Gość: ebdon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:12 Czy ktoś dołączyłby się do akcji bombardowania TVP SA mailami, żeby Dariusz S. nie psuł nam przyjemności oglądania meczów piłkarskich? Niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: komentator DS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:21 A ja lubię Szpakowskiego...może dlatego,ze meczów nie lubię ogladać...?:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbcfan Re: komentator DS IP: *.daminet.pl 24.02.05, 16:06 Jeżeli lubisz Szpakowskiego to twoja sprawa , ale jest rzeczą niezrozumiałą jak on poprawnie nie umie sklocic jednego zdania oraz nazwisk piłkarzy. Do tego dochodzi brak podstawowej wiedzy o piłce. Czas zrobić poważny casting na komentatorów telewizji polskiej. Od nadawcy publicznego należy nie tylko dbałosci o potrzeby widza ale i o język którym posługują się prezenterzy Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: komentator DS 24.02.05, 16:08 Była taka piosenka: Darek Szpakowski najlepszym komentatorem jest Darek Szpakowski najlepiej skomentuje mecz... z przymrużeniem oka jak by ktoś nie zaczaił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: komentator DS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:25 Pomme, a skąd znasz tę piosenkę? Hę? Ujawnij sie! Zna ją bardzo niewielu ludzi - w tym sam zainteresowany. Więc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lab Re: komentator DS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 16:23 Jestem za. Szpaku zatrzymał się w latach 80-tych i to w optymistycznej wersji. Zresztą jak wczoraj zobaczyłem jeszcze Szaranowicza w studio to szlag mnie trafił. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: komentator DS 24.02.05, 19:15 ależ to byłby duet gdyby szpak z szaranowiczem coś razem komentowali.już słyszę te życiorysy wszystkich zawodników i ich rodzin i te tysiące statystyk.jeśli komentują w pojedynkę to jeszcze odrobinę zajmują się tym co się dzieje na wizji ale jak już to robią z drugą osobą to wtedy mamy do czynienia z towarzystwem wzajemnej adoracji tak się popisujących swoją wiedzą że to co tam akurat wyczyniają zawodnicy to akurat najmniej ważne Odpowiedz Link Zgłoś