siuil_a_run 11.05.05, 23:31 ta-dam! :))) w poprzednim: Idol ma swoje regionalne odmiany, Kubu nie ma kompleksow, a spiewac i tak umieja tylko Szymoniak i Pawlowska :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pump_it_up Re: IDOL 4.21 11.05.05, 23:43 Hm..a nie wiesz, gdzie moge znalezc wypowiedzi internetowe mega seksi przystojniaka Slawka U. ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: IDOL 4.21 12.05.05, 00:05 Tylko dziewięć - wszystkie z 11 kwietnia. Siedem u nas, jedna na "Warszawie" i jedna na "Prasie i mediach". szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=uniatowski Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: IDOL 4.21 12.05.05, 00:07 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html Do wyszukiwarki wpisać "uniatowski", zaznaczyć podpis i kliknąć "szukaj". Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: IDOL 4.21 12.05.05, 17:24 Hej! Dziekuje bardzo. No, chlopak nawolywal do glosowania na siebie i w kazdej wypowiedzi wtracal cos o gejach;) Chyba jest bi, ale to fajnie, kreci mnie to hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.21 12.05.05, 09:43 Nie chcę odpowiadać Iverce w poprzednim wątku, który jest już zamkniętym. Więc odpowiem tutaj. Wcale się nie wyklucza apel Sławka o głosowanie na niego w etapie klubowym z tym, że "nie chce wygrać". To znaczy ja nie oglądam idola Extra, więc nie słyszałam nigdy jego deklaracji, jakoby nie chciał. Ale nawet gdyby - z klubu każdy chce przejść dalej, bo dopiero w koncertach finałowych może się pokazać szerokiej publiczności, w kilku co najmniej utworach, z towarzyszeniem bandu. Jest to więc gratka dla każdego, kto na przykład chce, aby go zauważyła tzw "branża". Potem może sobie nie wygrywać. Aczkolwiek nie wierzę, że ktoś tak naprawdę nie chce wygrać, w to nie wierzę za bardzo. I dołączam się do aopelu koleżanek, abyś Iverko była trochę bardziej powściągliwa w sądach. Chociaż... Kubu też ostatnio nie jest. Powiem szczerze, mam wrażenie, że to nie on sam wrócił z Italii, tylko jakieś inne cuś, Kubu w poprzednich edycjach nigdy by nie napisał czegoś takiego o "szarej myszce". To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.21 12.05.05, 10:43 Mniej lub bardziej pewnie każdy chce wygrać. Chyba, że niektórzy mają jakieś podstawy aby sądzić, że uda im się wydać płyty bez tego (Maciek, Sławek). W ogóle jestem strasznie ciekawa jak potoczy się sprawa ze Sławkiem. Chłopak jest już wyrobiony i obeznany ze środowiskiem i samo "pokazanie się" w dziesiątce finałowej mogłoby mu wystarczyć. Biorąc pod uwagę jego popularność i poparcie które ma, bylabym w ciężkim szoku, gdyby ktoś inny wygrał program. Chyba, że będziemy mieć do czynienia z zasadą "odpada ulubieniec jury bo chwalony", ale nie zanosi się na to. Do Iverki - też jakoś nie widzę nic złego w apelu Slawka o to żeby na niego głosować. Tym bardziej, że nie zrobił tego w sposób w stylu "głosujcie na mnie, jestem najlepszy". Niedawno oburzyła Cię czyjaś wypowiedź z innego forum, a sama rzucasz epitetami :/. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 12.05.05, 12:47 > Biorąc pod uwagę jego popularność i poparcie > które ma, bylabym w ciężkim szoku, gdyby ktoś inny wygrał program. Nie mów hop przed zachodem słońca, bo łaska widzów na pstrym koniu jeździ. Sławek na pewno też zdaje sobie z tego sprawę. Ale oczywiście ucieszyłabym się, gdyby choć raz wygrał ktoś, kto jest moim absolutnym faworytem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.21 12.05.05, 13:11 > Nie mów hop przed zachodem słońca, bo łaska widzów na pstrym koniu jeździ. > Sławek na pewno też zdaje sobie z tego sprawę. Wiem, wiem :). W czasie pierwszej edycji byłam tak samo pewna wygranej Eweliny, a tu niespodziewajka. Ale nawet pomijając walory wokalno - muzyczne Sławka i uwielbienie jury dla jego osoby, to wystarczy poczytać wypowiedzi na stronie Idola - Sławek to, Sławek tamto - w większości pozytywnie. Oczywiście to o niczym nie przesądza, ale hmmm... > Ale oczywiście ucieszyłabym się, gdyby choć raz wygrał ktoś, kto jest moim > absolutnym faworytem.:) Może Sławek nie jest moim absolutnym faworytem, ale obok Maćka jednym z dwóch faworytów i na obecną chwilę też byłabym za tym żeby to on wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 12.05.05, 13:40 Ja też wtedy myślałam, że Ewelina wygra. Gdyby nie to, że w finale był też Wydra, pewnie tak by się stało. A co do zachwytów na stronie Idola - pamiętam, że w poprzedniej edycji bardzo podobnie było z Kowalczykiem (choć dla mnie było to od samego początku zupełnie niezrozumiałe), a potem nagle karta się odwróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: IDOL 4.21 12.05.05, 13:59 Tak samo jak z popularnością Kowalczyka, może stać się z Uniatowskim. Pamiętamym przecież, że w II edycji po kilku koncertach wychwalany popd niebiosa przez jury Kowalczyk, nagle okazał się być jednowymiarowym i używającym wciąż tej samej karty wokalistą. Dlatego też poczekajmy z tym namaszczaniem Sławka na zwycięzcę, były dopiero 3 koncerty, zobaczymy co pokaże dalej. Chociaż rzeczywiście, na obecną chwilę jest najciekawszym i najbardziej intrygującym z pozostałych w grze uczestników Idola. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: IDOL 4.21 12.05.05, 14:00 *chodzi oczywiście o III edycję, a poza tym wybaczcie literówki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 12.05.05, 14:36 Różnica polega na tym, że Kowalczyk od początku był jednowymiarowy, tylko jakoś nie wszyscy to tak od razu zauważyli. Poza tym moim zdaniem Paweł ma bardzo marny głos. Natomiast Sławek już udowodnił, że jednowymiarowy nie jest. Duszna Roxanne, bujający Sledgehammer, cukierkowy Michael Jackson - każde z tych wykonań pokazywało Sławka z zupełnie innej strony. Teraz wszystko w jego rękach i głowie, od niego zależy, jak to rozegra, ale jedno nie ulega wątpliwości - na pewno ma wszelkie możliwe atuty, by nie podzielić losu Kowalczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.21 12.05.05, 14:49 lucy_harmon napisała: > Natomiast Sławek już udowodnił, że jednowymiarowy nie jest. Duszna Roxanne, > bujający Sledgehammer, cukierkowy Michael Jackson - każde z tych wykonań > pokazywało Sławka z zupełnie innej strony. Tak jest :) I widzę, że miłosiernie nie skomentowałaś Wiejskiego listonosza, chociaż ja tam widziałam dystans Sławka do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 12.05.05, 15:04 Tak tak, ja też wyraźnie widziałam ten dystans, ale jeśli ktoś powie, że on nie, to nie będę miała wystarczających argumentów żeby go przekonać.:) Fajnie, że tak samo to odbieramy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.21 12.05.05, 15:15 :)) Wątpię czy ktoś zażąda od nas dowodów, przecież jesteśmy nieszkodliwe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 12.05.05, 16:28 Też mi się tak wydaje, ale w końcu każdy normalny wariat upiera się przy tym, że jest nieszkodliwy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.21 12.05.05, 18:20 Po dokładnym przeczytaniu, uczciwie i asekurancko ;) muszę dodać, że z powyższego cytatu z Ciebie wykresliłabym "zupełnie". Zupełnie to zmieniało się tylko odzienie :) Klimat pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 12.05.05, 18:35 A ja się będę upierać, że jedno drugiego nie wyklucza.:) W każdym kawałku zostały pokazane inne walory, a jednocześnie zachowany został specyficzny Sławkowy klimat. Może być w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.21 12.05.05, 18:41 Noo, o tym myślałam :) Zupełnie inna strona skojarzła mi się z dostosowaniem siebie do gatunku. A on przemycił do każdego utworu siebie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.21 14.05.05, 11:41 boszsz... Mam nadzieję, że zrozumiałaś o co mi chodziło, bo po paru dniach mam sama trudności :/ Tak miało być "Zupełnie inna strona" skojarzyła mi się z dostosowaniem się do gatunku. Sorry za zamieszanie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.21 12.05.05, 21:04 O.. (moje ulubione i jakże wymowne polskie słowo ;)) A już myślałam, że tylko mnie się wydawało, że robił sobie z tego lekką kpinę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 12.05.05, 12:32 > ja nie oglądam idola > Extra, więc nie słyszałam nigdy jego deklaracji W żadnym z Idoli Extra nic takiego nie miało miejsca. To Piotrek napisał, że Maciek i Sławek nie bardzo chcą wygrać, a on sam - owszem. Ale ja też w to nie bardzo wierzę oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
iverka Zabic siostre!!! 12.05.05, 14:21 Małe wyjaśnienie odnośnie wczorajszego komentarza dotyczącego Sławka Uniatowskiego, otoz nie był on pisany przezemnie! Napisala go moja mlodsza siostra- wiecie chec zaistnienia społecznego- ja już do niej nie mam cierpliwości, jest ona 13 latka która jest uzalezniona odemnie, bez przerwy za mna chodzi, kontroluje mnie- fajnie mam co nie?? Już od dłuższego czasu przybierala się aby napisac cos na tym forum ale nie wiedziałam ze zamierza ubierac się w cudze piorka- w tym przypadku moje! A ze znalazla stara sensacje- nie spojrzała na date- to sobie pomyślała ze napisze- sama nie wiem co ja kierowalo! Poza tym wczorajszego wieczoru nie było mnie w domu- impreza- i dopiero teraz zobaczyłam co ona nawypisywala- nawet nie wiecie jak mi wstyd- ma szczescie ze jest w szkole bo by jej się dostalo! Przeciez jeszcze niedawno pisałam ze nienawidze wyzwisk kierowanych do osob których się nie zna- myslicie ze bym sobie sama zaprzeczyla?? Chyba raczej nie! Kolejny powod przez który można zrozumiec ze tekst ten nie był pisany przezemnie- owa wiadomość od Sławka jest już stara- chyba slepa i glupia nie jestem?? Naprawde przykro mi i ogromnie głupio ze tak wyszlo- obiecuje ze ten dzieciak nigdy wiecej nic nie napisze na tym forum:) przez nia wyszlam na jakas idiotke- mam nadzieje ze moje wyjaśnienie to chociaz w czesci zrehabilituja mój wizerunek!! Wybaczcie pa PS. Wybaczcie też ze tekst ten jest niezrozumiale napisany lecz dopiero co wstalam- glowa boli po wczorajszym)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: Zabic siostre!!! 12.05.05, 16:25 Iverka, muszę Ci powiedzieć, że masz wyjątkowo zdolną siostrę, skoro w wieku 13 lat potrafi tak wiernie skopiować czyjś (w tym wypadku Twój) styl pisania. ;))) A może Kubu to też wcale nie był Kubu tylko jego brat? Ale dobra, już siedzę cicho. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: Zabic siostre!!! 12.05.05, 17:14 Następnym razem lepiej pilnuj hasła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Zabic siostre!!! 12.05.05, 18:13 nie no, rece mi opadly :/ mlodsza siostra? ou plizz... Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: Zabic siostre!!! 12.05.05, 18:29 siuil_a_run napisała: > nie no, rece mi opadly :/ mlodsza siostra? ou plizz... A jednak coś w tym jest. Ja też czasem jak coś napiszę, szczególnie w sobotę wieczorem, to potem rano mam podejrzenie, że to moja zła siostra bliźniaczka ;) Teraz nabieram pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: Zabic siostre!!! 12.05.05, 18:36 Litości! Chyba rozwiazana jest zagadka guru :)) Who are you stranger and where is the true Kubu? Odpowiedz Link Zgłoś
never_never wszystkie pączki tego świata łączcie się! 12.05.05, 15:10 w kontekście "nieoczekiwanych" zwycięstw Pączka w Idolu, jak również "pączków" poprzednich edycji: bardzo smakowity artykulik z dzisiejszego Przekroju (niestety jeszcze nie ma linka, a szkoda, bo pani Ewa ma warunki...) Ewa Sonnet A TERAZ NAM ZAŚPIEWA Robert Janson, lider zespołu Varius Manx, wciąż szuka uzdolnionych wokalistek. Jego ostatnim odkryciem jest Ewa Sonnet rozpoznawana w ponad 50 krajach, choć na razie nie ze względu na warunki wokalne. Sonnet to jedna z najbardziej znanych w świecie fotomodelek branży erotycznej. Na płycie, która pojawi się prawdopodobnie w czerwcu, zaśpiewa kompozycje Jansona, między innymi: „Nie zatrzymasz mnie”, „C’est la vie” oraz „... i R’N’B”. Teledysk do tej ostatniej przygotowują specjaliści, którzy pracowali wcześniej dla Roxette, Jennifer Lopez czy AC/DC. Ewa Sonnet wcześniej nie śpiewała. –Ale w Polsce mamy już wybitne głosy, którym brakuje show – tłumaczy menedżer fotomodelki Przemysław Ristok. –Rynek potrzebuje kolorytu. Pani Ewa śpiewa dopiero od kilku miesięcy, a myślę, że ciekawie jest z niczego zrobić coś – mówi Janson. nieśmiało zwracam uwagę na słowa menedżera, choć Janson chyba go przebija... :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: ale przecież Ewa Sonnet wcale nie musi spiewać 12.05.05, 17:19 Milli Vanilli - mówi to wam coś? Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: IDOL 4.21 12.05.05, 20:59 hej hej jestem tu nowa, ale czytałam kilka Waszych ostatnich idolowych "odcinków" :) postanowiłam się włączyć, bo ostatnio robię wszystko, byle odsunąć pisanie magisterki... a poza tym jestem z Torunia i zgadnijcie kto jest moim faworytem? ;) mam do powiedzenia więcej niż tu napiszę, ale nie chcę na początek straszyć zbyt długim postem. teraz więc powiem tylko, że "Sledgehammer" w wykonaniu Sławka było moim ulubionym idolowym występem - coś niesamowitego...trudna piosenka, a on ją zaśpiewał z taką łatwością... trzymam też kciuki za Piotrka, a to dlatego, że zaśpiewał w półfinale jedną z moich ukochanych piosenek - mamy być może podobny gust, więc jest bardzo prawdopodobne, że Piotr nagrałby płytę, która by mi się podobała. jeszcze jedno - na forum na stronie Idola ktoś napisał, że Sławek jakoś źle odnosił się do dziewczyn z Idola... ktoś coś wie o tym? coś przegapiłam? pozdrawiam wszystkich, bemolka Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.21 12.05.05, 21:45 bemii napisała: > postanowiłam się włączyć, bo ostatnio robię wszystko, byle odsunąć pisanie > magisterki... Powinnismy, wiec zniechecic Cie do pisania tutaj, ku pozytkowi nauki polskiej ;))) >a poza tym jestem z Torunia i zgadnijcie kto jest moim > faworytem? ;) Byle nie jakis Piernik, znaczy Paczek ;)))) > pozdrawiam wszystkich, bemolka Czy mam sluszne wrazenie, ze czytuje Twoje posty na forum kino (login bemolka)? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: IDOL 4.21 13.05.05, 00:14 tak, tak, bemolka to ja:) ale nie zezwolono mi tu na taki login...(zastrzeżony) kino to moja druga po muzyce pasja:) eee tam pączek. Idol musi być z Torunia więc nikt inny, tylko UNIAT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.21 13.05.05, 09:16 bemii napisała: > eee tam pączek. Idol musi być z Torunia > więc nikt inny, tylko UNIAT!!! Z paczkiem to byl tylko zart ;))) A moze by tak Idol z Warszawy... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 12.05.05, 21:54 Cześć bemolka, pisz pisz, nie bój się, tu wszyscy bardzo chętnie czytają długie posty.:) Na ostatnie pytanie odpowiem Ci tak - nie traktuj serio komentarzy z oficjalnej strony Idola, bo się załamiesz. Takich bzdur jak tam to chyba nigdzie nie ma. Skoro jesteś z Torunia, to może słyszałaś kiedyś Sławka na żywo w którymś z klubów? Ciekawi mnie, czy śpiewa coś swojego, a jeśli tak, to jakiego to typu muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: IDOL 4.21 13.05.05, 00:19 niestety, nie :( pierwszy raz zobaczyłam go i usłyszałam w telewizji... podobno grał w Toruniu w Kurantach, ale to za drogi lokal dla mnie... bardzo możliwe, że minęłam się z nim kiedyś na Starówce, ale nie zwróciłam na niego uwagi ;) założę się, że prędzej on by mnie kojarzył, bo swego czasu byłam sławna...ahem, ahem... pracowałam w promocji księgarni, stałam na głównej ulicy toruńskiej Starówki i darłam się tak, że słyszano mnie na drugim końcu miasta...jeśli Sławek przechodził wtedy ulicą Szeroką, słyszał mnie na pewno :P Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.21 13.05.05, 10:09 Już cię lubię :) Pracuję w branży księgarskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: IDOL 4.21 13.05.05, 12:34 a ja już nie pracuję... bo gdy mnie przenieśli z "darcia japy" do środka księgarni i okazało się, że po półtora miesiąca nie orientuję się w ułożeniu wszytskich książek we wszystkich 3 salach (ułożenie co jakiś czas się zmieniało), kazali mi wracaj na promocję, a ja już się tam nie pojawiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Pozdrawiam toruniankę :) 13.05.05, 21:30 Ciekawe czy Cię kojarzę z tego darcia się pod księgarnią... ;) A co do Sławka - też trzymam kciuki. W Toruniu go nigdy nie widziałam. Mój facet mówi, że kiedyś był z nim na imprezie karaoke, gdzie Sławek śpiewał Sinatrę (kiepsko rzekomo...). W ogóle zauważam wśród ludzi tendencję do przyznawania się do takiej znajomości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Pozdrawiam toruniankę :) 14.05.05, 01:00 hej! też pozdrawiam :) jeśli słyszałaś kobitkę drącą się na wysokości Szczytnej i Łaziennej wiosną i latem ubiegłego roku - to 100% byłam ja ;) brakuje mi tego.. :P >W ogóle zauważam wśród ludzi tendencję do przyznawania się do > takiej znajomości ;) no tak, teraz nagle wszyscy go znają... my przynajmniej nie kłamiemy, tylko przyznajemy się, że nie ;) szkoda, że jak wróci, to już będzie pewnie taką mniej dostępną gwiazdą... albo się do Wawy wyprowadzi... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.21 13.05.05, 10:14 > postanowiłam się włączyć, bo ostatnio robię wszystko, byle odsunąć pisanie > magisterki... Mogę Cię w tym wspierać, bo ja w żółwim tempie pieszę swoją pracę licencjacką i też robię wszystko żeby tego tempa nie przyspieszyć :) > jeszcze jedno - na forum na stronie Idola ktoś napisał, że Sławek jakoś źle > odnosił się do dziewczyn z Idola... ktoś coś wie o tym? coś przegapiłam? Zgadzam się z tym, że tam różne głupoty wypisują, aż chyba nie warto czytać. Poza tym wydaje mi się, że mogą to być elementy jakiejś dziwnej kreacji, która nie wyszła bynajmniej od Sławka - Maciek Rock co drugim Idolu Extra pyta uczestników: "Kto nie lubi Sławka", "Czy zmieniło się twoje podejście do Sławka" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: IDOL 4.21 13.05.05, 12:38 kiedyś lubiłam Rocka, ale od kiedy odnosi się tak do Sławka, już tego gościa nie trawię... mój brat mówi, że ci od programu każą Rockowi się tak zachowywać, ale moim zdaniem to, co pokazał gdy Sławek śpiewał "Roxanne" było gruuuubą przesadą... ale nie mogę doczekać się dzisiejszego Idola Xtra i kolejnego starcia Uniat/Rock ;) ps.powodzenia w pisaniu pracy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 13.05.05, 12:20 idol.interia.pl/news?inf=622831 "finalistów zobaczymy już w najbliższą sobotę w koncercie IDOL - NOWE BRZMIENIA. Usłyszymy w nim utwory takich wykonawców jak: Destiny's Child, Beyonce, Alicia, Kylie Minogue, Craig David, Justin Timberlake czy Mario Winans." Pięknie.:/ Mario Winansa nie znam, co to za jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.21 13.05.05, 12:33 Muszę oglądać koniecznie Idola Extra, ze względu na występ Karpackiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: IDOL 4.21 13.05.05, 12:40 to nie ten co miał w ubiegłym roku piosenkę z podkładem zerżniętym z "Ready or not" Fugees, w teledysku grał na pianinie? nie jestem pewna...kompletnie się w tych nowych brzmieniach nie orientuję, nie trawię R&B i to będzie najgorszy koncert chyba... poza tym w ogóle nie potrafię sobie wyobrazić Sławka śpiewającego piosenkę któregoś z tych wykonawców :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.21 13.05.05, 12:43 a ja własnie myślę, że Sławek jest wybitnie Rythm & Blues - oczywiście nie tak po "murzyńsku", ale napewno widzę go w takich klimatach... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.21 13.05.05, 12:56 a wiesz, ze jest cos takiego jak sample? i tak jak The Fugees wykorzystali u siebie motyw zapozyczony od Enyi (czy jakkolwiek sie odmienia imie Enya), tak Winans wykorzystal pewne elementy zarowno od niej, jak i od The Fugees uwielbiam czarna muzę, więc ja się cieszę. pytanie tylko czy oni sobie z tym poradza. Ale poniewaz z klasykami czesto przegrywali, to moze w nowszych kawalkach sie odnajda :) pewni wykonawcy automatycznie lacza sie z niektorymi finalistami, bo np. z tej listy dla Pączka widze Kylie, co oznacza, ze niewatpliwie przejdzie dalej, bo wystarczy pojeczec, że la la la lala lalala Alicia Keys pasuje mi pod Dominike K., chociaz to zalezy ktory kawalek ma sie w koncercie pojawic. nie bardzo widze cos dla Dominiki P., ze juz o chlopakach nie wspomne Na Justina moglby sie porwac Slawek, bo chyba jako jedyny by dal rade technicznie, reszta to wielka niewiadoma swoja droga zabawne, ze nie widzisz Slawka w tych gatunkach. jego glos wlasnie do czarnej muzy najbardziej sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:34 no nie widzę i tyle. skoro to zabawne dla Ciebie, to miło mi, że przynamniej kogoś tu rozbawiłam ;) jasne, że wiem o samplach, ale ja tak skrótowo zawsze mówię, że coś jest zerżnięte z czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.21 13.05.05, 12:45 Zapowiada się średnio ciekawie, chyba moje rozumienie terminu "nowe brzmienia" różni sie od ich interpretacji. Też nie wiem kto to ten Mario Winans. Dominika Kasprzycka pewnie zaśpiewa Alicie, a Pączek Kylie. Więcej typów nie mam. Jeśli Bartek wyskoczy z "Cry me a River" i na dodatek zaśpiewa podobnie jak ostatnio, to chyba walnę głową o ścianę. Przy Pączku pewnie zrobię to samo, czegokolwiek by nie śpiewała. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: IDOL 4.21 13.05.05, 12:49 ankya napisała: >Jeśli Bartek wyskoczy z "Cry me a River" i na dodatek zaśpiewa podobnie >jak ostatnio, to chyba walnę głową o ścianę. ;))) Ja już go spisałam na straty. Nie wierzę, że jeszcze "wybuchnie". Skoro tak spieprzył Marleya, na którego to podobno czekał, to chyba nic nie jest w stanie go uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.21 13.05.05, 12:51 > Skoro tak spieprzył Marleya, na którego to podobno czekał, to chyba nic nie > jest w stanie go uratować. Może zrobić striptiz, chyba innej szansy dla niego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 13.05.05, 14:30 ;) Jest jeszcze jedna rzecz, która daje mu cień szansy: Bartek jest dobry rytmicznie, a w takiej muzyce to przecież podstawa. Najbardziej boję się o Piotrka, zobaczymy czy się wybroni. Dominiki powinny dać radę, Maciek też, w końcu to profesjonalista pełną gębą, o Sławku już nawet nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.21 13.05.05, 15:14 > Jest jeszcze jedna rzecz, która daje mu cień szansy: Bartek jest dobry > rytmicznie, a w takiej muzyce to przecież podstawa. Niby tak, ale taki Jackson średnio mu wyszedł, o Marleyu nie wspominając - wiem, że to zupełnie różne bajki, ale rytm mniej lub bardziej też się liczy. Ja bym postawiła na "Do you think I'm sexy" czy coś w tym stylu, oraz stopniowe pozbywanie się poszczególnych części garderoby :). Chyba, że zdarzy się cud i Bartek wreszcie rozbłyśnie - wtedy mogę w ramach pokuty za utratę wiary walnąć głową w ścianę nawet kilka razy ;). > Najbardziej boję się o Piotrka, zobaczymy czy się wybroni Jeśli dostanie którąś z wolnych piosenek Craiga D. to powinien dać radę (chyba coś było na temat, że to będzie ta ze Stingiem?), chociaż wątpię czy w takim repertuarze powali nas na kolana. Ale jeżeli daliby mu już wymienione gdzieś "Rock Your Body" Justina T. to mogłaby być masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.21 13.05.05, 15:27 ankya napisała: > Jeśli dostanie którąś z wolnych piosenek Craiga D. to powinien dać radę (chyba > coś było na temat, że to będzie ta ze Stingiem?), chociaż wątpię czy w takim > repertuarze powali nas na kolana. Ale jeżeli daliby mu już wymienione > gdzieś "Rock Your Body" Justina T. to mogłaby być masakra. Na Davidzie i na Timberlaku moze sie wylozyc kazdy, byc moze poza Slawkiem. Ich piosenki wydaja sie pozornie tak proste, ale kiedy nie ma sie odpowiedniego warsztatu nie da sie rady. Moga sie wziac za kawalek, ktory spiewa jakas kobieta, w koncu Makowiecki calkiem ladnie poradzil sobie z kawalkiem Kylie (jak dla mnie wyszlo mu to lepiej niz oryginal, choc w teledysku nie mial takiego fajnego kombinezonu ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 13.05.05, 15:45 > Niby tak, ale taki Jackson średnio mu wyszedł, o Marleyu nie wspominając Ale to nie dlatego, że się posypał rytmicznie, po prostu zabrakło lekkości. I teraz pewnie będzie to samo, bo tego nie da się przeskoczyć, z tym się trzeba po prostu urodzić. O Twoją głowę jestem dziwnie spokojna, i tylko tak na pocieszenie chciałam znaleźć u Bartka jakiś plus.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.21 13.05.05, 16:00 > Ale to nie dlatego, że się posypał rytmicznie, po prostu zabrakło lekkości. I > teraz pewnie będzie to samo, bo tego nie da się przeskoczyć, z tym się trzeba > po prostu urodzić. Racja, ale nie zmienia to faktu, że nawet jeśli Bartek wybrnie rytmicznie, to inne elementy nie będa grały, o angielskim nie wspominając - no, ale to chociaż jest do podszkolenia. > O Twoją głowę jestem dziwnie spokojna, i tylko tak na pocieszenie chciałam > znaleźć u Bartka jakiś plus.:) Ja to byłabym gotowa nawet się poświęcic z tą głową aby znaleźć jakieś plusy, wokalne rzecz jasna :). Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 13.05.05, 16:20 No tak, jeszcze ten jego angielski.;) Zupełnie mi to z głowy wyleciało. Swoją drogą to trochę dziwna sprawa, bo przecież ludzie, którzy mają słuch muzyczny zazwyczaj łatwiej niż inni łapią akcent i melodię języka obcego. Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.21 13.05.05, 15:24 Nie mogę. Tu chodzi o to żeby był mocny efekt :). Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:01 Hm ja też nie słyszałam o tym panu. Jedyny Mario, jakiego znam to pewien hydraulik.. Klimaty R'n'B- luzik, mogą być, ale Justin Timberlake, Craig David.. brr to nie dla mnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:07 Abstrahujac od tego, ze tytul koncertu jest mocno naciagniety to moze nie bedzie tak zle, choc Mario Winans nie jest moim ukochanym wykonawca, chyba juz wolalabym Ushera. I az szkoda, ze nie ma duetow, bo taki Paczek moglby z Bartkiem zaspiewac "My Boo" :> Swoja droga to ja Kylie nie zaliczylabym do R'n'B, no ale nie taki jest temat koncertu, wiec sobie moga do tego worka powkladac rozne cuda. Bardzo mnie ciekawi co wybierze Piotrek i Maciek, to sa dla mnie zagadki ;) Najlepiej w tym repertuarze chyba bedzie sie czul Uniatowski, licze tez na Dominike P. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:12 ciekawe co Magda zaspiewa w tv4 mysle, ze fajnie by bylo gdyby sie zlapala za cos Kelis Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:45 Albo Erykah, chociaz juz Brodka spiewala :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:55 a moze to ona zaspiewa Alicię? na drugiej plycie jest taki HEARTBURN uwielbiam go, na zywca to kawalek-dynamit co do Timberlake'a to sie zabalem, ze moze go zlapac Bartek w klipie do ROCK YOUR BODY jest taka rozbudowana partia swiergolenia gebofonowego :/// Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:59 Jak ktos skatuje Justina i bedzie to Bartek, to ja sie bardzo wpienie i wysledze, w ktorym ibisie oni mieszkaja ;) Wlasnie sobie tak pomyslalam, ze cos Alicjowego w glownym koncercie moze Dominika P. zaspiewac, bo "Respect" jej tak dobrze poszlo, ale pewnie wezmie sie za Beyonce albo Destiny's Child. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.21 13.05.05, 14:07 tylko niech wezmie cos z przytupem juz wiemy, ze w smutach jest niezla, wiec niech pokaze, ze RESPECT to nie byl wypadek przy pracy ;) co do Timberlake'a to jedynie Slawek ma szanse na wyjscie z twarza, reszta to bedzie tragedia no chyba, ze na tv4 bedzie Kuba Arendt :) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.21 13.05.05, 15:31 kubissimo napisał: > tylko niech wezmie cos z przytupem > juz wiemy, ze w smutach jest niezla, wiec niech pokaze, ze RESPECT to nie byl > wypadek przy pracy ;) Moze "Say My Name", "SUrvivor" albo "Lose My Breath" :) > no chyba, ze na tv4 bedzie Kuba Arendt :) Kuba bylby dobry w tych klimatach. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.21 13.05.05, 16:04 w przypadku Dominiki P myslalem bardziej o CRAZY IN LOVE (Beyonce solo) albo INDEPENDENT WOMEN (Destiny's Child) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo poprawka 13.05.05, 16:08 to chyba maja byc piosenki z ostatnich dwoch lat wiec Independent Women odpada :/ co do Lato to wygrzebalem na moim kompie empeczy tego Winansa mysle, ze Piotrek dalby rade tej piosence, a jego glos moglby ladnie podpasowac Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:53 Tak sobie pomyslalam, ze bardzo zal, ze w skladzie "dawcow" repertuaru nie znalazla sie moja boginii Mary J. Blige, blurp... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_harmon Re: IDOL 4.21 13.05.05, 14:34 O, faktycznie szkoda. Po stokroć woalałabym jej repertuar niż Destiny's Child i Beyonce. Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:27 nadrabiam zaległości - przeczytałam wczoraj wypowiedzi Piotrka Lato na tym forum. co za człowiek! nie spodziewałam się, że jest takim świetnym gościem - i że tak ładnie pisze (widocznie śpiewanie to nie jedyny jego talent:). tzn. od początku go lubiłam, ale mimo wszystko jestem pozytywnie zaskoczona... lubiłam go od początku, czyli od kiedy przekroczył próg domu Wielkiego Brata - jak tylko zobaczyłam, że jest tam chłopak z gitarą, wiedziałam, komu kibicować. a gdy Kfiato musiał opuścić dom...załamka... no i oglądałam coraz mniej i mniej tego Big Brothera... powtórzę jeszcze raz: może nie śpiewa najlepiej w tym finale, ale nie miałbym nic przeciwko, żeby wygrał, bo zaśpiewał "Hemorrage" w półfinale. no i bardzo chce nagrać płytę, więc niech się chłopakowi uda... podobno lubicie długie posty, no to proszę: mój ulubiony temat - Sławek Uniatowski! większość widzów zgadza się, że Sławek świetnie śpiewa, a jeśli coś im się w nim nie podoba, to to, że jest zbyt pewny siebie, zarozumiały itd. pomijam rozważania nad tym, czy taki jest czy nie jest, bo nie znam go. chcę tylko powiedzieć, że moim zdaniem lepiej, by idol był taki. Maciek Silski ładnie śpiewa, ale dużo traci u mnie przez to, że jest taki miły, fajny...ja nie miewam takich idoli! Sławek przynajmniej wzbudza jakieś emocje, ludzie dyskutują o nim. już się zachowuje jak gwiazda, więc czemu nie miałby nią zostać ;) jeśli on już się uważa za idola, to trzeba tylko dopełnić formalności i go na idola wybrać. gdyby uważał się za idola a był beznadziejny - to byłoby żałosne... ale chłopak świetnie śpiewa, ma charakter...no to ma prawo myśleć o sobie, że jest tam najlepszy. i nadaje się na idola. nie wiem, może część z Was chciałaby milutkiego, grzecznego idola... ale ja wolałabym bezczelnego ;) mimo wszystko, co tam charakter! niby ten program poszukuje idola, a tak naprawdę chodzi o kogoś, kto umie śpiewać i kogo płyty będą się sprzedawać. a jak Sławek śpiewa, to mam - jak to mówią jurorzy - ciary. a propos - jest coś w jego śpiewaniu, co mi się kojarzy z Renarem Kauperem z Brainstorm (zespół niezbytni, ale wokalista moim zdaniem świetny). nie, Sławek ma inny głos i śpiewa inaczej, ale to, co mi się zawsze najbardziej podobało w śpiewaniu Kaupixa, podoba mi się najbardziej też w śpiewaniu Sławka - taka niesamowita lekkość i łatwość śpiewania. Kaupix wydobywa z siebie ten swój cudny głos, jakby nie sprawiało mu to najmniejszej trudności. Uniat zaśpiewał w pierwszym finale najtrudniejszą moim zdaniem piosenkę, a zrobił to tak, jakby nie było nic prostszego na świecie. i to jeszcze jak genialnie zaśpiewał..! koniec dygresji. oglądaliście pewnie "Amadeusza" Formana. nie wiem, jaki był Mozart naprawdę, ale załóżmy, że był taki, jak w filmie. czy ktoś wtedy nie słuchał jego muzyki dlatego, bo był takim a nie innym człowiekiem? czy dziś ktoś mówi "nie słucham Mozarta, bo to był zryty koleś" ? albo weźmy mojego boga Thoma Yorke'a - ideałem to on nie jest. nerwowy, konfliktowy, podobno jak nie jest w nastroju to nawet fanom podchodzącym po autograf potrafi powiedzieć "spier...". Ale co mnie to obchodzi, kocham tego faceta, jest moim największym idolem, nie ważne jaki jest, tylko co i jak śpiewa. nie chcę oczywiście stawiać Sławka w jednym rzędzie z wymienionymi muzykami, ale tak samo jest z nim - niech sobie będzie jakikolwiek, skoro śpiewa tak jak śpiewa... nie mogę się już doczekać, jak wróci do Torunia między wygraniem Idola a nagraniem płyty (odpukuję w niemalowane!). będę przesiadywała na Szerokiej - mój brat mówi, że po to, by Sławka zobaczyć ;) - ale mi raczej chodzi o to, by popatrzeć sobie, co będzie się działo, gdy on się pojawi ;) czy dziewczyny będą za nim latały, prosiły o autograf itp... hehe, ale będzie ubaw :D ale post. wow. i tak nikt tego nie przeczyta, ale musiałam zrzucić, co mi leżało na sercu. a skoro nikt nie przeczyta, skorzystam z okazji - przegapiłam Waszą dyskusję na temat wyglądu uczestników, niestety...ale fajnego pieprzyka ma Uniat na klacie - zauważył ktoś, czy tylko ja? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:44 bemii napisała: > forum. co za człowiek! nie spodziewałam się, że jest takim świetnym gościem - i > że tak ładnie pisze Hmm no tak... > powtórzę jeszcze raz: może nie śpiewa najlepiej w tym > finale, ale nie miałbym nic przeciwko, żeby wygrał, bo zaśpiewał "Hemorrage" w > półfinale. no i bardzo chce nagrać płytę, więc niech się chłopakowi uda... A niech mu sie uda, bo Slawek i Maciek rade sobie dadza, a co do Piotrka nie mam pewnosci. Skoro odpadla Magda niech bedzie Piotrek :) > Maciek Silski > ładnie śpiewa, ale dużo traci u mnie przez to, że jest taki miły, fajny... Myslimy o tym samym Silskim? ;) Nie okraeslilabym go jako milego i fajnego, ale lekko zadufanego w sobie. > Sławek przynajmniej wzbudza jakieś emocje, ludzie > dyskutują o nim. już się zachowuje jak gwiazda, więc czemu nie miałby nią > zostać ;) A jakie Paczke wzbudza emocje. Slawek jest przy niej malutki jak mroweczka ;] > Waszą dyskusję na temat wyglądu uczestników, niestety... Cale szczescie ;] > ale fajnego pieprzyka > ma Uniat na klacie - zauważył ktoś, czy tylko ja? ;P A gdzies Ty widziala jego klate? Co Wy w tym Toruniu topless biegacie? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:49 haha, nieeee, w telewizji :P gdy tydzień temu Rock spytał Pecę co myśli o Uniatowskim, pokazali na 2 sekundki Uniata...i miał lekko rozpiętą tą różowo-białą koszulę, w której Listonosza śpiewał. a że ja nie mogłam oglądać, tylko sobie Idola Xtra nagrałam, to miałam czas do analizy... ahem... Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:59 Jak koniecznie z tej listy, to dla Magdy widziałabym "Naughty girl" Beyonce, bardzo lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.21 13.05.05, 14:08 tez lubie moj ulubiony kawalek z jej plyty :) ale to pewnie za nawiazania do Donny Summer Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.21 13.05.05, 14:15 A pomysł tych "nowych brzmień" nie jest przypadkiem oparty na wykorzystaniu "starych" numerów? Trochę mi to tak wygląda David- Sting, Beyonce- Donna, ten Mario. Nie znam się, ale trochę podejrzewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.21 13.05.05, 14:10 chociaz to bylby tez dobry kawalek dla Dominiki K Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: IDOL 4.21 13.05.05, 14:58 Nic nie znalazłam. Jak ktos wie czy Kylie albo Justin zrobili coś z użyciem rozpoznawalnych sampli to niech się wpisze, bo mi upada moja teoria nt. "nowych brzmień" :) dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: IDOL 4.21 13.05.05, 13:57 aha, jeszcze coś, 2 cosie nawet: > Myslimy o tym samym Silskim? ;) Nie okraeslilabym go jako milego i fajnego, ale > lekko zadufanego w sobie. hm, trochę niedokładnie oglądałam Idola przed finałami... i z tego co do tej pory widziałam to Silski mi się jakiś taki mdły wydaje, choć spiewać umie. > A jakie Paczke wzbudza emocje. Slawek jest przy niej malutki jak mroweczka ;] we mnie nie wzbudza :P ale chodziło mi o to, że Sławek w dodatku umie śpiewać. w połączeniu z jego charketerem - niezła kombinacja Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.21 13.05.05, 15:38 A propos tego co mógłby zaśpiewć Sławek - ostatnio wkręciła mi się dosyć często krążąca po eterze piosenka "Used to love you" (chyba taki jest tytuł, nie wiem kto to śpiewa). Wydaje mi się, że wypadłby w tym fajnie, no ale tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Idol Extra 14.05.05, 01:33 grrr! biedny Sławek. jak już się wytłumaczył, że nie jest taki, jak o nim mówią, idolowi prześladowcy wymyślili coś nowego! bo niby czemu w opisie tego odcinka Idola Extra o Sławku napisali akurat to: "Sławek Uniatowski nie wiedział czy ma "niską samokrytykę" czy "niską samoocenę". no dobra, sama się śmiałam, gdy powiedział "niską samokrytykę", ale napisanie tego w streszczniu Idola Extra na stronie Idola to już nieskrywane nabijanie się ze Sławka! albo Rock sam to pisze, albo webmaster też jest w tej kampanii przeciwko Sławkowi. kampanii - jak zauważyła niejaka "wkurzona" na idolowym forum: "Mam wrażenie, że ktoś stara się robić kampanię przeciw Sławkowi. Idol extra był tego dowodem, komentarz na stronie tu zamieszczony również. Nie wiem czego wy chcecie od tego chłopaka - jest na prawdę najlepszy, ma głos, klasę, elegancję i charakter. W pełni zgadzam się z tym co ironicznie mówił w Idolu extra o skromności." zgadzam się z tą panią! a biedny Sławek przejmuje się tym, co o nim mówią, smutny był taki... :/ jeśli się tam od niego nie odczepią, oczki wydrapię! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Idol Extra 14.05.05, 09:19 >jeśli się tam od niego nie odczepią, oczki wydrapię! yyy, a czy my nie oglądamy po prostu show telewizyjnego, obliczonego na wysoką oglądalność poprzez "kontrowersyjną" formułę i spory stopień złośliwości?? Dy-stans, dy-stans! Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Idol Extra 14.05.05, 10:48 heh, mój brat ciągle mi to powtarza, ja oglądam Idola Xtra i cały czas głośno komentuję, jaki to Maciek jest wredny dla Sławka (dla Dominiki P. też miły nie jest...), albo jak faworyzuje Pączka...a mój brat, który nie ogląda Idola, siedzi sobie przy kompie i mówi mi sto razy "on pewnie taki ma być, tak mu autorzy programu każą..." itp. ale Idol musi być z Torunia, jedna szansa na milion, musi i już! nie mogę się zdystansować! Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Idol Extra 14.05.05, 11:11 no tak, i znowu będzie, że jestem dziecinna. słyszę to tak często, że się nie wysilaj i nie pisz tego ;) przynajmniej młoda duchem pozostaję, stary zgredzie Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Idol Extra 14.05.05, 11:26 hehehe, urocza wymiana zdań ;) 1. nie przejmuj się pytaniem "ile masz lat", bo ono nad wyraz często pada spod klawiatury pewnego naszego ulubionego forumowicza - przecież to taki merytoryczny argument, czyż nie? ;) 2. poniekąd Cię rozumiem i Twoje zaangażowanie - żebyś Ty wiedziała co tu się działo przy okazji poprzedniej edycji, te litry wylanych łez, gdy idolem została nie ta osoba vco trzeba ;) 3. tak sobie obeicałam, że to przecież TYLKO rozrwyka i żeby nie podchodzić do tego zbyt emocjonalnie - na razie mi się udaje, ale tylko połowicznie (bo nie umiem tak na zimno wykalkulować powodów mojej sympatii do pewnego uczestnika) i wydaje mi się, że każdy, kto ma tu jakiegoś faworyta nie zachowuje tak do końca dystansu. 4. pozdrawiam i miłęgo pisania Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Idol Extra 14.05.05, 11:36 dzięki :) rozumiem, że nie mam co pytać, z jakiego miasta jesteś i o jakiego uczestnika poprzedniej edycji chodzi? ;) a co do punktu 3... jak na dziecinną osobę przystało, skręca mnie z ciekawości, więc może coś wydedukuję ze starych postów :P albo może tego nie zrobię... Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Idol Extra 14.05.05, 11:43 tzn. z Keytown nie pochodzę, ale co Śląsk to Śląsk ;) co do punktu 3, coby Ci czasu zaoszczędzić: trochę bardziej niż Sławkowi kibicuję Piotrowi - i niech bedzie, żem głucha, mi się i "Iść w stronę słońca" podobało, i Beatelsi, i to co dziś będzie pewnie tez mi się sposoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Idol Extra 14.05.05, 12:43 > kibicuję Piotrowi - i niech bedzie, żem głucha, mi się i "Iść w stronę słońca" > podobało, i Beatelsi, i to co dziś będzie pewnie tez mi się sposoba ;) ha! za mną to jego "Iść w stronę słońca" od kilku dni chodzi! Piotr trochę zmienił melodię i ja już nawet nie pamiętam, jaka była w oryginale. jego wersja była lepsza:) już mówiłam, że życzę Piotrkowi wygranej tak samo jak Sławkowi. chyba nawet wyślę dziś na Piotrka smsa, bo ostatnio jurorzy przepowiadają mu odpadnięcie, więc trzeba go ratować Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol Extra 14.05.05, 12:38 wiesz, jest duza roznica miedzy MLODY DUCHEM i INFANTYLNY zreszta pytam, bo moze nie ma sie co obruszac, ze jestes dziecinna, tylko zachwycac, ze pomimo mlodego wieku uzywasz zdan zlozonych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Idol Extra 14.05.05, 12:54 "infantylna" też już słyszałam pod moim adresem. ciekawe, że wczoraj na koncercie rockowym sama czułam się jak zgred i tak musiałam wyglądać w porównaniu z innymi znajdującymi się tam osobami... nieważne. mam przed sobą może jakieś 50 czy 60 lat dorosłości, po co zaczynać od teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol Extra 14.05.05, 09:55 no sorry chlopak sam sie podklada, to nie dziw sie, ze ktos to wychwytuje wczoraj ja sam usmialem sie z tej wpadki :) niestety jest w Slawku cos, co mnie irytuje i to sie juz chyba nie zmieni *** zastanawia mnie co takiego powiedziala Domikia K na temat jurorow w zeszlym tygodniu, ze do tego nawiazywali podczas ostatniego koncertu, a ona teraz nic nie chciala powiedziec ktos podpowie, bo tydzien temu nie widzialem IE Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Idol Extra 14.05.05, 10:41 a Rock go spytał, czy to, że jurorzy na niego stawiają go DEMORALIZUJE! jakoś tego nikt nie zauważył... prowadzący, który takie głupoty wygaduje. mnie też coś w Sławku irytuje i dlatego ma być idolem! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Idol Extra 14.05.05, 10:45 hmmm, to chyba ta slynna kobieca logika :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Idol Extra 14.05.05, 10:54 Moja teoria z targetem zaczyna zbierać żniwo... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: Idol Extra 14.05.05, 10:55 > > zastanawia mnie co takiego powiedziala Domikia K na temat jurorow w zeszlym > tygodniu, ze do tego nawiazywali podczas ostatniego koncertu, a ona teraz nic > nie chciala powiedziec > ktos podpowie, bo tydzien temu nie widzialem IE Powiedziała, ze Wojewódzki od początku ją wychwalał, a po ostatnim koncercie nie pochwalił, chyba tylko to. Może sie zreflektowała i nie ciągnie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś