Dodaj do ulubionych

Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm)

01.02.05, 21:00
przednie!
Obserwuj wątek
    • Gość: kraska Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:10
      Calkiem normalne, az dziwne, ze jest przedmiotem dyskusji na forum. POSTA
      BEZNADZIEJA!!
      • irenka82 Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 01.02.05, 21:11
        to nie podbijaj jak ci sie nie podoba:)
    • Gość: hella Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:16
      .. mnie też podrzuciło

zabrzmiało sztucznie, tak się po prostu nie mówi...
      • rurbomber Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 01.02.05, 21:16
        u mnie sie mowi, czy to az takie dziwne?
      • Gość: Asia Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.aine.pl 01.02.05, 21:30
        > zabrzmiało sztucznie, tak się po prostu nie mówi...

A jak inaczej zapytać kogoś czy chce jeszcze troszkę mięsa???????
    • pipjeden Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 01.02.05, 22:16
      Nie macie co robić w domu.Może lepiej poczytać książki,pouczyć się
      angielskiego,zamiast męczyć się oglądając serial z tak głupimi dialogami.A może
      na temat tego zapytania napisać pracę doktorską?
      • xemxija Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 01.02.05, 22:25
        ale osso chozi? przeca wszyscy sie tutaj smiejemy z dialogow w przerwach miedzy
        nauka angielskiego i innymi zajeciami rozwijajacymi umysl;)
        • Gość: inga Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:33
          Dla mnie był lepszy tekst Marii do Gazeli Biznesu "Jak bedziesz głodny ugotuj
          sobie parowke"
          • lisa_simpson Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 01.02.05, 22:49
            No co...Bardzo pożywne danie ;)
          • Gość: ktoś Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.icpnet.pl 01.02.05, 23:08
            Lepsze bylo- Norbert do Papugi- "Dostaniesz własny pokój".
            • lezka_z_posen Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 08:44
              gdyby nie tekst o mięsie i obiecanym pokoju,na bank przespałabym cały
              odcinek.jeden z nudniejszych chyba,wydawało mi się,że trwał ze 3h.ale już w
              następnym Owad będzie miał schizy z powodu ożenku,więc może będzie lepiej.
              • lisa_simpson Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 08:48
                Lepiej? Pewnie ze złości znowu będzie machała łapkami i już po odcinku ;)
                • Gość: Miśka Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.softpro2.pl 02.02.05, 08:49
                  albo pobiega troche po lesie :)
              • Gość: Miśka Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.softpro2.pl 02.02.05, 08:48
                te emocje beda dzisiaj czy musimy az tydzien czekac?
              • gianni_vonsacze Re: nuda! 02.02.05, 08:50
                Odcinek faktycznie pawny strasznie!! Toledo wazelina na maxa, pieczeń
                warszawska i te razgawory Janki z ciotką... Do tego Gazela z wątami, że Batmany
                kupują chatę ich dzieciom, ale jako darowiznę przepisują ją dla Big Bombelos -
                koleś nie wykłada ani grosza a ma takie wąty - masakra :))) I znowu te arie
                operowe... Aha - i czy w Gródku jest kino??? Bo Gazela na początku odcinka
                proponował Luz Mariji wyjście na seans filmowy do kina (pewnie multipleks
                jakiś...)
                • Gość: Miśka Re: nuda! IP: *.softpro2.pl 02.02.05, 08:53
                  i kino, i kawiarnia nawet
                  kiedys byla tez wypozyczalnia kaset video ale wlasciciel z torbami poszedl
                  • Gość: olo Re: nuda! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.02.05, 10:59
                    kawiarnia, Fioletowa sie nazywa, kiedys tam się Batmanowa z Marija umawiały.
                • lezka_z_posen Re: nuda! 02.02.05, 08:58
                  kino obwoźne na pewno jest.przyjeżdżają do szkoły w Gródku,prześcieradło na
                  tablice jako ekran zarzucają i wiara wali na seans:)
                  • gianni_vonsacze Re: nuda! 02.02.05, 09:00
                    lezka_z_posen napisała:

> kino obwoźne na pewno jest.przyjeżdżają do szkoły w Gródku,prześcieradło na
                    > tablice jako ekran zarzucają i wiara wali na seans:)

bardziej mi się konweniuje 'Ostatni seans filmowy' Bogdanovicha.
                    Gazela dobierający się do Luz Mariji w ostatnim rzędzie, później szybki seks na
                    tylnym siedzeniu w Vectrze, te sprawy...
                    • Gość: Fojtek czyja jest ta Vectra? IP: *.net.pulawy.pl 02.02.05, 09:35
                      przecież gazeli nie stać na auto?Dostał słuzbową?
                      • lezka_z_posen Re: czyja jest ta Vectra? 02.02.05, 09:38
                        skroił Batmanowi;)
                        • iwka901 Re: czyja jest ta Vectra? 02.02.05, 12:20
                          skąd się wzięła ksywka Batmany??? coś przeoczyłam...
                          --
                          www.TickerFactory.com/ezt/d/1;16;28/st/20050303/dt/6/k/6bda/preg.png
                          • Gość: Begietka Re: czyja jest ta Vectra? IP: *.toya.net.pl 02.02.05, 12:35
                            Z tego,że Filarski, wzorem Batmana latać próbował ,w rekwizyty odpowiednie nie
                            uzbrojon wcześniej:)
                          • lezka_z_posen Re: czyja jest ta Vectra? 02.02.05, 12:43
                            iwka901 napisała:

> skąd się wzięła ksywka Batmany??? coś przeoczyłam...

na Batmana awnsował Filarski od czasu swojego słynnego lotu przez okno-"lecę,bo
                            chcę...:)"
                          • Gość: shirley Re: czyja jest ta Vectra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:07
                            a moglby ktos,tak na szybko,przedstawic mi liste pseudonimow? podobnie do
                            kolezanki ssssie pogubilam;)
    • Gość: Jarosz Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.necik.pl / *.necik.pl 02.02.05, 10:58
      "Leszku,może jeszcze trochę mięsa"
      ... i tylko czekałem kiedy chłopak jęknie jak ten dziadek w "Konopielce":
      O kyrjeelejzon!!! Mięso!!!
      O krysteelejzon!! Cybula!!
      • lisa_simpson Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 16:41
        Swoją drogą jakoś bladziutko Toledo ostatnio wygląda ;) Tesciowa musi się za
        niego zabrać ;)
        • xemxija Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 16:45
          lisa_simpson napisała:

> Swoją drogą jakoś bladziutko Toledo ostatnio wygląda ;) Tesciowa musi się za
          > niego zabrać ;)

boszszsz, lepiej nie! juz mi sie myli kto ma byc w ciazy i z kim;)
          • lisa_simpson Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 16:46
            Bądź spokojna...Czytałam najnowsze streszczenia...Toledo nie zajdzie w ciąże ;)
            • xemxija Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 16:50
              jejusiu, to dobrze, bo by glupio wygladal z brzuchem i w kurtce
              • Gość: shirley Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:08
                a moglby ktos,tak na szybko,przedstawic mi liste pseudonimow? podobnie do
                kolezanki iwy901 ssssie pogubilam;)
                • Gość: Aga Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: 81.15.254.* 02.02.05, 18:19
                  Gazela Biznesu - Krzysztof
                  LuzMaria - Mrysia
                  Batman - Filarski
                  Rydż - Kamil
                  Chocholy - bliźniaki
                  Pawulon - Pawel
                  Owad - Madzia
                  Big Bombelos - Kinga
                  Wiejski Zaczes - Marek
                  Bylo coś jeszcze? ;)

• Gość: Dama Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:25
                    Papuga - Marta
                    Papug - Łukasz
                    Rybak - Norbert
                    Tulipan - Rafał
    • Gość: wiosna Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:28
      ej czy ktos zwrocil uwage na wczorajsze chrzakniecie Gazeli podczas rozmowy
      mieszkaniowej z Batmanem?? czy tylko ja jestem na tyle nienormalna ze mnie to
      rozbawilo? :)) przednie bylo... takie mooocno sugestywne :P
      • xemxija Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 02.02.05, 19:32
        ja tam ciagle wypatruje (wsluchuje sie pilnie) tego chrzakania Marty i wcale
        nie zauwazylam. Kiedy ona chrzaka najczesciej??
        • around_the_sun Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 03.02.05, 10:50
          Zawsze kiedy ma zamiar coś powiedzieć, no może prawie zawsze.
          • Gość: ania Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.02.05, 10:54
            chrząkania też jakos nie przyuważyłam, muszę się lepiej wsłuchać;)
            Za to denerwują mnie takie nerwowe ruchy Mariji, nie wiem czy zwróciliście
            uwagę, ona czasem robi takie szybkie rzuty ciałem albo samą głową.
            • pomme Re: Leszku,moze jeszcze troche miesa?(mjm) 03.02.05, 11:59
              i mruży oczy i mówi hm i w ogóle wie wszystko najlepiej
              u papugi nie drazni mnei chrzakanie tylko miotła na głowie i to zużyta
    • Gość: Leszek Dobra, k... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.05, 12:58
      Chcieliście ku... mięsa i będzie ku....wa w pi....du!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka