka i trafia na takiego chamowatego typa który nic poza "pierdu pierdu" nie ma do powiedzenia? Bo pamiętam taką scenę, ale to może nie ten film... pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdu pierdu Re: pierdu pierdu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:50 TAK! słusznie, to było w którymś Dekalogu dzięki Odpowiedz Link Zgłoś