r.richelieu 25.02.05, 01:48 Widzieliście? Została korespondentką TVP z Rosji. Jestem zachwycona tymi reportażami, ale czy nadaje się ona na korespondenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Barbara Włodarczyk - Szerokie tory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 06:16 Co do jakości warszatu dziennikarskiego można dyskutować, lecz reportaże (poruszane tematy) są świetne wiec można jej wybaczyć pewne niedociągniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Barbara Włodarczyk - Szerokie tory 25.02.05, 14:25 pewne niedociągnięcia.. stanowczo za wolno mówi jako korepsondent i nie podkreśla szczególnie ważnych słów. Jeszcze raz powtórzę, że uwielbiam jej reportaże, ale czy doskonałość reporterska w odkrywaniu "zwykłych" ludzi wystarczy aby komentować polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Barbara Włodarczyk - Szerokie tory 25.02.05, 14:28 Ona już wcześniej była w Moskwie, zaraz po starcie nowych Wiadomości, ale potem zniknęła i chyba ponownie był Kozak. Może przez ten czas się szkoliła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: Barbara Włodarczyk - Szerokie tory IP: *.chello.pl 25.02.05, 22:15 Rolą korespondenta niekoniecznie jest obsługa jedynie wielkiej polityki - ale podpatrywanie świata też. Świetny w tym był G.Dobiecki, jeszcze w Wiadomościach, niezła jest K.Sławińska w Faktach, niezrównany był W.Milewicz. Więc ja mam nadzieję na "mini-Szerokie tory" w Wiadomościach (chociaż z nich to jakiś "flesz" raczej się zrobił jak im obcięli czas i jeszcze zamiast wykorzystać maksymalnie co im zostało, to prowadzą jakieś durne pogawędki o pogodzie). Mam jednak nadzieję, że oprócz roboty korespondenta "Szerokie tory" będą powstawały nadal... Nawet kosztem tego "korespondentowania", bo bez korespondentki B.Włodarczyk świat się nie zawali, a bez "Szerokich torów" telewizja będzie dużo, dużo uboższa. No i niech się p.Basia nie wzoruje na Baterze, co to gdzie nie pojedzie, to juz widzi, że za pół dnia dym na pół świata i rzezie się zaczną. Odpowiedz Link Zgłoś