Dodaj do ulubionych

Religa u Lisa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:21
I co sądzicie? Będziecie na niego głosować? Bo ja na pewno nie. Dla mnie za
stary. Prezydent powinien być reprezentatywny i charyzmatyczny. Jak dla mnie
może Lis kandydować.
Obserwuj wątek
    • piekielny.twist Re: Religa u Lisa 24.03.05, 22:30
      > I co sądzicie? Będziecie na niego głosować? Bo ja na pewno nie.
      ja też nie...

> Jak dla mnie
      > może Lis kandydować.
      niech kandyduje... oby tylko nie został wybrany...
    • piotr33k2 Re: Religa u Lisa 24.03.05, 22:34
      przy calej symapti dla niego jako lekarza i człowieka jako polityk jest
      cieńki ,nie widzę go jako ewentualnego prezydenta chociaż napewno byłby lepszy
      od leppera ,giertycha czy nawet kaczynskiego,obecnie jedyny naprawde dobru
      kandydat to tusk ale może bedą jeszcze inni np. lis.
      • Gość: kocioł Re: Religa u Lisa IP: *.icpnet.pl 24.03.05, 23:24
        Nuda, nuda, nuda. Lisowi odbiło, zupełnie przestał zapraszac ciekawych gości.
        • felicity Re: Religa u Lisa 25.03.05, 11:19
          No ale nie zastanawiasz sie dlaczego tak jest??? Po co ma zaprosić lepszych od
          siebie??? Być moze ma jednak w planach kandydowanie na foletlik FIRST???Bo co
          konkurencja mu w studiu?
    • Gość: arabela Re: Religa u Lisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:28
      Jak na razie wszystkie polityczne przedsięwzięcia Religi kończyły się porażką.
      Co innego - jego działalność medyczna: tu jest geniuszem. Ale upadek wszelkich
      partii, jakie zakładał i formował swoim naziwskiem nie zachęca mnie, by na
      niego głosować. Poza tym, niestety, odstręcza mnie jego powierzchowność, przede
      wszystkim włosy. Pewnie uczciwy, dobry facet, ale to za mało.
      • Gość: kaos Re: Religa u Lisa IP: *.chello.pl 24.03.05, 23:51
        ten program był beznadziejny a ani religa ani lis mam nadzieje prezydentami nie
        będą - jeden to stary piernik drugi to skrzyżowanie małego hitlera z davidem
        beckhamem. pozdro dla kumatych
    • Gość: ddd A na mnie Religa zrobił pozytywne wrażenie IP: *.cst.tpsa.pl 25.03.05, 08:18
      Wydawało mi się że to lekarz i nic wiecej a jednak ma bardzo konkretne i co
      najważniejsze takie jak ja (;-)) poglądy na niektóre kwestie,
    • Gość: Kejt Re: Religa u Lisa IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 25.03.05, 11:55
      Dobrze, że go zaprosił. Utwierdziłam się w przekonaniu, że marny polityk z tego
      świetnego lekarza.
      • Gość: P-77 Re: Religa u Lisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:02
        Myślę, że Religa byłby dobrym prezydentem - arbitrem, nie uczestniczącym w
        bieżącej polityce. Takim ponadpartyjnym autorytetem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka