Gość: marapi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:21 I co sądzicie? Będziecie na niego głosować? Bo ja na pewno nie. Dla mnie za stary. Prezydent powinien być reprezentatywny i charyzmatyczny. Jak dla mnie może Lis kandydować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekielny.twist Re: Religa u Lisa 24.03.05, 22:30 > I co sądzicie? Będziecie na niego głosować? Bo ja na pewno nie. ja też nie... > Jak dla mnie > może Lis kandydować. niech kandyduje... oby tylko nie został wybrany... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Religa u Lisa 24.03.05, 22:34 przy calej symapti dla niego jako lekarza i człowieka jako polityk jest cieńki ,nie widzę go jako ewentualnego prezydenta chociaż napewno byłby lepszy od leppera ,giertycha czy nawet kaczynskiego,obecnie jedyny naprawde dobru kandydat to tusk ale może bedą jeszcze inni np. lis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocioł Re: Religa u Lisa IP: *.icpnet.pl 24.03.05, 23:24 Nuda, nuda, nuda. Lisowi odbiło, zupełnie przestał zapraszac ciekawych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
felicity Re: Religa u Lisa 25.03.05, 11:19 No ale nie zastanawiasz sie dlaczego tak jest??? Po co ma zaprosić lepszych od siebie??? Być moze ma jednak w planach kandydowanie na foletlik FIRST???Bo co konkurencja mu w studiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arabela Re: Religa u Lisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:28 Jak na razie wszystkie polityczne przedsięwzięcia Religi kończyły się porażką. Co innego - jego działalność medyczna: tu jest geniuszem. Ale upadek wszelkich partii, jakie zakładał i formował swoim naziwskiem nie zachęca mnie, by na niego głosować. Poza tym, niestety, odstręcza mnie jego powierzchowność, przede wszystkim włosy. Pewnie uczciwy, dobry facet, ale to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaos Re: Religa u Lisa IP: *.chello.pl 24.03.05, 23:51 ten program był beznadziejny a ani religa ani lis mam nadzieje prezydentami nie będą - jeden to stary piernik drugi to skrzyżowanie małego hitlera z davidem beckhamem. pozdro dla kumatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd A na mnie Religa zrobił pozytywne wrażenie IP: *.cst.tpsa.pl 25.03.05, 08:18 Wydawało mi się że to lekarz i nic wiecej a jednak ma bardzo konkretne i co najważniejsze takie jak ja (;-)) poglądy na niektóre kwestie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Religa u Lisa IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 25.03.05, 11:55 Dobrze, że go zaprosił. Utwierdziłam się w przekonaniu, że marny polityk z tego świetnego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Religa u Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:02 Myślę, że Religa byłby dobrym prezydentem - arbitrem, nie uczestniczącym w bieżącej polityce. Takim ponadpartyjnym autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś