Gość: j-cobb IP: *.ostnet.pl 10.02.05, 21:55 No i jak sie podobało zakończenie?:) Wie ktoś coś nt. 3 serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: Przez 24 godziny IP: *.chello.pl 11.02.05, 00:01 a dzis byl season finale na C+ ??? ja tam ogladam na biezaco sezon 4 :] Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Przez 24 godziny 11.02.05, 11:47 Trzecia seria niezła, ale ciut gorsza od drugiej. Czwarta za to wymiata (przynajmniej do ósmego odcinka, bo tyle widziałem), chociaż odnoszę wrażenie, że to zupełnie inny serial. Nie zdradzę dlaczego. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derit Re: Przez 24 godziny IP: *.bne.hu / 193.225.249.* 11.02.05, 14:03 Tez tak sadze, ze III seria gorsza od drugiej. W czolowce widzialam, ze robili ja ludzie, ktorzy pracowali przy Nikicie z Peta Wilson. Stad moze tak duzo techniki, nieziemskie cwentrum operacyjne i az za duzo niezrozumilalych zwrotow technicznych. W Nikicie to czasem juz przeszkadzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesca Re: Przez 24 godziny IP: *.dsl.pipex.com 11.02.05, 15:10 > Trzecia seria niezła, ale ciut gorsza od drugiej. Czwarta za to wymiata wymiata? tez jestem "na biezaco", ale nie zauwazylam jakiejs wyjatkowosci czworki. jest ok. oglada sie dobrze, nieprawdopodobienstwa na poziomie trzech wczesniejszych serii. wylapalam nawet male "niechlujstwo" realizacyjne, ktore mnie zaskoczylo. poczekamy co bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Przez 24 godziny IP: 213.77.7.* 11.02.05, 15:11 3-cia seria gorsza? Nie do końca, jest po prostu inna... Np. w drugiej - od początku do 16 odcinka wymiata, potem już trochę nudniej, ale w końcówce znów jest napięcie. Za to w 3-ciej początek trochę się wlecze, ale druga połowa sezonu, ech.... Za to czwarta bardzo przypomina pierwszą po bardzo szybkich 6 odcinkach, akcja bardzo zwolniła... Co nie zmienia faktu, że tak genialnego serialu do tej pory nie było i już chyba nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frygija Re: Przez 24 godziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:47 a ja sie nie moge jakos do tej 4 serii przekonac :( niby wszystkie watki powiazane, akcja jest... a jednak czegos mi brakuje. Moze jak sobie w maju czy w czerwcu maraton zrobie i ogladne wszystkie odcinki po kolei to mi sie bardziej spodoba... www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A6489-2005Feb7.html czytaliscie? Nie? to polecam - nawet zabawne :) Odpowiedz Link Zgłoś