Gość: kraska Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:10 Calkiem normalne, az dziwne, ze jest przedmiotem dyskusji na forum. POSTA BEZNADZIEJA!! Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 01.02.05, 21:11 to nie podbijaj jak ci sie nie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:16 .. mnie też podrzuciło zabrzmiało sztucznie, tak się po prostu nie mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
rurbomber Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 01.02.05, 21:16 u mnie sie mowi, czy to az takie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.aine.pl 01.02.05, 21:30 > zabrzmiało sztucznie, tak się po prostu nie mówi... A jak inaczej zapytać kogoś czy chce jeszcze troszkę mięsa??????? Odpowiedz Link Zgłoś
pipjeden Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 01.02.05, 22:16 Nie macie co robić w domu.Może lepiej poczytać książki,pouczyć się angielskiego,zamiast męczyć się oglądając serial z tak głupimi dialogami.A może na temat tego zapytania napisać pracę doktorską? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 01.02.05, 22:25 ale osso chozi? przeca wszyscy sie tutaj smiejemy z dialogow w przerwach miedzy nauka angielskiego i innymi zajeciami rozwijajacymi umysl;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:33 Dla mnie był lepszy tekst Marii do Gazeli Biznesu "Jak bedziesz głodny ugotuj sobie parowke" Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 01.02.05, 22:49 No co...Bardzo pożywne danie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.icpnet.pl 01.02.05, 23:08 Lepsze bylo- Norbert do Papugi- "Dostaniesz własny pokój". Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 08:44 gdyby nie tekst o mięsie i obiecanym pokoju,na bank przespałabym cały odcinek.jeden z nudniejszych chyba,wydawało mi się,że trwał ze 3h.ale już w następnym Owad będzie miał schizy z powodu ożenku,więc może będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 08:48 Lepiej? Pewnie ze złości znowu będzie machała łapkami i już po odcinku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.softpro2.pl 02.02.05, 08:49 albo pobiega troche po lesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.softpro2.pl 02.02.05, 08:48 te emocje beda dzisiaj czy musimy az tydzien czekac? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: nuda! 02.02.05, 08:50 Odcinek faktycznie pawny strasznie!! Toledo wazelina na maxa, pieczeń warszawska i te razgawory Janki z ciotką... Do tego Gazela z wątami, że Batmany kupują chatę ich dzieciom, ale jako darowiznę przepisują ją dla Big Bombelos - koleś nie wykłada ani grosza a ma takie wąty - masakra :))) I znowu te arie operowe... Aha - i czy w Gródku jest kino??? Bo Gazela na początku odcinka proponował Luz Mariji wyjście na seans filmowy do kina (pewnie multipleks jakiś...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: nuda! IP: *.softpro2.pl 02.02.05, 08:53 i kino, i kawiarnia nawet kiedys byla tez wypozyczalnia kaset video ale wlasciciel z torbami poszedl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: nuda! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.05, 10:59 kawiarnia, Fioletowa sie nazywa, kiedys tam się Batmanowa z Marija umawiały. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: nuda! 02.02.05, 08:58 kino obwoźne na pewno jest.przyjeżdżają do szkoły w Gródku,prześcieradło na tablice jako ekran zarzucają i wiara wali na seans:) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: nuda! 02.02.05, 09:00 lezka_z_posen napisała: > kino obwoźne na pewno jest.przyjeżdżają do szkoły w Gródku,prześcieradło na > tablice jako ekran zarzucają i wiara wali na seans:) bardziej mi się konweniuje 'Ostatni seans filmowy' Bogdanovicha. Gazela dobierający się do Luz Mariji w ostatnim rzędzie, później szybki seks na tylnym siedzeniu w Vectrze, te sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fojtek czyja jest ta Vectra? IP: *.net.pulawy.pl 02.02.05, 09:35 przecież gazeli nie stać na auto?Dostał słuzbową? Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: czyja jest ta Vectra? 02.02.05, 12:20 skąd się wzięła ksywka Batmany??? coś przeoczyłam... -- www.TickerFactory.com/ezt/d/1;16;28/st/20050303/dt/6/k/6bda/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Begietka Re: czyja jest ta Vectra? IP: *.toya.net.pl 02.02.05, 12:35 Z tego,że Filarski, wzorem Batmana latać próbował ,w rekwizyty odpowiednie nie uzbrojon wcześniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: czyja jest ta Vectra? 02.02.05, 12:43 iwka901 napisała: > skąd się wzięła ksywka Batmany??? coś przeoczyłam... na Batmana awnsował Filarski od czasu swojego słynnego lotu przez okno-"lecę,bo chcę...:)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shirley Re: czyja jest ta Vectra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:07 a moglby ktos,tak na szybko,przedstawic mi liste pseudonimow? podobnie do kolezanki ssssie pogubilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.necik.pl / *.necik.pl 02.02.05, 10:58 "Leszku,może jeszcze trochę mięsa" ... i tylko czekałem kiedy chłopak jęknie jak ten dziadek w "Konopielce": O kyrjeelejzon!!! Mięso!!! O krysteelejzon!! Cybula!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 16:41 Swoją drogą jakoś bladziutko Toledo ostatnio wygląda ;) Tesciowa musi się za niego zabrać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 16:45 lisa_simpson napisała: > Swoją drogą jakoś bladziutko Toledo ostatnio wygląda ;) Tesciowa musi się za > niego zabrać ;) boszszsz, lepiej nie! juz mi sie myli kto ma byc w ciazy i z kim;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 16:46 Bądź spokojna...Czytałam najnowsze streszczenia...Toledo nie zajdzie w ciąże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 16:50 jejusiu, to dobrze, bo by glupio wygladal z brzuchem i w kurtce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shirley Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:08 a moglby ktos,tak na szybko,przedstawic mi liste pseudonimow? podobnie do kolezanki iwy901 ssssie pogubilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: 81.15.254.* 02.02.05, 18:19 Gazela Biznesu - Krzysztof LuzMaria - Mrysia Batman - Filarski Rydż - Kamil Chocholy - bliźniaki Pawulon - Pawel Owad - Madzia Big Bombelos - Kinga Wiejski Zaczes - Marek Bylo coś jeszcze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dama Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:25 Papuga - Marta Papug - Łukasz Rybak - Norbert Tulipan - Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:28 ej czy ktos zwrocil uwage na wczorajsze chrzakniecie Gazeli podczas rozmowy mieszkaniowej z Batmanem?? czy tylko ja jestem na tyle nienormalna ze mnie to rozbawilo? :)) przednie bylo... takie mooocno sugestywne :P Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 19:32 ja tam ciagle wypatruje (wsluchuje sie pilnie) tego chrzakania Marty i wcale nie zauwazylam. Kiedy ona chrzaka najczesciej?? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 03.02.05, 10:50 Zawsze kiedy ma zamiar coś powiedzieć, no może prawie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.02.05, 10:54 chrząkania też jakos nie przyuważyłam, muszę się lepiej wsłuchać;) Za to denerwują mnie takie nerwowe ruchy Mariji, nie wiem czy zwróciliście uwagę, ona czasem robi takie szybkie rzuty ciałem albo samą głową. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 03.02.05, 11:59 i mruży oczy i mówi hm i w ogóle wie wszystko najlepiej u papugi nie drazni mnei chrzakanie tylko miotła na głowie i to zużyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Dobra, k... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.05, 12:58 Chcieliście ku... mięsa i będzie ku....wa w pi....du!! Odpowiedz Link Zgłoś