Gość: OLECKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:55 CZARNI OLECKO W LIDZE MISTRZÓW za 10 lat .własnie wykupił ich Abramowicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zajcu.pl Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: 147.52.249.* 11.03.05, 12:31 Doswiadczam podobnego zjawiska w wielu klubo-kawiarniach na Krecie. Grecy lubia spogladac na FTV, popijajac kawke czy raki. Dla mnie bylo to dziwne- duzy ekran na scianie i panny na wybiegu.. Jednak jest to lepsze niz tutejszy big brother, gdzie uczestnicy probuja swoich sil w karakoe... Odpowiedz Link Zgłoś
inwestycje.neostrada.pl nikt tej telewizji nie ogląda dla strojów :) 12.03.05, 08:41 tak samo z pokazami mody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki DOBRA NA AFTER PARTY IP: *.itpp.pl 12.03.05, 11:08 Jak sie wroci rano z klubu podcięty i po paru tabletkach to nic tak dobrze nie robi i pooglądanie FTV. Nie trzeba się nad niczym skupiać, wątek nie ucieknie, nikt nic nie gada, muzyka łagodna, po prostu rewelka, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espill Re: DOBRA NA AFTER PARTY IP: *.do.pl / *.generacja.pl 12.03.05, 22:48 tabletki tez polecasz silly junkie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M z klubu gejowskiego? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 00:38 nikt inny juz nie bawi sie w tablety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:35 No ale w ftv juz było reality show - Modelflat, gdzie zamknięto kilka modelek w kontenerze (coś a la Big Brother) i prezentowały swoje wdzięki a jednocześnie zdobywały sympatię telewidzów. To był niewypał, ale można było patrzeć bez wizji i to juz wystarczyło. Jedna z uczestniczek była zresztą z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:21 > wizji i to juz wystarczyło. Jedna z uczestniczek była zresztą z Polski. i nawet polka wygrała,ale to szczegół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:26 > i nawet polka wygrała,ale to szczegół ;) Nie, nie wygrała - przynajmniej jeśli chodzi o pierwszą edycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.osiedle.net.pl 11.03.05, 12:52 FTV będzie na koszulkach CZARNYCH od nowego sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.03.05, 14:06 Nie można porównywać FTV do Tvn Style.Są to zupełnie inne programy.Wolę tvn Style bo jest dużo ciekawostek,rozmów i fajnych informacji dla kobiet w różnym wieku.Na Ftv,można się tylko bezmyślnie gapić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muerte Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: 193.0.72.* 11.03.05, 14:42 > Na Ftv,można się tylko bezmyślnie gapić. Co nie oznacza, że gapienie się raz na jakiś czas na pokazy bileizny damskiej nie jest przyjemne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Adams Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.stroeer.pl / *.stroeer.pl 11.03.05, 16:11 A Muza!!!!!???? Dla mnie to najlepsza stacja muzyczna. emtiwi, wiwa itp wymiekaja na calej lini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr1 A MUZYKA?! IP: *.rybnik.net.pl 11.03.05, 21:35 Dokladnie - najlepsza stacja muzyczna w kablowce. A przy okazji te video ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuv Re: A MUZYKA?! IP: *.lodz.mm.pl 12.03.05, 12:27 zazdroszcze... w gowwnianej lodzkiej multimedii puszczaja trwam zamiast ftv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspert Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.crowley.pl 13.03.05, 23:05 Dwoch zydow polskich Adam Lisowski(Michel Adam) oraz Gabriel Lisowski zalozylo sobie taki kanał -dla naiwnych panienek-organizuja party sciagaja naiwne panienki ządne slawy i kariery modelki-po to zeby je wybzykac i tak kreca ten szołbiznes -bicie piany -poszukuja ciagle nowych towarow -Polki tez a jakze daja sie nabierac-a stacja wogole nie jest znana i ogladana przez powazne i prestizowe agencje modelek.-wogole to oszukanstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt TVN to kicha a FTV jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:22 TVN to kicha a FTV jest ok w tvn to baby coś tam ględzą trzy po trzy o nie wiadomo czym , FTV obraz + dźwięk, chociaż przydałby się konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokrates Re: TVN to kicha a FTV jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 09:52 Rany, ludzie! Większość z was ma nicki świadczące o tym, że płeć wasza nie jest płcią piękną. Oczywiście mogę się mylić, ale... Pewnie, że czasem w tej telewizji pokazują wypicowanych patafianów, czytaj modeli, ale 90% czasu antenowego przeznaczona jest na pokazywanie kobiecego piękna w różnych "wymiarach". Jak szanujący się facet mógłby mieć coś przeciwko temu! Czasem mam wrażenie, że większość ludzi traktuje różnego rodzaju fora, jako miejsca do pozbycia się swoich frustracji wszelkiego rodzaju i sdąd tyle negatywnych wypowiedzi. To smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Jeżyk Re: TVN to kicha a FTV jest ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 20:30 Pozbęde się frustracji - niełatwo doszukać się nudniejszej stacji. Moja znajoma próbowała przekonać mnie do Fashion TV - 3 godziny przeoglądałem i miałem naprawdę dosyć. Modelki chudziny są nieapetyczne (tylko na te z pokazów bielizny patrzyłem z przyjemnością - więcej zaokrągleń). Muzyki takiej jak na FTV jak się okazało nie znoszę, no i co poradzę? Dla mnie strata czasu - tyle książek można poczytać, tyle kilometrów przespacerować brzegiem naszego morza... Albo w basket pograć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow O MATKOOOO IP: *.chello.pl 11.03.05, 17:26 O MATKOOO właśnie się dowiedziałem że czasami chodzę do gejowskiej knajpy.... tam non stop leci FTV!!!! <panic> ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superGosc Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.uni.opole.pl 11.03.05, 17:30 To ja mam cos extra z fashionTV :-) Moze ktos wie co to za muzyczka w tle? tinyurl.com/5gghl Film w formacie RealPlayer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superGosc Prezent z FTV :-) IP: *.uni.opole.pl 11.03.05, 17:32 To ja mam cos extra z fashionTV :-) Moze ktos wie co to za muzyczka w tle? tinyurl.com/5gghl Film w formacie RealPlayer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 12.03.05, 09:11 Nie rozumiem, nie chce ogladac - nie ogladam. Jak nie odpowiada to sie przelaczam. Chyba nikt nie nakazuje ogladac FTV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: why success Re: IP: *.acn.waw.pl 12.03.05, 12:17 dobra muzyka i piekni ludzie. tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.03.05, 22:59 Lubię czasem pooglądać. Niezła muzyka, niezłe panie przezentują bieliznę lub kostimy kąpielowe.. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M "w klubach gejowskich i osiedlowych siłowniach" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 00:36 to przecież jedno i to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Fashion TV- dobry warsztat IP: 81.1.83.* 13.03.05, 01:17 Fashion TV ma dobry warsztat - oswietlenie - montarz - dzwiek - tematy proba porownania TVstyle wypada dla tego ostatniego zenujaco - wielkie kichowate studio = trzesaca sie kamera - tfurcy przez tfu - rzucajacy ciuchem na kanape dzieki czemu go nie widac - czeste pseudo intelektualne przebitki na sufit a merytorycznie >! ani sluchac ani ogladac sie nie da PO PROSTU WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djbroda Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:26 mają zdecydowanie najlepszą muzykę (!), szkoda że u nas w radiu leci cały czas to samo .....czyli beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundi Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.netfala.pl / 82.160.103.* 14.03.05, 08:53 Przestańcie krytykować ten kanał lepiej spojrzcie na siebie,że tak naprawde robicie to samo a nawet jeszcze gorzej.Także "gazeta" pomyśl zanim coś napiszesz,badż też zwolnij tych durni którzy piszą te beznadziejne teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak Re: Fashion TV: nuda, ale świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:33 echhhhhh te midnight hot;-)) ale tak w ogóle to coś pozmieniali tam z porą emisji bielizny:D Odpowiedz Link Zgłoś