Dodaj do ulubionych

Wydarzenia-super.

IP: 195.136.112.* 01.02.05, 09:04
Widzieliście Wydarzenia? Nowe pomysły, świetne tempo. Fakty się zsuwają, a
informacje w Polsacie, którym nie dawałam żadnych szans, dzięki Lisowi i jego
ludziom idą w górę. Szacuneczek.
Obserwuj wątek
    • Gość: pasiak Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:13
      no co raz fajniejsze, nawet Sobieniowski tam jest, nie wiedziałem
      • Gość: tom18 A co się zmieniło bo nie oglądałem? IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 09:40
    • Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:29
      Moim zdaniem sa coraz lepsze i niedługo wydymaja Fakty , ale nie dzieki Lisowi
      co on może.? To zespół musi byc zgrany a nie szef.
    • Gość: mewa Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 01.02.05, 11:33
      Dzięki Smoktunowicz, Lisowi i innym. Zresztą nieważne. Są coraz lepsi i tyle. w
      Faktach totalna stagnacja. Za chwilę będzie tąpnięcie. Nie pomoże im likwidacja
      breaków przed i sztuczne wydłużanie programu, żeby wejść na break przed
      Wiadomościami. Desperaci.
      • Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:40
        'Break' - czyzby Polsat?
        • Gość: autor Re: Wydarzenia-super. IP: 217.153.131.* 01.02.05, 14:00
          to ktos z tefauenu maci i popuszcza :-))
    • Gość: Ania Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:45
      No muszę przyznać że wczorajsze wydarzenia były super. Oglądałam także Fakty,
      ale są jakieś mdłe, bez tempa.Gratulacje dla Poslatu i Hani, że tak szybko
      dogonili Fakty.
      • zbychooo Re: Dlaczego we wczorajszych Wydarzeniach nie..... 01.02.05, 13:17
        .... nie było informacji o "Liście Wildsteina"? przecież od kilku dni cała
        Polska tym żyje, Fakty i wiadomości poruszyły tan temat, a Wydarzenia NIC!
        Czyżby pan Lis postanowił unikać drażliwych tematów?
    • Gość: megan Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 01.02.05, 13:51
      materiał był już w sobotę.
    • Gość: fakty tvn - 19:00 Re: Wydarzenia-bubel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:56
      Wydarzenia te o 18 z minutami są lepsze niż Informacje o 18. Ale jeżeli chodzi
      o 15:45 to jakoś lepiej mi się oglądało Informacje.

Jednak studio i oprawa graficzna Wydarzeń wcale mi się nie podoba. Brakuje
      tylko lalki Barbie w tle rozwieszającej pranie, a na stole mieseczki cukierków
      Jogusie, którymi zajda się prowadzący podczas podglądu studia przed
      Wydarzeniami.
      Do tego p. Gugała co dwa wyrazy głośno łapie powietrze i jego spanie skutecznie
      odstrasza mnie od tv ;)

Tak czy owak najchętniej oglądam "Fakty Popołudniowe" ;) Pasuje mi pora i
      prezenterki ;)
      No i czasami wydanie główne sobie obejrzę... ale jak Justyna Pochanke
      prowadzi... faktycznie, wczorajsze wydanie jak i wszystkie z panem Rymanowskim
      są usypiające :)
      Pan BR powinien dostać swoje wydanie "Faktów Wiczornych", podsumowanie dnia i
      rozmowy - bo w tym jest świetny, a miejsce o 19:00 niech odda Redo, Werner czy
      Marciniakowi :))
      • Gość: ewa cos komus pomylilo IP: 212.87.3.* 01.02.05, 14:31
        Tak, tak Hania wrocla z tygodniowego szkolenia w CNN-nie i od razu jest duzo
        lepiej tylko nadal...
        brak wlasych materialow ze swiata, nie maja wslanych korespondentow
        zagranicznych a nawet stalych wspolpracownikow (efekt jak sie cos dzieje to
        'kopiuja' materialy innych), kraj zawezil sie Lisowi do Warszawy, biezace
        problemy czesto pomijane (problem lustracji nie istnieje wg wczorajszych
        Wydarzen), a najlepsze informacje robia dziennikarze dawnych Informacji mimo ze
        daje sie informacyjne ogony.
        Tak trzymac w Faktach i Widomosciach beda mieli co swietowac.

• Gość: tom18 Re: cos komus pomylilo IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 18:03
          i na to przyjdzie czas
          • Gość: e Re: cos komus pomylilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:16
            nie czas tylko pieniadze sa potrzebne + dobry manager
    • Gość: Piter Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 02.02.05, 19:34
      Dzisiaj Wydarzenia były o niebo lepsze niż Fakty. Takie są fakty.
      • modotv Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 19:40
        Taaaaa?? Jakoś nie zauważyłem... Może po 19 się cos stało co diametralnie
        zmieniłoby moje zdanie. Fakty pokazały klasę.

Tak na marginesie to live Machały był baaaardzo podejrzany- czyżby powtórzyła
        sie sytuaja z procesu w Aferze Starachowickiej gdy livował rzekomo ze
        Starachowic a tak naprawde stał na tle sadu w Kielcach. To co, dzisiaj był
        Szpital na Wołowskiej??
      • jk Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 19:52
        jesli wizac pod uwage materialu "o papiezu", to w Wydarzeniach zajely one 14 minut, a w Faktach 11 - zmierzylem :) (chodzi o materialy zaczynajace sie na poczatku faktow, nie bralem pod uwagi tych z konca)

Fakty na koncu daly - jak zwykle przy materialach "o papiezu" - jakas goralke, chociaz czasem daja gorala;
        groteskowo - jak zawsze - to wygladalo, bo sugeruje, ze niby gorale sa bardziej wierzacy niz inni
        ten mlody goral jest jeszcze bardziej komiczny, ale nic - widac Faky lubia mlodych gorali

mimo ze Wydarzeniom caigle brakuje wielu rzeczy (m.in. wlasnie tych korespondentow zagranicznych), to od jakichs kilku tyogdni wole je ogladac, nie ma tam takiej "pompy" jak w Faktach (kamera zjezdza dymanicznie, super glosna muzyka, ujecia z kilku miejsc - wszystko wprowadza zazwyczja do materialow o sredniej wartosci)
        • mameluch Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 19:58
          ja tez raczej wole Wydarzenia, ale chyba najwieksza ich przewaga jest sport.
          przez tyle lat tvn nie dorobil sie porzadnego serwisu (nie wiem jak ten w tvn24,
          ale akurat on mnie nie interesuje) i wyglada to tak ze jest on tylko po to w
          ramowce, zeby mozna bylo zlapac kilku sponsorow.
        • modotv Jednym słowem- przaśno i prowincjonalnie.... 02.02.05, 20:09
          Pewnie, lepszy nerwowy ruch kamery (profesjonalnie to się szwenk nazywa) jakby
          operator ataku padaczki dostawał, czołówki zrobiona na Amidze i miksowanie
          obrazu: KAMERA 1 - MATERIAŁ - KAMERA 1 - MATERIAŁ - KAMERA 1 - ..... Myslę, ze
          Polsat powinien opatentować Wydarzenia jako lek nasenny- doskonale wprowadza w
          drżemke.
          • Gość: Poll Re: Jednym słowem- przaśno i prowincjonalnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:49
            Pewnie lepsza jest w Faktach muzczka w czołówce jak ją ktoś określił: dzwonek
            polifonia z Sony Ericsson'a
            • modotv Re: Jednym słowem- przaśno i prowincjonalnie.... 02.02.05, 23:08
              Nie no, lepsza jest czołówka Wydarzeń- wygaszacz ekranu z Windowsa 95...
        • michal_82 Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 23:16
          Gdzie to ja widziałem jakąś góralkę... Chyba właśnie w Faktach.

"Mu tu wszyscy papieża OKROPNIE kochamy".

Koszmar. Nie powinni puszczać takiego analfabetyzmu. Bardzo negatywnie uderzyło
          we mnie to zdanie. I do tego góralka się skompromitowała, ale to juz jej sprawa.
          • modotv Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 23:25
            Góralska natura... A wsadzenie do voiceovera setki góralki jest chyba naturalne
            jeśli się wie, że papież kocha góry a górale papieża i nikogo nie wyrózniają
            tym. Byli ludzie z całej Polski, dlaczego nie zwróciliście takiej uwagi na
            dewotki z Krakowa (a dlaczego nie z Pcimia Dolnego??- DYSKRYMINACJA).
            • jk Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 23:36
              ale mi chodzilo raczej o to, ze w Faktach co chwile serwuje sie goralskie dzieciaki komentujace a to chorobe papieza, a to brak sniegu w gorach, a to niska forme Malysza, a to niedzwiedzie atakuajce turystow itd. (zeby bylo jasne: sprawy nie tylko dotyczace gor i okolic)

czesto jest wlasnie jeden taki dzieciak, kolo 20 lat

modotv, jak latem nad morzem w lipcu byla brzydka pogoda, to jakos zaden kaszub z Jastarni nie mowil, co o tym sadzi...

takie sa fakty ;)
              • Gość: bebovky Re: Wydarzenia-super. IP: *.chello.pl 03.02.05, 00:03
                nie no wydarzenia to klasa przy faktach. szczególnie te żarówki powkręcane w
                stół są gustowne - lis je chyba z cnn-u powykręcał. weźmy takiego machałe - ze
                sto razy lepszy od sekielskiego i ze dwieście razy lepszy od richarda kiela i
                borisa kerloffa razem wziętych. sobieniowski to bóg w porównaniu z sianeckim -
                ciekawe dlaczego w tvn-ie go nie wygryzł. korespondenci zagraniczni? a po co
                im! nie mają korespondenta w Łodzi to po cholere im w Brukseli. generalnie,
                bardzo miarodajna stacja. myśle że w tvn-ie mają kupe w majtach.
                • czesia-z-butiku Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 08:20
                  a dla mnie Hanka wciąz za mocno trzepie tym lbem,wlosami,macha dlugopiesem
                  to trzeba az do CNN jechac na szkolenie,zeby tego nie robila?Jakoś mierna z
                  niej uczennica,bo wciąż nim trzepie i jakby wczoraj to nawet więcej?

Poza tym nie wiem czy zwrociliście uwagę,że wczorajsze programy informacyjne
                  przygotowaly materialy,jakby Papież juz nie żyl(tfuu,tfuuu).
                  Jest chory,wszyscy się bardzo martwimy,ale bez przesady z tymi materialami
                  wspomnieniowymi
        • nie_ma_takiego_numeru Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 09:43
          jk napisał:
          > jesli wizac pod uwage materialu "o papiezu", to w Wydarzeniach zajely one 14
          > minut, a w Faktach 11 - zmierzylem :)

i tu moim zdaniem obie stacje dały ciała. materiał, który powinien zająć max 3
          minuty (Papież jest chory i powraca do zdrowia, a wierni śpiewają mu piosenki)
          rozciągnięto do granic możliwości i zrobiono z tego jakąś parodystyczną szopkę:
          "stoje właśnie przed kliniką Gemelli", "to właśnie tamto okno"jakieś zmiany
          miejsc, wypowiedzi dziwnych osób.
          moim zdaniem temu człowiekowi należy się odrobina szacunku. można poinformować
          szczegółowo jego chorobie, ale nie okraszać tego śpiewami gaździny z Suchej
          Woli, albo debatami, co tak naprawdę oznacza to, że któryś z hierarchów nie
          czuwa całą noc przy Papieżu.
          żenujące sa te szopki.
          przy okazji, jeśli chodzi o walkę wydarzenia-fakty; fakty nie maja tak
          nachalnej i wkurzającej reklamy (również PR) i za to je lubię.
    • flora1 Re: Panowie z Faktów i Wydarzeń przestańcie już.. 03.02.05, 09:16
      ...wytykać sobie nawzajem błędy i sami siebie chwalić ;-)
      W końcu to i tak przeciętny widz oceni który program jest lepszy i nie zrobi
      tego wpisując się na forum, tylko zagłosuje pilotem!
      • Gość: ewa DUZO LEPSZY program informacyjny? IP: 212.87.3.* 03.02.05, 11:34
        By program naprawde poprawic trzeba by w Wydarzenia wpomowac duze pieniadze,
        podobne do tych jakie Walter wydal na Fakty i jakimi dysponuje publiczna. No a
        Solorz ograniczyl sie do pieniedzy na kontrakty Lisa, Smoktunowicz i dwu
        reporterow i ... intensywny PR (zdjecie p Hania na kazdym plocie) i natychmiast
        niektorym zaczelo sie wydac ze powstal DUZO LEPSZY program informacyjny, gdy
        tymczasem zmienilo sie bardzo niewiele. A nawet na czasami zmienilo sie na
        gorsze, Informacje mialy np bardzo dobre serwisy interwencyjne 'z kraju' ktore w
        Wydarzeniach przestaly istniec. Program nie zrobi sie lepszy od tego ze mowi sie
        ze jest lepszy ...
        • modotv Re: DUZO LEPSZY program informacyjny? 03.02.05, 11:42
          Jeszcze jeden, chyba ostatni kamyczek do ogródka. Powiem tylko tyle: Katarzyna
          Kolenda- Zalewska wczoraj o 9 jeszcze prowadziła rozmowę w Studiu 24, po czym
          poleciała do Rzymu, ZMONTOWAŁA fajnego newsa i dała live'a. A Machała....????
          Chyba zmęczył go ten lot samolotem....
    • Gość: zerek Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 03.02.05, 11:41
      Wczoraj Wydarzenia miały wyższe udziały niż Fakty, a oglądalność o pół procent
      niższą. No to fenomen Faktów mamy już za sobą. Wiva Pieczyński i spółka.
      • modotv Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 11:44
        To przez to, że sam włączyłem na Wydarzenia... Ale przecież to normalne w
        Polsce, że tandeta najlepiej sie sprzedaje a dobry towar budzi niepokój i
        agresję. Coż, nie każdy jest wielkoformatowcem. Wydarzenia dla s z a r a k ó w !!
        • Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:13
          Tandeta dobrze sie sprzedaje to Fakt ale to dotyczy filmów , seriali ,
          teleturnieia nie wiadomości wieczornych. Kazdy chce sie dowiedzieć jak
          najwiecej i jak najszybciej a Wydarzenia są najszybsze i najobszerniejsze. W
          Wiadomościach widz moze zobaczyc czy ten zapowiadany w Wydzrzeniach samolot z
          VIP-m juz wyladował czy nie. A TVN ma wtedy Łuwage.
        • Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:16
          ...a niepokoj to budzi to co przed nami nieznane ; o Faktach wiemy juz wszystko
          • modotv Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 12:42
            Co ty wogóle piszesz??? Jakis mętny twój przekaz. Mam niejasne przeczucie, ze
            jesteś dziennikarką Wydarzeń- przekaz zakręcony jak droga z Krakowa do Warszawy
            przez Zbuczyn;-) Taaa, zdecydowanie Wydarzenia są najobszerniesza i najszybsze.
            Nie ma to jak rozbudowana sieć korespondentów w Polsce i za granicą. Dobrze miec
            mobilny zespół który jak trzeba poleci na drugi koniec świata zrboić newsa. Nie
            wspomnę o wozach satelitarnych w każdej części kraju i profesjonalnie
            urządzonych biurach terenowych. Tak, to z pewnościa opis Wydarzeń. W Faktach
            skąpią i ustawiają reportera przed Mariotem podpisując że to Rocefeller Center.
            • Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:11
              Dla przeciętnego widza nie ma znaczenia jak nowoczesny jest mobilny zespół
              robiacy wiadomosci tylko czego i ile może sie dowiedziec na interesujacy go
              temat. Najszybsze są Wydarzenia ale w porze misji i to sie liczy dla widza. Dla
              Kowalskiego nie jest wazne gdzie stoi Gadomski (kolega zreszta) tylko co mówi i
              to prostymi zdaniami bez metafor i poezji bo nie wszyscy zrozumieja a wstyd
              bedzie sie przyznać.
              • panatha Re: Wydarzenia-dno 03.02.05, 14:32
                wydarzenia- nie ma co sie podniecac, sa po prostu słabe , nie maja chyba
                zadnego stałego reportega zagranicznego, kiedys była Krystyna Kurczab - Redlich
                w Moskwie , a teraz to nikogo nie maja za granica, maja tam kogos w
                Waszyngtonie ale pojawia sie na antenie z taka czestotliwoscia ze go ani widu
                ani słychu na antenie, poza tym studio - widac w nim reke Solorza- ze wszystko
                po jak najmniejszych kosztach byle by było, do faktów wydarzen nie ma co
                porównywac "sa 50 lat za murzynami"
                • flora1 Re: Wydarzenia-dno 03.02.05, 15:48
                  Chciałam tylko przypomnieć, że dla Wydarzeń "nadaje" Jarosław Anders tak, tak,
                  ten sam, który przez wiele lat robił to samo dla Faktów....

Nie twierdzę, że Wydarzenia są lepsze, ale cieszę się że wogóle są, oddech
                  konkurencji na karku, dobrze zrobi zarówno Faktom jak i Wydarzeniom.
                  • modotv Re: Wydarzenia-dno 03.02.05, 15:56
                    To żadna nowość, ze dla Wydarzeń nadają dawni współpracownicy Faktów, których
                    Lis ściągnął do słonecznej stacji. Podobnie Grzegorz Dobiecki z Paryża.
                    Ale bardzo dobrze- dzięki temu Fakty dorobiły się własnej korespondentki w
                    Waszyngtonie, Kasi Sławińskiej, tvn24 ma własnego korespondenta w Rzymie- Jacka
                    Pałasińskiego.
                    A propos Rzymu, Watykanu i Polsatu- ciekawe co się stało z księdzem, który robił
                    "newsy" (przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni tym co napisałem, bo
                    newsem to cięzko było nazwać). Normalnie szopka, rozumiem, że Bardziej Papieski
                    Niż Sam Papież Kraśko jeszcze jakoś wyglądał nadając z Watykanu, ale branie
                    księdza na korespondenta to jakby korespondenta z Zakopanego ubrać w regionalny
                    strój i kierpce:-)
              • Gość: ewa Re: Wydarzenia-super. IP: 212.87.3.* 03.02.05, 15:05
                Jakosc programu informacyjnego zaleze od szybkosci i jakosci przekazu a ta
                jest pochodna mobilnosci i jakosci zespolu. Oczywisci mozna caly program
                skopiowac z materialow CNN-nu, dokladajac do tego obrazki z kraju pod to co
                napisala GW i Rzeczpospolita - ale chyba trudno tak robiony program nazwac
                dobrym. Z jakoscia zespolu Wydarzen nie jest zle, z mobilnoscia fatalnie (ale to
                juz nie problem zespolu tylko jego szefa ktorym BTW formalnie jest Smoktunowicz
                a nie Lis). No by nie byc gloslowna- przykladem problemow z mobilnosci sa
                relacje z wydarzen z Bielany, z Azii (Tsynami), z Iraku etc. I Fakty i
                Wiadomosci maja wlasne materialy i wlasnych ludzi tam gdzie cos sie dzieje
                (przynajmnie sie staraja reagowac), Wydarzenia niestety nie.
                • Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.tvp.pl 03.02.05, 18:31
                  wiekszośc materiałów jest i tak brana praez wszystkich z końcówek Rojtersa i
                  WTN ATN wiec co tu mówic o lepszych tu a gorszych tam materiałach. Zycie czyli
                  widz weryfikuje czyje są lepsze
                  • modotv Fakty Super 03.02.05, 19:56
                    Poll, jakie ciekawe IP. Jak siedze w pracy to nie korzystam z forum, po co
                    zdradzać gdzie się pracuje :D Poza gdzie lojalność wobec twojego chlebodawcy???
                    Tak zawzięcie bronisz Wydarzeń, a tu wypadałoby wstawiać się za Wiadomościami...
                    Fakty dziś były piękne, aż miło się je oglądało. Natomiast Machała w
                    Wydarzeniach chyba się nawalił watykańskim winem... Co on za bzdury opowiadał???
                    • Gość: Poll Re: Fakty Super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:14
                      Co Wy z tym moim IP , do jasnej ciasnej.... Czyżbym ja nie miał prawa zabierać
                      głosu???? Bronie tego co dobre a za takie uważam Wydarzenia. To niesprawiedliwe
                      że ja musze ważyć słowa bardziej niż ktoś inny i nie moge napisać że Wiadomości
                      sa najlepsze bo zara jakiś lu mi tu wyskoczy ze swoim " dziecko , coś tam ćoś
                      tam..."( bo nie ma lu nic więcej do powiedzenia ). Niestety a może na szczęcie
                      dziś byłem w pracy i Faktycznie nie mogłem ogladać Wydarzeń i Faktów ale to co
                      widziałem wcześniej pozwala mi wystawic taką moja , własną , nieprzymuszoną
                      opinie.
    • modotv Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 13:45
      Czyli potwierdzają się moje słowa- prosto i przaśnie. W końcu Polsat się w tym
      specjalizuje. Coż, nie jestem chyba zwykłym widzem, bo lubie to Faktowskie
      zadecie i blichtr. A mogło się wydawać, ze ludzie też zaczęli to doceniać. I co?
      Pojawiły się Wydarzenia i znów mamy DiscoRelax w prime- timie. Ludzie to
      łyknęli. Pozostaje mi tylko ubolewać, ze polskiemu widzowi tak nie wiele do
      szczęścia potrzeba i marnie zmontowany newsik jest bardziej ceniony niż tvnowska
      profeska. Czekam do marca na podsumowanie pierwszych trzech miesięcy Wydarzeń
      18:45 i boje się, że w porównanie z Faktami 19:00, mimo PRowskich zabiegów,
      wypadną blado. Choć z drugiej strony ciekawe co powie Lis, jeśli wyniki obu tych
      programow nie bedą sie drastycznie różniły. Może: "Żeby robić dobry program
      informacyjny nie trzeba dużo kasy"??? W tvnie mówił coś zupełnie innego.
      A dziś o 18:45 znów szpital Wołowski zagra swoją oskarową rolę- wcieli się w
      Szpital Gemelli<lol>

Pozdrowienia dla Gadomskiego.
      • Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.tvp.pl 03.02.05, 18:40
        Tak właśnie ma być prosto i przaśnie bo to wiadomości a nie sztuka wysoka. Nich
        se bedzie i szpital na Szaserów byle wiecej ciekawych nowin klient otrzymał. To
        o 100 razy lepiej niz dwa zdania o pogodzie ale za to przed Dżemelli
    • Gość: Najarek Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 03.02.05, 16:16
      Ej, wy z Faktów przestańcie pisać te posty, tylko weźcie się do roboty, bo Was
      Wydarzenia zjedzą do końca. Obsuwacie się, a to dopiero początek.
      • modotv Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 16:38
        Niech Wydarzenia sie lepiej wezmą do roboty bo znow wystartujecie bez headów!!!
    • Gość: Mary Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 03.02.05, 16:48
      Wczoraj Fakty spóźniło się o minutę. Ciekawe dlaczego? Oglądali Wydarzenia,
      żeby zobaczyć jak wygląda najlepszy w Polsce dziennik.
    • Gość: gościu Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:50
      Dobrze, ze Polsat zrobił mocne wietrzenie i powyrzucał te
      pseudodziennikarki.....robiące kariery tyłkami....bo to ani wykształcenia ani
      talentu zadnego nie miało....np. ta "najpiękniejsza ze wsi" od sportu i inne,
      ktore przez litość nie wymienię.
      • Gość: ewa a taka kulturalna dyskusja byla IP: 212.87.3.* 03.02.05, 17:03
        zasze jakies b...le sie znajdzie
        • modotv Re: a taka kulturalna dyskusja byla 03.02.05, 17:17
          Ale przeciez napisał raczej prawde, a to że ujął to dosłownie to wręcz atut:-)
          • Gość: yoohu Gdzie te gwiazdeczki-dziennikareczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:48
            W ktorej TV mozna je teraz ogladac? Ktora stacja stacja się o nie bije? hahahaha
          • Gość: ewa Re: a taka kulturalna dyskusja byla IP: 212.87.3.* 04.02.05, 16:18
            oceniam program, a kto z kim sypia mnie nie interesuje, zwalniania ludzi z pracy
            tez nie nazywam 'przewietrzaniem'. Ale jak widac u niektorych anonomowosc
            wyzwala specyficzna 'odwage' w kreowaniu sadow o innych.
    • Gość: ozga Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 04.02.05, 17:47
      Ja tylko powiem że numer IP tego wątku jest Polastowski. Wiem co mówię :)
    • Gość: wydarzenia-bee Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:23
      Oj, znowu ten sam IP, Z Ostrobramskiej jak mniemam? O.K., albo "company"?
      Przestańcie się reklamować a zacznijcie nad sobą pracować. No i zamknijcie do
      szafy H.S. co się nazywa "dziennikarzem".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka