Dodaj do ulubionych

Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:29
W II edycji Idola, w grupie z Krzyśkiem Zalewskim (już w klubie) spiewała
taka krótko ostrzyżona, ciemnowłosa dziewczyna. Pamiętam, że jury chyba ją
skrytykowało. Nieważne, ta dziewczyna śpiewała wtedy piosenkę chyba Glorii
Estefan. Czy znacie (pamiętacie) może tytuł tej piosenki?
Obserwuj wątek
    • Gość: ilaria Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:32
      To jest ta dziewczyna, ale nie napisali co wtedy śpiewała :(.

idol.interia.pl/uczestnicy/os/?idu=6779
    • Gość: robert Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.05, 17:34
      Gosia Kunc śpiewała "little wing".
      • Gość: ilaria Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:34
        Nie chodzi o Gosię Kunc :).
    • kubissimo Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) 06.02.05, 17:37
      Ola spiewala 'Turn The Beat Around'
      nie zebym pamietal, ale mam pliczka z jej wystepem, bo wedlug mnie byla
      niezla :)
      • Gość: ilaria Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:43
        Wielkie dzięki :). Mi też się podobała :).
        • szelest.bzu Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) 06.02.05, 19:47
          Po takim czasie pamiętasz co śpiewała? Łał...
          • Gość: ilaria Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 19:58
            Bardzo mi się spodobała ta piosenka i wykonanie, ale jakoś o tym zapomniałam i
            niedawno mi się przypomniało :).
          • Gość: lalique Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 19:59
            Moze ktoś by tu zapodał link do piosenki "Little Wing" w wykonaniu Gosi Kunc.
            Bardzo proszę... To najpiękniejsza interpetacja jaką słyszałam, cud miód i
            orzeszki!
            • Gość: delia Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 06.02.05, 20:54
              tak, ja też długo zachwycałam się wykonaniem Kuncówny, że takie oryginalne i
              jaka świetna interpretacja i w ogóle, dopóki nie natrafiłam na wykonanie The
              Corrs tejże piosenki. i niestety okazało się, że panna Kunc bardziej na tym się
              wzrowała, jest niemalże identico. no, chyba że czysty przypadek, ale coś ciężko
              mi w to wierzyć.
              • Gość: Wrocek Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.02.05, 20:59
                Ona chyba nie ukrywała nawet, że zna wersję Corrsów. A trzeba powiedziec, że
                zaśpiewała rzeczywiście podobnie, ale lepiej!
                • Gość: delia Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 06.02.05, 21:01
                  oj, coś mi się wydaje, że własnie ukrywała. a Ryba tak się tym zachwycał,
                  tymczasem padł ofiarą oszustwa;P
            • ewosia Re: Pytanie do pamiętliwych Idolomaniaków :) 06.02.05, 20:59
              daj adres, wysle ci, mam mp3
              • Gość: lalique do Ewosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 21:21
                kasiapil@gazeta.pl
                jak mam Ci się odwdzięczyć!? Wiesz co, ja to kiedyś wykombinowałam tak, że
                nagrałam sobie jej występ na video, a póżniej wzięłam magnetofon i nagrałam
                toto na taśmę. Oj, jakość dzwięku fatalna była, ale lepszy rydz niż nic. Ale
                kaseta później gdzieś przepadła niestety i teraz bardzo tęsknię na kuncowym
                little wing... A w wykonaniu the corrs nie podoba mi się ani trochę, takim
                suchym głosem zaśpiewana i wyzuta z emocji!

bużka!
                www.lalique.blox.pl
                • ewosia Re: do Ewosi 06.02.05, 22:04
                  poszlo z onetu, bo gazetowa dzisiaj cos slabuje.
                  nie odwdzieczaj sie.
                  • szelest.bzu Re: do Ewosi 07.02.05, 13:31
                    Ewosiu a mi wyślesz? Plissss... :)
                    • ewosia Re: do Ewosi 07.02.05, 19:07
                      a pewnie
                      poszlo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka