Gość: manuela IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 20:03 1. M. Olejnik 2. J. Żakowski 3. K. Skowroński 4. A. Turski 5. E. Milewicz Jakie są wasze typy i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oleńka Re: Ulubiony dziennikarz- publicysta, komentator. IP: *.it-net.pl 19.07.02, 10:04 Mam kilka typów równoległych-zestaw bardzo różnych osobowości. Kuba Wojewódzki-za błyskotliwość, inteligencję, niebanalne poczucie humoru, nieskalany gust, za "Brum", za "Plastik" i za kontrowersje jakie wzbudza (w końcu "nie ma nic gorszego niż nudny dziennikarz", a "wszystko co wybitne jest kontrowersyjne") Marek Niedźwiecki-za to, że jest ;-) Artur Andrus- za cudowne poczucie humoru, za "Powtórkę z Rozrywki", za nieodżałowane "Teraz śmieszniej" Wojciech Mann- tu chyba nie muszę uzasadniać :-) Mann is Mann-to takie proste ;-) Krystyna Czubówna-za profesjonalizm i głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Ulubiony dziennikarz- publicysta, komentator. IP: *.tom.pl 19.07.02, 16:12 > Kuba Wojewódzki-za błyskotliwość, inteligencję, niebanalne poczucie humoru, > nieskalany gust, za "Brum", za "Plastik" i za kontrowersje jakie wzbudza (w > końcu "nie ma nic gorszego niż nudny dziennikarz", a "wszystko co wybitne jest kontrowersyjne" widze ze kuba w. staje sie juz klasykiem,bo rozumiem ze to tego wirtuoza dziennikarstwa,publicystyki...cytujesz...cudownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Ulubiony dziennikarz- publicysta, komentator. IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 20:08 Gość portalu: Oleńka napisał(a): > Mam kilka typów równoległych-zestaw bardzo różnych osobowości. > Kuba Wojewódzki-za błyskotliwość, inteligencję, niebanalne poczucie humoru, > nieskalany gust, za "Brum", za "Plastik" i za kontrowersje jakie wzbudza (w > końcu "nie ma nic gorszego niż nudny dziennikarz", a "wszystko co wybitne jest > kontrowersyjne") > Marek Niedźwiecki-za to, że jest ;-) > Artur Andrus- za cudowne poczucie humoru, za "Powtórkę z Rozrywki", za > nieodżałowane "Teraz śmieszniej" > Wojciech Mann- tu chyba nie muszę uzasadniać :-) Mann is Mann-to takie > proste ;-) To mam nadzieję głos jeszcze zanim Czubówna zaczęła promować Tpsa? > Krystyna Czubówna-za profesjonalizm i głos > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Ulubiony dziennikarz- publicysta, komentator. IP: *.artinfo.com.pl / *.artinfo.com.pl 17.12.02, 15:21 Bardzo podoba mi się nowa twarz Panoramy Joanna Racewicz więc to mój typ nowego dobrego dziennikarza. A dalej oczywiście Turski, Pan Krystian Przysiecki z " Zawsze po 21" i Jacek Żakowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil D. Re: Ulubiony dziennikarz- publicysta, komentator. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.07.02, 13:17 1. T. Kowalski 2. A. Nowak 3. Z. Dłubany 4. I. Koń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama TURSKI IP: 149.156.213.* 04.12.02, 12:42 Zdecydowanie Turski i Olejnik. Na dwóch miejscach Ostrowski i Szostkiewicz. Na trzecich Gawryluk i PIasecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agewli Re: TURSKI IP: zapas:* 08.12.02, 15:38 Zdecydowanie TURSKI. Nigdy nie mam poczucia znudzenia jego osoba, ten facet po prostu ma klase... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TURSKI IP: *.acn.waw.pl 08.12.02, 20:53 Gość portalu: agewli napisał(a): > Zdecydowanie TURSKI. Nigdy nie mam poczucia znudzenia jego osoba, ten facet po > prostu ma klase... szczególnie jak się upija w warszawskim pubie LOLEK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: TURSKI IP: 149.156.213.* 09.12.02, 10:24 Co robi po pracy w pubie albo pod kolderka mnie nie interesuje. Ma wiedze, dobry glos, niezla dykcje i zna sie na tematach, o ktorych mowi. Nie wlazi zachodnim politykom do d... Potrafi wydobyc takie fakty z historii, ze nie jeden z jego kolegow w 7 dni swiat ma problemy z polemika, a napewno jego wtracenia rozszerzaja konteksty rozmow. Odpowiedz Link Zgłoś
astekilsw Re: TURSKI 17.12.02, 14:09 Gość portalu: Kama napisał(a): > Co robi po pracy w pubie albo pod kolderka mnie nie interesuje. > Ma wiedze, dobry glos, niezla dykcje i zna sie na tematach, o ktorych mowi. Nie > > wlazi zachodnim politykom do d... Potrafi wydobyc takie fakty z historii, ze > nie jeden z jego kolegow w 7 dni swiat ma problemy z polemika, a napewno jego > wtracenia rozszerzaja konteksty rozmow. Taaaaak, włazi tylko polskim politykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Ulubiony dziennikarz- publicysta, komentator. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 10:28 Gość portalu: manuela napisał(a): > 1. M. Olejnik > 2. J. Żakowski > 3. K. Skowroński > 4. A. Turski > 5. E. Milewicz Dorzyciłabym Skalskiego, Gawryluk i Woloszańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
astekilsw Re: Ulubiony dziennikarz- publicysta, komentator. 17.12.02, 14:06 Wyrzucam Żakowski, Skowroński, Turski, Milewicz, Wołoszański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Turski, Bukowska, Olejnik itd IP: 212.87.3.* 17.12.02, 14:14 Turski, zawsze uwazalam ze informacyjne programy powinni prowadzic ludzie o pewnym doswiadczeniu zyciowym, bo to przynajmniej sprawia wrazenie ze wiedza co mowia Bukowska-byla naprawde sympatyczna i komepetentna i jak wyzej Olejnik - zadaje pytania proste i zrozumiale (przynajmniej) dla sluchaczy. Jej fenomen polega chyba na tym ze ona naprawde rozmawia a nie tylko zadaje pytania. Gorecki - jego reportarze w Wiadomosciach byly ciekawsze niz te Milewicza Skowroski - jak Olejnik, szkoda ze zastapila go w III Pienkowska. Jest jeszcze pare innych nazwisk, ale mam wrazenie ze piszac o nich przygotowuja liste zwolnien w public mediach. Odpowiedz Link Zgłoś