Gość: Belfegor IP: *.chello.pl 18.02.05, 21:45 Czy ktoś może powstrzymać jej lans?Bo co ją w tv albo w jakims szmatławcu zobaczę,to cofam posiłek.Kto mi zapłaci za niedowagę i odwodnienie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bokaj Re: SADOWSKA FUJ MARYSIA! 18.02.05, 21:58 Gość portalu: Belfegor napisał(a): > Czy ktoś może powstrzymać jej lans?Bo co ją w tv albo w jakims szmatławcu zobaczę,to cofam posiłek.Kto mi zapłaci za niedowagę i odwodnienie?? o odszkodowanie zwróć się do rodziców: najwyraźniej nie jesteś prawidłowo zrobiony i jakby zanadto wypłaszczył ci się mózg. mówiąc krótko: jestes wredny. może ci się dama nie podobać - ale trzeba wiedzieć jakim językiem można sie wypowiadać o kobietach. rozumiem że tego nie zrozumiesz. nigdy. więc zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: SADOWSKA FUJ MARYSIA! IP: 83.238.160.* 18.02.05, 22:47 Zgadzam się z przedmówcą.Krytykować można, ale z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: SADOWSKA FUJ MARYSIA! IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.05, 09:35 A o kogo tu właściwie chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 nie kojarze pani IP: *.chello.pl 19.02.05, 13:15 nie mam pojęcia jak wygląda i czym się zajmuje i jest mi z tym dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: nie kojarze pani IP: *.chello.pl 19.02.05, 23:53 Ma być w plejboju.Na rozkładówce będą wyłupiaste oczy.Wtedy zakumasz,kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś