Dodaj do ulubionych

IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ?

IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 31.01.05, 10:31
Oto mój typ. Reklama proszku do prania w wykonaniu Z. Chajzera ! Długa, nudna
mało przekonywująca ! A tak na marginesie. Dziennikarz biorący udział w
reklamie staje się niewiarygodny !!! Teraz Chajzer już zawsze będzie mi się
kojarzył nie z audycją " Lato z radiem" ale z proszkiem który wypierze
wszystkie plamy. Wstyd panie Zygmuncie !
Obserwuj wątek
    • krishka Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 10:34
      Otylia i jej idea. Wiele już na ten temat napisano, więc chyba nie będzie dla
      nikogo zaskoczeniem, jeśli ja też powiem, że niesamowitą krzywdę dziewczynie
      zrobiono tą reklamą.
      • dafni Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 12:50
        Reklama Biedronki, chyba pora byłoby przestać odgrzewać ten sam kawał o
        jedzeniu nieszczęsnego owada.
    • ligia76 Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 13:13
      Reklama jakiegoś piwa, gdzie facecik z uporem, godnym maniaka powtarza "nie ważne".
      Mam dziwne wrażenie, że gdyby usłyszał "ktoś napluł Ci do piwa" też by rzekł
      ... "nie ważne" :-)

Pozdrowienia
      Ligia
      • michal_82 Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 16:37
        "Nieważne" to był "Żywiec". Koszmar totalny.

Ale się już zrehabilitowali. Od zeszłego tygodnia jest nadawana nowa reklama
        Żywca. Jest fantastyczna i do tego podkład INXS.
        • gocha221 Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 16:41
          zgadzam sie!!!!! cala kampania Żywca "niewazne" byla koszmarna!!
          i ten koles taki irytujacy!!!
          poza tym nie znosze reklamy jakiegos syropu dla dzieci flavamed(czy jakos
          podobnie) gdzie dziecko wyglada jakby umieralo, a nie mialo katar, dodatkowo pod
          nosem ma, za przeproszeniem, gila!! fuj!!
          • inka28 Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 16:48
            Saga, z kolesiem który zgaduje jakie ptaki śpiewają. Może to ten czajnik tak
            działa, mam odruch pobiegnięcia do kuchni?
          • krishka Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 01.02.05, 12:01
            gocha221 napisała:

> poza tym nie znosze reklamy jakiegos syropu dla dzieci flavamed(czy jakos
            > podobnie) gdzie dziecko wyglada jakby umieralo, a nie mialo katar, dodatkowo
            pod nosem ma, za przeproszeniem, gila!! fuj!!

Tak, dziecko jest zdecydowanie w stanie agonalnym. Ciężka gruźlica co najmniej.
    • kawa_inka1 Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 16:55
      Reklama Tesco z beznadziejnie radosną rodziną co zrobiła zakupy za 45zł! I do
      tego okropny podkład muzyczny!
      • Gość: ana Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:08
        wszystki powyższe + jedna, straszna, z tvn - jakaś panienka zachęca do
        odwiedzenia strony internetowej, gdzie, razem z innymi 'odważnymi'
        czy 'wyzwlonymi' dziewczętami dobrze się bawią i pokazuja to i owo. nie chodzi
        mi tutaj o moralna stronę reklamy, przywykłam i mało mnie to obchodzi co kto
        robi z kasą, czasem i swoimi siłami witalnymi, ale ten jej GŁOS!!! matko, nie
        wiem jak o działa na facetów, na mnie - co najmniej drażniąco. wszystko dzieje
        sie oczywiście wśród bąbelkowej kąpieli i w nastrojowym świetle świec, co
        jeszcze bardziej gryzie się z tym jej głosem strasznym. jej koleżanka natomiast
        głos ma całkiem przyjemny. ocenę ich pozostałych wdzięków, jako większym
        koneserom, pozostawiam panom.
        • michal_82 Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 17:58
          Podpisuję się obiema rękami pod tym co Ty napisałaś. Ta dziewczyna jest
          okropna. Cedzi ten adres "www kropka webcastars kropka peel" że aż uszy
          drętwieją. I jeszcze to dziwne akcentowanie i zawyżenie głosu jak
          wymawia "Webcam". Do tego wygląda jak zdzira.

Ta druga pannica pozytywnie. Dobrze się prezentuje i jej głos zachęca do
          obejrzenia programu.
    • pieskuba Pralka się zepsuła!!! Cała łazienka zalana!!!!!!!! 31.01.05, 17:21
      A ona nie zdąży odprowadzić Maćka do szkoły!!! Za karę nie kupuję Calgonu.

I jeszcze ta nadęta pani, która naucza córkę które owoce na przecier a które na
      sałatkę owocową i do jogurtu jogobella. Z zasady nie kupuję produktów, które w
      haśle mają: "jesteś tego warta", albo "moja rodzina jest tego warta" itd.

pieskuba
    • Gość: anka Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:28
      "Wiesz, to ten nowy fryzjer", "Wiesz, to te ziarenka smaku".
      I jeszcze reklama (chyba Plusa) z panną, która przechadza się po korytarzu
      machając cyckami.
    • Gość: iwka Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.wroc.zigzag.pl 31.01.05, 17:40
      reklama czegośtam, gdzie ferajna szczerzy zęby i wrzeszczy :
      Cziiiiissssss!!!!!!!
      szału mozna dostać!
    • Gość: corgan moje 4 typy IP: *.zigzag.pl 31.01.05, 18:46
      Pierwszy typ - "Sunsilk" w ktorym babka wylewa na łeb szklankę wody że niby jej
      się włosy przetłuszczają... A nie może się w takim stanie pokazac swojemu
      facetowi. Bosz, co za głupota! kto to wymyslil? Swoją droga - bardzo zadbana
      kobieta akurat ma strasznie zaniedbane włosy... Ciekawe kto w to uwierzy?

Druga to Herbal Klajrol Esensys czy coś takiego - babka myjąca sobie włosy ww.
      szamponem jęczy jakby dostawała orgazmu, a temu przyglądają się/przysłuchują
      albo para staruszków (babcia mówi "mnie wystarczyłby tylko raz") albo małpki
      ("a my co? tylko banany i banany"). Reklama ma niby nawiązywać do słynnej sceny
      udwannia orgazmu w fast-foodzie w filmie bodajrze "kiedy Harry poznał Sally".
      Strasznie pretensjonalna, ale to Procter&Gamble wiec może jest w tym jakiś
      sens? Oni sa z innego wymiaru... nie to co zwykli śmiertelnicy hehe

Trzecia to "ojej babo olej mij ty w głowie olej" chyba Oleju Kujawskiego.
      Kupowałem ten olej długo przed obejrzeniem tej reklamy, ale chyba przestanę jej
      z powodu.

Czwarta to seria reklam ci..ów StarFoods z hasłem "spozywac przed 20-stką"
      (chyba jakoś tak), ktorą generalną ideą jest pokazanie starych ludzie jako
      oblesnych, głupich, tłustych a gównazeria ktora żre chipsy jest fajna, ładna,
      super, cool no i szczupła zeby nie było. Ciekawe jak bedą wyglądać ów target za
      20 lat po zarciu tych chipsów?
      • Gość: baba Re: moje 4 typy IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 19:19

hehehe.
        Ale wiesz reklame panienki z orgazmem ratuje skutecznie babcia za sciana,
        ktorej wystarczylby tylko raz :-)
        A o tej babie to jest tak przasna, ze az piekna. No i te dziarskie chlopy...

mnie natomiast nieodmiennie denerwuje polska rzeczywistosc typy pieknie
        urzadzony domek z ogrodem + para przed trzydziestka o wygladzie zurnalowym +
        dwojka bardzo maloletnich dzieci.
        Niemniej nie zazdrosc mna miota, poniewaz zyjac w zamozniejszym spoleczenstwie
        takie reklamy przyjmowalam normalnie.Bo naprawde byly bliskie rzeczywistosci,
        moze troszeczke tylko podkolorowanej.
      • Gość: wandzia Re: moje 4 typy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 22:03
        kotku, w sunsilku chodzi właśnie o to, że zadbana pani ma przypadkiem tłuste
        włoski i chce to ZAMASKOWAĆ mocząc je wodą i udając że zmokła. Po mokrych
        włosach nie widać, że są nieświeże i już ci tego jaśniej wyjaśnić nie umiem.
        Pointa jest taka, że trzeba używać Sunsilka i nie mieć tłustych włosów, bo
        fortel i tak został odkryty, bo dzień się okazał być słoneczny.
    • Gość: miu Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 19:59
      Idea z Otylia Jedrzejczak - ZAWSZE sciszam albo zmieniam kanal. Jeszcze zadna
      reklama mnie tak skutecznie nie zdyscyplinowala. Potrafie pojsc po pilota na
      drugi koniec pokoju, zeby ja wylaczyc!
      • paris81 Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 20:07
        a mnie do szalu doprowadza reklama idei z otylia w roli glownej. i kropka.
        • Gość: Bolo Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.02.05, 09:42
          Przede wszystkim Otylia robi w tych reklamach za skonczona kretynke. Jesli
          szczytem ambicji medalistki olimpijskiej jest ciagle pierniczenie o tym ze ma
          fajowa komorke w idei to niech spada na drzewo....albo raczej na basen plywac.
          To jej lepiej wychodzi :D
          ps. a w ogole to ona ma wade wymowy - i to tez mnie irytuje.
    • Gość: Korniszon Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:51
      Vichy z odpadającą skórą - p r z e r a ż a j ą c e!
      • pomme Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 01.02.05, 10:10
        W ogóle te raeklamy z vichy sa okropne jakieś takie niesmaczne...
    • Gość: mała Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.pl / 213.155.191.* 31.01.05, 21:30
      o tak Otylia i jej IDEA!!!! masakra...chyba nie ma gorszej reklamy..równie
      mocno wkurza mnie Colgate Herbal czy jakos tak, z tym "o pan bóbr" :-///
      wszystkie reklamy Vanisha- przychodzi, nalewa, robi pranie i wyjmuje...a co oni
      robili przez 1,5h trwania prania? Kolejne to reklamy Perwolu czy czego tam...
      pod stołem, na spotkaniu itp. wszędzie ma ten płyn...kosmos hehe.
      To co ktos juz powiedział "ale ja mam pranie".. bez komentarza... a i ta
      ostatnia nowa: jakiś "infex" czy cos tam... "miał w nosie"- obleśne...
      Beznadziejna jest też reklama scorbolamidu w teleturnieju... zresztą można by
      wymieniać..
    • Gość: virtuallady Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.rev.vline.pl 31.01.05, 22:27
      Reklama serków Turek. Te cholerne krowy,które mówią ludzkim głosem i całe
      wycieczki, które te krowie "gwiazdy" przyjeżdzają oglądać. Boszsz..
      Niby ma byc dowcipne a mnie szlag trafia jak widzę tego gniota.
    • Gość: tulenka Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:57
      Wszyskie powyższe mnie denerwują oraz:

1. Reklama Marsa
      2. Zakatarzony dzieciak i Flavamet - czy jakoś tak, wiem że była wspomniama ta
      reklama ale mnie straaaaasznie denerwuje.
      2. Ostatnia reklama z Joanną Brodzik - farby do włosów. Natomiast poprzednia mi
      się podobała ta w której rozmawia przez telefon z mamą
      3. Ogólnie nie podobają mi się relkamy leków na zgagę niestrawność i zaparcis.
      Nie potrafię nawet wymienić nazw bo po prostu nie słucham już.

I na razie to wszystko
    • u.kowalski Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 22:59
      Zywiec - nieważne i pionowe usta pana w sequelu tejże.
      • Gość: xexmija Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 31.01.05, 23:03
        buty, ponczochy, perfumy...a co z odzywka.
        jak to slysze, to mi sie noz w kieszeni otwiera.
        mam tez wiele innych "ulubionych" ale ni cholery teraz nie pamietam, no chyba,
        ze akurat puszczaja. Oprocz tego, jak wiekszosc, Otylia.
        • michal_82 Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 31.01.05, 23:33
          Otylia nagrała trzecią reklamę Idei, podobą do drugiej, w której jest na
          kanapie ubrana na biało, ale mówi o czym innym (m. in. że już nawet trzy
          darmowe osoby do wybrania, także na stacjonarne i z innych sieci).

Już nie chodzi o to, że jest drętwa, ale ma taki katar i tak gada przez nos, że
          aż oczy łzawią jak się jej słucha.
      • Gość: ewa czipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:15
        1. skretyniali staruszkowie walcza o skrawki ziemniakow ze skretynialymi
        przedstawicielami mlodszego pokolenia, jak cos takiego ma zachecac do kupowania
        czegokolwiek? No chyba ze przeslaniem reklamy jest 'jedz te chipsy a tez
        bedziesz kretynem'.
        2. Otylia z Idea - dobrze ze mam Ere!
        • Gość: corgan chipsy Twój wróg! :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 01:14
          ale na serio - dlaczego w reklamach chipsów nie wystepują tłuste małolaty,
          ktore pęcznieją od żarcia tego badziewia?
    • Gość: ally Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.77.classcom.pl 31.01.05, 23:21
      Reklama z Chajzerem - zawsze mnie to rozwala jak piorą w pralce 1
      skarpetkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: corgan "A teraz poleje Pana olejem..." IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 01:12
      to niezniszczalny Vanish oczywiście. Kurde... jakby mnie ktoś bez pytania polał
      olejem i zmuszał do rozbierania się na środku supermarketu to - niewazne
      kobieta czy mężczyzna - ale bym w szczenkę walnął...

No i Calgon "ale ja mam pranie" - co za głupia baba wychodząc z domu i
      odprowadzając gó..arza do szkoły robi pranie? Jesli pralka nawaliła no to
      wczesniej prawie zawsze daje sygnał, ze jest coś nie tak.

Inna sprawa - dziwny jest zabieg pokazywania w reklamie ludzi, ktorzy
      prokreację rozpoczeli w gimnazjum, bo jak wytłumaczyć pojawienie się w reklamie
      20paroletnich rodziców mających kilkunastoletnie dzieci ktore brudza się,
      smarkają, biorą jakieś pastylki, jedzą jogurty, chipsy i bog wie co jeszcze.
      • Gość: tigers28 Re: "A teraz poleje Pana olejem..." IP: .1.* / *.kogeneracja.com.pl 01.02.05, 08:50
        Calgon "ale ja mam pranie" - co za głupia baba wychodząc z domu i
        > odprowadzając gó..arza do szkoły robi pranie? Jesli pralka nawaliła no to
        > wczesniej prawie zawsze daje sygnał, ze jest coś nie tak.
        zgadzam sie z powyższą wypowiedzą - jak można wstawiac pralkę i wyjść z domu -
        głupota
        Denerwująca jest reklama z tym chłopakiem zasmarkanym - kiedys ją akurat
        ogladałam jak jadłam, myślałam że cały obiad zaraz wyląduje w toalecie.
        Reklama w wersji sf-matka nie mogąca wydobyc głosu i komputerek jej zaleca
        jakies tabletki na gardło - nie znoszę tej reklamy.
        No i oczywiście wszelkie reklamy dotyczące proszków do prania ,mycia podłóg np
        chyba Jonhsona gdzie babcia uczy się walca na parkiecie w domu a później myje
        podłoge i dalej jest w butach na obcasach.
      • Gość: wera Re: "A teraz poleje Pana olejem..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:48
        Dokładnie te dwie:

Gość portalu: corgan napisał(a):

> to niezniszczalny Vanish oczywiście. Kurde... jakby mnie ktoś bez pytania
        polał
        >
        > olejem i zmuszał do rozbierania się na środku supermarketu to - niewazne
        > kobieta czy mężczyzna - ale bym w szczenkę walnął.

Pierwsze co mi przychodzi do głowy to odszkodowanie za zniszczenie mienia i
        straty moralne...

> No i Calgon "ale ja mam pranie" - co za głupia baba wychodząc z domu i
        > odprowadzając gó..arza do szkoły robi pranie? Jesli pralka nawaliła no to
        > wczesniej prawie zawsze daje sygnał, ze jest coś nie tak.

Cały czas się martwię co się stało z Maćkiem...
    • Gość: DDDD Jest tylko jedna IDEA. Po pierwsze...... IP: *.cst.tpsa.pl 01.02.05, 09:31
      i do tego to poważne, jakże przekonujące spojrzenie achhh. Otylia znacznie
      lepiej pływa.
    • Gość: Bolo moje typy: IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.02.05, 09:35
      SKOK - bo ta reklama jest jednym wielkim picem - Skoki mają malo wspolnego z
      kasami przedwojennymi a podpieranie sie stoczniowcami juz jest niesmaczne.
      ABONAMENT RTV - parafrazując inną reklamę: "to dla idiotów"
    • pomme Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 01.02.05, 10:06
      Proszek na 10 lecie matury z rozlanym fluidem. te baby maja po 40 lat
      conajmniej ergo kiedy ta matura była?????
      • krishka Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 01.02.05, 11:58
        pomme napisała:

> Proszek na 10 lecie matury z rozlanym fluidem. te baby maja po 40 lat
        > conajmniej ergo kiedy ta matura była?????

... I dlaczego sukienkę przeznaczoną do prania ręcznego (metka z rysunkiem
        miski) wrzuca do pralki i w dodatku wsypuje do niej proszek, a nie płyn do
        delikatnych rzeczy? Zdaje się, że reklamowaną cechą tego proszku ma być jego
        możliwość prania w niskich temperaturach, a nie ręcznie.
    • paool ciagle o tym samym... 01.02.05, 10:16
      dlaczego wstyd? Żałujesz, że Ciebie nikt nie poprosił o zareklamowanie proszku?
      Przeciez każdy wie, że reklama to nie film fabularny tylko filmik służący
      konkretnej sprawie. Większy zal można mieć do akltora, że zagrał w kiepskim
      filmie niz o to że zagrał w reklamie
      • Gość: telewidz Re: ciagle o tym samym... IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 01.02.05, 11:27
        Chajzer to nie aktor !!! a żal... to mi ciebie, dlatego że jesteś bezkrytyczny
        i "kupujesz" byle chłam który się ukaże w tv !
      • Gość: e Re: ciagle o tym samym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:24
        ale reklama tez powinna miec pewna logike, mnie np irytuja reklamy kremu dla
        pan po 40 ktore zachwalane przez nastolatki
    • dzidzia_bojowa Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 02.02.05, 17:26
      Do szału doporowadza mnie reklama jakiegoś proszku, w której jedna panienka do
      drugiej mówi: jak ty to robisz ,że jest taka biała... piskliwym, irrrrytującym
      głosem i akcentowniem każdego wyrazu, okrrropne. I jeszcze: "udrażnia, ale nie
      podrażnia"(krople?) Do cholery! Nie udrażnia a udrożnia, jak już! UDROŻNIA!!!I
      nie udawadnia..wrrrrr..tylko udowadnia!!! Jak potem ludzie mają mówić po
      polsku, jak nasłuchają się takich głupot? Teraz to ja jestem podrażniona!
    • ariana1 Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 02.02.05, 18:03
      Chajzer i Hanna! Niezłe! Ale najsmieszniejsze jest to ,że oni nie tylko piorą
      dwie skarpetki w pralce , ale wyciągają JUŻ wyprasowane koszulki! uuups... T-
      SHIRTY! Jak mówi Hanna. Ja też chcę taką pralkę , która prasuje...........
      • Gość: Kalafior Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:01
        reklama simplusa. Nie moge sie doczekac kiedy reklamy przestana bazowac na
        najnizszych instynktach!
    • Gość: Dama Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:11
      Mnie najbardziej drażnią reklamy na zasadzie "Starośc też radość, ale jak
      zapominam ile mam lat to moze zapomnieć. Na szczęście jest XXX". Fajnie. Dowcip
      polega na tym, że te leki za nic nie sprawiają, że ból znika.
    • Gość: marcin Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: 80.50.48.* 03.02.05, 13:00
      "babciu, ale bola mnie miesnie" Nie pamietam czego to reklama byla ale
      zdecydowany KOSZMAR!
    • gocha221 Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? 03.02.05, 13:22
      jeszcze jedna reklama jest straszna:
      jakis środek na zgagęi hasło: ta mała co sposobem działa!!
      grrrrrr
      a do tego obrazek, jak tabletka zamienia sie w cos w stylu karty bankomatowej i
      deaktywuje zgagę!!!!
      i Otylia oczywiscie, przed chwila widziałąm i jest straaaszna.
      • Gość: MjM fan Re: IRYTUJĄCE REKLAMY W TELEWIZJI ! WASZE TYPY ? IP: *.c155.petrotel.pl 03.02.05, 14:16
        1. Zauważyliście, że w każdych reklamach super waniszy i innego szajsu wyjmowana
        bluzka jest inna? Taka biała, wątpię czy to od tego środka. Poza tym, nawet
        jeśli nie dałbym w mordę zaraz po tym, jak mnie znienacka zaplamią olejem, to po
        tym jakby zmiksowali te jodyny i inne sosy i upaćkali mi tym strój, chybabym im
        rozwalił tą kamerę.
        2. Ofkoz Orofar i inne super środki, dzięki którym wszystko przestanie boleć i
        się udrożni. Z Sebidinem inaczej — reklama spox, ale jeśli ma leczyć, to czemu
        nie leczy? Na moje gardło najlepszy jest Neo-Angin, a kilka z tych środków nie
        działa :( (wymagające gardło mam)
        3. Reklamy McD. Wszystkie.
        • gianni_vonsacze Re: TEPSA 03.02.05, 14:31
          i reklama 'jak się masz kochanie, jak się masz, powiedz mi kiedy znowu cię
          zobaczę..' - MASAKRA!!! Zresztą większość tych reklam Tepsy jest tak poprawnie
          rodzinnych, że aż się rzygać chce - poprzednie jednak jakoś tolerowałem, ale ta
          najnowsza to po prostu z nerw mnie wyprowadza..
          do zestawu oczywiście dorzucam Otylię i Cziiiiiis :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka