Gość: mumia mala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:06 dziś ostatni odcinek "wszystko o miriam" !!! na tvn 0 23.15! Faceci sie dowiedzą o jej tajemnicy ! ja padne po prostu :)))biedni chłopcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: MIRIAM - ostatnie starcie !!! 30.01.05, 14:08 już ostatni??a ja ciągle zmuszałam się do oglądania z nadzieją,że się rozkręci;) nudne to było strasznie.ale może finał mi to zrekompensuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybilla Re: MIRIAM - ostatnie starcie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:11 Muszę zobaczyć ich miny, jak dowiadują się prawdy o Miriam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakty tvn - 19:00 Re: MIRIAM - ostatnie starcie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:18 Nie moja droga, dzisiaj przedostatni odcinek :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumia mala Re: MIRIAM - ostatnie starcie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 15:59 jak to?? tydzien temu mówili że dziś będzie jush ostatni odcinek i że Miriam sie ujawni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: MIRIAM - ostatnie starcie !!! 30.01.05, 16:03 mówili też,że dziś bezludna wyspa z ryśku,zenkiem i rydżem będzie,a była szansa na sukce!nikomu wierzyć nie można:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakty tvn - 19:00 Re: MIRIAM - ostatnie starcie !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:24 Ujawni/nie ujawni... w każdym razie jest to odcinek dzisiaj leci odcinek piąty z sześciu. Odpowiedz Link Zgłoś