Dodaj do ulubionych

praca magisterska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:30
pisze prace magisterska na temat "reality shows w oczach studentow", moze
znajdzie sie ktos kto osobiscie bral udzial w takim przedsiewzieciu,
startowal w castingu, badz zna z innych zrodel realia tego typu programow.
za kazda pomoc bede bardzo wdzieczna. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mgr Re: praca magisterska IP: 195.47.201.* 13.04.05, 13:12
      Właściwie to mogłabyś przepisać scenariusz "Show" z Pazurą ale wtedy pozwą Cię
      o plagiat. To był żart. A tak na poważnie to umów się na wywiad z którąś z
      tych "gwiazd". Myślę, że się zgodzą, są na to łasi.
      • Gość: ewelina Re: praca magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:28
        bardzo chetnie bym sie umowila z ktoraś z tych gwiazdeczek na rozmowe ale
        wlasciwie nie mam pojecia jak to zrobic, w jaki sposob sie z nimi skontaktowac:(
        • ed_norton Re: praca magisterska 18.04.05, 08:06
          proponuje wyslac maila lub inne zapytanie do Biura Prasowego firmy ATM,
          producenta kilku realitow i wyjasnic im o co biega. Adres znajdziesz na ich
          stronie: www.grupaatm.pl

nie sadze zeby byl jakis problem, poza tym biuro prasowe jak znam zycie chetnie
          odpowiec Ci na pytania :)

a tak swoja droga to skad Ciwpadl do glowy pomysl, zeby pisac o realitach?
          Zapytaj jeszcze na forum telewizja, bylo tam pare osob dosc uwaznie sledxzacych
          poczynania ucztesnikowe wszelkich realitow, wiec pewnie CI opowiedza o swoich
          doswiadczeniach z materia..

powodzenia
          • Gość: eveliina Re: praca magisterska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:54
            dzięki za namiary, mam zamiar zrobić z nich odpowiedni uzytek:)a dlaczego praca
            o realitach??co prawda jestem studentka etnologii,ale pewne aspekty
            socjologiczne, ktore sa jednak głęboko wplatane w antropologie, w pewien sposob
            mnie interesuja.Warto napisac cos o reality show bo to efemeryczne zjawisko juz
            jest niemalże w zaniku, przynajmniej Polsce sie powoli nuży.Zniknie kiedyś jak
            to niechlubne disco - polo zanim ktokolwiek sie nad nim zatrzyma.Reality shows
            podobnie jak disco - polo jest z gory skazane na potepienie "warstw
            wyżyszych"jednak dla etnologa nie istnieje granica obciachu,warto badać
            wszystko choćby wszyscy uważali to za szczyt wiochy:)
            pozdrawiam i dziekuje!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka