Dodaj do ulubionych

MjM - Cebulooki i Seksmisja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:14
Uważam, że Cebulooki zamiast z Papugą powinien się spiknąć z Seksmisją.
Pasowaliby do siebie. Obojgu gały tak samo z orbit wyłażą.
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 10:26
      zwłaszcza,że Papuga to niezłe zioło!pewnie ma to po młodszej siostrze.ledwie
      Tulipan odpalił na antypody,a ta już wskakuje Norbiemu na wózek;)

• invicta1 Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 10:29
        Luckowa jak wiadomo też za młodu świeta nie była, większość przeszła na Myszę,
        ale sędzina też potrafi cugli popuścić
      • Gość: Miśka Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.softpro2.pl 02.02.05, 11:10
        po prostu musi byc rownowaga, Mysza siedzi w jednym lozku, wiec paleczke
        przejela Papuga
    • Gość: aksiak Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 10:32
      przeciez kazdy chce sobie jakos zycie ulozyc
      i nie byc samotnym.
      stara milosc nie rdzewieje.
      • invicta1 Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 10:34
        powiem Wam, że po wydymce Klary, obawiam się czy rybki Cebulookiego są jeszcze
        cnotliwe
        • Gość: Duncan Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:43
          No ale Klara Veritas ma teraz większe zmartwienie. Chodzi o to aby kąt pomiędzy
          dwiema partiami włosów na jej czole zgadzał się z projektem.
          • Gość: :) Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.devs.futuro.pl 02.02.05, 11:55
            A Seksmisja to która to? Wydaje mi się, że Filarska bo Ona w Seksmisji grała,
            ale to tylko moja wrodzona inteligencja tak mi podpowiada. :D

Dobrze myślę?
            • gocha221 Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 11:59
              dobrze:-)
              • Gość: Duncan Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:06
                A w ogóle to po raz kolejny była wczoraj klinika - widmo. Cicho, głucho, pusto,
                zero pacjentów, zero czekaczy, konował sobie słucha muzyczki, a wszystko odbywa
                się oczywiście pod domniemanym okrzykiem "Cholera, ile mamy dzisiaj roboty !"
                • invicta1 Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 12:17
                  Kotowicz pojdzie z torbami:)
                  • Gość: Duncan Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:20
                    No i w ogóle to Nosferatu jakoś dawno się tam nie pokazywała.
                    • lisa_simpson Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 16:38
                      Na ile Kotowicz pojechał do tej Turcji, bo coś mi się wydaje, że długo już tam
                      bawi...Nie tam, żeby mi go brakowało ;) Santana godnie go zastępuje ;)
                      • Gość: kom Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:47
                        Kotowicz z Turcji zajechał jeszcze do Kijowa :-) Bo przekwalifikował się na
                        policjanta w Samym Życiu i teraz nie wyrabia się na dwóch etatach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka