habudzik Re: Miasto marzen - sukces czy porazka TVP? 24.04.05, 13:45 druidka napisała: > Jak uwazacie? Niestety porazka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Re: Miasto marzen - sukces czy porazka TVP? 24.04.05, 20:07 A co to za program??? Odpowiedz Link Zgłoś
rzacior Re: Miasto marzen - sukces czy porazka TVP? 24.04.05, 20:11 o dwóch wiochach i ich "normalnym" życiu Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Czad 25.04.05, 22:18 No to musi byc nie zly czad:) Za Gierka tez cos takiego bylo "Turniej miast" czy cos, jak miala przyjechac TVP to rynek odmalowali, Rodowicz albo jakas inna "gwiazda" troche powrzeszczala a potem jak dawniej zalosc i gnusnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Miasto marzen - sukces czy porazka TVP? 24.04.05, 20:12 taki nijaki: tvp.pl/View?Cat=4226&id=198202 Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Miasto marzen - sukces czy porazka TVP? 25.04.05, 23:56 druidka napisała: > Jak uwazacie? ____ ..kompletna deprecha może człowieka ogarnąć przy oglądaniu takiej kumulacji wszelkich nieszczęść.Już sam motyw muzyczny tego serialu może doprowadzić do trwałego rozstroju nerwowego..no,ale za to panowie Polko i Wiśniewski bardzo ładnie komponują się w tym prowincjonalnym środowisku.Tylko dlaczego nie przybyli na białych rumakach jak na szlachetnych rycerzy przystało? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Miasto marzen - sukces czy porazka TVP? 26.04.05, 08:57 Raczej mieli przyciągnąć widzów do oglądania tego programu. Ja zrezygnowałem z oglądania tego programu po dwóch odcinkach, te wszystkie nieszczęścia mogę zobaczyć u siebie w dużym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś