bez_mapy 04.02.05, 17:18 Dlaczego w tym roku reprezentanta Polski na Eurowizji nie wybierali widzowie, tylko jakaś grupka pseudoznawców? Czyżby mieli nas za chołotę, która nie wie, co czyni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: Eurowizja - czyja decyzja? 04.02.05, 19:08 Jak dla mnie nie ma żadnej różnicy kto wybiera. Eurowizja to tak kiczowate widowisko, że szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: Eurowizja - czyja decyzja? 04.02.05, 19:26 bez mapy, jesteś hołotą bo nie znasz ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Eurowizja - czyja decyzja? 04.02.05, 20:10 Zawsze miałam największe wątpliwości właśnie pezt "ch" i "h". Bardzo mi wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi75 Re: Eurowizja - czyja decyzja? 04.02.05, 21:36 A kto w tamtym roku wybral taki chlam jak nie wlasnie telewidzowie?!!! Jak widac nie ma znaczenia kto o tym decyduje... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Eurowizja - czyja decyzja? 04.02.05, 21:53 Ma znaczenie, bo w finale też decydują telewidzowie, a jest większe prawdopodobieństwo, że to co podoba się polskim widzom, spodoba się też widzom z zagraniy niz jakby mieli wybierać tak zwani znawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczomp Re: Eurowizja - dobra decyzja? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.02.05, 17:55 Wybrana piosenka ma szanse na dobre miejsce, bo jest taka jak ten festiwal. Odpowiedz Link Zgłoś