Gość: maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:44 Czy ktos wie co to za utwór?? :-)) bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jagna Re: Piosenka z reklamy LASOCKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:26 Piosenka obleci, ale za to buty okrrrropne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Piosenka z reklamy LASOCKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:53 Też szukałam piosenki bo jest świetna i to faktycznie "Groove Me" Da Luxe, ale w Kazie nie widać. Szkoda :( Sa 2 wersje reklamy, jedna z nich jest do obejrzenia na stronie ccc.com.pl , o ile się nie pomyliłam w adresie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Piosenka z reklamy LASOCKI 17.03.05, 12:38 > Też szukałam piosenki bo jest świetna i to faktycznie "Groove Me" Da Luxe, ale w Kazie nie widać. Szkoda :( Ma zostać wydana w kwietniu - wtedy będzie można coś pobrać. Piosenka jest niesamowita! > Sa 2 wersje reklamy, jedna z nich jest do obejrzenia na stronie > ccc.com.pl , o ile się nie pomyliłam w adresie. Dzięki za adres. W TV leci tylko jedna, a na stronie są dwie z różnymi fragmentami tej piosenki i można obejrzeć obie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Piosenka z reklamy LASOCKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:59 Wielkie dzieki za tytul. Poczekam do kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Piosenka z reklamy LASOCKI IP: *.pl / 213.155.191.* 18.03.05, 17:39 a ja mam pioseneczkę ;)) ściągnęłam sobie... eMule moi drodzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Piosenka z reklamy LASOCKI IP: *.ols.vectranet.pl 18.03.05, 18:47 Chamskie,prymitywne dicho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żukolino Re: Piosenka z reklamy LASOCKI IP: *.autocom.pl 31.03.05, 21:28 a ja już znalazłem w Kazza HA ! Odpowiedz Link Zgłoś