Gość: Duncan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:14 Uważam, że Cebulooki zamiast z Papugą powinien się spiknąć z Seksmisją. Pasowaliby do siebie. Obojgu gały tak samo z orbit wyłażą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezka_z_posen Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 10:26 zwłaszcza,że Papuga to niezłe zioło!pewnie ma to po młodszej siostrze.ledwie Tulipan odpalił na antypody,a ta już wskakuje Norbiemu na wózek;) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 10:29 Luckowa jak wiadomo też za młodu świeta nie była, większość przeszła na Myszę, ale sędzina też potrafi cugli popuścić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.softpro2.pl 02.02.05, 11:10 po prostu musi byc rownowaga, Mysza siedzi w jednym lozku, wiec paleczke przejela Papuga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 10:32 przeciez kazdy chce sobie jakos zycie ulozyc i nie byc samotnym. stara milosc nie rdzewieje. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 10:34 powiem Wam, że po wydymce Klary, obawiam się czy rybki Cebulookiego są jeszcze cnotliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:43 No ale Klara Veritas ma teraz większe zmartwienie. Chodzi o to aby kąt pomiędzy dwiema partiami włosów na jej czole zgadzał się z projektem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.devs.futuro.pl 02.02.05, 11:55 A Seksmisja to która to? Wydaje mi się, że Filarska bo Ona w Seksmisji grała, ale to tylko moja wrodzona inteligencja tak mi podpowiada. :D Dobrze myślę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:06 A w ogóle to po raz kolejny była wczoraj klinika - widmo. Cicho, głucho, pusto, zero pacjentów, zero czekaczy, konował sobie słucha muzyczki, a wszystko odbywa się oczywiście pod domniemanym okrzykiem "Cholera, ile mamy dzisiaj roboty !" Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 12:17 Kotowicz pojdzie z torbami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:20 No i w ogóle to Nosferatu jakoś dawno się tam nie pokazywała. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja 02.02.05, 16:38 Na ile Kotowicz pojechał do tej Turcji, bo coś mi się wydaje, że długo już tam bawi...Nie tam, żeby mi go brakowało ;) Santana godnie go zastępuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kom Re: MjM - Cebulooki i Seksmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:47 Kotowicz z Turcji zajechał jeszcze do Kijowa :-) Bo przekwalifikował się na policjanta w Samym Życiu i teraz nie wyrabia się na dwóch etatach. Odpowiedz Link Zgłoś