tezurus 27.02.05, 14:03 co z Maxem Kolonkol W końcu zostaje w TVP czy gdzie.......?Jakieś nowe info? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trup Re: co z Maxem KolAnko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:31 ROmansuje z tą gó..arą córką Rossatiego co reklamuje szampon i ma piegowaty ryj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: co z Maxem KolAnko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 22:05 Moim zdaniem ten romans został sztucznie spreparowany dla potrzeb obojga zainteresowanych.(Choć ostatnio w gazetowym wyczytałam, że Kolonki nie chcieli w TVP, bo za często bywał w Polsce u ukochanej.)Kolonce waliła się kariera i nikt go nie chciał na nowo zatrudnić, a przed panienką właśnie otwierały się drzwi kariery. Obojgu więc bardzo potrzebny był rozgłos. Taką mam teorię, bo jakoś trudno mi uwierzyć, że rodzice dziewczęcia - ludzie znani i podziwiani mogliby się zgodzić, żeby ich ukochane dziecko wdało się w jakiś bzdurny romans z podstarzałym "playboyem", że o planach matrymonialnych nawet nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: co z Maxem KolAnko? 28.02.05, 00:24 To jest straszna wiadomość dla światowego rynku ropy naftowej. Niestety ale również będzie to miało kolosalne reperkusje dla notowań walut na światowych rynkach walutowych. Nalezy mieć również obawy co do zachowania kursów akcji na rynkach kapitałowych. Rządy niektórych państw UE zastanawiają się nad wporwadzeniem ceł zaporowych przed napływem taniego i tandetnego programu. A poza tym sołtys ze wsi Przeciwko złamał serce pani burmistrz z sąsiedniego miasteczka. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś