Dodaj do ulubionych

Szokujace prezerwatywy

IP: 217.96.21.* 07.09.01, 08:10
Co za badziewie. Dziewczeta oburzyly sie bo brzuchomowca powiedzial brzydkie
slowo.Albo sa takie czerstwe, albo to sztuczny konflikt, albo sie popisuja
generalnie sztucznosc
Obserwuj wątek
    • Gość: Nowy Re: Szokujace prezerwatywy IP: 100.1.1.* 07.09.01, 08:50
      Według mnie to one są totalnie beznadziejne, z takiej głupoty podniosły larum
      wielkie jak ku... mac :-)) wywalić je na zbity pysk
      • Gość: JaQb Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 09:13
        To chyba wszystko na raz. Klientki są czrestwe jak cholera , a do tego sztuczne.
        Tęsknie ;-))) do Karoliny z BB I bo ona była tak głupia , że nie potrafiła być
        sztuczna.....
        • Gość: lolo Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 09:19
          powiem wam ze jest tam za duzo debili, a laski robią się na swiętojebliwe ,
          są pojebane
      • Gość: tassman dziwki i prezerwatywy IP: *.pgnig.com.pl 07.09.01, 12:05
        Widze że do programu trafiły panienki co to "bułke przez bibułkę [tak było
        teraz], a ch** całą ręką"...Najbardziej zbulwersowana (przez duze Z) była ta
        dziewczyna sterydowca z gadńska. Nie kryła swojego nadzwyczaj sztucznego
        obuzenia...Brakowało jeszcze żeby tupneła nogą hehehehe..
        Banda matołow i głupie bladzie :)

Tassman
    • Gość: Chris Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.inetia.pl 07.09.01, 09:51
      Nie oglądałem - proszę kogoś o streszczenie tego incydentu.O co chodziło
      z tymi prezerwatywami?
      • Gość: snow Re: Szokujace prezerwatywy IP: 212.160.165.* 07.09.01, 10:10
        Nic nie straciłeś, mieli powiedzieś co by dawid zrobił z 20000 tysiakami i
        Wijtek - eustachy powiedział, że kupił by karton dobrych prezesów na to
        wszystkie laski zwłaszcza ta co miała raka , że to oburzające co on mówi ni
        niech się tak nie wypowiada w ich towarzystwie -
        • Gość: marian Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 14:10
          to prawda, glupie cipy obraziły sie za słowo "prezerwatywa". Może ktoś ma
          pomysł co sie stanie, jeśli ktoś powie kutas, chuj albo spierdalaj??? może
          zostanie wbity na pal.
          pozdrawiam
    • Gość: reindear Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 10:30
      Szczegolnie zdziwila mnie Anna, ta co zna wartosc zycia, bo miala raka.
      Powinna wiedziec co jest wazne i nie robic afery z niczego.
      Wydaje mi sie, ze dla Dawida mniej stosowna byla propozycja kupienia
      kubanskiego cygara.
      • Gość: Hell_boy Re: Szokujace prezerwatywy IP: 193.178.168.* 07.09.01, 11:16
        Rzeczywiscie te laski sa glupie jak kozy. Trzeba by je jedna po drugiej usunac.
        Poza tym Rolnik i Brzuchomowca robia tam caly show. Gdyby nie oni to te kretynki
        by japily caly dzein o kosmetykach.
        • murphy Re: Szokujace prezerwatywy 07.09.01, 12:47
          Ja jestem święcie przekonana, że ten cały popis głupich kretynek był tylko
          beznadziejną grą. Nie wierzę, ze w życiu codziennym też tak się oburzają na
          słowo ''prezerwatywa''. Poza tym zadziałał tu tzw. ''owczy pęd'' - Anna zaczeła, a
          inne głupie gąski podchwyciły, żeby dobić biednego Wojtka.
          • Gość: sss Re: Szokujace prezerwatywy IP: 156.17.187.* 07.09.01, 13:12
            Tez uwazam ze to kretynstwo!!! po co cokolwiek mowic, te dziewczyny to
            DEWOTY!!! Co za beznadziejstwo! :((
      • Gość: olo Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:28
        mnie rowniez zdziwila Anna
        moze to zabrzmi brutalnie ale zaczynam odnosic wrazenie ze jej choroba nic jej
        nie nauczyla o zyciu jej kodeks wartosci jest dziwny mowi iz cieszy sie zyciem
        bo czuje sie jakby otrzymala 2zycie w prezencie ale po niej widac ze jej radosc
        sprowadza sie do dobrych ciuszkow kosmetykow i clubing-u a jej oburzenie na
        wypowiedz Wojtka ( bo od niej cala nagonka sie zaczela - zreszta nie byla to
        wypowiedz do niej a nie wszystkim musi sie wszystko podobac ) jest zenujace>
        Wojtek jest napewno rownie porzadny jak ta laleczka ale taki charakter ma gra z
        lalka ( choc jej nie mial ) taki image wytwarzaja brzuchomowcy.
        Konczac zaczynam Anne widziec jako sztuczna cnotke co to cale weekendy spedza w
        club :) a ja znam te panny nic godnego polecenia
        az zal to mowic ale takie mam juz o niej zdanie
    • Gość: Ines Biedne, cnotliwe kobiety. IP: *.meritus.pl 07.09.01, 15:12
      Wczoraj byliśmy świadkami, jak biedne, cnotliwe, bogobojne białogłowy zostały
      obrażone przez okrutnego, wulgarnego mężczyznę, który w ich towarzystwie śmiał
      użyć tego strasznego słowa "prezerwatywa". To takie okropne, takie uwłaczające
      kobiecie! Nie wiem, jak one teraz dojdą do siebie, biedulki.
      Teraz poważnie: nie wiem skąd oni wytrzasnęli te laski - bezpłciowe, głupie i
      zaściankowe gąski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka