Gość: tom18 IP: *.torun.mm.pl 26.03.05, 22:00 moim zdaniem smoktunowicz albo gugała(choć ostatnio jest moim ulubionym prezenterem) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nicky Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.org 26.03.05, 22:18 Swojego czasu Beata Sadowska w MTV Classic w Pełnej Kulturze.Ale + dla niej za to,że potrafiła obrócić to w żart. A z bardziej "poważnych" prezenterów faktycznie Jarosław Gugała.Ale pomimo tego bardzo lubię jego CNNowski styl prowadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:47 Ziemiec, nigdy go nie polubię, mdły i nijaki chłoptaś. Następny to Kajdanowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... 27.03.05, 00:18 Zdecydowanie Gugała, na drugim miejscu Smoktunowicz. Kiedyś Panoramę prowadziła Małgorzata Wiśniewska. Gdyby robiła to nadal to zajęłaby u mnie pierwsze miejsce. Pewną specyficzną pomyłką jest też bezwiedne czytanie - prezenter czyta, ale nie wie o czym. Takie coś robi Wysocka, Ziemiec i Gugała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duraj Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:46 fajkowska, nie jest w stanie poprawnie wypowiedzieć krótkiego zdania. smoktunowicz depcze jej po pietach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.acn.waw.pl 27.03.05, 21:01 Bez problemu typuję parę od sportu W.Szaranowicz i K.Carlos. Dalej długo,długo nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_inka1 Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... 27.03.05, 21:22 Na czele prowadzi Paulina Jakaś-Tam co prowadziła olimpiadę w lato. Koszmarrrna! I jeszcze Iwona Kubicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:36 Jak dla mnie również Paulina( prezenterka 1 , kiedyś prowadziła sport w 1) ogólnie doprowadza mnie do szału jako prezenterka , była ok, jako prezenterka sportowa- dobrze jej to wychodziło a teraz jeszcze jej dowalili dyżury prezenterskie i jest klapa, i kto jej radzi w sprawach stroju? kiedyś ją widziałam jak prowadziła jakiś bal( nie wiem czy to czasem nie był bal sportowca) to wyglądała jak połączenie nimfy wodnej z topielcem :) wszystko utrzymane było w kolorach zieleni ...tragedia , szkoda, że jej ktoś szczerze nie powiedział ,ze w całości wygląda tragicznie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon kondratowicz z tvn24 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.05, 14:51 danuta kondratowicz z tvn24, cały czas się myli. jeszcze nie widziałem serwisu, który byłby bez pomyłki... nie umie czytać z promptera i wygląda na wystraszoną. najgorsza prezenterka z tvn24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: kondratowicz z tvn24 IP: 212.87.3.* 29.03.05, 15:37 p Rzepczak z dawnych Informacji- sympatyczna prezenterka ale jak sie pojawiala po kilkudniowej przerwie to tygodniami dochodzila do poziomu mniej niz jeden blad na material ;-) Dlaczego ja 'kupiono' w nagrode do Wiadomosci, pozostaje dla mnie zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: kondratowicz z tvn24 30.03.05, 00:00 Gość portalu: egon napisał(a): > danuta kondratowicz z tvn24, cały czas się myli. jeszcze nie widziałem serwisu, > > który byłby bez pomyłki... nie umie czytać z promptera i wygląda na > wystraszoną. najgorsza prezenterka z tvn24 Jest ona jedna z najlepszych prezenterek TVN24, niestety rzadko występującą na antenie. Jej pomyłki jak są to są bardzo sympatyczne i w jej wydaniu obracaja się w duuuzy plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.crowley.pl 29.03.05, 16:27 Zdecydowanie pierwsze miejsce Wysocka - ciągle się myli, beznadziejnie prowadzi Wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: 195.136.112.* 30.03.05, 12:31 nie było jeszcze tak fatalnej prezenterki wiadomości jak wysocka bezmyślna lala, antypatyczna, skwaszona gęba i duka- czy w radio się duka eeeeee????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 29.03.05, 18:12 1. Smoktunowicz 2.Beata Chmielowska-Olech z Teleexpressu. Do odstrzału! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azmodan Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:02 Fajkowska bezsprzecznie, ale depcze jej po piętach Chylewska. Na zieloną trawkę, albo do tv Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... 30.03.05, 13:33 Wysocka i Gugała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Ziemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:13 po trzykroć Ziemiec, każde wyczytane przez niego słowo jest pomyłką. Połyka wyrazy. Logopeda się kłania. A Gugała mamrocze Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... 30.03.05, 15:36 Przemysław Babiarz - wiecznie rozkojarzony, zawsze mam wrażenie, że on myśli zupełnie o czymś innym niż mówi. Trwające kilka minut wiadomości sportowe to jeszcze pół biedy, te kilka przejęzyczeń da się jakoś znieść;) ale jak przyjdzie mu relacjonować coś dłuższego, to biedak kompletnie sobie nie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.devs.futuro.pl 30.03.05, 15:40 Oczywiście Dorota Wysocka z "Wiadomości". Ktoś napisał, że Chmielowska-Olech. Jakoś oglądam codziennie "Teleexpress" i nie widze żeby Beata się myliła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugi Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:46 Smoktunowicz i Ziemiec - do wylotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:09 w niedzielę Anna Popek "pomyliła" PRL z IIRP, no ale to raczej wynik braku wiedzy niż umniejętności płynnego wysławiania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: 193.0.117.* 31.03.05, 09:57 pod tym względem najlepszym prezenterem telewizyjnym był Lis, znaczy w sensie pozytywnym, nigdy się nie mylił a teraz jest dziennikarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
flora1 Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... 31.03.05, 10:33 Gość portalu: misio napisał(a): > > pod tym względem najlepszym prezenterem telewizyjnym był Lis, znaczy w sensie > pozytywnym, nigdy się nie mylił > > a teraz jest dziennikarzem... A może publicystą? Odpowiedz Link Zgłoś