francja5 07.05.05, 15:19 Ludzie! Wczoraj film "Oczy szeroko zamknięte " w TVP 7 wyświetlono Z NAPISAMI (BEZ KRETYŃSKIEGO LEKTORA) - czyżby to początek telewizji "nie dla idiotów"? Fred Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yane.yane Re: Cud czy początek? 07.05.05, 15:23 Nie ma sie co podniecac. Emisja "Oczu szeroko zamknietych" na wyrazne zyczenie Kubricka jest wlasnie z napisami, bez dubbingu czy lektora. Raczej wiec cud ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: Cud czy początek? 07.05.05, 16:34 Oby inni rezyserzy tez mieli taki wyrazne zyczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Cud czy początek? 07.05.05, 16:52 Większość filmów Kubricka jest tak puszczana w różnych telewizjach Nie wiem jak jest w Niemczech:) Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: Cud czy początek? 08.05.05, 17:07 Nie jestem z Niemiec:-) Ale niestety niemiecka telewizja ma paskudny zwyczaj dubbingowania WSZYSTKIEGO!!! Beznadzieja. Ogladaliscie serial Allo,allo? Wyobrazacie go sobie z dubbingiem? Mnie nawet lektor denerwowal! Odpowiedz Link Zgłoś