Dodaj do ulubionych

BRODKA??? Bleeeeeeeeeeeeeeee...

12.06.05, 20:54
widziałam tę pannę wielokrotnie, nawet na żywo, i przyznam szczerze, że jej
nie trawię. według mnie jest brzydka, nie ma stylu, i tpo okropne promowanie
jej przez media już się przejadło. wygrała za teksty i muzykę, których nie
napisała... sorry, ale nagrody zdobywa się nie tylko za głos, ale i za
całokszatł, w którego nic od siebie nie włożyła.
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: BRODKA??? Bleeeeeeeeeeeeeeee... 12.06.05, 23:16
      Też mnie bardzo negatywnie zaskoczyła. Ma bardzo wulgarny styl wysławiania się,
      ale może to ze zdenerwowania. Kiedy dopada ją kamera, wpada w głupawy słowotok
      i plecie czasem 3 po 3. Wczoraj na przykład, że w Opolu tak się jej podoba, że
      chyba wybuduje dom i zasadzi drzewo. Coś jej się pomieszało. Szkoda, że nie
      powiedziała, że spłodzi sobie syna. Podobnie głupawo wypowiadała się w piątek w
      Teleexpressie. Do tego machanie rękami i kiwanie się na boki. Rozumiem stres,
      ale jak się pracuje na estradzie to powinno się nad tym pracować i z czasem
      opanować.
      • bm_ka Re: BRODKA??? Bleeeeeeeeeeeeeeee... 12.06.05, 23:37
        michal_82 napisał:

/ciach/
        Zgadzam się z Tobą ale życzmy jej dobrze, weźmy pod uwagę że to młodziutka
        dziewczynka a życie samo utrze jej nosa i z tego powodu niech nam będzie jej
        szkoda.Chciałabym żeby zrobiła karierę bo ma talent ale .. znam życie i wiem że
        szołbiznes nie otwiera ramion dla takich jak ona, wręcz odczekawszy odrobinę
        z przyjemnością rozgniecie ją buciorem choćby za butę którą nieopatrznie
        prezentuje i pogardę dla "warszawki" - to niedosłowny cytat z któregoś z nią
        wywiadu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka