mallina 02.02.05, 20:23 jak to? to NIKT nie wiedzial ze Owadowa sie wydala za owego Sasze??????? no jak to?? i co sie stalo z jej ciaza, ktora zawdzieczala Rydzowi?tu mam braki;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerrie.from.the.block Re: Madzia i Sasza - MjM 02.02.05, 20:37 mallina napisała: > jak to? > to NIKT nie wiedzial ze Owadowa sie wydala za owego Sasze??????? > no jak to?? > i co sie stalo z jej ciaza, ktora zawdzieczala Rydzowi?tu mam braki;-)))) No...tak się składa, że nikt. A'propos ciąży-poroniła, ale to dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Madzia i Sasza - MjM 02.02.05, 20:45 thx no to mozna rzec, ze niezle namieszala:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Madzia i Sasza - MjM IP: 81.15.254.* 02.02.05, 20:58 Swoją szosą, to Madzia wrzeszczy na Saszę, że jej nie powiedział o tych 3 latach, że nie sprawdził - a ona co? Też mogła sprawdzić. Gdybym ja miała się pakować w taki interes, na pewno bym sprawdziła, jak to wygląda wedlug prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Madzia i Sasza - MjM 02.02.05, 21:05 pjeniondze ja zaslepily...ale ten delfin gra jak ostatnia noga, btw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Madzia i Sasza - MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:34 delfin jest zdecydowanie pokraczny (moze on za wysoki jest i dlatego tak sie zgina ciagle w pol?), jezu, jak on sie porusza, nie moge patrzec bo az mnie nerwy biora Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Madzia i Sasza - MjM 02.02.05, 21:42 ja ciągle mam wrażenie, ze on zaraz strzeli holubca i zacznie : ciooooorneeeeeeeee ooooooooocziiiiiiiii śniiiąąąąąąąąa siiiiiiiiiięęęęęęęę ciooooooooorneeeeeeee ooooooooooooocziiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś