Dodaj do ulubionych

Rolnik i Brzuchomówca to PSYCHOLE! Biada TVN

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 13:24
Występujący w programie rolnik Irek i brzuchomówca Wojtek to osoby
niezrównowazone psychicznie. Widać to po ich zachowaniu po ogłoszeniu
nominacji. Normalni kudzie nie kopią w sprzęty rzucając przy tym wiązanki
przekleństw. Nie rzucają też butelkami, rozbijajac kieliszki o podłogę. Moim
zdaniem Irek i Wojtek to faceci o osobowościach niedojrzałych, u których
wystepują zaburzenia w obrazie pitiatycznym.
Biada TVN, że dopuścili tych ludzi do udziału w programie. Podobno
przeprowadzali testy i badania. Ale czego się nie robi dla podniesienia
oglądalnosci. Nie zdziwiłbym się jeśli któregoś dnia , pod wpływem stresu, Irek
albo Wojtek przeniosa swoją agresję bezpośrednio na innego mieszkańca domu.
Moze dojś do rękoczynów. Ale właśnie o to TVN chyba chodzi...
Obserwuj wątek
    • Gość: ***** Re: Rolnik i Brzuchomówca to PSYCHOLE! Biada TVN IP: *.z.opola.pl 11.09.01, 13:31
      Ludzie! Przypadkiem nie głosujcie na brzuchomówcę! Chcecie żeby ta
      pseudomodelka miała już święty spokój?!?!?!? Niech sięjeszcze nad nią poznęca!
    • Gość: Łukasz Re: Rolnik i Brzuchomówca to PSYCHOLE! Biada TVN IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 13:40
      To tylko stres. Ja bym się nie przejmował. TVN na pewno nie chce skandalu. A
      Karolinka niech się trochę podenerwuje. Przynajmniej będzie dobre widowisko.
    • Gość: martin Re: Rolnik i Brzuchomówca to PSYCHOLE! Biada TVN IP: 213.134.152.* 11.09.01, 14:30
      nie wiem kim jestes, kobieta czy mezczyzna, ale na pewno marnym psychologiem;
      nie miales/las chyba nigdy doczynienia z osobowosciami ekstrawertycznymi, ktore
      latwo ulegaja stresowi, wyladowanie agresji jest najczestszym sposobem na
      uspokojenie, a ze reszta jest wspaniale przecietna i lubi grupe, to latwiej sie
      przystosowala
    • Gość: xxx Re: Rolnik i Brzuchomówca to PSYCHOLE! Biada TVN IP: *.chello.pl 11.09.01, 14:34
      Gość portalu: fafla napisał(a):

> Występujący w programie rolnik Irek i brzuchomówca Wojtek to osoby
      > niezrównowazone psychicznie. Widać to po ich zachowaniu po ogłoszeniu
      > nominacji. Normalni kudzie nie kopią w sprzęty rzucając przy tym wiązanki
      > przekleństw. Nie rzucają też butelkami, rozbijajac kieliszki o podłogę. Moim
      > zdaniem Irek i Wojtek to faceci o osobowościach niedojrzałych, u których
      > wystepują zaburzenia w obrazie pitiatycznym.
      > Biada TVN, że dopuścili tych ludzi do udziału w programie. Podobno
      > przeprowadzali testy i badania. Ale czego się nie robi dla podniesienia
      > oglądalnosci. Nie zdziwiłbym się jeśli któregoś dnia , pod wpływem stresu, Irek
      >
      > albo Wojtek przeniosa swoją agresję bezpośrednio na innego mieszkańca domu.
      > Moze dojś do rękoczynów. Ale właśnie o to TVN chyba chodzi...

Nie wydaje mi sie by kopanie sprzetow bylo az tak nienormalne. Wprost przeciwnie,
      ta reakcja Wojtka wydala mi sie bardzo naturalna, szczera i zrozumiala.
      A ze TVN chce konfliktow - jasna sprawa. Od poczatku bylo widac ze tak dobrali
      kandydatow by tworzyly sie miedzy nimi tarcia. I udalo im sie. Calkiem dobry
      sposow na poddtrzymanie ogladalnosci. Na pewno lepszy niz to co
      prezentuja "Gladiatorzy" :).
      • Gość: JACK Re: Rolnik i Brzuchomówca to PSYCHOLE! Biada TVN IP: 134.65.209.* 11.09.01, 15:21
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Gość portalu: fafla napisał(a):
        >
        > > Występujący w programie rolnik Irek i brzuchomówca Wojtek to osoby
        > > niezrównowazone psychicznie. Widać to po ich zachowaniu po ogłoszeniu
        > > nominacji. Normalni kudzie nie kopią w sprzęty rzucając przy tym wiązanki
        > > przekleństw. Nie rzucają też butelkami, rozbijajac kieliszki o podłogę. Mo
        > im
        > > zdaniem Irek i Wojtek to faceci o osobowościach niedojrzałych, u których
        > > wystepują zaburzenia w obrazie pitiatycznym.
        > > Biada TVN, że dopuścili tych ludzi do udziału w programie. Podobno
        > > przeprowadzali testy i badania. Ale czego się nie robi dla podniesienia
        > > oglądalnosci. Nie zdziwiłbym się jeśli któregoś dnia , pod wpływem stresu,
        > Irek
        > >
        > > albo Wojtek przeniosa swoją agresję bezpośrednio na innego mieszkańca domu
        > .
        > > Moze dojś do rękoczynów. Ale właśnie o to TVN chyba chodzi...
        >
        > Nie wydaje mi sie by kopanie sprzetow bylo az tak nienormalne. Wprost przeciwni
        > e,
        > ta reakcja Wojtka wydala mi sie bardzo naturalna, szczera i zrozumiala.
        > A ze TVN chce konfliktow - jasna sprawa. Od poczatku bylo widac ze tak dobrali
        > kandydatow by tworzyly sie miedzy nimi tarcia. I udalo im sie. Calkiem dobry
        > sposow na poddtrzymanie ogladalnosci. Na pewno lepszy niz to co
        > prezentuja "Gladiatorzy" :).

ZGADZAM SIE Z TOBA, MNIE TEZ REAKCJA WOJTKA WYDALA SIE NATURALNA I SZCZERA.WIELE
        OSÓB REAGUJE W TEN SPOSÓB NA STRES, A ZWLASZCZA, ZE JEST TAM MALO INTYMNOSCI I
        MOZLIWOSCI ODREAGOWANIA W INNY SPOSÓB.CALE SZCZESCIE WOJTEK JAK WYJDZIE ZOBACZY,
        ZE NIE WSZYSCY SA TACY OGRANICZENI JAK MIESZKANICY DOMU BB2, MOZE CHOCIAZ TO GO
        POCIESZY . WOJTEK NIE ZMIENIAJ SIE JESTES CIEKAWYM I WARTOSCIOWYM CZLOWIEKIEM I
        NA PEWNO ZNAJDZIESZ W ZYCIU KOGOS KTO TO DOCENI.POZDRAWIAM

• Gość: Maur Re: Obraz Pitiatyczny IP: *.chello.pl 11.09.01, 15:39
      Gość portalu: fafla napisał(a):

> Moim
      > zdaniem Irek i Wojtek to faceci o osobowościach niedojrzałych, u których
      > wystepują zaburzenia w obrazie pitiatycznym.

Ehm ,wybaczcie moja ignorancje, ale co to u diabla jest obraz pitiatyczny? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka