Dodaj do ulubionych

Przez 24 godziny

IP: *.ostnet.pl 10.02.05, 21:55
No i jak sie podobało zakończenie?:) Wie ktoś coś nt. 3 serii?
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: Przez 24 godziny IP: *.chello.pl 11.02.05, 00:01
      a dzis byl season finale na C+ ???

ja tam ogladam na biezaco sezon 4 :]
    • ariwederczi Re: Przez 24 godziny 11.02.05, 11:47
      Trzecia seria niezła, ale ciut gorsza od drugiej. Czwarta za to wymiata
      (przynajmniej do ósmego odcinka, bo tyle widziałem), chociaż odnoszę wrażenie,
      że to zupełnie inny serial. Nie zdradzę dlaczego. :)))
      • Gość: derit Re: Przez 24 godziny IP: *.bne.hu / 193.225.249.* 11.02.05, 14:03
        Tez tak sadze, ze III seria gorsza od drugiej. W czolowce widzialam, ze robili
        ja ludzie, ktorzy pracowali przy Nikicie z Peta Wilson. Stad moze tak duzo
        techniki, nieziemskie cwentrum operacyjne i az za duzo niezrozumilalych zwrotow
        technicznych. W Nikicie to czasem juz przeszkadzalo.
      • Gość: nesca Re: Przez 24 godziny IP: *.dsl.pipex.com 11.02.05, 15:10
        > Trzecia seria niezła, ale ciut gorsza od drugiej. Czwarta za to wymiata

wymiata? tez jestem "na biezaco", ale nie zauwazylam jakiejs wyjatkowosci czworki.
        jest ok. oglada sie dobrze, nieprawdopodobienstwa na poziomie trzech
        wczesniejszych serii. wylapalam nawet male "niechlujstwo" realizacyjne, ktore
        mnie zaskoczylo.
        poczekamy co bedzie dalej.
      • Gość: Xionc Re: Przez 24 godziny IP: 213.77.7.* 11.02.05, 15:11
        3-cia seria gorsza?
        Nie do końca, jest po prostu inna...

Np. w drugiej - od początku do 16 odcinka wymiata, potem już trochę nudniej,
        ale w końcówce znów jest napięcie. Za to w 3-ciej początek trochę się wlecze,
        ale druga połowa sezonu, ech....

Za to czwarta bardzo przypomina pierwszą po bardzo szybkich 6 odcinkach, akcja
        bardzo zwolniła...

Co nie zmienia faktu, że tak genialnego serialu do tej pory nie było i już
        chyba nie będzie...
        • Gość: frygija Re: Przez 24 godziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 21:47
          a ja sie nie moge jakos do tej 4 serii przekonac :( niby wszystkie watki
          powiazane, akcja jest... a jednak czegos mi brakuje. Moze jak sobie w maju czy
          w czerwcu maraton zrobie i ogladne wszystkie odcinki po kolei to mi sie
          bardziej spodoba...

www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A6489-2005Feb7.html czytaliscie?
          Nie? to polecam - nawet zabawne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka