Gość: kmmo IP: *.srv.ids.pl / *.wawbem.ext.ids.pl 13.06.02, 15:11 To BABSKO... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 23:54 to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.chello.pl 15.06.02, 09:05 ona jest wszędzie. Od programów o gotowaniu po pokazy mody dziecięcej. Jak ktoś jest wszędzie to niczego nie robi dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek 2 Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.abo.wanadoo.fr 15.06.02, 17:09 Gość portalu: czeko napisał(a): > ona jest wszędzie. Od programów o gotowaniu po pokazy mody dziecięcej. Jak ktoś > > jest wszędzie to niczego nie robi dobrze... To sie nazywa -miec plecy - ona byla jest i bedzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj-fuj Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 20:37 Jak widzę tą krowę to mi się niedobrze robi,sorry za text ale nie mogę fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA 01.07.02, 16:39 Od dawna fascynuje mnie to "zjawisko" macie racje, jest wszedzie, ale ja sie pytam DLACZEGO? ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.bn.krakow.pl 02.07.02, 06:07 Ja pamiętam że było tak też z Schymallą, zapowiadała program w TVP1, później prowadziła chałturę w jakiejś miejscowości wypoczynkowej a zaraz potem program o Gromie. Na szczęście dała sobie luz, bo jej żółtych włosów nie mogłem już dłużej oglądać. Zresztą w tej roli zastąpił ją Kamel i teraz boję się oglądać Jedynki. Agata M. hm, jest bardzo pretensjonalna, ale na szczęście nie oglądam od dłuższego czasu TVP2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: 195.117.159.* 02.07.02, 09:53 A ja pamiętam jedno z jej pierwszych wystąpień w tv, kiedy to miała przeczytać program. Między kolejnymi pozycjami były długie przerwy, a ona nie pot5rafiła powiedzieć ani jednego zdania ponad to, co było wyswietlone vna ekranie. widac bylo, ze ona sie bardzo męcfzy, widzowie męczyli się jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barlow Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.chello.pl 02.07.02, 20:17 Czy wiadomo z kim i o co to BABSKO znow sie procesuje ?? Z tego co slyszalem, to ciagle tam kogos i o cos pozywa oraz ciaag po sadach aby jakas tam forse wyprocesowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.soft / 192.168.2.* 02.07.02, 22:26 jakieś dwa tygodnie temu straszyła z okładki Wprost!!! Mimo zachęcającego tytułu, nie potrafiłem sięgnąć po ten tygodnik. Mam na tą babę silną alergię!!! Dzisiaj w zapowiedzi jakiejś kolejnej dwójkowej biesiado-kichy w Kołobrzegu, ostrzeżono lojalnie szerokie grono jej fanów, że pojawi się tam by prowadzić ten kolejny show "made by Terentiew". Odpowiedz Link Zgłoś
_anonim_ Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA 03.07.02, 20:13 No wlasnie Wprost,mialem ochote podrzec okladke,z wielkim trudem udalo mi sie to przeczytac,zeby na nia nie patrzec (te truskaweczki brrrr).Juz myslalem,ze to koniec,ale pare stron dalej trafiam na tatusia uzdolnionej inaczej coreczki : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thierry Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.chello.pl 05.07.02, 08:19 Kilka lat temu ta Agatka wziela sie za prowadzenie koncertow country w Mragowie. Niestety na tej muzyce, jej korzeniach, historii i swiatowych gwiazdach trzeba sie chociaz troche znac. A ta damula pi.......a walila ze sceny z glupawym usmiechem i w tych swoich przyglupich podskokach doslownie wszystkie pierdy jakie jej na jezor podchodzily. Sp......a caly urok i nastroj koncertu. Dalo sie jawnie odczuc, ze niektorzy wykonawcy tez maja serdecznie dosyc jej amatorszcyzny. Ale po roku .....znow sie tam pojawila. A ja wylaczylem pudlo,aby go przez okno nie w...... z ta cala Agatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: 158.75.8.* 03.07.02, 12:42 aagnes napisał(a): > Od dawna fascynuje mnie to "zjawisko" macie racje, jest wszedzie, ale ja sie > pytam DLACZEGO? ???? Tatus dba o kariere coreczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop z Mazur Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.biskupiec.sdi.tpnet.pl 21.08.02, 16:23 Nie dość, że wygląda jak stara kwoka to jeszcze tak pieje, nie nadaje sie nawet do mielenia pieprzu. Powiem więcej: nie nadaje sie nawet do tarcia chrzanu.Ta laska jest siłą granatu od pługa oderwana-ale to tylko moje zdanie nie sugerujcie sie proszę!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama1 Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.tkb.pl / *.euro-net.pl 13.08.02, 10:40 Spojrzcie na watek "najbrzydsza prezenterka" na tym forum. P. Agata i tam prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.07.02, 22:32 Ona jest po prostu wszedzie, jej sztuczny cukierkowy usmiech, brrr umiala sie sprzedac i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
obcasy Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA 04.07.02, 17:43 jest najlepszą psiapsiółką Ninki Terentiew. I wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyzełga Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 21:48 piękny temacik!!!!!!!! popieram, popieram, popieram, brak urody, wyczucia, dobrego smaku i ten charakterystyczny, typowy, obmierzły, tupet szczura. podsumowując: beztalencie z układami (a tylu ludzi się marnuje) Co powiecie na idola dla prezenterów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti1 Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.softmark.com.pl 05.07.02, 10:34 A props idola, mogłaby prowadzić ten programik, może też by coś zaśpiewała Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA 05.07.02, 11:09 Chodziłam z nią do jednej klasy w liceum....Już wtedy była taka sztuczna, przesłodzona, do reszty klasy odnosiła się z taką samą sztuczną i wymuszoną życzliwością jak teraz do swoich rozmówców w TV. No i oczywiście wszystko wiedziała najlepiej. Te jej teksty na polskim, w rodzaju: "... w tej kwestii akurat całkowicie podzielam zdanie prof. Sandauera, serdecznego przyjaciela mojej rodziny....Kiedy ostatnio dyskutowaliśmy..." Błeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA 05.07.02, 11:15 No niestety wydzierac sie tez potrafi, wystarczy popatrzec na Koncerty Wielkiej Orkiestry a juz padlam kiedy zobaczylam na na jakiejs stronie www jako instruktorke aerobicu! Mlynarska to beztalencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewawa Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: 217.153.32.* 05.07.02, 12:13 Już tyle było wątków i postów na ten temat. Wydaje mi się że to forum to częśc przynajmniej opinii publicznej. Dlaczego nikt się tym nie przejmuje. Podobnie było z parą z Radia Pogoda. Prezentują ten sam mniej więcej poziom. Mnóstwo krytyki, negatywnych wypowiedzi o całym RP i ...nic. Im to wisi i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsko Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 12:40 bo to jest telewizja rządowa( każda inna niech się schowa) nie znoszę, nie cierpię czy jest tu ktoś w ogóle, kto ją lubi???? (Agata teraz nie pisz) ps. acha, nie znoszę też tej nowej prezenterki teleekspresu, podobny problem, : sztuczność i te "dofcipne komentarze"...jeju niech to się wreszcie skończy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wizenna Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA 05.07.02, 12:53 Co za cudawianki tu wypisujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewawa Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: 217.153.32.* 05.07.02, 13:53 A cio? Żle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flox Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 16:54 Będziecie na mnie psy wieszać, ale powiem, że ją lubię, i ma bardzo ładny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 01:07 I co z tego??? To niech reklamuje pastę do zębów, bo przy ich myciu by się nie darła. Polecam PEPSODENT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.07.02, 13:35 Przed rokiem - dwoma chalturzyla dla TVP na publicznej imprezie w klimatach mikolajkowo-gwiazdkowych: "Sw. Mikolaj na Hawajach jest bardzo nietypowym Mikolajem, nie nosi czerwonego plaszcza ani Mikolajowej czapki, tylko... chodzi w krotkich spodenkach. (tu: narastajaca frenetyczna radosc w glosie) Ale dzieci i tak rozpoznaja go po wielkim worku!!! " nastapila ogolna radosc na widowni i przed telewizorami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PI Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 14:40 TO PIZDA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 01:17 dziękuję: nie_trawię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.future-net.pl 04.08.02, 21:52 koszmarna, ale ma plecy. to samo popek - ma wade wymowy, za szybko szczeka, jest sztuczna do wymiotów. niestety, w telewizji tak juz jest - miernoty z układami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brasetka Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.02, 09:12 Jak kiedyś prowadziła piknik na P. Zamkowym to ludzie uciekali z rękoma na uszach, tak się darła, że szyby w oknach leciały. Najbardziej jednak mi się "podobało" jak w wywiadzie (chyba) z p. Wiśniewską spytała ze szczerym zdumieniem: "To Pani jeszcze tańczy?". Na miejscu p. Wiśniewskiej w tym momencie wstałabym i wyszła, ale niestety p. Wiśniewska jest za dobrze wychowana i tylko zacisnęła zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orchidea Re: DZIWOLĄG MŁYNARSKA AGATA IP: *.pl 31.08.02, 20:02 Pamiętam jej jakąś zapowiedż w "Dwójce".Panna Agatka miała zaprosć widzów na film i niestety wszystko jej sie pomieszało i wyszło coś takiego: Proszę państwa, za chwilę zobaczymy film taki a taki w reżyserii tego i tego z czego się bardzo cieszę.W filmie tym wystapią ( tu padły nazwiska) z czego się bardzo sie cieszę. Boże, a ja bym sie cieszyła, gdybym jej nie musiala oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś