IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 23:40
Niezle nam to idzie. Pamieta ktos ile bylo idolowych watkow przy 3?

W poprzednim odcinku:
koncza sie castingi i zaczyna "teatr". Wiekszosc z nas zachwycona gebofonem czyli Bartkiem Szymoniakiem. Czesc zastanawia sie skad zna Kube Arendta i jak okazuje sie kubu zna go z tv trwam, przy czym dowiadujemy sie, ze kubissimo zle wyglada w lawendowym. Pojawia sie rowniez postac Bogny. A na koniec pada pytanie jak to naprawde jest z tymi castingami :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzikikamien Re: IDOL 4.5 IP: 80.55.5.* 21.03.05, 00:08
      mnie sie nikt tam nie podoba poza 'rosjanka' -tzn widac , ze dziewczyna
      bezbarwna i glupawa ale przynajamniej mozna oko zawiesic, reszta moze spiewac
      po restauracjach, ewentualnie po salkach katechetycznych- nikt tam nie
      przejawia nawet czegos zblizonego do charyzmy scenicznej
      • kubissimo Re: IDOL 4.5 21.03.05, 00:24
        mozna oko zawiesic?
        chyba oko moze sie zawiesic i trzeba resetowac :/
        • Gość: Dzikikamien Re: IDOL 4.5 IP: 80.55.5.* 21.03.05, 00:29
          no bo ja lubie panienki w typie 'panna dziedziczka z dworka'- w swoim typie
          ujdzie ... jej spiewy to nic specjalnego oczywiscie ...

a tak wogle to co sie stalo z 'piosenka madonny'? dziewczyna byla malo
          rozgarnieta /rowniez umyslowo, sory za zlosliwosc/ ale miala w sobie cos z
          nieoszlifowanego kamienia szlachetnego /nie diamentu ale czegos troche mniej
          szlachetnego ;]/- znikla gdzies, chyba odpadla???
          • kubissimo Re: IDOL 4.5 21.03.05, 00:37
            pytalem sie w poprzednim watku, ale nikt nie podjal tematu :/
            • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 21.03.05, 14:47
              Ja żadnej dziewczyny od Madonny nie kojarzę, może nie oglądałam tego odcinka. A
              jak ona się nazywała, pamięta ktoś?
              • Gość: YANE Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:57
                idol.interia.pl/ucz/?mid=24485
                No i to dziewczynka od Madonn w liczbie mnogiej jak najbardziej ;]
                • Gość: Dzikikamien Re: IDOL 4.5 IP: 80.55.5.* 21.03.05, 16:19
                  co mam przet to rozumiec-ze jest dalej w zawodach czy odpadla???
                  • Gość: YANE Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:21
                    Pojecia zielonego nie mam. Odpowiadalam jedynie na pytanie o dane dziewczatka ;]
                    • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 21.03.05, 17:40
                      Niestety nie wiem co z nią, nadal jej nie kojarzę. Trzeba przyznać, że ładna
                      dziewczyna, a jeśli do tego Karuzelę dobrze zaśpiewała, to pewnie i w teatrze
                      dała sobie radę.
                      • Gość: Dzikikamien Re: IDOL 4.5 IP: 80.55.5.* 21.03.05, 17:49
                        no wlasnie zaspiewala swietnie karuzele, ptem jakas operetke, ale tez ok, tylko
                        potem zaczelo cos od siebie mowic i dala popis totalnej bezdennej infantylnej
                        glupoty :(
                        • Gość: kubissimo Re: IDOL 4.5 IP: *.chello.pl 21.03.05, 17:57
                          operetke?
                          toz to przeboj Hanny Banaszak
                          • Gość: Dzikikamien Re: IDOL 4.5 IP: 80.55.5.* 21.03.05, 18:03
                            heheh, o to sory, mnie sie takie 'kotku-psotku wytargam cie za uszko' kojarza
                            zawsze z operetka ;]
                        • agata_to_ja Re: IDOL 4.5 22.03.05, 09:45
                          To ja chyba ślepa i głucha jestem. Ani mnie się ona nie podobała, ani świetnie
                          zaśpiewała Karuzelę. Moim zdaniem dennie! Na dokładkę upierała się, że tytuł
                          tej piosenki brzmi madonny, a to nieprawda. To najmniej ważne - nie podobało mi
                          sie ani trochę, jak śpiewała.
      • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 21.03.05, 00:40
        > nikt tam nie
        > przejawia nawet czegos zblizonego do charyzmy scenicznej

Dosyć śmiałe stwierdzenie zważywszy na to, że program właściwie jeszcze się nie
        zaczął, a połowy uczestników nie mieliśmy nawet okazji posłuchać.;)
        Niemniej jednak może się okazać, że masz rację, chociaż kilka osób zapowiada
        się całkiem ciekawie moim zdaniem.

A miss Mazur Ci się nie podoba? ;)
        • kubissimo Re: IDOL 4.5 21.03.05, 00:42
          no wlasnie
          on ma wielka charyzme
          sama mowila ;)
          • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 21.03.05, 00:44
            Pan Niezgoda też zdaje się mówił że ma, czyli jest już ich co najmniej dwoje.:)
        • Gość: Dzikikamien Re: IDOL 4.5 IP: 80.55.5.* 21.03.05, 00:43
          nie kojarze niestety miss mazur ... ogladam wyrywkowo ... ogladalem wczoraj
          caly odcinek- ktora to byla??

wlasciwie to sie bardzo surowo wyrazilem, ale byla tam taka jedna, chyba
          niemloda, dziewczyna, ktora miala w sobie cos interesujacego ... nie wiem ...
          moza cala koncepcja programu jest bldna- im potrzeba jakiegos menadzera , ktory
          by wiedzial co z tymi mlodymi niewyrobionymi ludzmi zrobic- bo czy poprzednie
          idole jakies ciekawe owoce daly ???
          • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 21.03.05, 01:06
            > nie kojarze niestety miss mazur ... ogladam wyrywkowo ... ogladalem wczoraj
            > caly odcinek- ktora to byla??

Ta, której Kuba kazał głośniej śpiewać - pamiętasz? Ciemne włosy upiete z tyłu,
            przyklejony uśmiech (a może szczękościsk) oraz malujący się na obliczu
            samozachwyt. Tytuł vicemiss Mazur podobno prawdziwy.:)

Manager to się za nich ewentualnie dopiero po programie bierze. Ale i tak do
            tej pory były prawie same niewypały, a najciekawsze poidolowe postacie to
            zdecydowanie Ania Dąbrowska i Brodka.
            • Gość: Dzikikamien Re: IDOL 4.5 IP: 80.55.5.* 21.03.05, 01:16
              mam mlodszego brata i mi to samo powiedzial, ze brodka i dabrowska , ale ja
              jakos srednio je kojarze ... mysle, ze idol powinien robic raczej kasting do
              jakiegos teatru muzycznego, albo byc rozlozony na rok czy jakis dlugi okres
              kiedy uczestnicy mogliby wchodzic w ten caly szolbiz jakos ...
    • Gość: Martini Re: IDOL 4.5 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.05, 10:39
      Tylko Elwirka i Blaszak :))) Reszty nawet nie chce mi się na razie kojarzyć, a
      Elwirkę polubiłem od pierwszego zobaczenia, jestem ciekaw czy umie świetnie
      śpiewać, na razie wiem że wie jak się zachować w TV.;) A Blaszak - zdolny
      inaczej ale sympatyczny.

No i wywalić mi tego wyjca w niebieskiej koszuli - Niezgodę!
      • nika66 Re: IDOL 4.5 21.03.05, 12:27
        Po Twojej wypowiedzi od razu widać czemu w Polsce pojawiają się tylko gwiazdki
        jedengo sezonu, a nie ma kogoś kto mogłby wstrząsnąć rynkiem polskim i
        światowym.
        Gratuluję wyboru Elwirki - i znów usłyszymy cos na miare jajecznicy ! A potem
        będziecie pisać : i kto ją wybrał ?????!!!! No właśnie tacy jak Ty
        A Niezgoda sprawia, że coś się w tym programie dzieje, a nie same szarości bez
        osobowości !
        • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 21.03.05, 14:43
          > A Niezgoda sprawia, że coś się w tym programie dzieje, a nie same szarości
          > bez osobowości !

O kurcze, wygląda na to, że wyrasta nam Kowalczyk tej edycji.;)
        • Gość: aura Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:46
          Fiołkowa koszula ma być lekarstwem na szarość programu? taki jeden kolorowy i
          ekspresyjny już był- Paweł "To nie moja tonacja" Kowalczyk i jakoś nie
          wstrząsnął póki co rynkiem... chyba, że A.Niezgoda nie pokazał całych
          możliwości głosowych i przy utworach wymagających większej skali sobie poradzi,
          na razie na to nie wygląda.
          A tak wogóle to z castingów zapamiętałam sobie takiego jednago Sławka- od afery
          z Republiką i jeszcze go nie pokazywali, ciekawe czemu...
          • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 21.03.05, 14:49
            > A tak wogóle to z castingów zapamiętałam sobie takiego jednago Sławka- od
            > afery
            > z Republiką i jeszcze go nie pokazywali, ciekawe czemu...

Też go pamiętam. Nie pokazywali go, rzeczywiście, ale widziałam że przeszedł
            dalej.:)
            • Gość: aura Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:51
              Też widziałam, liczę, że coś a niego będzie, skoro go zapamiętałam... :))
        • Gość: Martini Re: IDOL 4.5 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.05, 19:21
          > Po Twojej wypowiedzi od razu widać czemu w Polsce pojawiają się tylko gwiazdki
          > jedengo sezonu, a nie ma kogoś kto mogłby wstrząsnąć rynkiem polskim i
          > światowym.

Niezgoda zapewne wstrząśnie całym światem i okolicą...

Elwirka mi się podoba z zachowania a nie jako potencjalny Idol, bo takich w tym
          programie nie było i nie będzie.
    • Gość: japonka Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:05
      Nie oglądałam "teatru" i mam pytanie - czy taki koleś, który na castingu w
      mieście śpiewał "Heaven" Bryana Adamsa i przyczepili się do niego, że
      Makowiecki zrobił to lepiej (taki przystojny, z zachrypniętym głosem) przeszedł
      dalej?
      • Gość: YANE Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 19:44
        Przeszedl ;)
        • Gość: Andy Re: IDOL 4.5 IP: 212.122.214.* 22.03.05, 11:26
          A propos przeszedł, nie przeszedł. Gdzie jest Bogna? W teatrze jej nie
          widziałem. Na kastingu przepięknie zaśpiewała. Jeśli jej nie ma,
          to wyrzucam przez okno komóre i ani pół złamanego sesemesa nie poślę :)
          A.

To właśnie to dziewcze, utalentowane niezmiernie :
          idol.interia.pl/ucz/?mid=24541

• lucy_harmon Re: IDOL 4.5 22.03.05, 16:12
            Jeśli mnie oczy nie myliły, to Bogna była w tej środkowej, czyli teoretycznie
            najlepszej grupie. Miała na sobie błękitny sweterek i po ogłoszeniu wyników
            tonęła w objęciach koleżanki. Ale głowy nie dam czy to na pewno była ona, bo
            widać było głównie włosy i przez moment uśmiech, który to właśnie, jak mi się
            wydaje, rozpoznałam. Tak więc na wszelki wypadek nie wyrzucaj jeszcze tej
            komórki, może się przydać.:)
            • Gość: Andy Re: IDOL 4.5 IP: 212.122.214.* 23.03.05, 08:47
              Dzięki, dobra kobieto.
              Wlałaś kroplę nadzieji w serce me niepewne :)
              Komórę jednak, na wszelki pożarny wypadek,
              trzymam na parapecie. Wiesz, z tymi od szołbiznesu
              nigdy nic nie wiadomo. Niektórzy starzy górale
              mówią nawet, że te programy to nie lecą na żywo
              oraz, że są montowane. Możliwe to ? Zgroza :)

A.
              • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 15:01
                E tam, nie może być.;) To pewnie jacyś mąciciele z Tvn, te pogłoski rozsiewają,
                ja bym im nie ufała.
                W razie gdybym się jednak co do Bogny myliła - parapet to dobre miejsce, póki
                co uważaj tylko przy podlewaniu kwiatków. Nawiasem mówiąc, mnie też się ta
                Bogna bardzo spodobała i jeszcze jedna panna, Dominika Pawłowska, chociaż tak
                ogólnie to ja za panami jestem.:)
                • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 21:08
                  Oj oj, to jednak nie była Bogna, ta dziewczynka w niebieskim. Chyba jednak już
                  jej tam nie ma.:(
        • Gość: japonka Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:16
          No to miodzio :).
          • szelest.bzu Re: IDOL 4.5 22.03.05, 20:04
            Teraz rozumiem skąd ten zachwyt Błaszakiem... Facet ma zacięcie ;)
            idol.interia.pl/ucz/?mid=24634
            • Gość: japonka Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:10
              Akurat ten koleś średnio mi przypadł do gustu. A pisałam o tym:
              idol.interia.pl/ucz/?mid=24554
              • szelest.bzu Re: IDOL 4.5 22.03.05, 20:22
                A ja stawiam na Natalię Grosiak
                idol.interia.pl/ucz/?mid=24638
                którą znam z zespołów: La Foy
                oraz Mikromusic
                • kubissimo Re: IDOL 4.5 23.03.05, 00:22
                  a mi sie wydaje, ze juz odpadla :/
    • hebat Re: IDOL 4.5 22.03.05, 21:52
      Na stronie Idola przy siódemce uczestników pojawiły się świeże opisy "o sobie".
      Czy to pierwsza klubowa siódemka?
      • Gość: tokyo Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:58
        Jeju, ja ślepa chyba jestem :/
        Gdzie to jest? Przy dziale uczestnicy nic nie widzę :(
        • hebat Re: IDOL 4.5 22.03.05, 22:09
          idol.interia.pl/ucz/?mid=24639
          idol.interia.pl/ucz/?mid=24609
          idol.interia.pl/ucz/?mid=24555
          idol.interia.pl/ucz/?mid=24538
          idol.interia.pl/ucz/?mid=24481
          idol.interia.pl/ucz/?mid=24476
          idol.interia.pl/ucz/?mid=24654
          Przy pozostałych jeszcze tego nie ma. Wiem, bo się strasznie nudzę i
          sprawdziłam.
          • Gość: tokyo Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:41
            Ooo faktycznie, dzięki.
            To co, jak na moje to przechodzi Piotrek Lato albo Dominika Kasprzycka ;)
            Chyba że reszcie się niedokładnie przysłuchiwałam/nie pokazywali ich..
            • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 22.03.05, 22:48
              Hebat, a skąd Ty wytrzasnęłaś tego ostatniego Michała? Bo jak się przegląda
              wszystkich uczestników po kolei to go nie ma... Pytam, bo przyuważyłam go w
              sobotnim odcinku i potem szukałam czegoś o nim, ale za Chiny nie mogłam
              przyporządkować do żadnego zdjęcia.:) A chłopak chyba całkiem nieźle śpiewa.
              • hebat Re: IDOL 4.5 22.03.05, 22:56
                lucy_harmon napisała:

> Hebat, a skąd Ty wytrzasnęłaś tego ostatniego Michała? Bo jak się przegląda
                > wszystkich uczestników po kolei to go nie ma...

No właśnie dziwna sprawa, bo najpierw go znalazłam przeglądając wszystkich
                uczestników, a potem jak jeszcze raz szukałam, żeby wkleić link to go nie było,
                a potem znowu znienacka się znalazł.
                • kubissimo Re: IDOL 4.5 23.03.05, 00:27
                  ja tez go juz kiedys szukalem, bo go przyuwazylem w odcinku teatralnym i sobie
                  pomyslalem, ze to jakis Kęsy 2005, a potem nie moglem go namierzyc na stronie :)
                  • hebat Re: IDOL 4.5 23.03.05, 00:30
                    W porywach ukazuje się tuż przed Aranką.
            • hebat Re: IDOL 4.5 22.03.05, 22:58
              Gość portalu: tokyo napisał(a):

> To co, jak na moje to przechodzi Piotrek Lato albo Dominika Kasprzycka ;)

Pewnie tak. Chociaż ja miałabym trochę inny plan co do tej grupy, ale co ja
              mogę z moją małą komórką :(
              • Gość: tokyo Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:12
                Jaki plan?:)
                E tam, na razie to i tak wszystko teoretyzowanie, przypuszczenia, a i tak
                wszystko wyjdzie po odpowiednim odcinku klubowym:)
                • hebat Re: IDOL 4.5 22.03.05, 23:24

> Jaki plan?:)

A tak se wykombinowałam, że popieram Milenę R. choćby się waliło, paliło :).
                  Oczywiście do pewnego stopnia, bo całość musi wygrać chłopczyk.
                  • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 22.03.05, 23:27
                    A słyszałaś jak ona śpiewa? Bo ja nie.
                    A może do finału znów będzie wchodziło po dwoje z każdej grupy, jak w
                    poprzedniej edycji?
                    • hebat Re: IDOL 4.5 22.03.05, 23:38
                      Nie mam pojęcia jak śpiewa, ale tak czuję, że może być przesiąknięta czymś
                      ciekawym ;)
                      • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 22.03.05, 23:54
                        Proszę proszę, okazuje się, że Kluczbork to chyba najbardziej grungowe miejsce
                        w Polsce.;)
                        • hebat Re: IDOL 4.5 23.03.05, 01:11
                          www.nto.pl/
                          A potem trzeba wpisać różewska do "szukaja" i kliknąć na idol-manki (nie mogę
                          wkleić bezpośredniego linka)
                          • devojce Re: IDOL 4.5 23.03.05, 08:08
                            O! Była dziewczyna Kuby Kęsego. Już jeden powód żeby być na nie ;-)
                            • Gość: tokyo Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:11
                              "Do "Idola” zgłosiła się, by sprawdzić, czy może występować publicznie, czy
                              poprzestać na śpiewaniu pod prysznicem."
                              O nie, ja już na takich ludzi to nie głosuję..
                              • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 15:06
                                Wygląda na to, że Milena jest równie niezdecydowana jak jej były. Oby śpiewała
                                chociaż w połowie tak dobrze jak on.:)
              • Gość: YANE Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:44
                Z tymi komorkami to sobie chyba jaja robicie co? Nie chce mi sie wierzyc, ze wysylac smsy ;]
                • hebat Re: IDOL 4.5 23.03.05, 11:13
                  Gość portalu: YANE napisał(a):

> Z tymi komorkami to sobie chyba jaja robicie co? Nie chce mi sie wierzyc, ze
                  wy
                  > sylac smsy ;]

Pewnie, że jaja. Tylko nie mów nikomu ;)
            • agata_to_ja Re: IDOL 4.5 23.03.05, 09:59
              Ta Justyna Roszak występowała kiedyś w bodajże w Drodze do gwiazd i powiem wam,
              że była naprawdę niezła. Nie pamiętam co ona śpiewała, ale chyba coś Chrisa Rea
              (jak sie go odmienia na piśmie???)
              Śpiewała z zespołem (znaczy oni grali, ona spiewała) A w idolu jakos jej w
              ogóle nie zarejestrowałam. W każdym razie jestem prawie pewna, że jeśli to jest
              siódemka klubowa, to przejdzie Lato.
              • kubissimo Re: IDOL 4.5 23.03.05, 12:28
                wyglada na to, ze bedzie tak, jak poprzednim razem, czyli z kazdego odcinka
                klubowego do finalu wchodza 2 osoby
                mogliby wymyslec jakas nowa formule. w Stanach np. leci 4 edycja i tam zrobili
                zupelnie nowe zasady. u nas najwieksza rewolucja byla zmiana formy ogloszenia
                wynikow w teatrze :/

a co do tej grupy to mysle, ze Piotrek Lato jest pewniakiem niezaleznie od tego
                jak zaspiewa, ale kto bedzie drugi?
                • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 15:03
                  Jako że poszukuję idola płci męskiej i jestem osobą konsekwentną, stawiam na
                  Michała Z. oraz na pana Lato.:) Mam jednak przeczucie, że Sylwia może tu trochę
                  namieszać, ta młodziutka, co to na castingu śpiewała Whitney.:/
                  • kubissimo Re: IDOL 4.5 23.03.05, 16:26
                    ja sie nie łudze, ze w tym programie znajde idola. zreszta ja chyba nie mam
                    idoli. przynajmniej jezeli chodzi o moje rozumienie slowa idol ;)

natomiast jezeli chodzi o ten program i jezeli to faktycznie ma byc pierwsza
                    klubowa siodemka to bedzie chyba dosyc silna grupa
                    bo juz teraz widze 4 osoby, ktorych spiew mnie zaciekawil (Sylwia, Dominika,
                    Piotrek i Justyna, ktora jednak ma troszke irytujacy sposob bycia). pozostalych
                    trzech nie slyszalem, wiec trudno sie wypowiedziec, ale jezeli zaprezentują ten
                    sam poziom to moze byc naprawde ostra walka
                    • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 17:16
                      Nie nie, nie zrozum mnie źle, ja też nie spodziewam się po tym programie
                      żadnego cudu, zresztą podobnie jak Ty nie mam idoli.:) Byłabym jednak
                      zadowolona gdyby znalazł się jakiś w miarę fajny, dobrze śpiewający dobrą
                      muzykę i do tego jeszcze dobrze wyglądający facet. Ot, choćby taki męski
                      odpowiednik Ani Dąbrowskiej - oczywiście jeśli chodzi o poziom, nie o styl.

Co do tej siódemki, to poza dwoma panami ciekawa jestem Mileny i Jagody,
                      których jeszcze nie słyszałam. Justyny wprawdzie też nie słyszałam, ale jakoś
                      mnie ona denerwuje (nie ma to jak rzeczowy argument). Dominika jest ok,
                      natomiast Sylwia ma chyba największe możliwości wokalne, ale pozostawiła na
                      mnie wrażenie dość infantylnej osoby. No i wybór piosenki na casting -
                      okropieństwo.
                      • Gość: YANE Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:13
                        > natomiast Sylwia ma chyba największe możliwości wokalne, ale pozostawiła na
                        > mnie wrażenie dość infantylnej osoby. No i wybór piosenki na casting -
                        > okropieństwo.

Hmm, po 16-letniej osobie raczej trudno oczekiwac dojrzalosci, wiec moze sobie pozwolic jeszcze na krztyne infantylizmu ;) Huston nie lubie, ale dziewczynka ma takie mozliwosci, ze dala sobie rade.
                        Ja slyszalam Justyne i mowiac szczerze spiewa dobrze, ale ma irytujacy sposob bycia, wiec zdecydowanie nie ;) Bardzo ciekawi mnie Jagoda. A przez skore czuje, ze jesli nie bedzie jakiejs totalnej klapy to Piotrek jest murowanym kandydatem na final, a co do drugiej osoby... pozywiom, uwidim ;)
                        • Gość: tokyo Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 19:04
                          Justyna - no właśnie..
                          Pamiętam ją z Drogi do gwiazd, ale jakoś tak zbyt 'profesjonalnie' ona
                          spiewala, mialam wrazenie, ze troche udaje..albo po prostu taka jest. Nie wiem,
                          mnie ona tez irytuje :P
                      • kubissimo Re: IDOL 4.5 23.03.05, 19:32
                        a co Ty masz do stylu Dąbrowskiej?
                        • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 20:02
                          Absolutnie nic nie mam do jej stylu.:)
                          Chodziło mi o to, że ten hipotetyczny męski idol powinien być przynajmniej tak
                          dobry jak Ania, ale niekoniecznie musi obracać się w tych samych rejonach
                          muzycznych co ona. Może, ale nie musi.
                          Precyzyjność wyrażania myśli nie jest chyba moją najmocniejszą stroną.;)
                          • devojce Re: IDOL 4.5 24.03.05, 07:46
                            Nie przejmuj się. Kubissimo po prostu się czepia i tyle ;)
    • Gość: YANE Makowiecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:42
      Slyszalam dzis nowy singiel Makowieckiego "Miedzy noca a dniem". Nie powala na kolana, ale moze byc :) Wazne, ze znowu dal glos.
    • Gość: tokyo Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:17
      Jak mnie wkurza, że puszczali cały czas te same osoby..
      Maciek jest dobry, ale coś mi w nim się nie podoba, może zbytnia pewność
      siebie, jakaś taka nonszalancja..
      Piecyk, Pączek, Saszka - nie podobają mi się
      Piotrek Lato - na plus
      Dziewczyna Udająca Agnieszkę Chylińską - głos ma, ale..właśnie:]jestem na nie
      • Gość: d Re: IDOL 4.5 IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 23.03.05, 21:23
        no i nie bedzie elwirki :( faktem jest ze spiewac moze nie potrafi siwetnie ale
        jest smieszna
      • Gość: gazeto Wiersze Kuby o Blaszaku - refffelka!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.05, 21:25
        Podobno bylo ich wiecej...
        • Gość: tokyo Re: Wiersze Kuby o Blaszaku - refffelka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:37
          idol.interia.pl/news?inf=604987
          bauahahah u dolu wiersze o szymonie;)
          • michal_82 Re: Wiersze Kuby o Blaszaku - refffelka!!! 23.03.05, 23:05
            > idol.interia.pl/news?inf=604987
            > bauahahah u dolu wiersze o szymonie;)

Dobre, dobre. Jeszcze był jeden, który nie został tam zapisany.

"Włóż piecyk do bl(ł)aszaka
            będzie niezła draka"
          • devojce Re: Wiersze Kuby o Blaszaku - refffelka!!! 24.03.05, 07:57
            Dżizas!! Kto im tę stronę robi??? Literówka na literówce literówką pogania :-/
            Ło matko!!!
        • devojce Re: Wiersze Kuby o Blaszaku - refffelka!!! 24.03.05, 07:50
          Niech wyda tomik poezji :-/
      • hebat Re: IDOL 4.5 23.03.05, 21:35

> Maciek jest dobry, ale coś mi w nim się nie podoba, może zbytnia pewność
        > siebie, jakaś taka nonszalancja..

Jakoś nie zauważyłam u niego wymienionych przez Ciebie cech (z wyjątkiem tej,
        że jest dobry). Mi się on wydaje po prostu... dorosły.

Piecyk w klubie to jakieś nieporozumienie, podobnie jak Niezgoda.
        No i dlaczego nie ma Bogny?!
        • Gość: tokyo Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:47
          Na pewno go nie skreslam :)
          Ciekawa jestem, co pokażę w klubie.
          Btw jestem prawie pewna, że kolejność uczestników podana w powyższym linku do
          newsa idolowego jest kolejnością siódemek. Znaczy się, po 7 osób po kolei
          liczcie i wyjdą odcinki.. Byłam na nagraniu tego w 2 kolejnosci i sie
          zgadzałaby ta siodemka :)
        • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 21:52
          A mnie się Daniel coraz bardziej podoba, serio.:)
          Maciek był dziś najlepszy, oczywiście z tych, których łaskawie raczyli
          pokazać.:/ Ja też uważam, że on jest po prostu dojrzały, niejedno już w życiu
          widział i robił i dlatego ma do tego wszystkiego dystans. Nonszalancji nie
          zauważyłam.
          Dominika trochę mnie dziś rozczarowała, Lato też się posypał. O Niezgodzie to
          już nawet mi się pisać nie chce. A Bogny chyba naprawdę już nie ma i nie mogę
          pojąć jak to się mogło stać.:/
          • hebat Re: IDOL 4.5 23.03.05, 21:58
            Aha! O Piecyka to się dzisiaj poważnie lękałam, że się udusi w trakcie
            śpiewania. Jakieś miał problemy z oddechem.
            • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 22:01
              To pewnie z nerwów, bo on chyba bardzo emocjonalny jest.;)
            • devojce Re: IDOL 4.5 24.03.05, 08:01
              hebat napisała:

> Aa! O Piecyka to się dzisiaj poważnie lękałam, że się udusi w trakcie
              > śpiewania.

No ja miałam nadzieję, że się udusi :-/ Co za beznadziejny typ!! I na dodatek
              beznadziejnie śpiewa!!! TO ja już wolę Elwirkę bo przynajmniej jest sympatyczna.
      • kubissimo Re: IDOL 4.5 23.03.05, 21:49
        a mi sie podobala Saszka jak sie rozgadala i rozkrecila.
        ona zawsze jest taka spieta i nerwowa, a tu prosze - mowila jak czlowiek
        i wlasnie w tym momencie przylecial tatus i zrobil scene jakby Saszka wlasnie
        sprzedawala tajemnice wojskowe wywiezione z Moskwy ;)

generalnie odcinek naprawde traumatyczny. chociaz jezeli mnie pamiec nie myli
        to w poprzedniej edycji tez ostatni etap w teatrze byl tragiczny. ja nie wiem,
        moze to kwestia stresu powiekszonego przez zmeczenie i niewyspanie?

Arek Niezgoda nie trafia do mnie zupelnie. Jest bardziej przerysowany niz obie
        siostry Buły powiększone o Pączka
        Maciej Silski też nie. taki zmeczony rockers, ktory swoje przezyl i wie co to
        zycie budzi we mnie reakcje odwrotna od zamierzonej ;)
        Karolina Szarubka też. jedna Chylinska juz mamy. po co nam wiecej? :/

za to coraz lepiej wypada Piotrek Lato, ok jego wykonanie nie bylo idealne od
        wpadek, ale i tak fajnie przekombinowal ten kawalek

za to handel jurorow byl zenujacy. w ten sposob mamy w klubie piecyka i jakas
        blond lalę, ktora spiewa rownie czysto co bez wyrazu :/ a mogl to byc ktos
        fajny. ehhh
        • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 21:55
          > za to handel jurorow byl zenujacy. w ten sposob mamy w klubie piecyka i jakas
          > blond lalę, ktora spiewa rownie czysto co bez wyrazu :/ a mogl to byc ktos
          > fajny. ehhh

A co, wolałbyś na miejscu Piecyka widzieć tego Kamila z czubkiem na głowie?
          • kubissimo Re: IDOL 4.5 23.03.05, 21:58
            szczerze mowiac tak
            chlopak byl troche syntetyczny, ale bylo w nim cos ciekawego

poza tym pomysl sobie, ze moze Piecyk dostal sie kosztem oplakiwanej tu Bogny ;)
            • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 22:06
              Zgoda, że w Kamilu jest coś ciekawego, ale śpiewać to on na razie za bardzo nie
              potrafi. A Daniel wskoczył właśnie na jego miejsce, nie Bogny. Bogna odpadła
              chyba już poprzedniego dnia.:(
              • Gość: Nicky Re: IDOL 4.5 IP: *.org 23.03.05, 22:12
                A Miss Kurpiów czy tam innych Mazur od siedmiu boleści przeszła???Bo jeśli
                tak,to... :/
                • kubissimo Re: IDOL 4.5 23.03.05, 22:12
                  nie przeszla :)
                  • devojce Re: IDOL 4.5 24.03.05, 08:10
                    Hurrraaaaa!!!!
              • kubissimo Re: IDOL 4.5 23.03.05, 22:12
                nie wiemy kiedy odpadla, ale pamietaj, ze Piecyk dostal glos Cygana dlatego, ze
                Wojewodzki poparl Joanne Dec.
                Kto wie, moze zamiast niej miala byc Bogna?
                • Gość: kbkaK Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:17
                  Ta miss (a właściwie wice-) jakiejś krainy... skąd wiecie, że odpadła? Chyba
                  tego nie pokazali. Jak ktoś przedstawi dowody, że to prawda - zapraszam na piwo.
                  • kubissimo Re: IDOL 4.5 23.03.05, 22:18
                    na stronie idola sa juz tylko uczestnicy etapu klubowego
                    nie ma wsrod nich miss mazur
                    to co z tym piwem?
                    • Gość: kbkaK Re: IDOL 4.5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:24
                      Taki żart...oszczędzam.
    • hebat Re: IDOL 4.5 23.03.05, 22:15
      Ciekawe po kim się miejsce dla Pączka zwolniło.
      • lucy_harmon Re: IDOL 4.5 23.03.05, 22:20
        Ten Pączuś to dla mnie kolejne nieporozumienie. Dziewczę jest bardzo
        sympatyczne, naturalne i takie "zdrowe", ale co z tego skoro uszy bolą kiedy
        próbuje śpiewać.
    • bigrock Bogna... 23.03.05, 22:17
      ...albo z jakiegos powodu nie przyjechala do Warszawy (to by tlumaczylo,
      dlaczego ani razu jej nie pokazali) albo byla ta osoba, ktora zrezygnowala (a
      nie pokazali jej bo ja wycieli) i na miejsce ktorej wskoczyla ta niemuzykalna...
      chyba musze zasiegnac jezyka... Generalnie wielka szoda, bo widzialem ja w
      scislej trojce tej edycji, a tak bedzie troszke smutno :-(

Reszta osob mi sie generalnie zgadza. Facetow jest mniej, ale sa dzieki temu
      bardziej wyrazisci. W finale na pewno beda Lato i ten z dlugimi wlosami rockman
      a'la Wydra. Mozliwe, ze tez karateka Niezgoda, ale lepiej nie, bo to Totoszko
      pomieszany z Homem i 'artysta' na miare mixa Michala Wisniewskiego z Michalem
      Bajorem, stylistyka ktorej nie znosze, chociaz zdolnosci wokalnych mu nie
      odmawiam. Piecyk out, natomiast Gembofona dzis nie pokazali, ale mysle, ze to
      obok Laty i Silskiego trzeci pewny kandydat do finalu.

Z dziewczyn Kasprzycka wyglada jak mlodsza siostra Hani Stach, nawet ja w klubie
      na Hanie zrobili (fryzura etc.), zreszta zobaczycie. Z tych, ktore zapewne
      zobaczymy w finale to Pawlowska i Szarubka. Byc moze takze ktoras z dziewczyn z
      obcymi korzeniami, czyli Sasza lub Aranka, chociaz troche slabe sa jak na final,
      ale moze zaskocza, oby.

Licze tez na jakiegos pozytywnego czarnego konia (czarna klacz? :-)), bo inaczej
      bedzie nudno w finale. Ogolnie rzecz biorac ta edycja bardzo przypomina druga
      edycje, gdzie rowniez bylo wiele dobrych technicznie osob, a malo osobowosci.
      Cos te parzyste edycje Idola nie maja szczescia do uczestnikow. Obym sie mylil :-/.
      • Gość: kbkaK Re: Bogna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:22
        Analiza imponująca, chociaż nie ze wszystkim sie zgadzam, bo nie pamietam. Jak
        ty to robisz, nagrywasz, jakieś notatki, genialna pamięć?
        • bigrock Re: Bogna... 23.03.05, 22:49
          Trudno nie zapamietac, gdy przez wszystkie odcinki producenci natarczywie
          serwuja jedne i te same osoby :-) A wiecej to nic nie powiem, bo zostanie to
          uzyte przeciwko mnie ;-)
      • lucy_harmon Re: Bogna... 23.03.05, 22:22
        Ja Bognę na 150% widziałam w teatrze, w poprzednim odcinku.
        • hebat Re: Bogna... 23.03.05, 22:25
          A ja jej mocno wypatrywałam i nie wypatrzyłam.
          • lucy_harmon Re: Bogna... 23.03.05, 22:28
            Masz może nagrany ten odcinek? Jeśli tak, to powiem Ci w którym momencie ją
            widać.
            • hebat Re: Bogna... 23.03.05, 22:31
              Niestety nie jestem aż taką fanatyczką, żeby nagrywać jeżeli mogę obejrzeć na
              żywo ;)
            • bigrock Re: Bogna... 23.03.05, 22:50
              Ja mam to chyba jeszcze nagrane, wiec jesli mozesz to powiedz, chetnie sprawdze.
              • lucy_harmon Re: Bogna... 23.03.05, 23:36
                Proszę bardzo: kiedy dziewczyny kończą śpiewać trójkami Hannę Banaszak (jako
                ostatnia bodajże Dominika Kasprzycka), jest jeszcze kilka bardzo krótkich ujęć
                śpiewających pań, ale już ich nie słychać tylko leci jakiś inny podkład
                muzyczny. Wśród nich jest Bogna, w czerwonej bluzce, ale nie ta pierwsza tylko
                druga, bo są tam dwie ubrane na czerwono.:) Jeśli dobrze pamiętam, to tuż za
                Bogną jest dziewczyna tego drugiego, słabszego gębofona, który już odpadł.

Ale w zamian za tę informację musisz powiedzieć, że Piecyk wcale nie jest taki
                zły.;)
                • Gość: Andy Re: Bogna... kurcze fajna była ta komóra IP: 212.122.214.* 24.03.05, 12:16
                  Niestety już jej nie ma , wypirzyłem przez okno :)
                  Ale wcześniej od małoletniej sąsiadki kasetę pożyczyłem.
                  Taki zawzięty się przez Polsat zrobiłem, a co.
                  Bogna wyleciała w pierszej partii w teatrze.
                  Tej, o której Powiatowy mowił, że to śmietanka.
                  Kilkanaście osób stało na scenie, za stołem ze zdjęciami,
                  jeszcze przed spiewaniem trójkami. Stała w tle , za Kubą.
                  No normalnie obrazony jestem. Ciekawość mnie też zżera, cuż to
                  takiego się stało, że dziewczyna, która zjawiskowo zaśpiewała na castingu
                  ( tak na pierwszą trójkę) wyletła z hukiem na samym początku teatru.
                  Chyba że ja ślepy jestem :)

A.

PS> stanowczo dementuję pogłoski, jakobym był z wzmiankowaną spowinowacony :)
                  • bigrock Re: Bogna... kurcze fajna była ta komóra 25.03.05, 14:44
                    > Bogna wyleciała w pierszej partii w teatrze.
                    > Kilkanaście osób stało na scenie, za stołem ze zdjęciami,
                    > jeszcze przed spiewaniem trójkami. Stała w tle , za Kubą.

tinyurl.com/4vmrj ta po prawej stronie od Kuby? To faktycznie moze byc ona...

> No normalnie obrazony jestem. Ciekawość mnie też zżera, cuż to
                    > takiego się stało, że dziewczyna, która zjawiskowo zaśpiewała na castingu
                    > ( tak na pierwszą trójkę) wyletła z hukiem na samym początku teatru.
                    > Chyba że ja ślepy jestem :)

Mam to samo :-/
                    • lucy_harmon Re: Bogna... kurcze fajna była ta komóra 25.03.05, 16:03
                      > tinyurl.com/4vmrj ta po prawej stronie od Kuby? To faktycznie moze byc ona...

Mam nadzieję, że Hebat będzie w stanie orzec czy to Bogna, w końcu w jakiś tam
                      sposób ją zna (nawet jeśli tylko z widzenia). :)

A tamta w czerwonej bluzce zachowywała się identycznie jak Bogna na castingu, te
                      same ruchy i mimika - przynajmniej ja ją tak pamiętam. Ale skoro twierdzisz z
                      całą pewnością że to nie ona, to ja się dłużej nie kłócę.
                      • hebat Re: Bogna... kurcze fajna była ta komóra 25.03.05, 18:55
                        Ja tak do końca pewna nie jestem, ale zasięgnęłam języka u dobrych ludzi i
                        dobrzy ludzie po obejrzeniu zdjęcia i obradach twierdzą, że to na 100 procent
                        Bogna.
                • bigrock Re: Bogna... 25.03.05, 14:26
                  Zadna w czerwonej bluzce to nie Bogna.
      • kubissimo Re: Bogna... 23.03.05, 22:28
        tez zwrocilem uwage na ta grzywke. Lesiowi sie pomysly skonczyly? :/
        a moze by tak zmienic fryzjera w programie ;)

poza tym mowisz tak, jakby np. w trzeciej edycji w finale byly jakies osobowosci
        a tam co jedno to bardziej drewniane ;)
        • bigrock Re: Bogna... 23.03.05, 22:47
          > poza tym mowisz tak, jakby np. w trzeciej edycji w finale byly jakies
          > osobowosc i a tam co jedno to bardziej drewniane ;)

Osobowosci w sensie moze nie stricte, ale chodzi mi tu o osoby, ktore nie sa
          nudne swoim byciem. Z finalistow trzeciej edycji takimi totalnymi nudziarzami
          byli Kalina Kasprzak, Gesikowski i Piotrek z dlugimi wlosami. W pierwszej edycji
          Rutnicki, Wodz i Zawitkowski. A w drugiej wszyscy z wyjatkiem Gosi Kunc i Bartka
          Krola. Dla mnie jest to dysproporcja widoczna golym okiem, oczywiscie Ty mozesz
          to inaczej odbierac ;-) Paradoksalnie wysoki poziom klubowy II edycji wyszedl
          jej na zle, a niski III edycji wyszedl jej na dobre.
          • kubissimo Re: Bogna... 23.03.05, 23:03
            Bartek Krol mial osobowosc?????????
            LOL

a poza tym czemu z trzeciej edycji nie wymienisz Adama Kozlowskiego,
            ktory "tylko" swietnie spiewal i nic nie mowil, ani Michala Karpackiego, ktory
            generalnie ciagle stal z boku, ani Gosi Karpiuk, o ktorej nawet nie da sie nic
            powiedziec?
            • bigrock Re: Bogna... 23.03.05, 23:24
              My innego Idola ogladamy, albo tego samego tylko inaczej, no ale to juz
              przerabialismy przeciez nie raz nie dwa i szkoda czasu, by do tego wracac :-) Ja
              w glownej mierze oceniam dana edycje przez pryzmat spojrzenia na calosc z
              perspektywy dluzszego czasu. A z tej perspektywy edycje nieparzyste jawia mi sie
              jako udane, a jedyna do tej pory zakonczona parzysta jako ta, ktora byla w duzej
              mierze pomylka. Widac to rowniez po owocach tych edycji:
              - pierwsza: piec plyt, jedna bardzo dobra (Ania), jedna dobra (Makowiecki),
              jedna przecietna (Flinta) i dwie dosyc slabe (Janosz i Wydra), ale za to az trzy
              z nich swietnie sprzedane (zlota Flinta i Ania oraz prawie zlota Janosz), do
              tego zlota plyta Idol Top Ten,
              - druga: dwie plyty, obie dosyc przecietne/slabe (Stach i Zalewski), z tego
              Stach to wydala plyte w ogole na innych zasadach niz przecietny uczestnik Idola,
              mozna tez dodac tu od biedy plyte Offide gdzie spiewa prawie-finalista
              Zagrobelny, ale tez jest dosyc przecietna, sukcesow w sprzedazy rowniez brak,
              Idol Top Ten 2 rowniez klapa,
              - trzecia: jedna plyta, ale za to pierwszy prawdziwy sukces zwyciezcy tego
              programu, plyta prawie zlota i bardzo pozytywnie zauwazona na rynku, sama
              wokalistka rowniez.

Powtorzenie sukcesu edycji pierwszej i trzeciej biore w ciemno, a jesli ma sie
              skonczyc jak po drugiej edycji to ja dziekuje.
            • devojce Re: Bogna... 24.03.05, 08:15
              kubissimo napisał:

> Bartek Krol mial osobowosc?????????

A miał!

> a poza tym czemu z trzeciej edycji nie wymienisz Michala Karpackiego,

Michał Karpacki Rulez!!! To był mój idol w poprzedniej edycji. Jak odpadł
              przestałam oglądać. Fajny chłopak, ciekawy głos i niezłe ciacho ;-) Tylko
              młody, kurteczka.
              • kubissimo Re: Bogna... 24.03.05, 13:52
                nie myl kotku osobowosci z warunkami glosowymi
                a jezeli uwazasz, ze to jedno i to samo, to znaczy, ze Damian ma niesamowita
                osobowosc :///
                • devojce Re: Bogna... 24.03.05, 14:36
                  Nie denerwuj mnie!!! Dobrze wiesz co ja myślę o "osobowości" Damiana!!! Ty!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka