Dodaj do ulubionych

GLANC i ROLNIK-AKROBATA = TO DEBEŚCIAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.mapster-net.com.pl 10.09.01, 21:51
bez nich nie będę oglądał tego coraz bardziej ch*jowego programu !!!!!!!!!
TVN-owska MANIPULACJA = MOJA KONSTERNACJA !!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Paulo JESTEM Z TOBĄ BRACHU!!! TAKA JEST PRAWDA!!!!!! IP: *.telkab.pl 10.09.01, 22:00
    • Gość: Paulo WOJTI I IRAS !!! JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI !!!! IP: *.telkab.pl 10.09.01, 22:04
    • Gość: wic Re: GLANC i ROLNIK-AKROBATA = TO DEBEŚCIAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.metronet.pl 10.09.01, 22:04
      niestety jesli ktos nie uzywa zelu - jest nominowany. tvn stawia na
      przecietniakow
    • Gość: Dziobak Glanc i Rolnik-Akrobata to zajebisci goscie IP: *.acn.waw.pl 10.09.01, 22:08
      Pieprzona TVN chce miec swoich pozytywnych plastikowych bochaterow. Oni juz
      wytypowali i robia nagonke na kogo trzeba. Wojtus nie pasuje do schematu wiec
      won! To jak oglaszanie wynikow prawyborow - manipulacja!
      • Gość: Matejko Re: Glanc i Rolnik-Akrobata to zajebisci goscie IP: *.mapster-net.com.pl 10.09.01, 22:13
        Wypie***olić za zbity r*j wszystkicj poza Irasem (i Kukłą którą poi wodą) i
        Wojtasem Glanciasem (i jego Eustachym) - SHOW byłby nieziemski bez tych
        wszystkich Karolci, głupiuch plastikowych i kartonowych pseudo-vokalistek z
        Sosnowca, strażaków-lovelasów, kubańczyków, kubów-z oberżynką od ołówka na
        szyi, Basi bankierowej Torbickiej do wyrzygania !!!!!!! i wszytskich innych
        nominować i sru na te ich gęby pindziałowate ulizane oślizgłe obrzydliwie
        nijakie charakterki do kozetu!!!!!!!!!!!! LUDZIE CZY JA RZYGAM NA KRAJ W KTÓRYM
        TAKICH LUDZI PUBLICZNIE W TELEWIZJI SIE SZKALUJE!!!!!!!!!!!!!!!! CHROŃCIE MNIE
        OD TVN-uuuuuuuuu !!!!!!!!!!! NIEDŁUGO WYPIER***OLE TELEWIZOR ZA OKNO!!!!
        • Gość: x-man Re: Glanc i Rolnik-Akrobata to zajebisci goscie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 22:56
          Racja, Irek + Wojetl Glanz sa zajebisci. Reszta osob to dno kompletne. nawet
          strazak okazal sie chujem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka