wieslawa-siemiankowska 07.02.05, 22:14 Czy po moim popołudniowym mailu zeszłaś z tego świata ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pudel Re: Invicto jesteś ? IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:24 Ocho!Oszołomka wiesława wzywa sowje alter-ego.Podobno mamy opiekuna,a na forum dziś dym! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: Invicto jesteś ? 07.02.05, 22:31 A Ty co? Zazdrościsz ze panie się lubią? Odczep się od Wiesi. To równa pańcia. -- Z poważaniem: Wiesława Siemiątkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudel Re: Invicto jesteś ? IP: *.chello.pl 07.02.05, 23:50 Siemiankowska vel Siemiatkowska-naprawdę już mamy dość!To było zabawne na początku,teraz idziemy puścic komisyjnego pawia.Nudne jesteście,stare,zgorzkniałe próchna.No ale na emetyuturze coś robić trzeba-więc wybaczamy:-)Też nas to czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Invicto jesteś ? 07.02.05, 23:53 Jak bardzo lubie Wiesławę z N w nazwisku, tak coraz czesciej mam problem ze zorientowaniem sie kto jest kto, a Wiesław już kompletni zamieszał.... Ehhhhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudel Re: Invicto jesteś ? IP: *.chello.pl 08.02.05, 00:00 Niestety,ta z "N" i ta z "T"-to ta sama osoba.Też dobrze się bawiłem,dooki nie dotarała do mnie proza życia. Odpowiedz Link Zgłoś
maryla_figlarska Re: Invicto jesteś ? 08.02.05, 00:09 Pudel napisał(a): > Niestety,ta z "N" i ta z "T"-to ta sama osoba.Też dobrze się bawiłem,dooki nie > dotarała do mnie proza życia. Pomyśl o dodaniu "c" do tej prozy. A Wiesławy całuję we wszystkie dostępne otwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudel Re: Invicto jesteś ? IP: *.chello.pl 08.02.05, 00:11 A ja przesady nie lubię.Jak 423 osoby gadają same ze sobą,to już jest nudnawe... Odpowiedz Link Zgłoś
maryla_figlarska Re: Invicto jesteś ? 08.02.05, 00:17 Pudel napisał(a): > A ja przesady nie lubię.Jak 423 osoby gadają same ze sobą,to już jest nudnawe.. A jak o tym nie wiedzą, bo mają rozszczepienie osobowości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudel Re: Invicto jesteś ? IP: *.chello.pl 08.02.05, 00:20 To niech napie..ją dalej;)Grunt to dobre samopoczucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicto jesteś ? 08.02.05, 05:36 Wiesławo vel CNN, po odebraniu @ od Ciebie wywinęłam orła na zakładzie i wzięli mnie na dywan, chcieli szantażować zdjęciami z delegacji, jak wszystkiego nie opowiem, ale byłam twarda i nic nie pisnęłam. Niestety musialam odrabiać robotami ręcznymi w gabinecie czifa ten internet w czasie pracy i tak mi zeszło-jak widac na zegarze do 5.30 Całej listy nie wysyłaj, bo boje się jak to sie dla mnie zakończy Dobra ide strzelic kielona, bo spac nie moge na trzeźwo Pozdrawiam i uszanowania śle Odpowiedz Link Zgłoś