kubissimo 23.03.05, 23:00 w ktorym publika zajmuje sie niewidoczna Bogną i rozwaza wplyw liczby wokalistow na liczbe osobowosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tokyo Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:29 Hmm co do płyt z 3 edycji, to cos Kowalczyk miał wydać krążek.. coś nic nie widać na razie :> I Michał Karpacki wydał singla, który gdzieś buszuje ponoć po radiu Wawa (ktoś słyszał?ja nie) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.6 24.03.05, 08:17 Gość portalu: tokyo napisał(a): > I Michał Karpacki wydał singla, który gdzieś buszuje ponoć po radiu Wawa (ktoś > słyszał?ja nie) O!! Ciekawe. Nie słyszałam :-( Ja chcę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:29 Najwazniejsze, ze nie ma Miss Mazur, bo druga Patrycja Wodz to byloby nie do zniesienia. Za to mamy usmazona bule czyli paczka :/ Moze i sympatyczne to dziecko, ale idol to nie konkurs na funny face ale na glos. Juz wolalabym Blaszaka jak slowo daje ;] Ciesze sie, ze gebofon jest w finale :) spodziewam sie po nim wiele i mam nadzieje, ze sie nie przelicze. Maciek moze nie specjalnie trafia w moje klimaty, ale podoba mi sie jego dojrzalosc, bo faktycznie wygladalby glupio gdyby tam podskakiwal i popiskiwal ;) Zreszta jako jedyny nie polozyl calkiem piosenki. Za to Lato pieknie pokombinowal i jakos wybrnal, czyli plus za inwencje :) A dziewczynki... Jakos zadna mnie poki co nie zaskoczyla. Za to zaplonelam wielka sympatia do Aranki, sama nie wiem dlaczego, ale czasem tak mam :D Karolina ma moje zdecydowane nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: IDOL 4.6 IP: *.org 23.03.05, 23:42 A Saszka zaczęła wreszcie coś mówić,ale tatuś jej przerwał ;) Cieszę się,że odpadło to skrzeczące dziewczę,taka mała,co nie zaśpiewała w ogóle piosenki,ale nie pamiętam jak się nazywała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:45 Myslisz o Wroblu? Saszka ma dluuugie nogi i strasznego tatusia, ale piosenka jej torszke nie wyszla :) Paczek to kazus Gosi Karpiuk, ktora w poprzedniej edycji rowniez nie wydala glosu przy "Boskim Buenos", ale doczlapala nawet do finalu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aura Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:48 a moze o Elwirce? lata 20-ste, lata 30-ste... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:50 No faktycznie jak male to Eliwra. Btw na forum idola wyczytalam, ze to byla uczennica Zapendowskiej, ale wg mnie malo wiarygodne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.6 23.03.05, 23:47 Elwirka, tak? A Saszka trochę biedna jest z takim tatusiem, musi się dziewczę nieustannie pilnować żeby cały czas być doskonała. Teraz rozumiem dlaczego ona taka sztywna jest jakby kij połknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: IDOL 4.6 IP: *.org 23.03.05, 23:49 Tak,chyba Elwira miała na imię,taka w niebieskim sweterku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:49 Ojj tak, ten głos miała fatalny ;) Masakryczny. Ja nie mogę przeboleć, że nie pokazali ani razu Rafała S. którego słyszałam juz pół roku temu live na Monciaku sopockim.. stałam i słuchałam po prostu jak gra i śpiewa, świetny ma głos chłopak :)Mój wielki faworyt. A porównanie Pączka do Buły jest bardzo trafne. Jeju, no nie mogę jak ona śpiewa :P Tylko sprobuje przejść dalej ;) Hmm na 35 osób jest 14 panów..ale w tym kilku 'dobrych' :) Stawiam tez po cichu na Gębofona i Kubę Arendta. Panie jakoś mnie nie zachwycają..ale może tlyko na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: IDOL 4.6 24.03.05, 08:20 Gość portalu: YANE napisał(a): > Najwazniejsze, ze nie ma Miss Mazur, bo druga Patrycja Wodz to byloby nie do zniesienia. No przestań. Nie obrażaj Patrycji Wódz. Patrycja przy Miss Mazur to cud miód malina. > Za to mamy usmazona bule czyli paczka :/ Moze i sympatyczne to dzieck > o, ale idol to nie konkurs na funny face ale na glos. Też moje zdecydowane nie. Nie wybieramy nasympatyczniejszej dziewczynki tylko wokalistów na litość boską! Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.6 23.03.05, 23:53 A tu jest cos do posluchania. Muzyczka raczej... niewazne. Ale wokal mnie zassal. mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/5797,utwory.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:59 ... :/ (po przesłuchaniu the cat.mp3) Byłam pewna, że on śpiewa INNĄ muzykę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 00:05 Myslalam, ze facet ryknie a tu normalnie Piasek :/ Szczegolnie w kawalku "Wally PL", ne na to zgody ne ma ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.6 24.03.05, 00:09 Podejme sie jednak obrony. Te kawalki sa pewnie sprzed jakiegos czasu. Facet sie na pewno wyrobil. Ale do tego kawalka co napisalas nie doszlam i chyba sobie tego oszczedze, zeby do konca sobie humoru nie popsuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 00:14 Wally PL - dopiero przesłuchałam HAHAHAHAHAHAHAAHAHAH faktycznie, Piasek i to 100 razy gorszy Jeju dzięki za ten link ;P Czuję się oświecona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 00:16 "Rasowy rockman. Wie, czego chce. Chce wydać płytę. Dlatego zgłosił się do IDOLA. Koncertuje od dziesięciu lat. Brał udział w wielu festiwalach m.in. w Rock Black, Marlboro Rock-in, Węgorzewo." No bez jaj ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto? Re: IDOL 4.6 IP: *.kalisz.mm.pl 24.03.05, 18:02 Na czyje miejsce weszła Nina vel. Pączek?? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.6 24.03.05, 00:24 No bez przesadyzmu z tym Piaskiem.;) Może ja jakaś dziwna jestem, względnie głucha, ale sto razy bardziej podoba mi się to co tu usłyszałam niż np. Wydra czy Ewelina Flinta. Inna sprawa, że wizerunek Maćka rzeczywiście trochę nie współgra z taką muzyką. Musi to śmiesznie wyglądać na scenie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 23:59 Teges Nara??? Jesli to nie zart to ja sie kajam, bije w piersi i posypuje glowe popiolem w temacie dojrzalosc Macka ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.6 24.03.05, 00:02 no to bij sie :) ale mocno :))) swoja droga on tak mowil, ze nikt nie chce wydac plyty jego zespolu. ja chyba juz wiem dlaczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.6 24.03.05, 00:05 To straszne kiedy wszystkie autorytety odchodza w niebyt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 00:07 Dobra, zrobie jakies widowiskowe samobiczowanie, w ktoryms z odcinkow finalowych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.6 24.03.05, 00:04 Dlugo sie zastanawialam czy to nie ktos inny, nawet na zdjecia sie lampilam i nadal nie do konca dowierzam ze to ten. Tez czuje sie zawiedziona, ale nie przestaje byc zassana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 00:08 Echh wokal wokalem, ale to takie coś zdecydowania nie trafia w moje upodobania muzyczne :P Gdybym miała smsować (a nie mam tego na razie w planach), to nie wiem, czy w tym momencie bym to zrobiła..mimo tego wokalu :/ Jaaki ta z niego rockersss, pfff Co za ściema perfidna ;) Dział o samym zespole mnie zabił :P Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.6 24.03.05, 00:08 A ja się nie czuję zawiedziona, może dlatego, że spodziewałam się czegoś w rodzaju Iry.:/// A tu - lekko funkujące brzmienie i wokal Maćka bardzo przekonujący. Nie jest tak źle.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: IDOL 4.6 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.05, 00:10 Nie ma Elwirki (no jak ona mogła się tak pogubić...) :((( Nie ma Blaszaka :((( Trudno, będę trzymać kciuki za Pączka, niech pokaże dziewczę na co je stać :P Arkadiusz Niezgoda - My Private Enemy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.6 24.03.05, 00:26 wlasnie sie doczytalem, ze tym razem bedzie ich przygotowywala Anna Serafińska. fajnie :) ciekawe, czy bedzie zauwazalna roznica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 07:13 Piotr Lato... Jak można tak zepsuć melodię tak chwytliwego kawałka jakim jest "Mamona" Republiki? Czy on nie ma słuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Moje trzy grosze 24.03.05, 08:54 Z tych co widizałam mam juz sowje typy. Podoba mi się DOminika Pawłowska. Najbardziej. Silski mi się wczoraj podobał, fajnei zaśpiewał. Ale poczekamy co będzie dalej. Piotrek Lato zdecydowanie powinien popracowac na dwizerunkiem. Ogolić się !!! Nie moge patrzec na niego jaki jest zarośnięty. Sympatyczny chłopak chociaż do wczorajszego występu mam zastrzeżenia. Niezgoda w sumie mnie irytuje chociaż nie mogę się przyczepic do jego śpiewania. Nie przepadam za taką barwą ale jest jakiś, trzeba to przyznać. Piecykowi mówię stanwocze nie!!! W przedziwny sposób artykułuje dzwięki. W przedziwnie okropny sposób. Bleee! Saszka mnie irytuje, wczoraj mi się nie podobała, robi jakies dziwne miny jak śpiewa. Więcej grzechów nie pamiętam na razie. Jak mi się co przypomni do dorzucę ;-) Aha, ten wylansowany chłopczyk co to niby w Rampie śpiewa był okropny. Szkoda, że ten drugi odpadł, taki ciemny, ładny. Miał ciekawą barwę i było na czym oko zawiesić ;-) Szkoda, że nie pokazali jak mu posżło w teatrze. Ciekawa jestem co skopał. Ale myślę, ze jeszcze będą z niego ludzie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: Moje trzy grosze 24.03.05, 10:54 > Szkoda, > że ten drugi odpadł, taki ciemny, ładny. Miał ciekawą barwę i było na czym > oko > zawiesić ;-) O to, to! Dokładnie to samo napisałam niedawno! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Moje trzy grosze 24.03.05, 14:06 No nie mówicie... Nie oglądałam wczoraj całości, właściwie tylko końcówkę. No nieeee. To ja już nie mam kogo OGLĄDAĆ w tym programie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Grzegorz Jabłoński 24.03.05, 09:15 idol.interia.pl/news?inf=605343 Nie znam człowieka. Aha, zwróćcie uwagę na pisownię zespołu Polucjanci. Od kiedy to oni są Poluzjanci??? A może to jakis inny zespół??? Polsacie!!! Zrób coś z ta stroną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Grzegorz Jabłoński 24.03.05, 09:46 od niedawna się właśnie tak nazywają wyobraź sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Grzegorz Jabłoński 24.03.05, 11:01 agata_to_ja napisała: > od niedawna się właśnie tak nazywają wyobraź sobie :) Serio???? Jaja sobie ze mnie robisz :-( Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Grzegorz Jabłoński 24.03.05, 11:57 No i kurde rację masz. Że ja o tym nie wiedziałam ??? :-( Kajam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Grzegorz Jabłoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 09:52 Pisownia w tym wypadku jak najbardziej prawidlowa. Kiedys w 3 Badach mowil, ze sa juz za starzy na Polucjantow stad zmiana na Poluzjantow ;) www.polucjanci.com/zespol/jablonski.html Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.6 24.03.05, 10:04 Ja się zastanawiam, dlaczego wciąz pokazuje się tych samych wokalistów, a właściwie dlaczego z uporem niektórych nie pokazuje się WCALE. Cos się musi za tym kryć. Niektóre przekreślone twarze widziałam po raz pierwszy w życiu! Z pierwszego odcinka klubowego nie słyszeliśmy ani nutki w wykonaniu co najmniej dwóch dziewczyn. Wśród nich Milena, na której występ parę osób czeka z ciekawością. Czyżby jury realizatorzy zostawiali sobie na potem jakieś niespodzianki? Co do ostatniego odcinka teatralnego, to wielka szkoda, że nie pokazali występu Bartka Szymoniaka. Wychodzi na to, że to jeden z faworytów, a w takim przypadku każde wykonanie to ważna rzecz do kolekcji. Pamiętacie, jak w poprzedniej edycji zbieraliśmy ziarnko do ziarnka wykonania naszych ulubieńców (różnych ;))? Naprawdę szkoda, zapewne coś fajnego zaproponował. Jestem zawiedziona, że nie przeszła dalej dziewczyna, która na castingu śpiewała Tori Amos (ta, co ją jury wkręcało, a przy okazji dał się wkręcić Leszczu). Ponadto jest zniesmaczona, że wyciągnęli z tego chóru Pączka. Ja rozumiem, że osobowości są potrzebne (czy ona ma?) ale chociażby ta Amos mogłaby przejść, a nie ta malutka, co nie umie śpiewać zupełnie. Widać wyraźnie, że jury (czy też producenci) dbaja o koloryt (lokalny) i wolą wziąć koleżanki dla urody tudzież egzotycznych korzeni, niz dla śpiewania tylko. BTW Saszka jest biedna, ale tak naprawdę to ojciec jest chyba biedny, sprawgiony kamer, mediów, paparazzi. Widać, jak się pcha przed kamerę, kiedy tylko ma mozliwość. To było dość bezczelne zachowanie, jakby nie mógł córce poza wizją dać paru wskazówek. Gwiazda, cholera... Doceniam i to bardzo wokal Maćka, nawet te mp3 jestem mu w stanie wybaczyć. Ale dość mnie irytował swoimi występami oratorskimi. Szcególnie stwierdzeniem, że ma to w d.. Tu już akurat nie dojrzałośc wyszła, tylko coś w rodzaju wstydu chyba czy skrępowania, że mimo tej swojej dojrzałości i bycia ponad to, jednak się tu znalazł. Ale śpiewa wspaniale, a już zwłaszcza za Let it be go lubię :) Zaam wybór i za wykonanie Niezgoda - zapewne będzie robił za Homo-Kowalczyka (gra słów niezamierzona, miałam Homa na myśli :)), choć odniesienie do Totoszki też dość trafne. Co do Lato Piotrusia, to człowiek umie zjednywać sympatię, moją zjednał dość mocno w BB (pierwszego się oglądało, a jakże), a że wyobraźnię muzyczną ma jakąś i zaśpiewać też coś potrafi, wróże mu ścisły finał (znaczy się dziesiątkę). Co do wizerunku, to styliści mam nadzieję mu przemówią do rozumu i może się okazac, że niezłe ciacho z niego jest, jak to mówią małolaty :) No, to czekamy na sobotę i obstawiamy finalistów :) aha, miło mi było przeczytać parę miłych słów o bartku królu, moim niespełnionym faworycie II edycji. szkoda, że w tej Mafii zrobili z niego kogoś zupełnie innego. W każdym razie jeden numer słyszałam i był to Piasek bis, tylko gorszy. Szkoda gościa i jego ryczącego wspaniałego głosu. Właściwie to czy szkoda, sam dał się przerobić, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:10 Z tego co widzialam w zjawkach do pierwszego odcinka klubowego Lato nie dal sie ogolic. Bardzo szkoda, bo ta broda jest jakas strasznie dzika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.6 24.03.05, 10:25 homo-kowlaczyk :D cudne :)))) ale jak dla mnie Niezgoda raczej nie ma punktow wspolnych z Totoszką co do realizacji castingu i teatru - zawsze tak bylo, ze sie na pewnych osobach za bardzo koncentrowali, np. Brodka czy Kowalczyk spokojnie mogliby w klubie nie wydac z siebie nawet jednego dzwieku, a i tak smsy by szly z calej Polski. a niektore osoby kompletnie pomijano (chociazby Hania Stach, Gosia Kunc, czy Kalina) i nagle w klubie pojawialy sie odkrycia. zastanawiam sie czy tu bardziej chodzi o to, ze producenci staraja sie bardzo wyraznie zasugerowac widzom jaki ma byc sklad finalowej 10tki, czy po porstu te osoby zaskakuja wszystkich w etapie klubowym? a Piotrek Lato bardzo fajnie wyglada z broda. wolalybyscie, zeby sie dal przerobic jak Adam Kozlowski z ktorego Czajka & Co zrobili kobiete? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.6 24.03.05, 10:53 Broda Piotra L. sama w sobie nie jest zła, należałoby ja może trochę uporządkować tylko. Myslę, że ogóle wrażenie robi gorsze, niz kiedyś, bo chyba mu się przybrało parę kg. Nie wiem, czy możliwości stylistów sięgaja tak daleko :) Fakt, że Kozłowskiego przetobili momentami fatalnie. Ale jak śpiewał słynne Shape of my heart, to całkiem całkiem wyglądał. Swoją drogą melancholija mnie jakowaś dopadła, szkoda Adama, szkoda, że nie śpiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.6 24.03.05, 11:03 > wolalybyscie, zeby sie dal przerobic jak Adam Kozlowski z ktorego Czajka & Co > zrobili kobiete? :/ Do Adama taki wizerunek bardzo pasował, bo to taki typ urody, natomiast Lato chyba dziwnie by wyglądał w podobnym wydaniu.:) Ale popieram dziewczyny - z tą brodą należy COŚ zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.6 24.03.05, 10:29 ja juz mam swoich idoli :))) blogfiles.wfmu.org/KF/ghengis_khan.mpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 13:58 Hehehehehehe piekne ciuchy :] A najbardzije powalil mnie na kolana kolo z kwadratowa twarza i wasami :))) Oczywiscie o walorach muzycznych nie wspominam, bo spadlam z krzesla, a to mowi samo za siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
yaponka Re: IDOL 4.6 24.03.05, 10:55 Niezgoda zupełnie do mnie nie przemawia i chyba bardziej pasowałby na kosmitę niż na idola, chociaż śpiewać chłopak potrafi. Piotrek lato jest przesympatyczny i ma mnóstwo uroku (też oglądłam pierwszego BB i tam go polubiłam :), ze śpiewaniem bywa różnie, ale ma u mnie plusa :). Saszka ma mocny głos, ale też czasami jej nie wyjdzie. Na razie moi faworyci to: Artur z zachrypniętym głosem, Piotrek Lato (ale bardziej w wersji bez brody:), Maciek, Gębofon i ten koleś, który mi się kojarzy z Michaelem Buble (chyba przeszedł dalej). Z dziewczyn Sasza i ta Sylwia z grzywką. Reszta tak sobie, albo nie słyszałam jak śpiewają. Co do Piecyka mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aura Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:33 Co do Piecyka uczucia już mi sie wykrystalizowały, ma wadę wymowy i śpiewał "pioseńkę", jestem na nie. Cieszę się, że Piotrek Lato śpiewa i nieźle mu to idzie, bo to była najbardziej pozytywna postać w BB i dobrze mu życzę. No i oczywiście jestem za pozbyciem sie brody, bo go zza niej nie widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.6 24.03.05, 13:32 właśnie, ja też nie znoszę, jak ktoś śpiewa pioseńkę Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: IDOL 4.6 24.03.05, 14:12 W sprawie "okołoidolowej": męczy mnie ten utwór, który puścili prawie na końcu, kiedy pokazywali tych uczestników, którzy nie przeszli. Chyba tylko sam fortepian. Na pewno już to gdzieś słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:36 Troche poza glownym tematem, czyli kto dobrze spiewa :) Na stronie idolowej idol.interia.pl/uczestnicy/ jest juz pokazana pierwsza siodemka po stylizacji. No Jagoda wyglada pieknie, naprawde swietnie. Piotrek nie dal sie zmienic. Milena bardzo na plus. Za to na miejscu Dominiki Kasprzyckiej zrobilabym Czajce awanture. Zdecydowanie wolalam ja au naturelle ;] Ciekawe, gdzie im wcielo cala setke, bo bardzo chcialam cos sprawdzic a tu nic z tego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:38 U mnie jest i seteczka cała. A Dominika Kasprzycka - faktycznie źle ją 'zrobili', na staro, a ona młodziutka.. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.6 25.03.05, 14:10 Ojej, to juz czwarta edycja z rzedu gdzie ci pozal sie boze eksperci od fryzur oszpecaja ladne dziewczyny robiac im te ohydne grzywki. Pffff. Wielkie brawa jak zwykle dla tych, ktore sie nie daly! Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Wesolych Swiat idolowcy :) 25.03.05, 09:05 Witam :) Przyznaje sie z reka na sercu, ze nie sledze na biezaco jeszcze programow, ani tego watka. Obiecuje gdzies na poczatku maja nadrobic zaleglosci i zaprezentowac Wam zdjecia z kolejnych koncertow na zywo. A tymczasem... Wesolych Swiat imokrego poniedzialku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo ojacie 25.03.05, 16:54 zaslyszane w polsacie "subkultura wielbicieli Moniki Brodki" to chyba bigrock, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.6 25.03.05, 21:13 kubissimo nic takiego nie napisal i watpliwe, ze kiedys napisze jk jakbys mogl to usun te wpisy namolnego akwizytora thx :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.6 25.03.05, 23:00 Mamy chyba kolejną siódemkę. Tokyo, czy to ta, na nagraniu której byłaś?. idol.interia.pl/ucz/?mid=24605 idol.interia.pl/ucz/?mid=24615 idol.interia.pl/ucz/?mid=24622 idol.interia.pl/ucz/?mid=24626 idol.interia.pl/ucz/?mid=24551 idol.interia.pl/ucz/?mid=24478 idol.interia.pl/ucz/?mid=24484 W tej grupie jest dwoje zdecydowanych faworytów, wydaje się, że wszystko jest już przesądzone. Z pozostałych słyszałam tylko Michała Jabłońskiego, ale jakoś mnie nie zachwycił. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.6 25.03.05, 23:15 a ja tu widze tylko jednego pewniaka, a raczej pewniaczke Arek Niezgoda jest zbyt specyficzny, zeby byc pewniakiem zobaczymy co i jak zaspiewa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.6 25.03.05, 23:44 Aleksandra Tchórzewska, strażaczka.:) Jeśli dobrze kojarzę, to ona miała bardzo, bardzo, bardzo ciekawą barwę głosu, niestety z umiejętnościami było trochę gorzej. Zobaczymy, czy poczyniła postępy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 4.6 26.03.05, 01:43 Pawlowska raczej pewna, chyba ze cos totalnie skopci. rychlewska.pl :-) Jak widac ma juz spore grono fanow i jesli nie spali wystepu to w polaczeniu z pozytywnymi opiniami jury moze sie sie do finalu dostac. Niezgoda wejdzie jesli zaspiewa cos chwytliwego i nie zniszczy go jury, bo reklame mial od castingow az do teatru niezla, chociaz niekoniecznie zawsze na plus. Jest jeszcze Peca, ktory dysponuje calkiem interesujacym glosem, tylko ze potrafi makabrycznie zafalszowac, wiec zalezy jak mu pojdzie. Reszty nie kojarze, ale moze jest wsrod nich jakis czarny kon? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 4.6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 16:22 Tak, to ta ;) ale nie będę Wam nic mówić, chyba lepiej poczekać do środy, co?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Broda Piotrka Lato IP: *.torun.mm.pl 25.03.05, 23:15 Broda jest super. Wygląda z nią bardzo fajnie :) I w ogóle budzi moją sympatie... Piotrek, nie daj się ogolić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
facecja i jak? 26.03.05, 21:17 bo facecja - dyżurna głucha idolowa chce w finale "Różę" i Piotrka. ale czarno to widzę, bo wejdzie raczej Dominika - a jeśli o nią chodzi, to ja się z Leszczem zgadzam w ogóle coś dzisiaj często przyszło mi zgadzać się z Leszczem, to chyba przez te Święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aura Re: i jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:30 Cała siódemka na wysokim poziomie. Tutaj trzeba juz wyraźnie szukać osobowości bo dobry głos to za mało. Mój typ to Dominika i Piotrek. Dominika cudownie poprowadziła melodię i ja jestem do niej przekonana, czekam co pokaże dalej... a z tym panem to się znamy ze cztery lata i nagle może się okazać, że to ten jedyny na którego czekamy... (muzycznie) :))) a w czym się z Leszczem zgadzasz? bo nie pamiętam dokładnie co on tam mówił... Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: i jak? 26.03.05, 21:59 > a w czym się z Leszczem zgadzasz? bo nie pamiętam dokładnie co on tam mówił... że bardzo dobrze zaśpiewała, ale pewnie odpadnie, bo to za mało - mniej więcej to samo mówił o Dominice i o tej pani z lokami, a ja to podpinam jeszcze pod Jagodę i Sylwię Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: i jak? 26.03.05, 22:42 Bo nie zrozumiałam czy stawiałaś na Milenę czy Dominikę Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Klub odslona I 26.03.05, 21:42 1. Dominika wprowadzila mnie w nastroj, w ktorym dawno nie bylem podczas ogladania TV. Sprawila, ze prawie na nia zaglosowalem. Ale ostatecznie nie dalem sie ;-) Generalnie jednak to moj faworyt tej siodemki i pierwsza trojka tej edycji. Na probie brzmiala jeszcze lepiej niz w klubie (jakas dziwna akustyka w tym klubie). 2. Piotrek to raczej pewniak, chociaz jakis super rewelacyjny to nie byl. Pozytywnie jednak wyroznial sie na tle pozostalych. Rozkreca sie i na pewno bedzie wzbudzal pozytywne emocje u plci pieknej. 3. Sylwia faktycznie ma cos w oczach, zaspiewala troche sylabizujac momentami, ale ogolnie jako calosc mi sie podobala, zywiolowa, takich trzeba, technike dopracuje ;-) 4. Milena mnie bardzo pozytywnie zaskoczyla, jednak to nieco za slabo na final. 5. Jagoda niby niezle, ale jakos nie nadzwyczajnie. Moze piosenka zle dobrana? Widzialem ja w czyms nowoczesniejszym. 6. Justyna - nuda. 7. Michal - najgorsze wykonanie dzisiejszego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: Klub odslona I IP: *.org 26.03.05, 21:46 Off topic-podobno pan prowadzący Maciek R. dostał w tej edycji za zadanie bycie złośliwym i nieco bezczelnym?Jeśli to prawda,to się potwierdza,bo jeszcze w żadnej edycji nie był taki pewny siebie;)No i wreszcie w klubie zmienił fryz. Do finału pewnie przejdzie Piotrek Lato.I jakaś dziewczyna,ale trudno powiedzieć która ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Klub odslona I 26.03.05, 22:11 > 1. Dominika > 2. Piotrek > 3. Sylwia Tia. :-) BTW. Kolejna kompromitacja Leszcza :-) Jak to bylo? "Jestes jedna z najlepszych osob w historii tego programu, ktora jednak niestety odpadnie" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Klub odslona I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 22:27 > BTW. Kolejna kompromitacja Leszcza :-) Jak to bylo? "Jestes jedna z najlepszych > osob w historii tego programu, ktora jednak niestety odpadnie" :-) To już dało się zauwazyć w poprzednich edycjach - najgorzej przewidującym jurorem był zawsze Leszczyński, najlepiej typował Cygan Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Klub odslona I 26.03.05, 22:33 zamiast wstepu: beznadziejny montaz. co mnie obchodza komentarze Rocka do komentarzy Leszczynskiego? :/ bez sensu zupelnie zreszta caly program wygladal jakby na chybcika skracali go o 10 minut szatkujac co sie da :/ za to bardzo fajnie wypadla Ania Serafinska. fajna odmiana po tym smutnym starszym panu (nazwisko mi umknelo, sorry). w kwestii aranżera wstrzymam sie z oceną ad rem: podobnie jak Ela ja wlasciwie 4 uczestnikow widzialem w finale, a ze laureaci byli tej czworce to wlasciwie jestem zadowolony ;) Dominika swietny wystep, bardzo ladne frazowanie, lekko poprowadzony wokal pomimo tysiaca niebezpieczenstw jakie niesie ta piosenka. naprawde fajnie szkoda tyko, ze ewidentnie robi sie (jest robiona?) na Hanie Stach. Ja na jej miejscu zdecydowalbym sie na zupelnie inna fryzure Piotrek zaskakujaco mily glos, chociaz troche piachu tez sie tam znalazlo mam nadzieje, ze z IDOLa nie wyleci za lamanie regulaminu ;))) poza tym uwazam, ze w finale rownie dobrze moglyby sie znalezc Sylwia i Jagoda Sylwia jest osobka z charakterem, co pokazala juz na castingu spiewajac z marszu zakazaną Whitney. tutaj tez poszla pod prad wybierajac malo znany kawalek i bardzo fajnie go zaspiewala. ok, widac i slychac, ze jest jeszcze mlodziutka, ale jest w niej cos bardzo ciekawego Jagoda tez wybrala piosenke troche pod prąd. podobalo mi sie jej wykonanie, chociaz faktycznie prosilo sie to o odrobinę usmiechu i przymruzenia oka. Nie zeby zaraz musiala stawac sie kociakiem na miarę Kaliny, ale jej wersja byla taka troche za bardzo 'uduchowiona'. szkoda zreszta nie do konca rozumiem wybieranie polskich standardow do etapu klubowego, skoro doswiadczenie pokazalo, ze widzowie na takie piosenki nie glosuja :/ reszta dosyc przecietna Justyna powinna raczej zaspiewac JAK LISC Kayah, bo byla jednym wielkim rozedrganiem wystep Mileny zapomnialem po 10 minutach i za cholere nie moglem sobie przypomniec kto spiewal jako pierwszy a Michal.. hmmm, ma ciekawie asymetryczna twarz i ladne oczy. tyle moge powiedziec o jego wystepie ;) i czekam na nastepny odcinek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: Klub odslona I IP: *.org 26.03.05, 22:35 Ale pojechali po Rocku na forum,na stronie Idola ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Klub odslona I 27.03.05, 23:32 i slusznie ja bym jeszcze pojechal po tej pannie z radia zet co za koszmar! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: Klub odslona I IP: *.org 27.03.05, 23:43 Za pierwszym razem myślałam,że ta panna z Radia Zet to jakaś uczestniczka Idola,której kazali coś tam zapowiedzieć,taki żart-ale po jakimś czasie dotarło do mnie,że to autentycznie "dziennikarka" radiowa...jest tragiczna i beznadziejna. Co do Rocka też się zgadzam-pozytywne wrażenie,które zrobił po show Kuby Wojewódzkiego nie trwało długo-jego wczorajsze zachowanie było zupełnie nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Klub odslona I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 16:45 Milena - hmm weszła, zaśpiewała, wyszła, po chwili zapomniałam, co i jak śpiewała..Nie ruszyło mnie. Justyna - porażka. Zestresowana, było nudno, mdło.. Jak sobie przypomnę wykonanie E.Flinty hmm - bez porównania. Sylwia - niby ładnie śpiewała, poprawnie, ale.. jakoś miałam wrażenie, żę nastąpił przerost formy nad treścią.. za mało emocji. Michał - to przekombinowanie piosenki wypadło jak dla mnie kiepsko, chyba w ogóle lepiej by mi się tego słuchało, gdybym na Michała nie patrzyła - te gesty, miny, jakaś sztuczna postać.. nie podobało mi się! Piotrek - niby ok, ale myślałam, że mnie porwie.. troszkę zawiedziona jestem. Dominika - mój nr 1 tego wieczoru. Zaśpiewała pięknie :)) Hmm ma głos identyczny z Sarah McLachlan, i wypadło to jak kopia oryginału właśnie.. z jednej strony to źle, ALE chyba lepiej, że tą piosenkę akurat Dominika zostawiła w spokoju ;) A bardzo lubię ten utwór :) Jagoda - jak dla mnie zajęłaby miejsce pomiędzy Dominiką, a Piotrkiem.. Było super! Dziewczyna mnnie zaczarowała. ale spodziewałam się od początku, że 'zniszczy ją' wybór piosenki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
szelest.bzu Re: IDOL 4.6 26.03.05, 21:59 Żyri mogłoby się nauczyć tego co chce powiedzieć do kamery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: IDOL 4.6 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.05, 22:24 Ja tylko słówko co do Jakuba Arendta i tego, skąd możecie go znać ;). Był w drugiej edycji "Idola", odpadł w teatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: IDOL 4.6 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.05, 23:18 Nie ma za co :) No, to może w końcu będzie idol z moich okolic;) Jedyny problem, że kompletnie nie kojarzę, jak Jakub śpiewa (jakoś w tym roku mało uważnie i sporadycznie "Idola" oglądałam) ;). Jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.6 26.03.05, 23:55 juz kiedys dawalem tego linka www.swiatlo.kdm.pl/dyskografia.htm tam jest empeczy do sciagniecia ;) jestes z Wagrowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: IDOL 4.6 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.05, 00:23 > jestes z Wagrowca? Z Wągrowca nie, ale chodziłam tam do liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: IDOL 4.6 26.03.05, 22:51 a ja po prosbie;) wie ktos co to za piosenka co ja sylwia spiewala? (obstawialam ja na 2 miejscu, po piotrku) ladna, ale nie moglam wylapac jakiegos tytulu:( Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: IDOL 4.6 26.03.05, 23:02 a -i jeszcza ta co spiewal lato:) mam nadzieje ze ktos zna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrafka Co spiewal LATO? Podajcie tytuł, pliss! IP: 217.153.62.* 27.03.05, 01:11 Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co spiewal LATO? Podajcie tytuł, pliss! 27.03.05, 01:23 hemorrage in my hand Odpowiedz Link Zgłoś