illka1 04.05.05, 12:42 Mam pytanko: na czym śpią Wasze bobaski, tzn chodzi mi o to czy wyściełacie łóżeczko, nosidełko, wózek od spodu kocykiem czy np tylko prześcieradło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlascuzo Re: Kocyki 04.05.05, 12:48 w łóżeczku mam tylko prześcieradło frotte (pod nim jednorazowy podklad Seni), a resztę przykrywałam pieluszką flanelową w lato, w zimę - kocyk Odpowiedz Link Zgłoś
carlascuzo Re: Kocyki 04.05.05, 12:58 Mój Kuba miał straszne potówy od ceraty pod prześcieradłem. Nie tolerował plastiku. Dużo czasu musiało upłynąć, żebym do tego doszła! Seni to takie prześcieradła jednorazowe na łóżko (oczywiście nie zmieniam ich codziennie, tylko jak Kuba się zsika). Dostępne są w aptekach w rozmiarach: 60x90 i 60x60. Są super! Polecam Karina Odpowiedz Link Zgłoś
magda270519761 Re: Kocyki 04.05.05, 13:16 w łóżeczku prześcieradło , na przewijaku mały , cienki koc , a nim pieluszka , w wózku kocyk pod spód , nie kłade podkładów bo zakładam pampersy i nie przeciekają Odpowiedz Link Zgłoś
carlascuzo Re: Kocyki 04.05.05, 13:22 ja też zakładam pampersy, ale czasem może się zdarzyć, że siuśki gdzieś bokiem wylecą, albo się uleje... Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Kocyki 28.10.14, 15:03 W łóżeczku prześcieradło tylko. W wózku pieluszki flanelowa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś