Dodaj do ulubionych

WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.09.01, 15:34
Rolnik jest ok -z jednej strony totalny luzak a z drugiej poruszył mnie tym jak
łza w oku mu się kręciła że nie może być przy synu podczas rozpoczęcia roku
szkolnego.A że nie podoba się nastolatkom - no tak Ricki Martin to on nie jest
jak inni panowie z BB. To dopiero początek ale mam nadzieję że to właśnie Irek
będzie kręcił całe towarzycho. A jeszcze jedno, moze ktoś wie gdzie mozna
dostać takie zajebiste ogrodniczki? hihi
Obserwuj wątek
    • Gość: BONO IREK TO CIEĆ ALE... IP: 172.25.0.* / 194.181.34.* 04.09.01, 15:49
      SZANUJE TWOJE ZDANIE KOLEGO RACZKU.ALE NIE CIESZ SIE TAK I TAK MASZ RAKA
    • Gość: xxx Re: WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 04.09.01, 15:52
      Gość portalu: raczek napisał(a):

> Rolnik jest ok -z jednej strony totalny luzak a z drugiej poruszył mnie tym jak
      >
      > łza w oku mu się kręciła że nie może być przy synu podczas rozpoczęcia roku
      > szkolnego.A że nie podoba się nastolatkom - no tak Ricki Martin to on nie jest
      > jak inni panowie z BB. To dopiero początek ale mam nadzieję że to właśnie Irek
      > będzie kręcił całe towarzycho. A jeszcze jedno, moze ktoś wie gdzie mozna
      > dostać takie zajebiste ogrodniczki? hihi

koles niewatpliwie ma zalety, ale niestety jego wszechogarniajaca wesolkowatosc
      jest nie do zniesienia i mam nadzieje, ze "towarzycho" pozbedzie sie go w
      pierwszej kolejnosci.
      • Gość: OLA Re: WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 17:23
        A kto mu kazał się pchać do BB,by teraz pod publiczkę "płakać" za synkiem.
        Każdy z nich ma już dobrą strategię.Co tu dużo gadać.
        • Gość: jajacek Re: WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 04.09.01, 22:54
          Takiego pozera to jeszcze nie widzialem.!!!!
          TVN wzielo go chyba tylko dlatego ,aby pokazac ze wszyscy maja szanse nawet
          lekko szurnieci
          • Gość: Jola Re: WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 05.09.01, 02:55
            Na szczescie maja tam zapewniona calodobowa opieke medyczna.W razie czego...
    • Gość: snow Re: WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK JEST!!!!!!!!! IP: 212.160.165.* 05.09.01, 07:38
      Rolnik jest ok, a reszta tych gogusi to pedały albo playboye jak wam się taki
      wariat nie podoba to pooglądajcie sobie randkę w ciemno tam są taakie biedaki
      jak cała ta reszta, Wojtek złotnik z kurw.. lublina zapyziały goguś któty
      pewnie posmarował zęby tam wystąpić, dawid następny eljot castro przzysłał go
      na przeszpiegi pewnie wszystkie debilki w polsce już za nim piszczą, kuba jak
      dalej będzie zgrywał takiego och ech to mu kija w dupe irek wsadzi żeby gadał
      do rzeczy , Brzucho jest w poniu bo nic nie mówi ale to też pedał albo fetysz.
      Irek mimo iż mówi prosto jak drut, to inteligetny koleś ilu z nas potrafiło by
      tak odpowiedzić martynie jak on podczas wejścia do domu ( dla tych co niewiedzą
      na temat tego co śię teraz opłaca sadzić na polach)
      Lepiej się dobrze zastanówcie kto w tym domu jest do dupy nim zaczniecie pisać.
      • Gość: shell Re: WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK JEST!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 05.09.01, 08:08
        Faktycznie ten gościu jest lekko "zwichnięty"
        Chyba liście kapusty za bardzo go w głowę uciskały.
        Niech spływa do swojego ogródka a nie do telewizji się pchać!

PS:A te ogrodniczki mógłby już wyprać.
    • Gość: Tomasz Re: WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.59.192.* 05.09.01, 09:17
      ... jeśli ten facet wam się nie podoba oglądajcie wypieszczonych "facecików",
      pseudomanuele i podniecajcie się "lachami" złodzieji
    • Gość: Remo Re: WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 05.09.01, 13:49
      Gość portalu: raczek napisał(a):

> Rolnik jest ok

I tak3mać! Rolnik jest wporzo, reszta (może poza strażakiem) to nieciekawe i
      bezbarwne towarzycho... Mam nadzieję, że się coś ruszy...
      • Gość: lucki Re: WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 05.09.01, 14:27
        Co za wspanialy przekaz mysli: "Rolnik jest wporzo". --
    • Gość: Many Re: WARA OD ROLNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.47.* 05.09.01, 15:44
      Rolnik jest OK!
      widac ze pali maryche, dlatego jest taki wesoly
      ciekawe jak przemycil towar do BB :)
      mam nadzieje ze policja nie przetrzepie mu chaty po wypowiedzi z przed wejscia
      mysle ze on rozkreci towarzystwo
      w koncu ludzie ogladaja to dla rozrywki...
      a reszta tych facetow (moze bez strazaka) sprawia wrazenie pedalow <szczegolnie
      KUBa> i jest nudna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka