dk699 24.04.25, 12:55 Mój mąz kończy dosłownie w minutę i potem nawet nie chce mnie zaspokoić ale po prostu odwraca się i idzie spać. Nasz seks to po prostu porazka. Co mam robić? Dodam, ze prezerwatywa nie pomaga :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wladpalnik Re: On kończy w minutę 30.04.25, 09:39 Chusteczki Orgasm control. O wiele skuteczniejsze niż prezerwatywa. W sklepach stacjonarnych nie zamówisz ale do zamowienia przez internet. Poza tym wypadałoby porozmawiać z mężem o Twoich potrzebach. Nie bronię faceta ale może on po prostu nie wie, ze jesteś niezaspokojona? Poza tym mozesz mu powiedzieć żeby zrobił to sam ze sobą przed stosunkiem,Bo drugi raz na pewno będzie dłuższy. Odpowiedz Link Zgłoś
dk699 Re: On kończy w minutę 02.05.25, 12:50 No właśnie muszę z nim porozmawiać, ale wiadomo zawsze się człowiek przed takimi rozmowami krępuje. Ale o masturbacji to raczej mu nie wspomnę.... Odpowiedz Link Zgłoś
skyre Re: On kończy w minutę 07.05.25, 14:15 No kochana przestań.W lóżku nie ma miejsca na wstyd. Powiem Ci,ze mnie osobiście bardzo masturbacja męska kręci oraz raz namówiłam swojego faceta aby to robił przy mnie. Potem masturbowaliśmy się oboje. Jest to dość popularna zabawa łóżkowa ;) Te chusteczki to świetna sprawa, od czasu od kiedy odkryliśmy praktycznie całkowicie zastąpiliśmy nimi gumki jakich używaliśmy wcześniej. Przed stosunkiem smarujesz penisa chusteczką i on czeka jakieś 10 minut. I może o wiele, wiele dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś