Dodaj do ulubionych

Fashion TV: nuda, ale świetna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:55

CZARNI OLECKO

W LIDZE

MISTRZÓW za 10 lat .własnie wykupił ich Abramowicz
Obserwuj wątek
    • Gość: Zajcu.pl Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: 147.52.249.* 11.03.05, 12:31
      Doswiadczam podobnego zjawiska w wielu klubo-kawiarniach na Krecie. Grecy lubia
      spogladac na FTV, popijajac kawke czy raki. Dla mnie bylo to dziwne- duzy ekran
      na scianie i panny na wybiegu.. Jednak jest to lepsze niz tutejszy big
      brother, gdzie uczestnicy probuja swoich sil w karakoe...
      • antipatico A kiedy Czarni Olecko beda w Fashion TV? ;-D 11.03.05, 16:18
        • inwestycje.neostrada.pl nikt tej telewizji nie ogląda dla strojów :) 12.03.05, 08:41
          tak samo z pokazami mody
          • Gość: miki DOBRA NA AFTER PARTY IP: *.itpp.pl 12.03.05, 11:08
            Jak sie wroci rano z klubu podcięty i po paru tabletkach to nic tak dobrze nie
            robi i pooglądanie FTV. Nie trzeba się nad niczym skupiać, wątek nie ucieknie,
            nikt nic nie gada, muzyka łagodna, po prostu rewelka, polecam.
            • Gość: espill Re: DOBRA NA AFTER PARTY IP: *.do.pl / *.generacja.pl 12.03.05, 22:48
              tabletki tez polecasz silly junkie?
            • Gość: M&M z klubu gejowskiego? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 00:38
              nikt inny juz nie bawi sie w tablety
    • Gość: P-77 Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:35
      No ale w ftv juz było reality show - Modelflat, gdzie zamknięto kilka modelek w
      kontenerze (coś a la Big Brother) i prezentowały swoje wdzięki a jednocześnie
      zdobywały sympatię telewidzów. To był niewypał, ale można było patrzeć bez
      wizji i to juz wystarczyło. Jedna z uczestniczek była zresztą z Polski.
      • Gość: wojtek Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:21
        > wizji i to juz wystarczyło. Jedna z uczestniczek była zresztą z Polski.

i nawet polka wygrała,ale to szczegół ;)
        • Gość: P-77 Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:26
          > i nawet polka wygrała,ale to szczegół ;)
          Nie, nie wygrała - przynajmniej jeśli chodzi o pierwszą edycję.
    • Gość: Czarny Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.osiedle.net.pl 11.03.05, 12:52
      FTV będzie na koszulkach CZARNYCH od nowego sezonu
      • Gość: kas Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.03.05, 14:06
        Nie można porównywać FTV do Tvn Style.Są to zupełnie inne programy.Wolę tvn
        Style bo jest dużo ciekawostek,rozmów i fajnych informacji dla kobiet w różnym
        wieku.Na Ftv,można się tylko bezmyślnie gapić.
        • Gość: Muerte Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: 193.0.72.* 11.03.05, 14:42
          > Na Ftv,można się tylko bezmyślnie gapić.

Co nie oznacza, że gapienie się raz na jakiś czas na pokazy bileizny damskiej
          nie jest przyjemne... ;)
      • Gość: Michael Adams Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.stroeer.pl / *.stroeer.pl 11.03.05, 16:11
        A Muza!!!!!????
        Dla mnie to najlepsza stacja muzyczna.
        emtiwi, wiwa itp wymiekaja na calej lini
        • Gość: spr1 A MUZYKA?! IP: *.rybnik.net.pl 11.03.05, 21:35
          Dokladnie - najlepsza stacja muzyczna w kablowce.
          A przy okazji te video ;)
          • Gość: tuv Re: A MUZYKA?! IP: *.lodz.mm.pl 12.03.05, 12:27
            zazdroszcze... w gowwnianej lodzkiej multimedii puszczaja trwam zamiast ftv
        • Gość: Ekspert Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.crowley.pl 13.03.05, 23:05
          Dwoch zydow polskich Adam Lisowski(Michel Adam) oraz Gabriel Lisowski zalozylo
          sobie taki kanał -dla naiwnych panienek-organizuja party sciagaja naiwne
          panienki ządne slawy i kariery modelki-po to zeby je wybzykac i tak kreca ten
          szołbiznes -bicie piany -poszukuja ciagle nowych towarow -Polki tez a jakze
          daja sie nabierac-a stacja wogole nie jest znana i ogladana przez powazne i
          prestizowe agencje modelek.-wogole to oszukanstwo
    • Gość: zgrzyt TVN to kicha a FTV jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:22
      TVN to kicha a FTV jest ok
      w tvn to baby coś tam ględzą trzy po trzy o nie wiadomo czym , FTV obraz +
      dźwięk, chociaż przydałby się konkurencja.
      • Gość: sokrates Re: TVN to kicha a FTV jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 09:52
        Rany, ludzie! Większość z was ma nicki świadczące o tym, że płeć wasza nie jest płcią piękną. Oczywiście mogę się mylić, ale... Pewnie, że czasem w tej telewizji pokazują wypicowanych patafianów, czytaj modeli, ale 90% czasu antenowego przeznaczona jest na pokazywanie kobiecego piękna w różnych "wymiarach". Jak szanujący się facet mógłby mieć coś przeciwko temu! Czasem mam wrażenie, że większość ludzi traktuje różnego rodzaju fora, jako miejsca do pozbycia się swoich frustracji wszelkiego rodzaju i sdąd tyle negatywnych wypowiedzi. To smutne.
        • Gość: Zły Jeżyk Re: TVN to kicha a FTV jest ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 20:30
          Pozbęde się frustracji - niełatwo doszukać się nudniejszej stacji.
          Moja znajoma próbowała przekonać mnie do Fashion TV - 3 godziny przeoglądałem i
          miałem naprawdę dosyć.
          Modelki chudziny są nieapetyczne (tylko na te z pokazów bielizny patrzyłem z
          przyjemnością - więcej zaokrągleń). Muzyki takiej jak na FTV jak się okazało
          nie znoszę, no i co poradzę? Dla mnie strata czasu - tyle książek można
          poczytać, tyle kilometrów przespacerować brzegiem naszego morza... Albo w
          basket pograć.
    • Gość: wow O MATKOOOO IP: *.chello.pl 11.03.05, 17:26
      O MATKOOO właśnie się dowiedziałem że czasami chodzę do gejowskiej knajpy....
      tam non stop leci FTV!!!! <panic> ............
    • Gość: superGosc Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.uni.opole.pl 11.03.05, 17:30
      To ja mam cos extra z fashionTV :-) Moze ktos wie co to za muzyczka w tle?

tinyurl.com/5gghl

Film w formacie RealPlayer :-)
    • Gość: superGosc Prezent z FTV :-) IP: *.uni.opole.pl 11.03.05, 17:32
      To ja mam cos extra z fashionTV :-) Moze ktos wie co to za muzyczka w tle?

tinyurl.com/5gghl

Film w formacie RealPlayer :-)
    • Gość: x Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 12.03.05, 09:11
      Nie rozumiem, nie chce ogladac - nie ogladam. Jak nie odpowiada to sie
      przelaczam. Chyba nikt nie nakazuje ogladac FTV.
    • Gość: why success Re: IP: *.acn.waw.pl 12.03.05, 12:17
      dobra muzyka i piekni ludzie. tyle
    • Gość: Robal Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.03.05, 22:59
      Lubię czasem pooglądać. Niezła muzyka, niezłe panie przezentują bieliznę lub
      kostimy kąpielowe.. :-)))
    • Gość: M&M "w klubach gejowskich i osiedlowych siłowniach" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 00:36
      to przecież jedno i to samo
    • Gość: a Fashion TV- dobry warsztat IP: 81.1.83.* 13.03.05, 01:17
      Fashion TV ma dobry warsztat
      - oswietlenie
      - montarz
      - dzwiek
      - tematy
      proba porownania TVstyle wypada dla tego ostatniego zenujaco
      - wielkie kichowate studio
      = trzesaca sie kamera
      - tfurcy przez tfu - rzucajacy ciuchem na kanape dzieki czemu go nie widac
      - czeste pseudo intelektualne przebitki na sufit
      a merytorycznie >! ani sluchac ani ogladac sie nie da
      PO PROSTU WSTYD
    • Gość: djbroda Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:26
      mają zdecydowanie najlepszą muzykę (!), szkoda że u nas w radiu leci cały czas
      to samo .....czyli beznadzieja
    • Gość: mundi Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.netfala.pl / 82.160.103.* 14.03.05, 08:53
      Przestańcie krytykować ten kanał lepiej spojrzcie na siebie,że tak naprawde
      robicie to samo a nawet jeszcze gorzej.Także "gazeta" pomyśl zanim coś
      napiszesz,badż też zwolnij tych durni którzy piszą te beznadziejne teksty.
      • Gość: pasiak Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:33
        echhhhhh te midnight hot;-)) ale tak w ogóle to coś pozmieniali tam z porą
        emisji bielizny:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka