Gość: Anka IP: 195.136.112.* 01.02.05, 09:04 Widzieliście Wydarzenia? Nowe pomysły, świetne tempo. Fakty się zsuwają, a informacje w Polsacie, którym nie dawałam żadnych szans, dzięki Lisowi i jego ludziom idą w górę. Szacuneczek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasiak Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:13 no co raz fajniejsze, nawet Sobieniowski tam jest, nie wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom18 A co się zmieniło bo nie oglądałem? IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 09:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:29 Moim zdaniem sa coraz lepsze i niedługo wydymaja Fakty , ale nie dzieki Lisowi co on może.? To zespół musi byc zgrany a nie szef. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 01.02.05, 11:33 Dzięki Smoktunowicz, Lisowi i innym. Zresztą nieważne. Są coraz lepsi i tyle. w Faktach totalna stagnacja. Za chwilę będzie tąpnięcie. Nie pomoże im likwidacja breaków przed i sztuczne wydłużanie programu, żeby wejść na break przed Wiadomościami. Desperaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:40 'Break' - czyzby Polsat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Wydarzenia-super. IP: 217.153.131.* 01.02.05, 14:00 to ktos z tefauenu maci i popuszcza :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:45 No muszę przyznać że wczorajsze wydarzenia były super. Oglądałam także Fakty, ale są jakieś mdłe, bez tempa.Gratulacje dla Poslatu i Hani, że tak szybko dogonili Fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Dlaczego we wczorajszych Wydarzeniach nie..... 01.02.05, 13:17 .... nie było informacji o "Liście Wildsteina"? przecież od kilku dni cała Polska tym żyje, Fakty i wiadomości poruszyły tan temat, a Wydarzenia NIC! Czyżby pan Lis postanowił unikać drażliwych tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 01.02.05, 13:51 materiał był już w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakty tvn - 19:00 Re: Wydarzenia-bubel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:56 Wydarzenia te o 18 z minutami są lepsze niż Informacje o 18. Ale jeżeli chodzi o 15:45 to jakoś lepiej mi się oglądało Informacje. Jednak studio i oprawa graficzna Wydarzeń wcale mi się nie podoba. Brakuje tylko lalki Barbie w tle rozwieszającej pranie, a na stole mieseczki cukierków Jogusie, którymi zajda się prowadzący podczas podglądu studia przed Wydarzeniami. Do tego p. Gugała co dwa wyrazy głośno łapie powietrze i jego spanie skutecznie odstrasza mnie od tv ;) Tak czy owak najchętniej oglądam "Fakty Popołudniowe" ;) Pasuje mi pora i prezenterki ;) No i czasami wydanie główne sobie obejrzę... ale jak Justyna Pochanke prowadzi... faktycznie, wczorajsze wydanie jak i wszystkie z panem Rymanowskim są usypiające :) Pan BR powinien dostać swoje wydanie "Faktów Wiczornych", podsumowanie dnia i rozmowy - bo w tym jest świetny, a miejsce o 19:00 niech odda Redo, Werner czy Marciniakowi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa cos komus pomylilo IP: 212.87.3.* 01.02.05, 14:31 Tak, tak Hania wrocla z tygodniowego szkolenia w CNN-nie i od razu jest duzo lepiej tylko nadal... brak wlasych materialow ze swiata, nie maja wslanych korespondentow zagranicznych a nawet stalych wspolpracownikow (efekt jak sie cos dzieje to 'kopiuja' materialy innych), kraj zawezil sie Lisowi do Warszawy, biezace problemy czesto pomijane (problem lustracji nie istnieje wg wczorajszych Wydarzen), a najlepsze informacje robia dziennikarze dawnych Informacji mimo ze daje sie informacyjne ogony. Tak trzymac w Faktach i Widomosciach beda mieli co swietowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom18 Re: cos komus pomylilo IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 18:03 i na to przyjdzie czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: cos komus pomylilo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:16 nie czas tylko pieniadze sa potrzebne + dobry manager Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 02.02.05, 19:34 Dzisiaj Wydarzenia były o niebo lepsze niż Fakty. Takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 19:40 Taaaaa?? Jakoś nie zauważyłem... Może po 19 się cos stało co diametralnie zmieniłoby moje zdanie. Fakty pokazały klasę. Tak na marginesie to live Machały był baaaardzo podejrzany- czyżby powtórzyła sie sytuaja z procesu w Aferze Starachowickiej gdy livował rzekomo ze Starachowic a tak naprawde stał na tle sadu w Kielcach. To co, dzisiaj był Szpital na Wołowskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 19:52 jesli wizac pod uwage materialu "o papiezu", to w Wydarzeniach zajely one 14 minut, a w Faktach 11 - zmierzylem :) (chodzi o materialy zaczynajace sie na poczatku faktow, nie bralem pod uwagi tych z konca) Fakty na koncu daly - jak zwykle przy materialach "o papiezu" - jakas goralke, chociaz czasem daja gorala; groteskowo - jak zawsze - to wygladalo, bo sugeruje, ze niby gorale sa bardziej wierzacy niz inni ten mlody goral jest jeszcze bardziej komiczny, ale nic - widac Faky lubia mlodych gorali mimo ze Wydarzeniom caigle brakuje wielu rzeczy (m.in. wlasnie tych korespondentow zagranicznych), to od jakichs kilku tyogdni wole je ogladac, nie ma tam takiej "pompy" jak w Faktach (kamera zjezdza dymanicznie, super glosna muzyka, ujecia z kilku miejsc - wszystko wprowadza zazwyczja do materialow o sredniej wartosci) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 19:58 ja tez raczej wole Wydarzenia, ale chyba najwieksza ich przewaga jest sport. przez tyle lat tvn nie dorobil sie porzadnego serwisu (nie wiem jak ten w tvn24, ale akurat on mnie nie interesuje) i wyglada to tak ze jest on tylko po to w ramowce, zeby mozna bylo zlapac kilku sponsorow. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Jednym słowem- przaśno i prowincjonalnie.... 02.02.05, 20:09 Pewnie, lepszy nerwowy ruch kamery (profesjonalnie to się szwenk nazywa) jakby operator ataku padaczki dostawał, czołówki zrobiona na Amidze i miksowanie obrazu: KAMERA 1 - MATERIAŁ - KAMERA 1 - MATERIAŁ - KAMERA 1 - ..... Myslę, ze Polsat powinien opatentować Wydarzenia jako lek nasenny- doskonale wprowadza w drżemke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Jednym słowem- przaśno i prowincjonalnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:49 Pewnie lepsza jest w Faktach muzczka w czołówce jak ją ktoś określił: dzwonek polifonia z Sony Ericsson'a Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Jednym słowem- przaśno i prowincjonalnie.... 02.02.05, 23:08 Nie no, lepsza jest czołówka Wydarzeń- wygaszacz ekranu z Windowsa 95... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 23:16 Gdzie to ja widziałem jakąś góralkę... Chyba właśnie w Faktach. "Mu tu wszyscy papieża OKROPNIE kochamy". Koszmar. Nie powinni puszczać takiego analfabetyzmu. Bardzo negatywnie uderzyło we mnie to zdanie. I do tego góralka się skompromitowała, ale to juz jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 23:25 Góralska natura... A wsadzenie do voiceovera setki góralki jest chyba naturalne jeśli się wie, że papież kocha góry a górale papieża i nikogo nie wyrózniają tym. Byli ludzie z całej Polski, dlaczego nie zwróciliście takiej uwagi na dewotki z Krakowa (a dlaczego nie z Pcimia Dolnego??- DYSKRYMINACJA). Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Wydarzenia-super. 02.02.05, 23:36 ale mi chodzilo raczej o to, ze w Faktach co chwile serwuje sie goralskie dzieciaki komentujace a to chorobe papieza, a to brak sniegu w gorach, a to niska forme Malysza, a to niedzwiedzie atakuajce turystow itd. (zeby bylo jasne: sprawy nie tylko dotyczace gor i okolic) czesto jest wlasnie jeden taki dzieciak, kolo 20 lat modotv, jak latem nad morzem w lipcu byla brzydka pogoda, to jakos zaden kaszub z Jastarni nie mowil, co o tym sadzi... takie sa fakty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebovky Re: Wydarzenia-super. IP: *.chello.pl 03.02.05, 00:03 nie no wydarzenia to klasa przy faktach. szczególnie te żarówki powkręcane w stół są gustowne - lis je chyba z cnn-u powykręcał. weźmy takiego machałe - ze sto razy lepszy od sekielskiego i ze dwieście razy lepszy od richarda kiela i borisa kerloffa razem wziętych. sobieniowski to bóg w porównaniu z sianeckim - ciekawe dlaczego w tvn-ie go nie wygryzł. korespondenci zagraniczni? a po co im! nie mają korespondenta w Łodzi to po cholere im w Brukseli. generalnie, bardzo miarodajna stacja. myśle że w tvn-ie mają kupe w majtach. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 08:20 a dla mnie Hanka wciąz za mocno trzepie tym lbem,wlosami,macha dlugopiesem to trzeba az do CNN jechac na szkolenie,zeby tego nie robila?Jakoś mierna z niej uczennica,bo wciąż nim trzepie i jakby wczoraj to nawet więcej? Poza tym nie wiem czy zwrociliście uwagę,że wczorajsze programy informacyjne przygotowaly materialy,jakby Papież juz nie żyl(tfuu,tfuuu). Jest chory,wszyscy się bardzo martwimy,ale bez przesady z tymi materialami wspomnieniowymi Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma_takiego_numeru Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 09:43 jk napisał: > jesli wizac pod uwage materialu "o papiezu", to w Wydarzeniach zajely one 14 > minut, a w Faktach 11 - zmierzylem :) i tu moim zdaniem obie stacje dały ciała. materiał, który powinien zająć max 3 minuty (Papież jest chory i powraca do zdrowia, a wierni śpiewają mu piosenki) rozciągnięto do granic możliwości i zrobiono z tego jakąś parodystyczną szopkę: "stoje właśnie przed kliniką Gemelli", "to właśnie tamto okno"jakieś zmiany miejsc, wypowiedzi dziwnych osób. moim zdaniem temu człowiekowi należy się odrobina szacunku. można poinformować szczegółowo jego chorobie, ale nie okraszać tego śpiewami gaździny z Suchej Woli, albo debatami, co tak naprawdę oznacza to, że któryś z hierarchów nie czuwa całą noc przy Papieżu. żenujące sa te szopki. przy okazji, jeśli chodzi o walkę wydarzenia-fakty; fakty nie maja tak nachalnej i wkurzającej reklamy (również PR) i za to je lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Panowie z Faktów i Wydarzeń przestańcie już.. 03.02.05, 09:16 ...wytykać sobie nawzajem błędy i sami siebie chwalić ;-) W końcu to i tak przeciętny widz oceni który program jest lepszy i nie zrobi tego wpisując się na forum, tylko zagłosuje pilotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa DUZO LEPSZY program informacyjny? IP: 212.87.3.* 03.02.05, 11:34 By program naprawde poprawic trzeba by w Wydarzenia wpomowac duze pieniadze, podobne do tych jakie Walter wydal na Fakty i jakimi dysponuje publiczna. No a Solorz ograniczyl sie do pieniedzy na kontrakty Lisa, Smoktunowicz i dwu reporterow i ... intensywny PR (zdjecie p Hania na kazdym plocie) i natychmiast niektorym zaczelo sie wydac ze powstal DUZO LEPSZY program informacyjny, gdy tymczasem zmienilo sie bardzo niewiele. A nawet na czasami zmienilo sie na gorsze, Informacje mialy np bardzo dobre serwisy interwencyjne 'z kraju' ktore w Wydarzeniach przestaly istniec. Program nie zrobi sie lepszy od tego ze mowi sie ze jest lepszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: DUZO LEPSZY program informacyjny? 03.02.05, 11:42 Jeszcze jeden, chyba ostatni kamyczek do ogródka. Powiem tylko tyle: Katarzyna Kolenda- Zalewska wczoraj o 9 jeszcze prowadziła rozmowę w Studiu 24, po czym poleciała do Rzymu, ZMONTOWAŁA fajnego newsa i dała live'a. A Machała....???? Chyba zmęczył go ten lot samolotem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zerek Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 03.02.05, 11:41 Wczoraj Wydarzenia miały wyższe udziały niż Fakty, a oglądalność o pół procent niższą. No to fenomen Faktów mamy już za sobą. Wiva Pieczyński i spółka. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 11:44 To przez to, że sam włączyłem na Wydarzenia... Ale przecież to normalne w Polsce, że tandeta najlepiej sie sprzedaje a dobry towar budzi niepokój i agresję. Coż, nie każdy jest wielkoformatowcem. Wydarzenia dla s z a r a k ó w !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:13 Tandeta dobrze sie sprzedaje to Fakt ale to dotyczy filmów , seriali , teleturnieia nie wiadomości wieczornych. Kazdy chce sie dowiedzieć jak najwiecej i jak najszybciej a Wydarzenia są najszybsze i najobszerniejsze. W Wiadomościach widz moze zobaczyc czy ten zapowiadany w Wydzrzeniach samolot z VIP-m juz wyladował czy nie. A TVN ma wtedy Łuwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:16 ...a niepokoj to budzi to co przed nami nieznane ; o Faktach wiemy juz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 12:42 Co ty wogóle piszesz??? Jakis mętny twój przekaz. Mam niejasne przeczucie, ze jesteś dziennikarką Wydarzeń- przekaz zakręcony jak droga z Krakowa do Warszawy przez Zbuczyn;-) Taaa, zdecydowanie Wydarzenia są najobszerniesza i najszybsze. Nie ma to jak rozbudowana sieć korespondentów w Polsce i za granicą. Dobrze miec mobilny zespół który jak trzeba poleci na drugi koniec świata zrboić newsa. Nie wspomnę o wozach satelitarnych w każdej części kraju i profesjonalnie urządzonych biurach terenowych. Tak, to z pewnościa opis Wydarzeń. W Faktach skąpią i ustawiają reportera przed Mariotem podpisując że to Rocefeller Center. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:11 Dla przeciętnego widza nie ma znaczenia jak nowoczesny jest mobilny zespół robiacy wiadomosci tylko czego i ile może sie dowiedziec na interesujacy go temat. Najszybsze są Wydarzenia ale w porze misji i to sie liczy dla widza. Dla Kowalskiego nie jest wazne gdzie stoi Gadomski (kolega zreszta) tylko co mówi i to prostymi zdaniami bez metafor i poezji bo nie wszyscy zrozumieja a wstyd bedzie sie przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: Wydarzenia-dno 03.02.05, 14:32 wydarzenia- nie ma co sie podniecac, sa po prostu słabe , nie maja chyba zadnego stałego reportega zagranicznego, kiedys była Krystyna Kurczab - Redlich w Moskwie , a teraz to nikogo nie maja za granica, maja tam kogos w Waszyngtonie ale pojawia sie na antenie z taka czestotliwoscia ze go ani widu ani słychu na antenie, poza tym studio - widac w nim reke Solorza- ze wszystko po jak najmniejszych kosztach byle by było, do faktów wydarzen nie ma co porównywac "sa 50 lat za murzynami" Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Wydarzenia-dno 03.02.05, 15:48 Chciałam tylko przypomnieć, że dla Wydarzeń "nadaje" Jarosław Anders tak, tak, ten sam, który przez wiele lat robił to samo dla Faktów.... Nie twierdzę, że Wydarzenia są lepsze, ale cieszę się że wogóle są, oddech konkurencji na karku, dobrze zrobi zarówno Faktom jak i Wydarzeniom. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wydarzenia-dno 03.02.05, 15:56 To żadna nowość, ze dla Wydarzeń nadają dawni współpracownicy Faktów, których Lis ściągnął do słonecznej stacji. Podobnie Grzegorz Dobiecki z Paryża. Ale bardzo dobrze- dzięki temu Fakty dorobiły się własnej korespondentki w Waszyngtonie, Kasi Sławińskiej, tvn24 ma własnego korespondenta w Rzymie- Jacka Pałasińskiego. A propos Rzymu, Watykanu i Polsatu- ciekawe co się stało z księdzem, który robił "newsy" (przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni tym co napisałem, bo newsem to cięzko było nazwać). Normalnie szopka, rozumiem, że Bardziej Papieski Niż Sam Papież Kraśko jeszcze jakoś wyglądał nadając z Watykanu, ale branie księdza na korespondenta to jakby korespondenta z Zakopanego ubrać w regionalny strój i kierpce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wydarzenia-super. IP: 212.87.3.* 03.02.05, 15:05 Jakosc programu informacyjnego zaleze od szybkosci i jakosci przekazu a ta jest pochodna mobilnosci i jakosci zespolu. Oczywisci mozna caly program skopiowac z materialow CNN-nu, dokladajac do tego obrazki z kraju pod to co napisala GW i Rzeczpospolita - ale chyba trudno tak robiony program nazwac dobrym. Z jakoscia zespolu Wydarzen nie jest zle, z mobilnoscia fatalnie (ale to juz nie problem zespolu tylko jego szefa ktorym BTW formalnie jest Smoktunowicz a nie Lis). No by nie byc gloslowna- przykladem problemow z mobilnosci sa relacje z wydarzen z Bielany, z Azii (Tsynami), z Iraku etc. I Fakty i Wiadomosci maja wlasne materialy i wlasnych ludzi tam gdzie cos sie dzieje (przynajmnie sie staraja reagowac), Wydarzenia niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.tvp.pl 03.02.05, 18:31 wiekszośc materiałów jest i tak brana praez wszystkich z końcówek Rojtersa i WTN ATN wiec co tu mówic o lepszych tu a gorszych tam materiałach. Zycie czyli widz weryfikuje czyje są lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Fakty Super 03.02.05, 19:56 Poll, jakie ciekawe IP. Jak siedze w pracy to nie korzystam z forum, po co zdradzać gdzie się pracuje :D Poza gdzie lojalność wobec twojego chlebodawcy??? Tak zawzięcie bronisz Wydarzeń, a tu wypadałoby wstawiać się za Wiadomościami... Fakty dziś były piękne, aż miło się je oglądało. Natomiast Machała w Wydarzeniach chyba się nawalił watykańskim winem... Co on za bzdury opowiadał??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Fakty Super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:14 Co Wy z tym moim IP , do jasnej ciasnej.... Czyżbym ja nie miał prawa zabierać głosu???? Bronie tego co dobre a za takie uważam Wydarzenia. To niesprawiedliwe że ja musze ważyć słowa bardziej niż ktoś inny i nie moge napisać że Wiadomości sa najlepsze bo zara jakiś lu mi tu wyskoczy ze swoim " dziecko , coś tam ćoś tam..."( bo nie ma lu nic więcej do powiedzenia ). Niestety a może na szczęcie dziś byłem w pracy i Faktycznie nie mogłem ogladać Wydarzeń i Faktów ale to co widziałem wcześniej pozwala mi wystawic taką moja , własną , nieprzymuszoną opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 13:45 Czyli potwierdzają się moje słowa- prosto i przaśnie. W końcu Polsat się w tym specjalizuje. Coż, nie jestem chyba zwykłym widzem, bo lubie to Faktowskie zadecie i blichtr. A mogło się wydawać, ze ludzie też zaczęli to doceniać. I co? Pojawiły się Wydarzenia i znów mamy DiscoRelax w prime- timie. Ludzie to łyknęli. Pozostaje mi tylko ubolewać, ze polskiemu widzowi tak nie wiele do szczęścia potrzeba i marnie zmontowany newsik jest bardziej ceniony niż tvnowska profeska. Czekam do marca na podsumowanie pierwszych trzech miesięcy Wydarzeń 18:45 i boje się, że w porównanie z Faktami 19:00, mimo PRowskich zabiegów, wypadną blado. Choć z drugiej strony ciekawe co powie Lis, jeśli wyniki obu tych programow nie bedą sie drastycznie różniły. Może: "Żeby robić dobry program informacyjny nie trzeba dużo kasy"??? W tvnie mówił coś zupełnie innego. A dziś o 18:45 znów szpital Wołowski zagra swoją oskarową rolę- wcieli się w Szpital Gemelli<lol> Pozdrowienia dla Gadomskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Wydarzenia-super. IP: *.tvp.pl 03.02.05, 18:40 Tak właśnie ma być prosto i przaśnie bo to wiadomości a nie sztuka wysoka. Nich se bedzie i szpital na Szaserów byle wiecej ciekawych nowin klient otrzymał. To o 100 razy lepiej niz dwa zdania o pogodzie ale za to przed Dżemelli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarek Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 03.02.05, 16:16 Ej, wy z Faktów przestańcie pisać te posty, tylko weźcie się do roboty, bo Was Wydarzenia zjedzą do końca. Obsuwacie się, a to dopiero początek. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Wydarzenia-super. 03.02.05, 16:38 Niech Wydarzenia sie lepiej wezmą do roboty bo znow wystartujecie bez headów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 03.02.05, 16:48 Wczoraj Fakty spóźniło się o minutę. Ciekawe dlaczego? Oglądali Wydarzenia, żeby zobaczyć jak wygląda najlepszy w Polsce dziennik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:50 Dobrze, ze Polsat zrobił mocne wietrzenie i powyrzucał te pseudodziennikarki.....robiące kariery tyłkami....bo to ani wykształcenia ani talentu zadnego nie miało....np. ta "najpiękniejsza ze wsi" od sportu i inne, ktore przez litość nie wymienię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa a taka kulturalna dyskusja byla IP: 212.87.3.* 03.02.05, 17:03 zasze jakies b...le sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: a taka kulturalna dyskusja byla 03.02.05, 17:17 Ale przeciez napisał raczej prawde, a to że ujął to dosłownie to wręcz atut:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoohu Gdzie te gwiazdeczki-dziennikareczki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:48 W ktorej TV mozna je teraz ogladac? Ktora stacja stacja się o nie bije? hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: a taka kulturalna dyskusja byla IP: 212.87.3.* 04.02.05, 16:18 oceniam program, a kto z kim sypia mnie nie interesuje, zwalniania ludzi z pracy tez nie nazywam 'przewietrzaniem'. Ale jak widac u niektorych anonomowosc wyzwala specyficzna 'odwage' w kreowaniu sadow o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozga Re: Wydarzenia-super. IP: 195.136.112.* 04.02.05, 17:47 Ja tylko powiem że numer IP tego wątku jest Polastowski. Wiem co mówię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydarzenia-bee Re: Wydarzenia-super. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:23 Oj, znowu ten sam IP, Z Ostrobramskiej jak mniemam? O.K., albo "company"? Przestańcie się reklamować a zacznijcie nad sobą pracować. No i zamknijcie do szafy H.S. co się nazywa "dziennikarzem". Odpowiedz Link Zgłoś