Dodaj do ulubionych

Najczęściej mylący się prezenterzy tv...

IP: *.torun.mm.pl 26.03.05, 22:00
moim zdaniem smoktunowicz albo gugała(choć ostatnio jest moim ulubionym
prezenterem)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nicky Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.org 26.03.05, 22:18
      Swojego czasu Beata Sadowska w MTV Classic w Pełnej Kulturze.Ale + dla niej za
      to,że potrafiła obrócić to w żart.
      A z bardziej "poważnych" prezenterów faktycznie Jarosław Gugała.Ale pomimo tego
      bardzo lubię jego CNNowski styl prowadzenia.
      • Gość: gabi Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:47
        Ziemiec, nigdy go nie polubię, mdły i nijaki chłoptaś.
        Następny to Kajdanowicz.
    • michal_82 Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... 27.03.05, 00:18
      Zdecydowanie Gugała, na drugim miejscu Smoktunowicz. Kiedyś Panoramę prowadziła
      Małgorzata Wiśniewska. Gdyby robiła to nadal to zajęłaby u mnie pierwsze
      miejsce.

Pewną specyficzną pomyłką jest też bezwiedne czytanie - prezenter czyta, ale
      nie wie o czym. Takie coś robi Wysocka, Ziemiec i Gugała.
      • Gość: duraj Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:46
        fajkowska, nie jest w stanie poprawnie wypowiedzieć krótkiego zdania.
        smoktunowicz depcze jej po pietach.
        • Gość: Kosa Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.acn.waw.pl 27.03.05, 21:01
          Bez problemu typuję parę od sportu W.Szaranowicz i K.Carlos. Dalej długo,długo nikt.
          • kawa_inka1 Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... 27.03.05, 21:22
            Na czele prowadzi Paulina Jakaś-Tam co prowadziła olimpiadę w lato.
            Koszmarrrna! I jeszcze Iwona Kubicz.
            • Gość: asica Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 14:36
              Jak dla mnie również Paulina( prezenterka 1 , kiedyś prowadziła sport w 1)
              ogólnie doprowadza mnie do szału jako prezenterka , była ok, jako prezenterka
              sportowa- dobrze jej to wychodziło a teraz jeszcze jej dowalili dyżury
              prezenterskie i jest klapa, i kto jej radzi w sprawach stroju? kiedyś ją
              widziałam jak prowadziła jakiś bal( nie wiem czy to czasem nie był bal
              sportowca) to wyglądała jak połączenie nimfy wodnej z topielcem :) wszystko
              utrzymane było w kolorach zieleni ...tragedia , szkoda, że jej ktoś szczerze nie
              powiedział ,ze w całości wygląda tragicznie :(
    • Gość: egon kondratowicz z tvn24 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.05, 14:51
      danuta kondratowicz z tvn24, cały czas się myli. jeszcze nie widziałem serwisu,
      który byłby bez pomyłki... nie umie czytać z promptera i wygląda na
      wystraszoną. najgorsza prezenterka z tvn24
      • Gość: aaa Re: kondratowicz z tvn24 IP: 212.87.3.* 29.03.05, 15:37
        p Rzepczak z dawnych Informacji- sympatyczna prezenterka ale jak sie pojawiala
        po kilkudniowej przerwie to tygodniami dochodzila do poziomu mniej niz jeden
        blad na material ;-) Dlaczego ja 'kupiono' w nagrode do Wiadomosci, pozostaje
        dla mnie zagadka.
      • tezurus Re: kondratowicz z tvn24 30.03.05, 00:00
        Gość portalu: egon napisał(a):

> danuta kondratowicz z tvn24, cały czas się myli. jeszcze nie widziałem
        serwisu,
        >
        > który byłby bez pomyłki... nie umie czytać z promptera i wygląda na
        > wystraszoną. najgorsza prezenterka z tvn24

Jest ona jedna z najlepszych prezenterek TVN24, niestety rzadko występującą na
        antenie. Jej pomyłki jak są to są bardzo sympatyczne i w jej wydaniu obracaja
        się w duuuzy plus.
    • Gość: Betty Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.crowley.pl 29.03.05, 16:27
      Zdecydowanie pierwsze miejsce Wysocka - ciągle się myli, beznadziejnie prowadzi
      Wiadomości.
      • Gość: zdegustowany Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: 195.136.112.* 30.03.05, 12:31
        nie było jeszcze tak fatalnej prezenterki wiadomości jak wysocka
        bezmyślna lala, antypatyczna, skwaszona gęba i duka- czy w radio się duka
        eeeeee?????????????????????????
    • Gość: Kejt Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 29.03.05, 18:12
      1. Smoktunowicz 2.Beata Chmielowska-Olech z Teleexpressu. Do odstrzału!
    • Gość: Azmodan Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:02
      Fajkowska bezsprzecznie, ale depcze jej po piętach Chylewska.
      Na zieloną trawkę, albo do tv Trwam.
    • olany_klient Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... 30.03.05, 13:33
      Wysocka i Gugała.
    • Gość: fan Ziemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:13
      po trzykroć Ziemiec, każde wyczytane przez niego słowo jest pomyłką. Połyka
      wyrazy. Logopeda się kłania.
      A Gugała mamrocze
    • lucy_harmon Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... 30.03.05, 15:36
      Przemysław Babiarz - wiecznie rozkojarzony, zawsze mam wrażenie, że on myśli
      zupełnie o czymś innym niż mówi. Trwające kilka minut wiadomości sportowe to
      jeszcze pół biedy, te kilka przejęzyczeń da się jakoś znieść;) ale jak przyjdzie
      mu relacjonować coś dłuższego, to biedak kompletnie sobie nie radzi.
      • Gość: :/ Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.devs.futuro.pl 30.03.05, 15:40
        Oczywiście Dorota Wysocka z "Wiadomości".

Ktoś napisał, że Chmielowska-Olech. Jakoś oglądam codziennie "Teleexpress" i
        nie widze żeby Beata się myliła.
        • Gość: bugi Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:46
          Smoktunowicz i Ziemiec - do wylotu
          • Gość: remi Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:09
            w niedzielę Anna Popek "pomyliła" PRL z IIRP, no ale to raczej wynik braku
            wiedzy niż umniejętności płynnego wysławiania się.
            • Gość: misio Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... IP: 193.0.117.* 31.03.05, 09:57

pod tym względem najlepszym prezenterem telewizyjnym był Lis, znaczy w sensie
              pozytywnym, nigdy się nie mylił

a teraz jest dziennikarzem...
              • flora1 Re: Najczęściej mylący się prezenterzy tv... 31.03.05, 10:33
                Gość portalu: misio napisał(a):

>
                > pod tym względem najlepszym prezenterem telewizyjnym był Lis, znaczy w sensie
                > pozytywnym, nigdy się nie mylił
                >
                > a teraz jest dziennikarzem...

A może publicystą?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka