Gość: sokol IP: 217.96.21.* 07.09.01, 08:10 Co za badziewie. Dziewczeta oburzyly sie bo brzuchomowca powiedzial brzydkie slowo.Albo sa takie czerstwe, albo to sztuczny konflikt, albo sie popisuja generalnie sztucznosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nowy Re: Szokujace prezerwatywy IP: 100.1.1.* 07.09.01, 08:50 Według mnie to one są totalnie beznadziejne, z takiej głupoty podniosły larum wielkie jak ku... mac :-)) wywalić je na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaQb Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 09:13 To chyba wszystko na raz. Klientki są czrestwe jak cholera , a do tego sztuczne. Tęsknie ;-))) do Karoliny z BB I bo ona była tak głupia , że nie potrafiła być sztuczna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 09:19 powiem wam ze jest tam za duzo debili, a laski robią się na swiętojebliwe , są pojebane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tassman dziwki i prezerwatywy IP: *.pgnig.com.pl 07.09.01, 12:05 Widze że do programu trafiły panienki co to "bułke przez bibułkę [tak było teraz], a ch** całą ręką"...Najbardziej zbulwersowana (przez duze Z) była ta dziewczyna sterydowca z gadńska. Nie kryła swojego nadzwyczaj sztucznego obuzenia...Brakowało jeszcze żeby tupneła nogą hehehehe.. Banda matołow i głupie bladzie :) Tassman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.inetia.pl 07.09.01, 09:51 Nie oglądałem - proszę kogoś o streszczenie tego incydentu.O co chodziło z tymi prezerwatywami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow Re: Szokujace prezerwatywy IP: 212.160.165.* 07.09.01, 10:10 Nic nie straciłeś, mieli powiedzieś co by dawid zrobił z 20000 tysiakami i Wijtek - eustachy powiedział, że kupił by karton dobrych prezesów na to wszystkie laski zwłaszcza ta co miała raka , że to oburzające co on mówi ni niech się tak nie wypowiada w ich towarzystwie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 14:10 to prawda, glupie cipy obraziły sie za słowo "prezerwatywa". Może ktoś ma pomysł co sie stanie, jeśli ktoś powie kutas, chuj albo spierdalaj??? może zostanie wbity na pal. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reindear Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 10:30 Szczegolnie zdziwila mnie Anna, ta co zna wartosc zycia, bo miala raka. Powinna wiedziec co jest wazne i nie robic afery z niczego. Wydaje mi sie, ze dla Dawida mniej stosowna byla propozycja kupienia kubanskiego cygara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hell_boy Re: Szokujace prezerwatywy IP: 193.178.168.* 07.09.01, 11:16 Rzeczywiscie te laski sa glupie jak kozy. Trzeba by je jedna po drugiej usunac. Poza tym Rolnik i Brzuchomowca robia tam caly show. Gdyby nie oni to te kretynki by japily caly dzein o kosmetykach. Odpowiedz Link Zgłoś
murphy Re: Szokujace prezerwatywy 07.09.01, 12:47 Ja jestem święcie przekonana, że ten cały popis głupich kretynek był tylko beznadziejną grą. Nie wierzę, ze w życiu codziennym też tak się oburzają na słowo ''prezerwatywa''. Poza tym zadziałał tu tzw. ''owczy pęd'' - Anna zaczeła, a inne głupie gąski podchwyciły, żeby dobić biednego Wojtka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Szokujace prezerwatywy IP: 156.17.187.* 07.09.01, 13:12 Tez uwazam ze to kretynstwo!!! po co cokolwiek mowic, te dziewczyny to DEWOTY!!! Co za beznadziejstwo! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Szokujace prezerwatywy IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:28 mnie rowniez zdziwila Anna moze to zabrzmi brutalnie ale zaczynam odnosic wrazenie ze jej choroba nic jej nie nauczyla o zyciu jej kodeks wartosci jest dziwny mowi iz cieszy sie zyciem bo czuje sie jakby otrzymala 2zycie w prezencie ale po niej widac ze jej radosc sprowadza sie do dobrych ciuszkow kosmetykow i clubing-u a jej oburzenie na wypowiedz Wojtka ( bo od niej cala nagonka sie zaczela - zreszta nie byla to wypowiedz do niej a nie wszystkim musi sie wszystko podobac ) jest zenujace> Wojtek jest napewno rownie porzadny jak ta laleczka ale taki charakter ma gra z lalka ( choc jej nie mial ) taki image wytwarzaja brzuchomowcy. Konczac zaczynam Anne widziec jako sztuczna cnotke co to cale weekendy spedza w club :) a ja znam te panny nic godnego polecenia az zal to mowic ale takie mam juz o niej zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Biedne, cnotliwe kobiety. IP: *.meritus.pl 07.09.01, 15:12 Wczoraj byliśmy świadkami, jak biedne, cnotliwe, bogobojne białogłowy zostały obrażone przez okrutnego, wulgarnego mężczyznę, który w ich towarzystwie śmiał użyć tego strasznego słowa "prezerwatywa". To takie okropne, takie uwłaczające kobiecie! Nie wiem, jak one teraz dojdą do siebie, biedulki. Teraz poważnie: nie wiem skąd oni wytrzasnęli te laski - bezpłciowe, głupie i zaściankowe gąski. Odpowiedz Link Zgłoś