Dodaj do ulubionych

Kwas to szuja

07.03.05, 22:03
Ja po programie "Prosto W Oczy" z panią Olejnik przestałem miec złudzenia co co tego czy prezio ma czyste sumienie. Wyłożył się na
całego, a Olejnik tylko go pogrążyła. Co do zdrowia, to z taką chrypką dostałby tylko rutinoscorbin u lekarza i nic więcej.
Widać, że na mecie swojej prezydentury zależy mu tylko na zaciemnieniu swojej działalności w sprawie PZU i Orlenu. Posypią się
najprawdopodniej pozwy przeciw niemu tak z Wprost jak i od członków samej komisji którą nazwał "mutacją SB".
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: Kwas to szuja i to jeszcze jaka IP: *.chello.pl 07.03.05, 22:05
      tyle obiecać i nic

to trzeba nie mieć zasad
      • vitalia Re: Kwas to szuja i to jeszcze jaka 07.03.05, 22:52
        A ciekawe że wszyscy w te obiecanki wierzą?? oczywiście ci co na niego
        głosowali .To teraz mają za swoje.
    • kim_dzonk-ill Re: Kwas to szuja 08.03.05, 01:12
      Tak jest.Klamca,oszust do szescianu.Pamietacie jego klamstwa ze
      studiami,Charkowem,wczesnymi wyborami,a teraz komisja i ten D.
    • Gość: Poll Re: Kwas to szuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 01:57
      Podobało mi sie radio RMF FM :
      " Palą się Klubowe ( Krakowskie Przedmieście ) ... cała paczka się pali"
    • kb6 Re: Kwas to szuja 08.03.05, 02:19
      Szuje to siedza w komisji. Kwasniewski bardzo dobrze sie zachowal. Jak normalny
      przyzwoity czlowiek. Mam tez nadzieje, ze zgodnie z prawem. Widze, ze rzesze
      plujow rosna. Na prawde nie macie sie czym innym dowartosciowac? Wspolczuje!
      • Gość: Kalafior Re: Kwas to szuja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.05, 06:14
        Czy przyzwoity czlowiek ostentacyjnie lamie prawo nieprzychodzac na wezwanie
        komisji? Czy przyzwoity czlowiek nie przychodzi do sadu, bo jest to dla niego
        niewygodne? Kto dal mu prawo stawiania sie ponad prawem? Jest pierszym
        obywatelem a nie superobyatelem i jego obowiazkiem bylo stawienie sie przed
        komisja
        • Gość: JS Re: Kwas to szuja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 07:24
          Bzdury!!! Prezydent też jest wybrany w wyborach powszechnych-bezposrednich !!
          Dlaczego więc ma stawić się przed polityczną komisja powołaną przez Sejm
          równiez wybrany w takich samych wyborach ? czyżby Prezydent Polski podlegał
          Sejmowi?? Zapomnieliście że wyraził wolę wystapienia przed tą komisją by jej
          pomóc ?? Czy nie widać że posłowie Gertych, waserman, ( czyste polskie
          nazwiska ) i Macierewicz dostawali orgazmu na zbliżający się termin spotkania z
          prezydentem ?? Czy nikt z was krytykantów nie widzi o co chodzi w pracy tej
          komisji ?? Ja nie jestem bałwochwalca prezydenta ale nie jestem bezkrytycznie
          zapatrzony z uwielbieniem w postępowanie przyszłch rządzących !! Zapomnieliście
          ostatnie rządy tych którzy obecnie pną się do władzy ??? Pozcekajmy trzy lata a
          poznamy ich po czynach !!
          • Gość: antyfan Re: Kwas to szuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 07:46
            koleś , kwachu jest wybrany tak jak oni i tak jak oni podlega prawu a nawet
            więcej bo powinien świeci przykładem jako ten "jedyny" a on zwykła chamówę
            odstawia zresztą co się dziwić czerwonemu wieprzowi.
            • Gość: JS Re: Kwas to szuja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 07:54
              Ty też jesteś chory z nienawiści ??
              • Gość: antyfan Re: Kwas to szuja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 07:57
                nie jestem chory ale zwyczajnie nie wierzę w czerwonych pachołków maomony. mogę
                nie? i dlatego dlam, mnie każdy komuch to pijak a każdy pijak jak wiadomo to
                złodziej.
                a kwacha nie lubie bo mu nie wierzę i nie ufam i nie widze zeby coś zrobił
                dobrego do tej pory. a kilka razy dał sie poznac jako kłamczuszek więc kłamcą
                pozostanie.
              • Gość: yossi Re: Kwas to szuja IP: *.crowley.pl 08.03.05, 08:15
                > Ty też jesteś chory z nienawiści ??

------------------

jakiez to ostatnio modne: jak zabraknie argumentow to przeciwnik z pewnoscia
                jest chory z nienawisci.., tak samo jak pare lat wstecz bylby "oszolomem"...
                ZALOSNE, ciekaw jestem czy wierzysz w to co mowisz czy tez masz w tym jakis,
                niekoniecznie materialny, interes?
                To ze czlonkowie komisji pieka swoje ciasteczka nie oznacza ze Prezydent ma sie
                czuc zwolniony od odpowiedzialnosci za wyjasnienie spraw o ktore jest
                podejrzewany
            • Gość: e Re: Kwas to szuja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.05, 07:56
              wczoraj powołując sie na całe stosy prawników powidział ,ze ich zdaniem on
              nie jest zoobowiążany stawić się..powtarzam nie jeste zoobowiążany..co sobie
              przełozył w swój kłamliwy sposob ,ze nie może..a co oznacza ,ze nie musi ,ale
              moze.On nie jest perzyzwoity,on jest metnym spryciarzem..to wczorajsze
              wystapienie ,zenujące..było widać gołym okiem ,ze facet sie wywinął i te ataki
              na zeznajacych..e..szkoda mówić...mysli tylko o tym co bedzie po skonczeniu
              kadnecji..na kraju mu nie zalezy..kłamie i juz.
              • Gość: andrzej Re: Kwas to szuja IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.03.05, 17:21
                Lepper nie stawia się przed sądem, to prezio nie stawia się przed komisją.
          • ulryk Re: Kwas to szuja 08.03.05, 18:53
            A Ty co się czepiasz nazwisk? Jesteś jakimś "postmoczarowcem",czy co?
        • Gość: annnnnnka Re: Kwas to szuja IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 13.03.05, 20:44
          kwas to najlepsze określenie. przy dłuższym wymawianiu nazwiska tracę poczucie
          humoru. Jak ktoś ucieka od odpowidzialności to tym bardziej staje się
          podejrzany, zresztą większość z tych co noszą czerwony krawat pod szyją mają
          coś na sumieniu. Słowa rzucane na wiatr to chyba nie jest godne głowy państwa.
          A tym bardziej chowanie swoich przewinień przed obywatelami. No kwachu pokarz
          swoją prawdziwą twarz....czekam
      • jhbsk Re: Kwas to szuja 09.03.05, 07:21
        > Szuje to siedza w komisji. Kwasniewski bardzo dobrze sie zachowal. Jak
        normalny
        >
        > przyzwoity czlowiek.
        Normalny i przyzwoity człowiek stawiłby się na wezwanie komisji. A nie kręcił.
    • Gość: nesta_fan Re: Kwas to szuja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 08:08
      To jest człowiek pozbawiony honoru. Wie ,że już nie musi się starać o następną
      kadencję , a na sądzie HISTORII mu nie zależy , bardziej aby uratować
      zagrabiony majątek i uchronić się przed wymiarem sprawiedliwości.
      Oczywiście dla niego najlepiej by było, aby w komisji zasiadali tylko jego
      czerwoni kolesie . Komisja jest jaka jest, wybrana przez cały sejm i należy sie
      jej szacunek.
      I czy on myśli ,że my POLACY mu uwierzymy na słowo ?! NIE ! on musi się
      oczyścić przed komisją .
      TCHÓRZ !
      • Gość: prezio Re: Kwas to szuja IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.03.05, 17:24
        Ja nic nie musze, ja jestem pomazańcem bożym.
    • Gość: armani dlaczego przyjął pan tytuł Człowieka Roku IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 08.03.05, 09:19
      od ubeckiej gazety panie Prezydencie ? Czy gdy gazeta pisze o panu w samych
      superlatywach to jest cacy, a gdy ujawnia coś co chciałby pan ukryć to jest
      be ?
      • Gość: Otiss Re: dlaczego przyjął pan tytuł Człowieka Roku IP: *.crowley.pl 08.03.05, 13:07
        Bo jak daje nagrodę to nie jest UBecka gazeta, ale jak drukuje niepochlebne
        artykuły to jak najbardziej UBecka ;-))))))
    • Gość: Remo kończy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 10:35
      Cóż, włąsnie oglądamy jak kończy kolejny mężczyzna z PZPR. Oni wszyscy takie
      chojraki jak Jaruzelski. Każdy wymięka zamiast odejść.

Po Millerze kolejny który kończy. Zaczynam się obawiać że już nigdy nie
      zobaczymy jak kończy prawdziwy mężczyzna ;-)
    • Gość: Kejt Re: Kwas to szuja IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.03.05, 11:31
      Cooo??? Nie oglądałam Prsto w oczy, ale skoro prezio tam wystąpił, to już
      najlepiej świadczy o tym, że chciał za wszelką cenę się tłumaczyć. Szuja. Brak
      słów. Po prostu wstyd. Dobrze, że w tym roku mija jego kadencja. Jednak komuch
      zawsze bedzie komuchem.
    • Gość: kij ??? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 08.03.05, 14:03
      Ciekawe co autor napisał, że jakaś menda to usunęła./
      • competer1 Re: ??? 08.03.05, 15:42
        Gość portalu: kij napisał(a):

> Ciekawe co autor napisał, że jakaś menda to usunęła./

A nic takiego co by się mijało z prawdą:
        Ja po programie "Prosto W Oczy" z panią Olejnik przestałem miec złudzenia co co tego czy prezio ma czyste sumienie. Wyłożył się na
        całego, a Olejnik tylko go pogrążyła. Co do zdrowia, to z taką chrypką dostałby tylko rutinoscorbin u lekarza i nic więcej.
        Widać, że na mecie swojej prezydentury zależy mu tylko na zaciemnieniu swojej działalności w sprawie PZU i Orlenu. Posypią się
        najprawdopodniej pozwy przeciw niemu tak z Wprost jak i od członków samej komisji którą nazwał "mutacją SB".
        Tytuł brzmiał "Kwas to szuja".
        • Gość: P-77 Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:44
          Jeśli już musicie atakować głowę państwa (właściwie nie do końca wiadomo czemu)
          to lepiej czyńcie to na forum kraj.
          • olany_klient Re: ??? 08.03.05, 16:52
            Gość portalu: P-77 napisał(a):

> Jeśli już musicie atakować głowę państwa (właściwie nie do końca wiadomo
            czemu)
            >

P-77, ślepy jesteś czy głuchy? chyba jako jedyny w kraju nie wiesz dlaczego...
    • ewita31 cenzura ottka !!!! 08.03.05, 16:48
      Ottek, chyba cie powaliło. Jak można się odnieśc do głównego tematu , kiedy
      właśnie główny temat wykasowałeś ?!!!!!!!!!!!!!!!!

NO nie żartuj sobie chłopie, bo to juz są kpiny: z nas, z tego forum , z
      demokracji. I z samego siebie tez kpisz.
      • ottek Re: cenzura ottka !!!! 08.03.05, 16:50
        witam,
        radze napisac na adres forum.abuse@gazeta.pl i zapytac sie dlaczego
        ocenzurowano pierwszy post
        dlaczego wlasnie tam? bo wlasnie administracja portalu to zrobila, a nie ja
        • ewita31 Re: cenzura ottka !!!! 08.03.05, 16:55
          No to przepraszam Cię ottek. To wobec tego powaliło naszych komputerowców.
          Panowie!!!!! Przetłumaczcie sobie sobie słowo AGORA.
          Wylewacie dziecko z kąpielą. Wstyd Panowie. Gdzie tu demokracja, gdzie wolnośc
          słowa. Łamiecie konstytucję.
          • Gość: P-77 Re: cenzura ottka !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 17:02
            Wiem o co chodzi, ale w przeciwieństwie do większości forumowiczów uważam, że
            prezydent podjął słuszną decyzję, tyle że nieco poniewczasie.
            • czesiekkk Re: cenzura ottka !!!! 08.03.05, 18:05
              Ottek nie zapominałeś że publiczne znieważanie Prezydenta RP jest przestępstwem
              z art. 135 par.2 KK? Dziwi mnie co ten wątek jeszcze tu robi, pomijam że jest
              nie na temat, dziwne nie brakowało ci śmiałości w rozgrywce z serialowymi
              fanami sarkazmu i ironii a teraz zabrakło?
              • Gość: piecyk gazowy Re: cenzura ottka !!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.03.05, 21:44
                czesiekkk napisał:

> Ottek nie zapominałeś że publiczne znieważanie Prezydenta RP jest
                przestępstwem
                >
                > z art. 135 par.2 KK?

Martwisz się, że prezydent Aleksander Kwaśniewski poda usera Competer1 do
                sądu? BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! :-)))

Pozdrawiam Competera! :-)
                • Gość: Poll Re: cenzura ottka !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:21
                  Publiczne znieważenie ma miejsce wtedy gdy wysłuchać/obejżeć go może
                  nieokreślona liczba zainteresowanych lub nie zainteresowanych . Jak narazie
                  internet umożliwia wysłuchanie/obejzenie mat. zniewazajacych kogoś tylko ściśle
                  okreslonej grupie obywateli. Jest bowiem gruba obywateli która w żaden sposób
                  nie moze tego doswiadczyć . Zatem nie jest to publiczne znieważenie.
                  Tak wyjaśnił to polcmajster w TV .
        • Gość: piecyk gazowy Re: cenzura ottka !!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.03.05, 21:41
          ottek napisał:

> witam,
          > radze napisac na adres forum.abuse@gazeta.pl i zapytac sie dlaczego
          > ocenzurowano pierwszy post
          > dlaczego wlasnie tam? bo wlasnie administracja portalu to zrobila, a nie ja

A już Ciebie chciałem zjechać! :-)))

Decyzji administracji komentować nie będę. ;-)

Pozdrawiam@
        • forum.abuse Re: cenzura ottka !!!! 08.03.05, 23:47
          Przepraszamy za wycięcie postu, ktoś od nas nie
          przyjrzał się dokładnie temu, co robił
          • bm_ka Re: cenzura ottka !!!! 09.03.05, 00:03
            forum.abuse napisał:

> Przepraszamy za wycięcie postu, ktoś od nas nie
            > przyjrzał się dokładnie temu, co robił

Cieszy umiejętność przyznania się do błędu .. i za to dziękujemy ale co
            sądzi forum.abuse o wyrzuconym przez ottka wczorajszym wątku dot. programu
            z udziałem Prezydenta?
            Dlaczego forum o moderacji nie służy do wyjasniania spraw związanych
            z moderacją i założone tam wątki pozostają bez odpowiedzi aministratorów?
          • ulryk Re: cenzura ottka !!!! 09.03.05, 00:44
            Jestem pod wrażeniem,przywrócili post!Na "forum kraj"nie ma takich miłosiernych
            adminów.
          • competer1 Re: cenzura ottka !!!! 09.03.05, 16:31
            forum.abuse napisał:

> Przepraszamy za wycięcie postu, ktoś od nas nie
            > przyjrzał się dokładnie temu, co robił

Dzięki, czuję sie podbudowany takim zachowaniem, chociaż wiem co mi grozi ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka