Dodaj do ulubionych

Ciechowska w TVN Style

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:29
Czy ktoś z Was oglądał może wdowę po Ciechowskim w TVN Style??
Włączyłam niestety na końcówkę a bardzom ciekawa z kim ona ma tego
niemowlaczka.
Może ktoś coś wie na ten temat:)
Obserwuj wątek
    • wieslawa-siemiankowska Re: Ciechowska w TVN Style 16.02.05, 18:40
      Niestety nie wiem z kim ma Różę , chociaż też jestem ciekawa.
      Aczkolwiek dość szybko się pocieszyła, Ciechowski się chyba w grobie przewraca.
      • Gość: Kejt Re: Ciechowska w TVN Style IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 16.02.05, 19:21
        Oj, przestańcie! A co, dziewczyna ma do klasztoru iść? Dobrze, że ułożyła sobie
        życie.
    • Gość: corgan a czy przypadkiem ona nie była w ciąży w chwili IP: *.zigzag.pl 16.02.05, 19:24
      śmierci Ciechowskiego? chyba z 6 albo 7 miesiącu... tak mi się wydaje.
    • wieslawa-siemiankowska Re: Ciechowska w TVN Style 16.02.05, 19:27
      No tak, ale to dziecko ma już prawie 3 lata, a to wczoraj w studiu ( Róża ?) ma
      coś z parę miesięcy.
    • Gość: Kuba Re: Ciechowska w TVN Style IP: *.chello.pl 16.02.05, 19:32
      A Urszula nie lepsza!Jeszcze miłość_jej_życia_staszek nie ostygł,a już była
      zapylona!Nie twierdzę,że po takiej tragedii trzeba być zakonnicą i trzymać
      razem nogi do końca życia,ale bez przesady z tym tempem.Urszuli to zajęło chyba
      ze 2 miesiące od zejścia męża i juz się konkretnie pocieszyła.Dla mnie to
      obmierzłe.
      • Gość: Aurora Re: Ciechowska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:48
        Ale ten facet Urszuli bardzo bardzo intersujacy mrrr nie dziwie sie jej
        • lezka_z_posen Re: Ciechowska w TVN Style 16.02.05, 19:50
          Dla mnie koszmarny.Jakieś oczy podkrązone,jakby non stop na haju był i
          zakolczykowany bardziej niz Wiśniewski.Fuj.
      • Gość: mała Re: Ciechowska w TVN Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 19:52
        No i co z tego? Kobieta ułożyła sobie życie, zamiast pogrążać się w dole, czy
        to źle? A może jest jakiś przepisowy czas który trzeba odczekać?
        • Gość: Kuba Re: Ciechowska w TVN Style IP: *.chello.pl 16.02.05, 19:58
          Niech sobie układa,aż się zesra rzadka kupą!Ale 2 miesiące po śmierci męza
          łazić z
          bębzolem,to przesaada.Nawet jeśli przepisy nie regulują czasu żałoby.Ale
          przyzwoitość powinna jje soć podpowiedzieć,do tego pustego łba.
    • Gość: ja Re: Ciechowska w TVN Style IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 21:55
      bosz, jestem w szoku. Toż to czwarte jeje dziecko. Ona chyba tylko rozmnażać
      się umie... A tak niby kochała męża...
    • Gość: waza Re: Ciechowska w TVN Style O CZYM MÓWIŁA? IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.02.05, 22:03
      Mnie też ta informacja ogromnie zszokowała. Ona ma dopiero 30 lat i już 4
      dzieci. Ale co w tym programie mówiła? Kto słyszał?
    • wieslawa-siemiankowska Re: Ciechowska w TVN Style 16.02.05, 22:32
      Ciechowska ma 36 lat, a nie 30. A mówiła o tym,że jej powołaniem zyciowym jest
      macierzyństwo i rodzenie dzieci,no i jak widać dobrze jej to wychodzi.
      • Gość: mary Re: Ciechowska w TVN Style IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 16.02.05, 22:48
        mam wrażenie, że czytam forum czytelników Fucktu lub Twojego Imperium. Banda
        debili.
        ZAsługujecie jedynie na komentowanie życia Kasi Skrzyneckiej lub innej
        Mandaryny.
        Szkoda słów na komentarz.
        p.s. a jeśli ś.p Grzegorz Ciechowski przwróciłby się w grobie, to tylko
        czytając Wasze "przemyślenia".....
    • Gość: ja mary IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.05, 22:59
      jasne, Ciechowski był wszak oświeconym człowiekiem i zrozumie, że miłość nie
      wybiera i nie czeka na dobrą porę. Dobrze, że się na pogrzebie nie zakochała
      tylko wstrzymała się z tym trochę. Wracając do rzeczy, to ona czymś się zajmuje
      czy tylko żyje z kasy po mężu? Pamiętam ją z czasów, gdy była nieletnią fanką.
      Już wtedy miała tylko jeden cel. Jak widać dopięła swego. Zatrudniła się u nich
      jako opiekunka do dziecka i wskoczyła Panu do łóżka. Smutne i niestety banalne.
      Trochę szkoda, że tak pospolite... A człowiek tak niepospolity z niego
      był...Smutno po prostu... i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka