Dodaj do ulubionych

Telezakupy Mango ;-))))))))

IP: *.datastar.pl 11.06.02, 10:09
Pasjami uwielbiam oglądać ten najdłuższy serial świata. Pękam ze śmiechu, kiedy zachwalają torby Space bag,
poparty czterema niezależnymi testami Reduce Fat Fast czy też Janusz Dzięcioł mówi "mani detektor" :-))))) W
ogóle piękne są te kawałki, w których występują bohaterowie BB :-) Alicja zachwala golarkę do swetrów. Pęknąć
można. A jak świetnie się przy tym drzemie!!! :-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: krayasny Re: Telezakupy Mango ;-)))))))) IP: 62.233.183.* 11.06.02, 19:17
      faktycznie - jazda jest niesamowita... powinni to kiedys wydac na kasetach
      video - hit murowany!!!
      • Gość: jasiu Re: Telezakupy Mango ;-)))))))) IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 23:01
        Ja uwielbiam kawałek gdy Dzięcioł zaczyna śpiewać w reklamie DVD. Ostatnio
        zauważyłem Rutkowskiego który reklamuje książke za 47 zł + koszulka gratis. W
        konkurencyjnym Polsacie świetny jest ten napakowany kołek który reklamuje to
        gówno na brzuch. Już wolę we wciskaniu kitu tą laskę u Dzięcioła i Sevkovica.
    • frugo3 Re: Telezakupy Mango ;-)))))))) 12.06.02, 00:47
      najwiekszy przekręt jest z reklamśą kosmodisku ha ha
      kurna tego powinni prawnie zabronić
    • Gość: Hollow Re: Telezakupy Mango ;-)))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 12:01
      Najlepszy jest Janusz w reklamie super-hiper DVD. Zajebiście gada. Najlepiej
      się upalić i pękać ze śmiechu przy każdym jego tekście.
      • Gość: dd Re: Telezakupy Mango ;-)))))))) IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 13:03
        ja nie palę ale wybrażam sobie jak to jest oglądając telezakupy,nawet bez
        dragów mozna mieć niezłą jazdę
        najbardziej podoba mi się sevkovic jak wymawia CD (fonetycznie CD)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka