atamanek 01.06.05, 14:48 Witam :)) Odwiedzajcie niektorzy swoje skrzynki pocztowe na gazecie?:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: IDOL 4.34 01.06.05, 14:49 ja nie odwiedzam ale jak mi przyslesz to kontrowersyjne zdjecie, to moze odwiedze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.34 01.06.05, 14:55 w którym to wątku dalej będziemy debatowali nad: - repertuarem przyszłego koncertu - znajomością muzyki filmowej i nie tylko - przesyłali sobie empeczy i wyrazy szacunku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.34 01.06.05, 14:57 bym sprawdziła, ale ładuje mi się bardzo długo, a i tak pewnie nie ma nic dla mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: IDOL 4.34 01.06.05, 14:59 Hmm... Nie wiem czy się zaliczam do "niektórych" ;) A może to delikatny przytyk do Piotrka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.34 01.06.05, 15:00 i jeszcze, żeby formalności stało się za dość, linek do poprzedniego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=24549061&a=24549061 i propozycja cobyśmy dali ignora Kpiarzowi, choć ewidentnie popsuł nam chronologię :( Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.34 01.06.05, 15:25 Moze trzeba zwrocic sie z petycja do jk, coby ciachnal tamten watek :) Do Atamanki, tak po starej znajomosci (kumoterstwo, te sprawy), to ja tez bym chciala to zdjecie kontrowersyjne, bo nic nie zdazylam zobaczyc :( :D Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.34 01.06.05, 15:33 Witam :) A Ty laska, to wejdz na irc i odczytaj msg! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.34 01.06.05, 15:42 O to wejde, ale pozniej, pozniej Pani Atamanko, bo teraz to nie mam czasu :D Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.34 01.06.05, 15:46 Witam :) Pozniej, to ja lece na wywiad i koncert z Brodka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.34 01.06.05, 17:55 jk usunął! nie śmiem pochlebiać sobie że to po moim mailu - ale dzięki jk, byłeś szybki i stanowczy:)!!! i tylko myślę że może powinno się tu znaleźć małe wyjaśnienie dla tych którzy pojawiają się tu po raz pierwszy: kolejne wątki IDOL4 (bo czwarta edycja). (kolejny numer) powstają wtedy, kiedy przekraczamy 100 postów, bo inaczej ciężko byłoby czytać/szukać nowych wpisów Kto chce to sobie znajdzie - kto nie chce nie czyta, i tym sposobem jesteśmy lepsi niż ci od Mjm, którzy narobili tu dymu Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.34 01.06.05, 17:58 a i proszę żeby założyciel wątku z nowym numerkiem dawał odnośnik do poprzedniego, wtedy się nie pogubimy Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.34 01.06.05, 19:47 juz nie demonizuj jezeli w tytule beda numerki, to sie pogubisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.34 01.06.05, 20:19 oj kubu wybacz że ja tu robię za porządkowego - wiem że tyś jest tu guru i z przyjemnością zwracam honory;) ja się nie gubię już od lat kilku, ale prośby o linki (no przecież kiedyś tak bywało i sam je tu dawałeś, a może nawet to zapoczątkowałeś!) są tylko dlatego by ci nowi, którzy zakładają wątki oboczne, zrozumieli "idolową" netykietę... a zresztą może nowych nie będzie już tak dużo, w końcu Idol się kończy i może nawet nie dojdziemy do wątku nr 40... Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.34 01.06.05, 21:36 yane.yane napisała: > Moze trzeba zwrocic sie z petycja do jk, coby ciachnal tamten watek :) a o co poszlo, bo ja jestem uziemiona miedzy sesja a robota i mnie ominelo? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.34 01.06.05, 16:08 ja odwiedzam, ale widać nie zaliczam się :( Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: IDOL 4.34 01.06.05, 23:21 Witam :) Ja ciagle mam andzieje, ze sie do mnie odezwiesz na gg :( Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.34 02.06.05, 11:39 z pracy nie mogę, a w domu mało korzystam. Może se jednak założę w pracy, co tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1202 do Atamanek :-) 01.06.05, 16:11 Hej hej :) WEszłam ostatnio na Twoją stronkę i twarz wydawała mi się znajoma :) Dużo myślałam i już chyba wiem :) To Ty zorganizowałaś ten koncert w Ostrołęce :)? Super akcja! Byłam pod wrażeniem!I nadal jestem :) 3maj się :) ps. Zdjęcia owadów są genialne :) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: do Atamanek :-) 01.06.05, 23:25 Witam :) Tak ja, skad mnie znasz?:) Dzieki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1202 Re: do Atamanek :-) 01.06.05, 23:29 Osobiście Cię nie znam,pewnie szkoda :), raczej z widzenia. I czytałam kiedyś jakiś artykuł, w którym się wypowiadalaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.34 01.06.05, 20:28 dziwię się troszku, nadeszła bowiem wiekopomna chwila i po raz pierwszy drodzy koledzy możecie brać udział w wyborze piosenki, którą wykona uczestnik Idola (na TV4 wprawdzie, ale zawsze... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=14&w=24549061&a=24597785) a tu dyskusji prawie żadnej?! co jest?! tu padło coś o Neilu Youngu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=14&w=24549061&a=24612436 hm, no nie wiem, wydawało mi się że PLato to jednak zupełnie inne klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.34 01.06.05, 20:32 eee, jakoś mi nie wyszło z tymi linkami?... no to sobie poczytajcie setny post z nr 33 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.34 01.06.05, 20:33 inne, inne, ale nie moze co koncert spiewac piosenek Madonny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1202 Re: IDOL 4.34 01.06.05, 21:02 A mi się właśnie wydaje, że Neil Young to bardzo dobry wybór. To muzyka, gdzie można sobie troszkę "poszaleć", jeśli chodzi o wykonanie. Jestem bardzo ciekawa, jak Piotrek by to zaśpiewał :) Szkoda tylko, ze wyjeżdżam na odludzie...bez tv.. ;) Ale nadrobię zaległości jak wrócę :) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.34 01.06.05, 21:20 O wlasnie, to ja napisze dwie rzeczy, ktore moglabym posluchac (taki kocert zyczen, co? ;))) - z nowych to moze byc Audioslave "Be Yourself", albo Daniel Bedingfield "Wrap My Words Around You". Ze starych to bardzo prosze o Soundgarden "Black Hole Sun" albo MLB "Crown on Thorns". A moze za chwile przyjdzie mi d glowy jeszcze co innego ;] Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.34 01.06.05, 21:34 ooo, koncert zyczen? czy ja moge byc do znudzenia nudna ;) i zazyczyc sobie, zeby w koncu ktos zaspiewal U2? :D a w ogole to chcialabym znow zobaczyc fajny duecik, np Uniatowski & Kasprzycka :) tylko nie koniecznie w romantycznym smecie typu "Endless Love" :P raczej w "Don't Give Up" Kate i Petera... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.34 02.06.05, 09:08 siuil_a_run napisała: > ooo, koncert zyczen? > > czy ja moge byc do znudzenia nudna ;) i zazyczyc sobie, zeby w koncu ktos > zaspiewal U2? :D > > a w ogole to chcialabym znow zobaczyc fajny duecik, np Uniatowski & > Kasprzycka :) tylko nie koniecznie w romantycznym smecie typu "Endless Love" :P > > raczej w "Don't Give Up" Kate i Petera... :) Ja też optuję za U2!!! A wiesz, że o tym samym utworze pomyślałam!!??!! Tylko nie w kontekście duetu, ale solowego wykonania Uniata. Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.34 02.06.05, 18:34 pozdrawiam i sciskam Aguszaku! :))) tak rzadko bywasz w tej edycji na forum, ale jak jestes to az sie wszystko cieszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.34 03.06.05, 12:28 Wzruszyłam się Siuil nie na żarty... Rzadko bywam, bo... wcześniej jakoś więcej emocji we mnie to wszystko wzbudzało: i to co się działo w Idolu i zaangażowanie ludzików na forum. Teraz już nie te emocje... ... ale tęsknię za tamtą atmosferą, dlatego zaglądam tu do Was :))) Buziorek za łezkę wzruszenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.34 03.06.05, 17:55 buzka i dla Ciebie :) dzisiejsze piwko bedzie za stara gwardie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.34 01.06.05, 22:52 Nie wiem czy Piotrek lubi Smashing Pumpkins, ale ja bym chętnie posłuchała "Disarm", ewentualnie "Stand Inside Your Love" w jego wykonaniu. Albo "Street Spirit" Radiohead. W temacie jury to może "Zoil" Nosowskiej i Kazika? :) Chociaż akurat Leszczu był w porządku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.34 02.06.05, 11:54 Ja po cichu marzę, aby ktoś zaśpiewał pieść Wake up z płyty Mad Season. Pewnie się nie doczekam, ale Silski mógłby to naprawdę nieźle pociągnąć. Jeden mój ulubiony kawałek już wykonywał, może i to się uda. Mam jeszcze ochotę na Black lub Garden Pearl jam, ale może lepiej nie, niech to zostanie przy Eddiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
513lato Re: IDOL 4.34 02.06.05, 12:08 Kolejne genialne kawałki.....:(((rany, az się zastanawiam na d swoim wyborem, ale to przynajmniej znam, a tamtych tekstów nie dam rady się nauczyć niestety..ale bardzo dobre sugestie...wszystko w moim klimacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.34 02.06.05, 12:16 agata_to_ja napisała: > Ja po cichu marzę, aby ktoś zaśpiewał pieść Wake up z płyty Mad Season. Pewnie > się nie doczekam, ale Silski mógłby to naprawdę nieźle pociągnąć. Agata, nie podnoś mi ciśnienia. Ja nawet nie dopuszczam takich marzeń do głosu. A Ty mnie tu na takie wrażenia narażasz. Będę się teraz bała do Twoich postów zaglądać, bo mi się aż we łbie zakręciło od takiej propozycji;) Sorki, zawsze popadam w egzaltację w takich momentach :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.34 02.06.05, 15:37 Miło mi, że Wam się spodobały moje propozycje. Jak kolega MS zaśpiewał Hungry strike (nie doskonale moim zdaniem, ale mogło być), to zaraz mi się ciąg skojarzeń utworzył i takie właśnie rzeczy do mej glowy przywędrowały. Lata świetlne temu czekałam, aby inny popularny na tym forum wokalista wykonał któryś z w/w. Doczekałam sie tylko raz wykonania Garden (nie słyszałam na zywo, ale za pomocą VHS) i było bardzo ok. A w ogóle to się dziwę, że żaden z Idolowców jeszcze nie wziął Wake up, w tym numerze to dopiero można pokazać, że sie ma głos. Oczywiście, jesli się ma :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.34 02.06.05, 18:41 agata_to_ja napisała: > A w ogóle to się dziwę, że żaden z Idolowców jeszcze nie wziął Wake up, w tym > numerze to dopiero można pokazać, że sie ma głos. Oczywiście, jesli się ma :) > pozdrawiam Hmmm. Odpowiedź na pytanie dlaczego żaden nie wziął zawiera się w drugim cytowanym zdaniu. Po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że Maćkowi Wake up mogłoby nie wyjść najlepiej. Jakoś mi nie pasuje. Ale ja chyba jestem "ortodoksyjnie" ;) przywiązana do wersji oryginalnej i nikt mi nie pasuje. Natomiast pozostałe wymienione kawałki jak najbardziej. Może się doczekamy, czego nam życzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: IDOL 4.34 02.06.05, 21:56 moze kiedys zaspiewa to Paczek ona to ma glos i do tego robi swietne show :D Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.34 01.06.05, 21:09 ja tez nie jestem niektora, bo odwiedzam, ale ostatnio nic tam nie wpada :) Odpowiedz Link Zgłoś
yane.yane Re: IDOL 4.34 01.06.05, 21:22 Zaczyna sie rodzic pytanie kim sa ci niektorzy skoro to nikt z nas - normalnie skandal, afera i przekret jakis. Moze by tu zmontowac jakas komisje sledcza? :] Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.34 01.06.05, 21:29 ja mysle, ze zeby byc niektorym, to trzeba byc kims! :) moze zglosimy sie do Idola, to nam sie skrzynki zapelnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.34 01.06.05, 21:51 Jak chcecie to mogę Wam przesłać caly spam jaki mi nawpadal i ciagle wpada do jednej ze skrzynek, co żem ją gdzieś bezmyślnie ujwniła. Zobaczycie, będzie fajnie. Po co od razu "kimś" bez potrzeby zostawać? Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.34 01.06.05, 22:03 oj, to ja chyba pozostane przy byciu nikims i ktora :D Odpowiedz Link Zgłoś
projagi Re: IDOL 4.34 02.06.05, 03:05 Coście sie tak przyczepili tego piotrka??? Jest rewelacyjny. He isn't? Odpowiedz Link Zgłoś
projagi Re: IDOL 4.34 02.06.05, 03:05 Coście sie tak przyczepili tego piotrka??? Jest rewelacyjny. He isn't? Odpowiedz Link Zgłoś
projagi Może malrstwo? 02.06.05, 03:31 projagi napisała: Nawiązując do pewnych wypowiedzi na forum, zastanawiam się, czy te Panie tak silnie strzeżące jakości w muzyce są tak samo strażniczkami jakości wykonań IDOLA ?Z innej beczki - Są w stanie stwierdzić, że: van Goh malował bez perspektywy, Gaugain - również, nie mówiąc o Manecie i Monecie, zapytowywuję: czy Piotr Lato musi byź mistrzem wokalu, żeby być mistrzem nastroju??? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: IDOL 4.34 02.06.05, 09:12 projagi napisała: > Coście sie tak przyczepili tego piotrka??? Jest rewelacyjny. He isn't? Jeżeli już, to : isn't he? Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: IDOL 4.34 02.06.05, 18:38 hehe, tez mnie korcilo, ale bylas szybsza :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1202 raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do przodu? 02.06.05, 09:02 Hej Tak przyglądam się, co się dzieje i zaczynam wątpić ;) Wieczna dyskusja na temat: Piotrek umie śpiewać, czy nie? Przecież to zupełnie jest bez sensu. I tak nikt nikogo nie przekona ;) Więc może lepiej pójść do przodu??? :) W każdym razie mi się podoba jak Piotrek śpiewa, bo przekazuje bardzo fajne emocje :) Jest skromny na scenie, nikomu się nie narzuca :) Poza tym emanuje hmm...jak to napisać... po prostu aż chce mi się go słuchać :) Ale koniec, nie mogą być same komplementy ;) Niech sobie nie myśli, że jest taki super ;) ja na płytę czekam!!! :) Co do koncertu sobotniego, to żałuję bardzo, że nie zobaczę :( a raczej nie posłucham :( ehh...no cóż...tak bywa :( 3majcie się :) Kasia :* Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do prz 02.06.05, 09:14 W tym wątku raczej nie zauważyłam takich dyskusji ;) Piotrek był świetny w klubie, bardzo dobry w teatrze i przekonujące jest to co pisze w swoich postach, więc pozostaje czekać na autorskie dokonania (których jestem ciekawa :)) Piotrek- jeśli to czytasz ;) rewelacyjny był wasz filmik przed ostatnim koncertem :))) Co tam zagrał Bartek, że cenzura nie przepuściła? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1202 Re: raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do prz 02.06.05, 09:17 Wiem, wiem, że tutaj tylko czasami wpada ktoś "negatywnie" nastawiony ;) I to jest wieeeeelki plus tego wątku :) Moja wypowiedź była "ogólnospostrzeżeniowa" :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
513lato Re: raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do prz 02.06.05, 11:46 Hehehe, filmik był świetny, szczególnie, ża sami go wymyśliliśmy jeśli chodzi o detale....takie jak akcja CLERKS, która z Siła zawsze robimy, jak akcja "ZMIERZYMY SIĘ NA SCENIE" ..tzn była ta koncepcja, ale miarka to akurat nie był pomysł produkcji:))) Wirujące pięści, z filmów japońskich:)))Kokosowy konik z MOnthy Pythona:))))Fajnie to zmontowali, man, usmialismy się wszyscy:) Bardzo fajne.... Bartek nie grał, bo musiał jechac do Poznania na uczelnie, obowiązkowo..... Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do prz 02.06.05, 15:18 Filmik bardzo fajny, macie ludzie wyobraźnię. :) A te inspiracje - normalnie jak Tarantino, czerpiecie z najlepszych wzorców. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do prz 02.06.05, 18:51 513lato napisał: Kokosowy konik z MOnthy Pythona:)))) oj, przypomnialam sobie swietego Graala, jaskolke z orzechem wloskim i kokosowe koniki i az sobie chyba pajtonow obejrze :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do prz 02.06.05, 21:59 ale ktora jaskolke sobie przypomnialas? afrykanska, czy europejska? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do prz 02.06.05, 22:00 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
513lato Re: raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do prz 02.06.05, 09:18 :)))))))) sympatycznie....jedno słowo co do utworów....."Be Yourself"AUDIOSLAVE bym megachętnie zaspiewał, tak jak i "STREET SPIRT" RADIOHEAD, ale niestety czasu jest tak mało, że nie dam rady, a) zdobyc utworu, b) nauczyć sie tekstu c:) wysłac tego jabco-wi, naszemu pianiście......ale oba kawałki zaspiewałbym z rozkoszą, tak jak i Black Hole Sun, i jedno słowo do "niewiernych":)))))) Moja skala sprawdza się o wiele lepiej w wysokich rejestrach, i akurat kawałki Cornella żadko sprawiaja mi problemy, szczególnie, że wyżej uruchamia mi sie chrypka, tak więc straszni szkoda, ale chyba pozostane przy Youngu:) co tez nie jest zła opcją:) Natromiast zgadzam się, że o ile możliwe że Neil Ypoung zabrzmi jako tako, to jednak te dwa kawałki to bardziej moja bajka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1202 Re: raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do prz 02.06.05, 09:22 Bardzo podoba mi się początek Twojego posta: :))))) - tak trzymaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1202 :-) Tak Trzymaj :) 02.06.05, 12:01 Hej Piotrek! :) Widzę, że nas nie opuszczasz :) To fajnie :) Musze przyznać, że jesteś dzielny, taki atak zmasowany... ehh... Ale wiem, że się nie dasz! ;) hihihih, ale to tylko do soboty :) żałuję, że nie będę mogła zobaczyć tych min... ;) Ale liczę na to, że mi opowiesz jakie były reakcje :] 3maj sie dzielnie :) Pozdrowionka :* Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
moni_a7 Re: raz na lewo, raz na prawo, a czemu nie do prz 03.06.05, 14:19 A ja mam pytenie, może "trochę" nie na temat, ale... ;) Tak sobie czytam te Wasze wypowiedzi i... No właśnie, może ma ktoś kawałek Piotrka sprzed 2 lat - ten singlowy :) Bo gdzieś kiedyś fragment usłyszałam i chciałabym posłuchać w całości :) Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Specjalnie dla SIUIL! :) 02.06.05, 16:13 tak, otóż wydało się: odwiedzam czasem tę nieszczęsną oficjalną stronę Idola...;) i znalazło się na niej coś takiego (pisownia oryginalna;) "Sławek zaśpiewa jakąś piosenkę u2, niestety nie dosłyszałam jaką i sutrę sistars. napewno i tym razem będzie świetnie!!! trzymamy kciuki i pamiętajcie o wysyłaniu smsów na naszego faworyta!!!" to nawet może być prawda, biorąc pod uwagę, że wczoraj finaliści mieli te swoje kampanie i sporo osób rzeczywiście mogło coś usłyszeć... Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: Specjalnie dla SIUIL! :) 02.06.05, 16:16 hmm.. no aż się obawiam tego U2 :> Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: Specjalnie dla SIUIL! :) 02.06.05, 17:32 A mi się wydaje, że może wyjść całkiem fajnie - jeszcze zależy którą piosenkę zaśpiewa. Może "With or Without You"? Ciekawe czy wszyscy dostaną jedną piosenkę po polsku, a drugą po angielsku? I co zaśpiewa reszta, nie ma jakichś przecieków? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: Specjalnie dla SIUIL! :) 02.06.05, 18:30 Co do reszty ja nie mam przecieków :)Jeśli chodzi o kawałek U2 to obiło mi się o uszy, że ma to być "Beautiful Day". Ale nie nastawiajcie się, bo może się okazać, że to bzdura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bemii Re: Specjalnie dla SIUIL! :) 02.06.05, 21:42 a ja słyszałam (w radiu), że Vertigo. jestem tego na 99.9% pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: Specjalnie dla SIUIL! :) 03.06.05, 09:36 Vertigo? A to lepiej. W końcu coś "żywszego" ;) Szkoda tylko, że takie deklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: Specjalnie dla SIUIL! :) 03.06.05, 12:26 "Nowe brzmienia" z ostatnich dwóch lat juz były :/ Tak myślałam, że raczej Vertigo, bo gdyby mu dali One czy Beautiful Day to możnaby spokojnie nie oglądać wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Specjalnie do TOKYO! :) 05.06.05, 18:41 zwracam honor! wydawało się, że U2 w wykonaniu Uniatowskiego to jest samograj, może tylko powalić na kolana, a było bardzo niedobrze i złożył się na to całokształt, tzn, i aranż, i chórki, i wykonawca... Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Specjalnie dla SIUIL! :) 02.06.05, 18:44 po pierwsze: jak zobaczylam tytul posta, to normalnie mi sie tak fajnie cieplucho na sercu zrobilo :) chyba jeszcze nie bylo watku z siuil w tytule :D gracias! :))) a po drugie: jak zobaczylam, o czym ten watek, to juz sie rozanielilam calkiem i ide otworzyc piwko i wypic za zdrowie Bono, U2, tego, kto podjal te sluszna decyzje, Kfiata oraz na pohybel Bandzie Czworga :D Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: Specjalnie dla SIUIL! :) 03.06.05, 12:48 o, coś tak małego, a cieszy:) a jak mi fajnie na sercu, że tobie tak fajnie...;) piwko otwieram dzisiaj dopiero (na pohybel!) i to wieczorkiem - niestety teraz siedzę w robocie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Specjalnie dla SIUIL! :) 03.06.05, 12:49 Siuil, a co myślisz o: "But I still haven't found what I'm looking for" dla Uniata - mnie to aż unosi zawsze pod niebo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Specjalnie dla SIUIL! :) 03.06.05, 17:58 szczerze? wolalabym zeby U2 spiewal Maciek :D ale najbardziej to by mi sie chcialo uslyszec np "The Hands That Built America", "If God Would Send His Angel" albo "Pride"... Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.34 03.06.05, 00:24 Jeśli chodzi o sobotni koncert, albo którykolwiek inny, to ja chętnie usłyszałabym którąś z "hałaśliwych" (nie moje określenie ino mojego byłego, który nie nauczył się przy tym "hałasie' zasypiać i dlatego jest były) Alice in Chains. Oczywiście w wykonaniu Maćka, bo przecież nie Dominiki. Sickman na przykład albo Head Creeps, bo mnie ostatnio dziwnie zakręca w tę stronę, szczególnie po spożyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.34 03.06.05, 00:30 > szczególnie po spożyciu. oczywiście po spożyciu pomarańczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.34 03.06.05, 00:38 A ja bym chętniej usłyszała jednak coś Chrisa Cornella.. AiC już przy Jakubie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.34 03.06.05, 00:41 tokyo1 napisała: > A ja bym chętniej usłyszała jednak coś Chrisa Cornella.. > AiC już przy Jakubie było ;) No niby było, ale co ja poradzę, że mam obsesję:D Cornellem też się zadowolę, i to jak jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: IDOL 4.34 03.06.05, 09:28 No to pojechałaś... :) Ja już nie śmiałam nawet wspominać, bo rzeczywiście chyba nie ma szans, aby AIC było po raz wtóry, to był przecież samobój Jakuba (chociaż jak dla mnie wyjątkowo uroczy). Ja znowu nie jestem wielbicielką tych hałaśliwych numerów, ale za to bardzo mile widziane (i słyszane) byłyby np. Down in a hole, No excuses, Would, Nutshell. Ale im dalej w las, tym bardziej zgadzam się, że jednak chyba nie ma siły, aby Maciek to dobrze wykonał :( No, chyba że się mylę Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: IDOL 4.34 03.06.05, 09:42 > bardzo mile > widziane (i słyszane) byłyby np. Down in a hole, No excuses, Would, Nutshell. I ja się do tego przyłączam :) Tylko wolałabym, żeby Maciek nie brał się za Nutshell, bo to mój ukochany numer AIC i coś czuję, że by mi się nie spodobało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hebat Re: IDOL 4.34 03.06.05, 09:44 agata_to_ja napisała: > No to pojechałaś... :) Ja już nie śmiałam nawet wspominać, bo rzeczywiście chyb > a > nie ma szans, aby AIC było po raz wtóry, to był przecież samobój Jakuba (chocia > ż > jak dla mnie wyjątkowo uroczy). :)))) Baaardzo uroczy to był samobój. Zaraz sobie go włożę do telewizora. > Ja znowu nie jestem wielbicielką tych hałaśliwych numerów, Czuję moralny obowiązek wytłumaczenia, że ja też te "hałaśliwe" też wolę mniej. Natomiast czasem w hmm... wyjątkowych sytuacjach ;) tylko one przebijają się mi do mózgu. A z wymienionych przez Ciebie to chyba najchętniej usłyszałabym No excuses. Tylko co by zrobiły głosujące nastolatki, gdyby nasze marzenia się spełniły? > Ale im dalej w las, tym bardziej zgadzam się, że jednak chyba nie ma siły, aby > Maciek to dobrze wykonał :( No, chyba że się mylę Słusznie prawisz, ale fajnie byłoby popatrzeć i posłuchać jak na czymś wreszcie się wykłada :p Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: IDOL 4.34 03.06.05, 11:17 29.06.2005 (niedziela) godz: 20.05 koncert Tomka Makowieckiego transmisja w radiowej trójce. Słuchaliście piosenek z jego najnowszej płyty? Lepsze czy gorsze niz poprzednie? Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.34 03.06.05, 12:06 Powiem Ci jedno - posluchaj tej płyty :-) Moje chwalenie mija się z celem, sama się przekonaj. I koncert zespołu, a nie samego Tomka, echhh... Media się nigdy nie nauczą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: IDOL 4.34 03.06.05, 12:26 Sluchałam słuchałam..jestem tylko ciekawa waszej opinii.. A co do nazwy to faktycznie ciągle przedstawiany jest jako solista:)I nic tu nie pomaga poprawianie(ogladalam go wczoraj bodajże na vivie wywiad co najmniej dziwny)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tokyo1 Re: IDOL 4.34 03.06.05, 12:30 Mnie tam się podoba ;) Dlaczego dziwny?że Tomek taki 'rozmowny'? to normalne :p Odpowiedz Link Zgłoś
nelika Re: IDOL 4.34 03.06.05, 12:42 Nie zamierzam się tutaj wgłębiać w program tych dwóch panów bo ich nie oglądam,ale rozmowa generalnie o niczym(o halasie na drogach)Ale to stanowczo nie zasługa małomówności Tomka tylko prowadzących.O idolu tez rozmawiali:) Odpowiedz Link Zgłoś
never_never Re: IDOL 4.34 03.06.05, 12:25 ja wam tylko powiem, że ten sobotni koncert jest dużo ważniejszy niż finałowy i on najpewniej przesądzi o wygraniu (lub nie) programu finałowe koncerty jakoś nie mają już aż tak dużego znaczenia, zdania są wyrobione, fankluby pozakładane;) a tu jeszcze polsat robi zwykle takie sztuczki, że można głosować cały tydzień przed koncertem finałowym więc jeżeli w tym koncercie to rzeczywście będzie U2 i do tego Vertigo to jury dobrze wie, co robi.... Uniatowski zerwie tym samym ze swym wizerunkiem „faceta od nudnych kawałków” i już żaden Silski w finale mu nie zaszkodzi tylko co ja mam zrobić?;) bo ja tam mimo wszystko bardzo lubię U2 - ale mimo wszystko bardzo nie lubię Uniatowskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
izucha16 KONCERT IDOLA na żywo 03.06.05, 14:31 czy ktoś z Was był kiedyś w studiu na żywo podczas koncertu Idola? czy u Was też nie sprawdzali przy wejściu Waszych nazwisk jakie podawaliście przez telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo how blond can you get? 03.06.05, 16:49 czyli czesc, pisze do Ciebie maila, ze wyslalam Ci maila hesus marija! Odpowiedz Link Zgłoś
aura.ranna Re: how blond can you get? 03.06.05, 18:39 Tobie też bez ostrzeżenia nie wyślę ;) odp. ciemnom blondynkom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: KONCERT IDOLA na żywo 03.06.05, 17:19 Witam ;) Prawie wszyscy tu piszacy bylismy na koncertach ;) Zawsze sprawdzaja przy wejsciu, lacznie z nuemrami dowodow osobistych, numerow zaproszen i zgodnoscia z lista w reku ochroniarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izucha16 Re: KONCERT IDOLA na żywo 03.06.05, 20:03 ale ja nie mialam zaproszenia tylko wysylalam smsa, ze chce :) u mnie w ogole nic nie sprawdzali, kazdy sie wpychal do wejscia do studia, nie bylo sprawdzania nazwisk z listy etc. i jak mieli sprawdzac nr dowodow, skoro nawet nie podawalam przy potwierdzaniu telefonicznie. czy aby nie zartujesz? ;) powiedzcie serio! Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: KONCERT IDOLA na żywo 03.06.05, 20:38 Witam ;) Ba, nie kazdy ma taaakie mozliwosci. My jak sie cisniemy pod drzwiami wejscia, to z lekiem, czy aby nam sie uda wejsc ;( Chyba masz tam jakies znajomosci, albo jestes kims znanym, ze ochrona nie patrzy na dokumenty, tylko na Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1202 Pa, pa, pa... 03.06.05, 17:29 Hej :) Ja nestety będę musiała na jakiś czas opuścić to szacowne forum :) Wybieram się do miejsca, gdzie nie ma światła, bieżącej wody i w ogóle... ;) odludzie jednym słowem :) Ale raczej na pewno będzie super :) Grunt to zgrana ekipa :) W kazdym razie ominie mnie nie tylko kolejny koncert idola, ale (co najgorsze) występ Piotrka :( Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie i zdacie mi relację :) 3majcie się cieplutko :) do usłyszenia, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: IDOL 4.34 03.06.05, 18:58 Odnośnie dzisiejszego Idola Exta chcialabym tak ekspresowo, bo czas mnie goni: Pączek lepiej sprawdza się w roli zapowiadającej niż przeprowadzającej wywiady, z Maćkiem to nic tylko na imprezę pójść, no i szkoda Piotrka. Aha - wreszcie się pokapowali w jakim stroju należy pokazywać Bartka, jutro na koncercie też tak proszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
never_never cosmo...:) 05.06.05, 17:19 Mister-klata: 1. Bartek! długa przerwa... 2. Maciek (trochę za dużo sadełka choć mięśnie tez widać...;) długa przerwa... 3. Piotr (sorry Piotrek, no ale nie jesteś taki ostatni bo np. Sławek wcale klaty nie pokazał...;) i tu nasuwa się pytanko dlaczego?! dlaczego klaty nie pokazali wcale?!: 1. Sławek 2. Maciek R. 3. Dominika?;) aaa, i był jeszcze Pączek... Odpowiedz Link Zgłoś