Gość: kejti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:55 Dziś wręczenie nagród na TVP2, kogo obstawiacie? :)) Ja mam tylko nadzieję, że tym razem nie będzie to Torbicka ani Żmijewski!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 12:57 a gdzie można zlustrowac kandydatow? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 12:57 Mam nadzieje, ze to nie bedzie Kozuchowska!!! Z facetow Sztefan Sromousty, chociaz on nie Polak, ale przeciez da sie lubic ;P Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 13:04 A mnie się robi niedobrze, gdy widzę ten "elitarny" światek, który sam sobie wymyśla konkursy i sam siebie nagradza... No, ale na pewno obejrzę te najpiekniejsze istoty artystycznego szoł biznesu ;) A kto wygra? Oby nie Hanka i Lucek (patrz: telekamery) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.02.05, 13:05 te nagrody to jakis przekręt bo mnie nie zaprosili a przeciez wiadomo, że ja jestem najpiękniejsza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fojtek Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.net.pulawy.pl 07.02.05, 13:06 wygra: paweł wawrzecki i paulina holz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 13:25 Odpowiadasz na : pomme napisała: > Rosati i max golonko:-) Nie beda mogli odebrac nagrody osobiscie, ale bedzie transmisja na zywo z Hameryki. Rosati i Mariuszek nad rzeka Hudson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta_fan Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 13:26 Tylko nie to , ale też mam takie obawy , bo ona chyba ostatnio miała jakieś sesje w Vivie , a poza tym jak widać po roku ubiegłym wygrywają raczej popularni niz najpiękniejsi ( nie mówię, że oni nie byli ładni , ale wiele jest ładniejszych i z tzw głębią i piękniejszych i młodszych). Ja wybrałabym Agnieszkę Grochowska i Michała Żebrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta_fan Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 09:03 O tak , gdybym mogła wybrałabym Alessandro Nestę (również za skromność) i Charliz Theron ( lub A.Jolie - nie wiem ,czy dobrze piszę ). Oczywiście tak jak wszyscy przeżyłam wczoraj szok po ogłoszeniu wyniku w części kobiecej ( nawet dziwiłam się w onecie, dlaczego ona jest nominowana ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 14:08 atlantis< masz 100% rację. obrzydliwa jest ta ich wzajemna adoracja. mam nadzieje ze nie bedzie to podłysiały Żmijewski, ktow w ogóle wymyślił, ze to niby taki amant... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:55 Nince Terentjewowej to się przynajmniej wyróżnienie należy.Mniam,mniam kobitka tlko grzyweczkę mogła by jej Jagusia Hupałło ciachnąć.Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: 81.15.254.* 07.02.05, 14:30 Pocieszę cię - życie jest brutalne i najpięknieszym można być tylko raz. Tak jest w regulaminie tego konkursu. Obstawiam z facetów Kusznierewicza, a z kobiet... brak poimyslów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 14:47 RYSIO z klanu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.crowley.pl 07.02.05, 15:37 a kiedy transmisja bedzie>>>>?????? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 15:41 no nie!!!!!! powtorka telekamer sie szykuje-a MjMu przez to nie dadzą-fak! Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 15:40 Dziś o 20.05 na TVP 2. Ale jak znam życie to pewnie powtórzą z 10 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.02.05, 15:49 Wygra oczywiście Kożuchowska,ciekawa jestem tylko kto ją tak uparcie lansuje? CO do faceta..hmm,coś mi się wydaje że wygra Lis :D Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 15:51 Lis mówisz, pewnie z uwagi na amerykańky zaczes a la przyszly prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.02.05, 15:53 invicta1 napisała: > Lis mówisz, pewnie z uwagi na amerykańky zaczes a la przyszly prezydent no jasne,wiesz jak mu notowania podskoczą?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kejti10 Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 16:14 Zapewne wygra Kożuchowska, a jak nie ona ( w co bardzo wątpie) to i tak ktoś z 2 , bo przecież Nina jest współorganizatorem.Zatem jak nie pani to pan, z polecenia Niny będzie od dzisiaj najpiękniejszym.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 16:18 Na bank wygra ta maszkara Kozuchowska z kaczym nosem, ma dobrego promotora. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 16:19 a romance dalej z tym zapitym pisarzem w okularach? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 16:22 Invicta, nie jesteś na bieżąco. Romans jest zupełnie z kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 16:25 jasny gwint-mozesz puścic pare z pyska w tej kwestii-bom ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 16:28 Invicta mogę, ale tylko na priva nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Invicto masz @ ( n/txt) 07.02.05, 16:35 Jakbym Ci podesłała full listę jego kochanek, to byś dopiero zeszła na zawał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_77 Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 18:01 A ja mogłabym prosić także? Z uszanowaniami Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 16:28 wieslawa-siemiankowska napisała: > Na bank wygra ta maszkara Kozuchowska z kaczym nosem, ma dobrego promotora. Wiesiu, a ty masz kurzy i zazdrościsz? ;) -- Mój Kubuś... Kap, kap... płyną łzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:18 Kożuchowska maszkara to się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:23 I pewnie znów sobie cóś do ciałka przyczepi. W tamtym roku miała cóś na głowie,a w tym - tam gdzie noromalna kobieta ma piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.02.05, 17:10 cholerka,któż to ten promtor??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 07.02.05, 17:10 *promotor z potwornej ciekawosci zle napisałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:31 > Ja mam tylko nadzieję, że tym razem nie będzie to Torbicka ani Żmijewski!! Torbicka i Zmijewski wygrali w ubieglym roku - wiec bardzo prawdopodobne jest to,ze teraz (znow? ;-)) poprowadza gale. Co do wygranej,to obawiam sie powtorki z telekamer - czyli Kozuchowska. ;-// Ehh... a wolalabym Grochowska i Zebrowskiego! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 19:13 z kobiet: Maja Komorowska, z facetow: ktorys z Chocholow, ale nie wiadomo ktory (mlodszy, starszy?). Ale Rysiek z Klanu notowany wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 19:14 A. zapomnieliscie juz o Krzysiu Ibiszu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:21 Hanka i Antek Gucwinscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:18 A Ewcia Minge??? Włoski,brewki i usteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 20:24 Czy Skrzyneczka musi się tak NACHALNIE wszędzie wciskać? Słabi mnie ta baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romcia.pl VIVA- Najpróżniejsi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.05, 20:28 Jaki jest cel takich plebiscytów? Schlebianie i tak już rozbuchanych ego (eg?egów?)warszawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.pl / 213.155.191.* 07.02.05, 20:30 tylko nie OTYLIA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazzol Re: VIVA- Najpiękniejsi 07.02.05, 20:33 Otylia, Wolszczak, Paul Delon hehe najpiękniejsi.Tak na marginesie skoro oni pokazuja w nominacjach wyretuszowane zdjęcia to czemu nie ma wśród pienych Ninoczki Terentiew?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 20:37 Wolszczak akurat jest piekna kobieta z klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość eee Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:38 Od kogo pożyczył Obuchiewicz tą masakryczną marynarkę o 3 numery za wielką. Ale cykadełko z niego he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: VIVA- Najpiękniejsi IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 20:42 Taa i Curuś mogła sobie darowac te mega obcasy jak on taki mini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Ło matko co za syff - warszawka się bawi :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:45 Tego sie nie da oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćee Re: Ło matko co za syff - warszawka się bawi :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:47 Ale pooglądamy, żeby można było na tej kupce gnoju się popastwić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś puszysty RATUUUNKUUUU!!! IP: 83.238.160.* 07.02.05, 20:53 kto płaci abonament ten ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuuuuu Re: RATUUUNKUUUU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:39 Ja nie place a i tak mialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anutka Re: Ło matko co za syff - warszawka się bawi :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:46 Stawiałam na Rysia z Klanu i sprzątaczkę od Lubiczów, ale Naród zdradził w ostatnim momencie, obawiam się zafałszowania wyników:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Ło matko co za syff - warszawka się bawi :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:50 Kryterium nie jest uroda fizyczna tylko całokształt osobowości - a i tak to jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anutka Re: Ło matko co za syff - warszawka się bawi :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 00:00 Dzisiaj pisałam pracę o toposie Narcyza w literaturze i sztuce, jak widać jest to temat ciagle aktualny. Mam nadzieję, że ten cały pseudoartystyczny światek umrze kiedyś z próżnej miłości do samego siebie Odpowiedz Link Zgłoś