Dodaj do ulubionych

Barbara Włodarczyk - Szerokie tory

25.02.05, 01:48
Widzieliście? Została korespondentką TVP z Rosji. Jestem zachwycona tymi
reportażami, ale czy nadaje się ona na korespondenta?
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Barbara Włodarczyk - Szerokie tory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 06:16
      Co do jakości warszatu dziennikarskiego można dyskutować, lecz reportaże
      (poruszane tematy) są świetne wiec można jej wybaczyć pewne niedociągniecia.
      • r.richelieu Re: Barbara Włodarczyk - Szerokie tory 25.02.05, 14:25
        pewne niedociągnięcia.. stanowczo za wolno mówi jako korepsondent i nie
        podkreśla szczególnie ważnych słów.
        Jeszcze raz powtórzę, że uwielbiam jej reportaże, ale czy doskonałość
        reporterska w odkrywaniu "zwykłych" ludzi wystarczy aby komentować polityków?

• michal_82 Re: Barbara Włodarczyk - Szerokie tory 25.02.05, 14:28
          Ona już wcześniej była w Moskwie, zaraz po starcie nowych Wiadomości, ale potem
          zniknęła i chyba ponownie był Kozak. Może przez ten czas się szkoliła?
          • Gość: Pluszak Re: Barbara Włodarczyk - Szerokie tory IP: *.chello.pl 25.02.05, 22:15
            Rolą korespondenta niekoniecznie jest obsługa jedynie wielkiej polityki - ale
            podpatrywanie świata też. Świetny w tym był G.Dobiecki, jeszcze w Wiadomościach,
            niezła jest K.Sławińska w Faktach, niezrównany był W.Milewicz. Więc ja mam
            nadzieję na "mini-Szerokie tory" w Wiadomościach (chociaż z nich to jakiś
            "flesz" raczej się zrobił jak im obcięli czas i jeszcze zamiast wykorzystać
            maksymalnie co im zostało, to prowadzą jakieś durne pogawędki o pogodzie).

Mam jednak nadzieję, że oprócz roboty korespondenta "Szerokie tory" będą
            powstawały nadal...

Nawet kosztem tego "korespondentowania", bo bez korespondentki B.Włodarczyk
            świat się nie zawali, a bez "Szerokich torów" telewizja będzie dużo, dużo uboższa.

No i niech się p.Basia nie wzoruje na Baterze, co to gdzie nie pojedzie, to juz
            widzi, że za pół dnia dym na pół świata i rzezie się zaczną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka