Dodaj do ulubionych

Dariusz Matecki

05.03.25, 15:30
Słucham i własnym uszom nie wierzę.
Jak taka świnia mogła zostać posłem?
A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej!
Obserwuj wątek
    • j-k - "tylko swinie siedza w kinie... 05.03.25, 15:57
      czytelnikus napisała:

> Słucham i własnym uszom nie wierzę.
      > Jak taka świnia mogła zostać posłem?

- "tylko swinie siedza w kinie, a co bogatsze - to w teatrze"

pracuj, zarabiaj, a i tobie bedzie to dane.
    • no-popis Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 17:30
      czytelnikus napisała:

> A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej!
      >
      Doskonale przygotowany, inteligentny, górujący nad tą tłuszczą.
      • stasi1 Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 17:53
        I mający 17 milionów z FS na swoje promowanie się. Nawet zwykli Pisowcy mieli mu za złe że tyle może wydać na kampanie wyborczą
      • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 19:28
        no-popis napisała:

> czytelnikus napisała:
        >
        > > Słucham i własnym uszom nie wierzę.
        > > Jak taka świnia mogła zostać posłem?
        > > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej!

Doskonale przygotowany, inteligentny, górujący nad tą tłuszczą.

Tylko że wg prokuratury miał lepkie rączęta te , niestety.

• no-popis Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 00:16
          m78wt3c napisała:

> no-popis napisała:
          >
          > > czytelnikus napisała:
          > >
          > > > Słucham i własnym uszom nie wierzę.
          > > > Jak taka świnia mogła zostać posłem?
          > > > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej!
          >
          >
          > Doskonale przygotowany, inteligentny, górujący nad tą tłuszczą.
          >
          >
          > Tylko że wg prokuratury miał lepkie rączęta te , niestety.
          Nawalny i inni wg prokuratury Putina również byli nieuczciwi.
          Niekażdy ma pieniądze na politykę z Fundacji Adenauera lub od Putina czy Bidena na ***** *** .
          Jeden z nielicznych, który ma na tyle honor, że sam złożył immunitet.
          • stasi1 Re: Dariusz Matecki 09.03.25, 09:26
            Ale kiedy złożył ten immunitet? Akurat tuz przed posiedzeniem w temacie jego zabrania. Gdyby nie złozył na sali sejmowej było by omawiane jakich to przestępstw dokonał i oczywiście zostałby by mu on odebrany. Nawet dnia dłużej nie byłby chroniony z tego powodu.
            To już powinieneś wspomnieć o nie lubianym przez ciebie Gawłowskim. Ten się zrzekł tego immunitetu jeszcze przed posiedzeniem komisji .
            Honor miał ten Matecki o tyle że nie wyjechał na Węgry jak Romanowski
      • bobislaw.borboje Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 22:21
        Matacki = z grubsza ta sama mejza.
    • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 19:24
      Co tam zostanie z tego klubu PiS ?
      Ten umoczony , tamten też umoczony , Iwona Arent umoczona , Marek Suski też umoczony :
      www.youtube.com/watch?v=kahHri9rFVg
    • hrasier_2 Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:12
      czytelnikus napisała:

>
      >No i zrzekł się immunitetu. Grunt że krynica mądrości Giertych trzyma się dzielnie i nie mdleje. Obrażasz ludzi bez zdania racji.
      • yoma Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:35
        Taniuszka, a komu zdał tę rację? 😂
        • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:41
          Widzisz yomka.
          Chciałaś emigrować z tej złości na pisiorstwo a mądrzy ludzie mówili tobie nie emigruj , że to pisiory bendoM zmierdalały i że w końcu przyjdzie po nich prawo i sprawiedliwość ?
          Wyszło na nasze. Piękny czas yomka 😁
          • yoma Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 14:53
            Dziękuję mądrym ludziom 😆
            • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 15:52
              yoma napisała:

> Dziękuję mądrym ludziom 😆
              >

Z dedykacją dla yomki te filmiki. Co za cudowny widok. Bezradność , złość i bezgraniczny strach. Wyobrażmy sobie co się dzieje w jego majtach 😁
              x.com/okiemtomkaw/status/1897551953397219547?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
              • yoma Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 15:55
                Wiesz co? Akurat słucham czegoś niewyobrażalnie pięknego i jestem w ekstazie, a ty mi takie tu...

Foch!
      • no-popis Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 00:17
        hrasier_2 napisał:

> czytelnikus napisała:
        >
        > >
        > >No i zrzekł się immunitetu. Grunt że krynica mądrości Giertych trzyma się
        > dzielnie i nie mdleje. Obrażasz ludzi bez zdania racji.

No i nie zamdlał jak Giertych.
    • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:37
      Tylko do 6 lat spacerniaka ?

" Śledztwo prokuratury dotyczy fikcyjnego zatrudnienia obecnego posła PiS w Lasach Państwowych, nieprawidłowości w wykorzystaniu środków z Funduszu Sprawiedliwości oraz prania pieniędzy. "Zgromadzony materiał dowodowy (...) dostarczył podstaw do przyjęcia dostatecznie uzasadnionego podejrzenia popełnienia przez Dariusza Mateckiego sześciu przestępstw" - poinformowała Prokuratura Krajowa, która zamierza postawić politykowi zarzuty. W związku z nimi posłowi PiS może grozić kara do sześciu lat pozbawienia wolności "
      • yoma Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:39
        Niech zwieje do trumpa. Tam kary sumują 😎
        • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:43
          yoma napisała:

> Niech zwieje do trumpa. Tam kary sumują 😎
          >

Przyjdzie jeszcze czas że Donald Krasnow będzie zwiewał na swoją daczę pod Moskwą , tak będzie.
      • szwampuch58 Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 21:02
        Czekam juz ponad rok i w morde jeza nic zero null ....tylko zamierza, pisze listy goncze,grzmi ,gromadzi dowody itd itp Simiechu warty cyrk
        • yoma Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 21:36
          Jak chcesz uniewinnienia z braku dowodów, twoja sprawa, ja chcę skazania.
        • hrasier_2 Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 22:50
          szwampuch58 napisał:

> Czekam juz ponad rok i w morde jeza nic zero null ....tylko zamierza, pisze li
          > sty goncze,grzmi ,gromadzi dowody itd itp Simiechu warty cyrk
          >
          Sądy się nie wyrobią do końca kadencji sejmu. Wróci Ziobro i karuzela się zacznie od nowa. Po co się tym podniecać. Kruk krukowi oka nie wykoli.
          • yoma Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 15:57
            Idzis Szwampuchu? Awansowałeś na tańkę na stare lata, i po co ci to było 😂
    • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 22:09
      Ależ Matecki odstawił szopkę. To ze strachu wszystko :
      www.youtube.com/watch?v=IhD6D2jfTLQ
    • bobislaw.borboje Matacki 05.03.25, 22:14
      to jest gnida mająca wiele za uszami. Afera Matacki-Duklanowski (druga gnida). Afera ze złodziejstwem Matackiego w LP. + jeszcze kilka innych.
      • m78wt3c Re: Matacki 05.03.25, 22:38
        Matecki siedzi na sali obrad sejmowych całkowicie na końcu mając za plecami ścianę. Siedzi tez ten awanturujący się maluch bez szyi o ktorym marszałek Holownia mówił że czuć było od niego %.
        Do nich dosiada się p.Zbyszek który ma miejsce pośrodku sali i łazikuje po sali obrad.
        Niedługo ta trójca awanturników będzie się zmniejszała gdyż prokuratorzy przebierają nogami a i spacerniak czeka.😁
        • margit49 Re: Matacki 06.03.25, 09:23
          m78wt3c napisała:

> Matecki siedzi na sali obrad sejmowych całkowicie na końcu mając za plecami ści
          > anę. Siedzi tez ten awanturujący się maluch bez szyi o ktorym marszałek Holowni
          > a mówił że czuć było od niego %.

Matecki też bez szyi. Obaj wyglądają jak bliźniacy. Łysi, bezszyjni, twarze nalane niczym księżyc w pełni
          Gos(t)ek to taki mały pomocniczek. Bardzo chce się zasłużyć i męczennikiem zostać
          Gdzieś w necie krąży hasło - Żadne Dudy, czy Rafały. Prezydentem Gosek mały
          • m78wt3c Re: Matacki 06.03.25, 20:54
            Już Dariusz Matecki nie posiedzi sobie na końcu sali obrad plenarnych w Sejmie razem z p.Zbyszkiem i Goskiem.
            Ma już przyszykowaną milusią celę , wygodną pryczę i sracz za kotarą. Zatrzymanie wg wiewiórek w piątek , piąteczek , piątunio. Darek pali głupa do końca. Skończyło sieM babci $ranie😁
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31748098,matecki-ma-trafic-do-aresztu-zaszyl-sie-w-telewizji-republika.html#sondaz
    • j-k Bidulinki islamskie placza ? 05.03.25, 22:42
      a Matecki w sreberka zawija ?
      • m78wt3c Re: Bidulinki islamskie placza ? 06.03.25, 19:06
        j-k napisał:

> a Matecki w sreberka zawija ?

Niech on sobie zrobi takie zawiniątko : szczoteczka do zębów i zapasowe majty gdyż nie zna dnia ani godziny... , podobno w piątek ...
        Więcej niech nic do zawiniątka nie wkłada , wszystko będzie miał państwowe , za nasze , sorty mundurowe przynależne w areszcie śledczym , nawet wyro państwowe dostanie i kubek metalowy szt.1
        Nawet sracz dla wygody będzie miał w pokoiku za taką zawieską.
        www.youtube.com/watch?v=a5PKjKHHiHw
    • no-popis pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf 06.03.25, 00:18
      czytelnikus napisała:

>
      Obiecał mu Tusk publicznie, że bęzie siedział za 2 tygodnie i słowa dotrzymał aczkolwiek z opóżnieniem.
      Przypomina mi to peerelowskie powiedzonko e SB ków, że pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf.
      • hrasier_2 Re: pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf 06.03.25, 09:45
        no-popis napisała:

> czytelnikus napisała:
        >
        > >
        > Obiecał mu Tusk publicznie, że bęzie siedział za 2 tygodnie i słowa dotrzymał a
        > czkolwiek z opóżnieniem.
        > Przypomina mi to peerelowskie powiedzonko e SB ków, że pokaż człowieka a ja zna
        > jdę na niego paragraf.
        >
        > Wysiłki Mateckiego w sytuacji gdy zarzuty stawia Ślepokura są beznadziejne , w każdym razie tu potrzeba wyjątkowo sprawnego mecenasa , który przy nowych standardach będzie musiał udowodnić niewinność klienta bo wina jest już dawno przesądzona.
        > Zapomniałeś o Grodzkim, który dostał od Tuska immunitet, a 75 osób oskarżyło go o branie łapówek?

Zapomniałeś o sraczu za 650 tys.
        I u myrchaczy nie ma ani jednego uczciwego, a we Wrocławiu kradli na potęgę.
        >
        Acha o prawniku TUSKA Giertycha, o tym jak wyprane miliony umieścił na włoskim koncie swojej żony. www.youtube.com/watch?v=LovJXEuVWDY.
        • no-popis Re: pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf 06.03.25, 11:02
          hrasier_2 napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > czytelnikus napisała:
          > >
          > > > Słucham i własnym uszom nie wierzę.
          > > > Jak taka świnia mogła zostać posłem?
          > > > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej!
          > > >
          > > Obiecał mu Tusk publicznie, że bęzie siedział za 2 tygodnie i słowa dotrz
          > ymał a
          > > czkolwiek z opóżnieniem.
          > > Przypomina mi to peerelowskie powiedzonko e SB ków, że pokaż człowieka a
          > ja zna
          > > jdę na niego paragraf.
          > >
          > > Wysiłki Mateckiego w sytuacji gdy zarzuty stawia Ślepokura są beznadzie
          > jne , w każdym razie tu potrzeba wyjątkowo sprawnego mecenasa , który przy now
          > ych standardach będzie musiał udowodnić niewinność klienta bo wina jest już d
          > awno przesądzona.
          > > Zapomniałeś o Grodzkim, który dostał od Tuska immunitet, a 75 osób oska
          > rżyło go o branie łapówek?
          >
          > Zapomniałeś o sraczu za 650 tys.
          > I u myrchaczy nie ma ani jednego uczciwego, a we Wrocławiu kradli na potęgę.
          Nie zapomniałam ale raczej nie podniecają mnie wzajemne zarzutu złodziejstwa i ruskiej onucy między jednym popisem z PiSu a drugim popisem z PO :)
          Obie frakcje uważam za bardzo szkodliwe dla Polski.
        • x2468 Re: pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf 06.03.25, 19:49
          Nie rozumiecie po co sracz, wolelibyście stodołę lub pole kukurydzy, poczulibyście się jak u mamy.
          • no-popis Re: pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf 06.03.25, 21:31
            x2468 napisał:

> Nie rozumiecie po co sracz, wolelibyście stodołę lub pole kukurydzy, poczulibyś
            > cie się jak u mamy.
            Tego nawet bronisz? Sracza za 650 000 zł :)))))
            To symbol wręcz zarządzania Trzaskowskiego:
            youtu.be/bKgYugQvHGM
    • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 08:45
      p.Zbyszku kochany
      Po co te nerwy ? Niewinni nie muszą się przecież bać :
      x.com/okiemtomkaw/status/1897551953397219547?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
    • bobislaw.borboje Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 09:15
      czytelnikus napisała:

Była mobilizacja pisowskiego motłochu, gdy dziennikarze pisali już latem 2023 o przekrętach Matackiego w LP.
      Szczeciński półświatek przestępczy Pisu stanął na głowie, by Matacki dostał nmnimnunitet.
      Ale zaraz ta bezszyja kanalia się z nim pożegna.

• m.c.hrabia Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 09:18
      a immunitetu zrzekł się ze strachu,
      • no-popis Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 21:32
        m.c.hrabia napisał:

> a immunitetu zrzekł się ze strachu,
        A Giertych nie zrzekł się z powodu odwagi :)
    • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 11:07
      Czy pójdzie w długą ? Dlatego ważne i bardzo pilne pytanie :
      x.com/okiemtomkaw/status/1897576087795691583?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
    • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 18:18
      Och , jak nam nie jest przykro 😁
      x.com/okiemtomkaw/status/1897671261645361459?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
    • m78wt3c Re: Dariusz Matecki 07.03.25, 09:02
      😁😁😁😁😁
      " Służby zatrzymały posła Dariusza Mateckiego
      W piątek rano służby zatrzymały posła PiS Dariusza Mateckiego. W czwartek Sejm w głosowaniu zgodził się na jego aresztowanie w związku ze śledztwem w sprawie Funduszu Sprawiedliwości." - 07.03.2025

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka