mysleze 04.02.05, 17:06 Pmietacie tego mietkiego faceta z Idola?Ostatnio bardzo tworczo spelnia sie w reklamach.Z tydzien temu tanczyl w TVP ze Slesicka - usmiech rownie glupkowaty i irytujacy jak z reklamy ery, podziwam sile pchania sie na afisz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ejj Re: Damian Alesander IP: 195.136.112.* 04.02.05, 17:44 A wczoraj był w wannie w Red Light w TVN :) Każdy orze jak może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: Damian Alesander IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:08 co to to jest, ten damianek...? toz to tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Damian Alesander 04.02.05, 19:00 Nie znam go znikąd, ale wczoraj był o nim artykuł w "Życiu na gorąco" na dwie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto A kto grał w polsatowskim serialu "Wybrać miss" IP: 217.153.62.* 05.02.05, 11:33 czy jakoś tam leci ten tytul, koszmaaaaarny film! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Damian Alesander 04.02.05, 19:22 żenujacy chłoptaś, umiejętności aktorskie na poziomie heblowanej deski :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Damian Alesander 04.02.05, 19:27 poza tym ze to reklama plusa (prosze mi tak ery nie oczerniac;) to ze wszystkim sie zgadzam. i dodam jeszcze ze byl w jakims tam imienniku dwojki, czy cos w tym stylu. program o imionach, zenada jak zwykle. widzialem kawalek i spiewal wraz z Sleszynska kalajac me piekne imie;) pewnie menadzera zmienil i wpycha go gdzie sie da:/ jakos zbyt pozytywnych opinii nie widac, wiec mam nadzieje ze hype nic nie zdziala i gwiazdka Aleksandra zgasnie szybciutko. nie zebym zawsze byl tak zlosliwy, ale ten gosc od kilku lat (czyli od Idola 1) dziala mi na nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Damian Alesander 04.02.05, 19:52 no wszystko prawda, ale prawda jest tez, ze w 'kotach' wypadl niezle (moze dlatego ze nie musial za duzo grac:P ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza a tak w ogole... 04.02.05, 19:53 ...to czemu nie siedzisz nad ksiazkami mame tylko sie o jakims damianie rozpisujesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: a tak w ogole... 04.02.05, 22:44 a wez przestan... nic sie nie nauczylem dzis prawie:( jutro zaczne moze:) tak myslalem czy by czata nie zwolac, ale czekam na ruch innych, bo ja wolac nie lubie, bo jeszcze nikt nie przyjdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: a tak w ogole... 04.02.05, 23:19 te, no kurde, znowu ja mam z siebie kretyna robic i na czat zapraszac? to dopiero wszyscy pouciekaja:))) a tak na marginesie, to ja tu trzymam kciuki od rana (no dobra, od poludnia), zebys sie uczyl ostro a ty mi taki numer wykrecasz... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Damian Alesander 04.02.05, 20:16 gwoli scislosci Damian byl w Idolu 2 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Damian Alesander IP: *.amsnet.pl 04.02.05, 20:53 A nikt nie wspomina, że w Klanie gra teraz jedną z głównych ról: nowego amanta Czesi (Roch). Wszędzie go pełno. Czyżby inni zauważyli w nim coś, co nam umknęło lub nie potrafimy dostrzec jego..."talentu"? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Damian Alesander 04.02.05, 20:54 pomijajac fakt ze wczoraj byl w red light'cie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejj Re: Damian Alesander IP: 195.136.112.* 04.02.05, 21:05 Juz o tym pisałem ale nie sądziłem że aż tak się 'posypie' na niedoszłego Idola. Odpowiedz Link Zgłoś
jolaole Obluda 04.02.05, 22:02 www.teatry.art.pl/!rozmowy/kotm.htm Byłem podrywany przez gejów, ale przestali, gdy zrozumieli, że to nie ma sensu. Jak mozna byc tak obludnym cala warszawka chuczy o jego mocno zajetej pupci ktora otworzyl nie jedne drzwi- fakt kazdy orze jak moze! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Damian Alesander 04.02.05, 22:43 tak wlasnie myslalem ze nie wiem czy mam racje ale postanowilem zaryzykowac i sie przeliczylem. a w zasadzie nie doliczylem w Idolach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: Damian Alesander IP: *.wmok.net 04.02.05, 22:28 a ostatnio siedział w wannie nagusieńki u moich ulubienic w red light. ciekawe, czy one też były golusienkie. ktos cos wie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Damian Alesander 04.02.05, 23:20 a co za roznica czy tak czy nie..i tak bys przez ta piane nic nie zobaczyl.. ;) zreszta, ja tam bym wolala aleksandra nie ogladac 'nagusienkiego'... to nie na moje nerwy.dobrze, ze w takcie z tej wanny nie wyskoczyl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: Damian Alesander IP: *.wmok.net 05.02.05, 01:00 Ale mi raczej o te panie urocze chodziło - Omenę i tą nową blondyneczkę. Bo one apetyczne. On rzeczywiście mniej. Ale za to nagusieńki. Jeśli ktoś lubi to proszzzzz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: Damian Alesander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 08:45 Z tego co było widać ostatnio, to one momentami zapominały, że są na wizji. Tak im było dobrze w tej wannie... Oj, dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: Damian Alesander IP: *.wmok.net 05.02.05, 11:31 Właśnie, właśnie! Też miałeś takei wrażenie? Bo ja już nie wiem, czy to mi się wydaje, czy tam naprawdę tak się działo. Myślisz, że były nago? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: są powtórki? (n/t) IP: *.wmok.net 05.02.05, 12:00 No już chyab za późno, bo to z 10 dni temu było. Ale sam spójrz na zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: są powtórki? (n/t) IP: *.wmok.net 05.02.05, 12:00 Jak zwykle zapomniałem wkliec link: redlight.tvnsiedem.pl/1214414,odcinki.html Odpowiedz Link Zgłoś