Dodaj do ulubionych

półfinał eurowizji- wielkie gó..

19.05.05, 21:41
jak w temacie
utlenieni bracia i 1 blondyna, 2 blondyna, 3 blondyna,
już sie pogubiłam która jest która wszystkie wyją tak samo,
i tak samo tandetnie sa ubrane, kazda gwiazda w sukni ciągnącej sie po ziemi,
co to qrwa ma byc?
o nastepna gwiazda!z cycem na wierzchu
Obserwuj wątek
    • laburek Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 21:47
      o znowu blondyna i cyc, a może to ta sama przebiera sie na zapleczu?
      • pum5 Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 21:51
        rzeczywiście "gó.." jakby jedna długa piosenka,wszystko na jedno
        kopyto,śpiewanie w stylu lat 60-ych,kto wie,jeżeli poziom nastepnych wystepów
        będzie taki sam to kto wie nasz Delfin moze się okazac na tym tle "arcydziełem"
        i może zdobyć palmę pierwszeństwa....
    • tocqueville ?. 19.05.05, 21:59
      właczylem na chwile a tu jakąs kobieta z Norwegii przebrana za faceta, albo
      odwrotnie juz sam nie wiem, spiewa jakiś "hymn rockowy", który brzmi jak pop i w
      ogole
      • michal_82 Re: ?. 19.05.05, 22:24
        Prawda jest taka, że Norwegia to jest jedyna piosenka jaką jeszcze
        kojarzę. "Come on, come on, come on!" :) Reszta zlała mi się w jedno i to samo.
    • laburek Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 22:30
      za to chorwacja sie wyrózniła,
      ale taki klimat to raczej na dożynki sie nadaje, ale wiocha
      (a szkoda bo chorwacja piękny kraj)
      • michal_82 Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 22:36
        A mi się właśnie ta odmienność Chorwacji podobała. Doceniam każdego kto się tam
        wyróżnia. Chyba zagłosuję na te dożynki. A teraz Irlandia przywaliła
        tradycyjnym eurowizyjnym popem.
        • laburek Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 22:40
          moge też zagłosować ale tylko dla tego że tam będę znowu na wakacjach .
          • michal_82 Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 22:58
            Dwa esemeski poszły. Na Chorwację i na Norwegię. Mam nadzieję, że ci pierwsi
            przejdą, bo Norwegię mamy i tak w sobotę na bank.
            • michal_82 Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:16
              Mam satysfakcję. Moje głosy nie poszły na marne i Chorwacja nie odpadła! :D
    • pendragon_pl Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 22:44
      No a teraz leci coś a'la New Kids On The Block z Danii

o w morde, co za chłam !

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • pendragon_pl Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 22:45
        no ... teraz Polska.... w stylu Russian melody :-/

aaaaaaaaaaaaaa !
        • piekielny.twist Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 22:45
          O ku* !!!!!!!!!
    • rudy-skoczek Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 22:52
      O B..!Tytlko nie piszcie, ze się wam Delfin w stylu cygańskimm podobał?Zaraz
      zjadę!!!A swoją drogą to koleś ciągle śpiewa wszystkie rytmy, tylko nie
      swoje-narodowe..chi,chi delfin cyganem..no nadal ie mogę wyjść z szoku
      • piekielny.twist Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 22:55
        Matko! Jaki wstyd!!!
        Przy tym całym Delfinie Ich Troje to szczyt wyrafinowania i dobrego smaku.
        • peace_and_love Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:07
          Przy drugiej piosence zrobiło mi się niedobrze, przy trzeciej zwymiotowałam.
          Norwegii akurat nie ma się co czepiać, bo byli najlepsi.
          A Delfin też się roznegliżował, co by nie być gorszym od tych blond dziewoj ;)
    • abracadabra1 Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:10
      To straszne , ze najgorsze gowna siedza w finale a dobre utwory beda musialy
      odpasc
    • piekielny.twist Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:15
      Hurrrraaaaa! Nie przeszliśmy! :>
      • abracadabra1 Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:17
        a Bialorus , Holandia i Polska ?
        • peace_and_love Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:27
          A Bułgaria?
      • ivulspirit Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:22
        eee a ktory to Delfin

jesteśmy muzycznym zadupiem wszechswiata ... brawa dla jury ktore dokonalo
        jakze trafnego wyboru wysylajac tych niedorobionych Cyganow jako wizytowke
        polskiej muzyki
        • waldemarro84 Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:31
          norwegia to kopia europe,czyli całkiem całkiem ale mało oryginalne.Moim zdaniem najlepsza była dziś Mołdawia-zupełnie nowe brzmienie,coś wyróżniającego się.No i przeszli,szkoda tylko ze występowali na początrku i ludzie mogli zapomniec ,mam nadzieje ze w sobote będa mieli lepsze pozycje startowe

p.s. nie znudziło wam sie juz krytykowanie eurowizji?co rok wszędzie to samo-co za chłam,co za szajs itd.Przecierz wszyscy to doskonale wiemy i nikt nie kaze nam tego oglądać ale odkąd zobaczyłem tam pewnego razu brainstorm wierze ze można tam znaleźć czasem cos ciekawego w lawinie plastiku i discopolo no i oglądam,ale po co krytykować to co oczywiste...?

:)
          • piekielny.twist Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:37
            > najlepsza była dziś Mołdawia
            Też trzymam za nich kciuki, a jak nie oni to z zupełnie innych powodów (i po
            sąsiedzku) "Razom".
            Brainstorm to inna bajka :)
            • mala-muu Zdob Shi Zdub 20.05.05, 08:57
              Zespół z Mołdawii jest b. znany na Ukrainie i w Rosji, nagrali już kilka płyt,
              wszystkie w takim punkowo-rockowym stylu z elementami muzyki ludowej, naprawdę
              rewelacyjnie się tego słucha. Aż zdębiałam, kiedy ich zobaczyłam, że też
              zodzili się pojechać na Eurowizję...
          • peace_and_love Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:41

> norwegia to kopia europe,czyli całkiem całkiem ale mało oryginalne.

Rzeczywiście jak usłyszałam pierwsze dźwięki, pomyślałam "Kurde, Europe".
            Identyczne brzmienie. Ale w porównaniu z resztą propozycji było to baardzo
            oryginalne.
            Mołdawia też była ciekawa.

>nie znudziło wam sie juz krytykowanie eurowizji?co rok wszędzie to samo-co
            > za chłam,co za szajs itd.Przecierz wszyscy to doskonale wiemy i nikt nie
            kaze
            > nam tego oglądać
            > po co krytykować to co oczywiste...?

Zgadzam się w 100 % :)
            • andrz_ej Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 19.05.05, 23:59
              hmmmmm-taaak-no po prostu dno ten "nasz" występ-po raz nasty z rzędu daliśmy
              ciała na na Eurosongu..albo wysyłamy zbyt ambitny repertuar z góry skazany na
              niepowodzenie na tego rodzaju konkursie/ Steczkowska,Piasek,Szcześniak,Sixteen/
              albo kicz do potęgi w rodzaju delfinarium - przy tym Iwanie nawet leciwa Iza
              Skrybant z Tercetem mieliby większe szanse/hihi/...jedyna Górniakowa sprzed 11
              lat ratuje jakoś nasz honor....
              • kubissimo Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 20.05.05, 00:03
                uwazasz, ze piosenka Sixteen byla zbyt ambitna????
                • waldemarro84 Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 20.05.05, 00:16
                  heh no właśnie,a może piaska piosenka była ambitna?
                  • ivulspirit Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 20.05.05, 01:24
                    a od kiedy to eurowizja jest konkursem piosenki ambitnej.... przeciez ktoregos
                    razu konkurs wygrala babka ktora wczesniej byla facetem (i to byl jej/jego
                    glowny atut o_O)
              • peace_and_love Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 20.05.05, 01:08
                Czyli i tak źle, i tak niedobrze hmm? Ja myślę, że między tym "ambitnym" w
                Twoim mniemaniu repertuarze a kiczem do potęgi wcale nie ma takiej wielkiej
                przepaści i już bardziej "wypośrodkować" się nie da..
                • andrz_ej Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 20.05.05, 16:11
                  No w każdym razie nie da się ukryć że coby nie powiedziec o ich piosenkach to
                  Steczkowska,Piasek czy Szcześniak prezentują poziom przynajmniej wyższy o kilka
                  klas od Delfinarium,a głównie miałem to na myśli,że były to piosenki inne,zbyt
                  trudne i nie pasujące do skoczno-discowego reperturau Eurowizji.
                  Więc z tymi w/w wykonawcami był niewypał i skoro już wysyłamy piosenkę,która
                  rzekomo już miałaby pasować do eurowizyjnych standardów to wysyłamy kicz do
                  potęgi.A jakoś nie możemy wypośrodkowac-juz sam nie wiem ktoby z obecnych
                  polskich wykonawców pasował na Eurowizję?..doszedłem do wniosku że nie mamy
                  takich wykonawców więc dajmy sobie spokój chyba z tym konkursem...
                  Podobnie rzecz się ma ma młodzieżowych konkursach Eurowizji/ TVP transmitowała
                  także na żywo w latach 2003 i 2004/ i nasi reprezentanci zdobywali tam także
                  ostatnie lub przedostatnie miejsca...coś więc jest nie tak...
                  • tawananna Re: półfinał eurowizji- wielkie gó.. 20.05.05, 17:56
                    > Podobnie rzecz się ma ma młodzieżowych konkursach Eurowizji/ TVP
                    > transmitowała
                    > także na żywo w latach 2003 i 2004/ i nasi reprezentanci zdobywali tam także
                    > ostatnie lub przedostatnie miejsca...coś więc jest nie tak...

A widziałeś tę polską piosenkę na dziecięcej Eurowizji? Już nie pamiętam, czy
                    to był 2003 czy 2004, ale nie była ani zbyt ambitna, ani zbyt kiczowata - była
                    po prostu słaba, o klasę słabsza od innych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka